| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 14:09
- Nahlásit
kinta
je potřeba alespoň minimální plusová hodnota IQ, toho, kdo se táže
Obávám se, že tuto podmínku většina zdejších starousedlíků nesplňuje
Dáška
Mě z toho taky berou mory. Víceméně si nemůžu dovolit (ani nechci) poslat je do prdele a nebavit se s nimi. Bydlíme v hodně malinké vesničce (cca 150 obyvatel včetně chatařů) a dost často se mi stává, že zjistím, že nemám sůl v době, kdy je jediný obchod širokodaleko zavřený. Navíc si tady vzájemně dost pomáháme (oboustraně). Já vozím cukr z Globusu a oni mi chodí zavírat kozu z pastvy když začíná bouřka a já jsem zrovna v Ostravě, nebo Holomócu. Ale ta jejich neskutečná zvědavost mi jde fakt na nervy Gdyž budou zvědaví na to jak velkou jsem vypěstovala mrkev tak mi to ani neva. Ale tyhlety soukromé otázky mě teda serou
davidkova renata
řekni co nejvíc at jim prdne céfka
No to je samozřejmý . Dycky fšechno násobím bulharskou konstantou
Džesynka od Pawlinky
Fšechno nejlepší k narozeninám
A Nemethové taky držím palce, ať najde konečně dobrou práci.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 14:12
- Nahlásit
Děcka o víkendu se mi vdala milovaná kámoška, teď stahuju fotos, ta vám byla tak krásná nevěsta!!! Jako ona je i tak, ale tohle sem fakt čuměla. Jak to ti kosmetici dělají, že vyrábíjou tak krásný lidi. Esi se vdám, tak chcu být taky tak krásně vyrobená... ach... a to mě nigdy tydle akce nebraly!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 14:14
- Nahlásit
Dáška
zachrátku máme, bohužel bez plůtku, takže se nám tu venčí široký okolí...
takže prostě chceš, abysme ti na náfštěvu přivezli bilušinu saň, mojí maryji, mamky nandu a pavlínkový a ympaktový picbumi? Dyby ti stačila maryje, řeknu ti hnet, že by ti na pozemek nikdo nevles...teda dyby vles, měl by ďuru v noze. Ale maryje je maličká, málokdo se jí bojí, stačilo by jí řádně nakopnout. Potřebuješ pořádnou náštěvu. Picbumi sou ideální, nejlépe černý a džesynka. Takže pozvi ympakta a pawlinku. A máš vystaráno.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 14:15
- Nahlásit
Biluška
Navíc si tady vzájemně dost pomáháme (oboustraně). Já vozím cukr z Globusu a oni mi chodí zavírat kozu z pastvy když začíná bouřka a já jsem zrovna v Ostravě, nebo Holomócu.
Acha, tak aspoň tohle máte dobrý. My tu ze sousedů nic nemáme akorát asi dělaj to, sekurity, pač sem zapomněla postroj psí přes víkend venku a taky terminátora a obojí se neztratilo!!! To je ta sociální kontrola, to sme se učili
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 14:18
- Nahlásit
Gerda
takže prostě chceš, abysme ti na náfštěvu přivezli bilušinu saň, mojí maryji, mamky nandu a pavlínkový a ympaktový picbumi? Dyby ti stačila maryje, řeknu ti hnet, že by ti na pozemek nikdo nevles...teda dyby vles, měl by ďuru v noze. Ale maryje je maličká, málokdo se jí bojí, stačilo by jí řádně nakopnout. Potřebuješ pořádnou náštěvu. Picbumi sou ideální, nejlépe černý a džesynka. Takže pozvi ympakta a pawlinku. A máš vystaráno.
No joooo, ale to byste se museli všeci asi nastěhovat na furt - mně by to nevadilo, eště bych se aji zbavila sousedů
Gerda je gényjus!
Extra je jeden vepřador, ten mi chodí chcát na růže a eště kazí to estetično, pač je hnusnej a voni asi majitelé neví, co je vodítko, kreténi, pravidelně tu zastavujou provoz psama v křižovatce a ani jim to nepřijde divný!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 14:21
- Nahlásit
Dáška
pravidelně tu zastavujou provoz psama v křižovatce
hm,tak počki aš přijede nějakej týpek co přidá plyn a zapne stěrače
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 14:22 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit
Už mlčím.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 14:23
- Nahlásit
Dáška
Extra je jeden vepřador, ten mi chodí chcát na růže a eště kazí to estetično, pač je hnusnej
Pučim Getku. Extra nenávidí vepřadory
kinta
Fakt? Mě se to teda v paneláku nigdy nestalo. Tam jsem pro všechny byla "ta paní z šestky jak má ty psy" a byl klid.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 14:25 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Pawlinka
Džesynka šecko nejlepčí k narozkám, tadyk má dárek
to sou vjeci, to sou vjeci:
Tramvaj bez řidiče vyjela v úterý večer z vozovny v pražském Motole. Podle informací Drážní inspekce urazila asi jeden kilometr po Plzeňské ulici a zastavila se o dvě zastávky dále. Příčinou události byla zřejmě chybná manipulace s tramvají. Řidič se snažil tramvaj dohnat na kole a naskočit do ní.
Biluška
hele to je normálka, požadavek na info o sexu přijde později
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 14:26
- Nahlásit
Biluška
No, když jsem se nastěhovala a chodila s pézetkem na pískoviště a pomalu se seznámila s ostatníma maminkama (fakt pomalu cca za půl roku, su stydlivá), tak potom dostáváš otázky, že čumíš. A ani jsme si ještě netykaly. Já to taky nesnáším, tydle otázky ohledně financí a tak.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 14:26
- Nahlásit
Dáška
hele já bych třá plot mít fakt musela, protože i dyš si teda pes nemá hlídat svůj pozemek, tak mařena je děsně rozmazlená a rozcapená a nevychovaná a vona nikoho do zahrady nepustí. A fakt by kousla. Nejhorší bylo, když jí eště v domku kočky naučily cestu, kudy překonat zeď k sousedům, vona lozila po třech různejch zahradách vedle nás, a hlídala je proti jejich majitelům. Pak sme stavěli zeď novou, vyšší.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 14:27
- Nahlásit
Biluška
Pučim Getku. Extra nenávidí vepřadory
Tak to sme dvě
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 14:31
- Nahlásit
Biluška
Gdo má taky takhle vlezlý sousedy, jak to řešíte?
To je na vesnici normální. Už to nějak neřešim. Když se mě zeptaj, kolik stál Fanda, tak v klidu řeknu 30 tisíc. Neřešim to, prostě ať si melou, co chtěj. Loni jak jsme změnila místo, tak nějaká dobrá duše roznesla, že mě z toho výzkumáku vyhodili. Párkrát jsem domu přijela služebním autem a pak se mě hned bábá ve vlaku ptala, proč jezím vlakem, když mám teď to nový pěkný auto.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 14:32 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit
A nemlčím. Dup!
Gerda
hele já bych třá plot mít fakt musela, protože i dyš si teda pes nemá hlídat svůj pozemek, tak mařena je děsně rozmazlená a rozcapená a nevychovaná a vona nikoho do zahrady nepustí. A fakt by kousla. Nejhorší bylo, když jí eště v domku kočky naučily cestu, kudy překonat zeď k sousedům, vona lozila po třech různejch zahradách vedle nás, a hlídala je proti jejich majitelům. Pak sme stavěli zeď novou, vyšší.
No plot je v plánu. Molča nehlídá, ale Eňo je přivázaná, když je venku a nejsou tam holky nikdy samy. To taky jedna enteligentní sousedka došla se zlaťákem - že je jako u nás na zahradě seznámí nebo co. Ena hlídá jak ďas, tož spustila, visela na laně, ženská se psem metr od ní a furt se tam cpala. Tož jí ríkám, že pes hlídá, ať jde pryč. A ona: "to tam teď s ním nemůžu jít" to už můj nevydržel a na babu z okna - a kurva proč byste sem měla chodit!!! Baba nechápala, ale už měla asi roztrhané bubínky v uších z toho, jak Ena řvala, tak se odloudala i s čoklem. A to my tu máme furt takové výstupy.
A jsem ráda, že Ena tak řve, aspoň sem nikdo neleze, to by tu bylo veřejné venčiště úplně.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 14:35
- Nahlásit
Dáška
No plot je v plánu.
no my dycky stavěly jako první plot a kotce pro psy. A to bylo dycvky keců-dyby ste ty čokle neměli tak už máte blablabla.....
Baico
Párkrát jsem domu přijela služebním autem a pak se mě hned bábá ve vlaku ptala, proč jezím vlakem, když mám teď to nový pěkný auto.
to máš ještě dobrý, u nás se poudalo, gdyž jsem si koupila nový auto jak je na tom školství dobře, že můžu jezdit služebním autem soukromě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 14:36
- Nahlásit
Baico
jojo, i na sídlu se dají informace krásně pokroutit - jak mařka blila a srala, někdo řekl někomu to a ono, a nakonec z toho vylezlo, že mařena je už čtvrtej pes, co se otrávil jedem na krysy, že vostatní umřeli, a k tomu tam eště někdo krade jorkšíry, asi ruská mafyje. A moje sousedka při rekonstrukci furt do bytu lozila a chodila se dívat, jak to dělaj, stavěj...další pak přišla jednou v noci, že se jde podívat, jak mam udělaný dvířka do stoupaček, že ona je nemá a žencký řikaly, ať se de podívat ke mě. Ani sem jí nevyhodila, ani nepustila psa, nechala sem jí nakouknout, vona furt řikala - kakoje kulturnoje, hmmmm, je totiž ruska.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 14:37
- Nahlásit
Alexa
Řidič se snažil tramvaj dohnat na kole a naskočit do ní.
no ty voe ))))))))))))))))) a je to kousek vod nás a já vo to přišla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 14:38
- Nahlásit
Dáška
to tam teď s ním nemůžu jít
Jako na vašu sachrátku? ))))))))))))))))
Alexa
jak je na tom školství dobře, že můžu jezdit služebním autem soukromě
TY SI UČITELKA?????????
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 14:39
- Nahlásit
Gerda
Alexa
jojo, i na sídlu se dají informace krásně pokroutit
Hele a to už jsem jim přestala i vyvracet to, že Baico je Fandova máma Těm babakám to prostě nevysvětlíš
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 14:44
- Nahlásit
Gerda
Jako na vašu sachrátku?
Přesně tak paní, děsně jsme ji tím asi urazili!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 14:45 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Gerda
TY SI UČITELKA?????????
ještě toho kousek ekonomka
hele a pudlata jsou canisterapeutický:
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 14:53
- Nahlásit
Baico
Baico je Fandova máma
sodoma gomora....to by moch žít s mamkou, bo ta je zase stahyjový táta....
Alexa
jéééé já chci taky pudláááátkooooooo
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 15:09
- Nahlásit
Dáška
Já mám v Baťových domcích kamarádku, loni jsem u ní byla, a mají to tam super. Ona tedy vlastní oplocenou zahrádku. Má dvě krát. kolie, jednu zlatou a trikolorku. Krásný venčení hned nad barákem. Mě to tam přišlo docela báječný. A domeček je taky super.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 15:10
- Nahlásit
Gerda
jéééé já chci taky pudláááátkooooooo
ty chceš fšecko co vidíš, že je malé a roztomilé, ale Maryje by měla sváču
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 15:15
- Nahlásit
Jimmi
Ono taky záleží, v jaké čtvrti bydlí. Kraťandu tu mají kousek od nás, ale jen jednu. Jinak les máme asi 5 min cesty, to je paráda, to zas jo
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 15:18
- Nahlásit
Jimmi
Hele počkej, nemají dítě? Nebo dvě? Já asi vím, dvě tu potkávám. Bydlí kousek od nemocnice a burešova, že? (esi jsi se tady zorientovala teda )
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 15:18
- Nahlásit
Jimmi
Maryje by měla sváču
depááák, maryje má štěňata ráda, u nich je nejvyšší šance, že si bude trošičku malinkou chvilinku hrát Dodnes má moc ráda svojí jedinou kamarátku Amálku, kterou sme doma měli od štěňátka, někdy si s ní malinko hraje i teď.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 15:25
- Nahlásit
Proč chtěj všichni řešit důležitý věci, když už se chystám dom. Mají tu být všichni od půl sedmý jako já. A pak by mě otravovali dřív.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 16:32
- Nahlásit
sakryš, gde je ta nemetka, já chcu aby už tady přišla a napsala, že tam nastupuje a že je to úplně super práce !!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 16:35
- Nahlásit
Monty
ale vona de na pohovor f pindělí, až se bude prtínat.....
|