| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 16:41
- Nahlásit
Gerda
ted psala SMS že snad prej i jo! ale rači at se pořádně koukne aby to nedopadlo jak posledně,tak doufám,že napíše až dorazí.
aha, tak toto napsala davídková, tak jsem to pochopila, že ještě dneska
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 16:44
- Nahlásit
Monty
tak teda nevim...no....ale kéž by, v každym přípatku!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 17:12
- Nahlásit
ahoj, prosím o výcuc, za hodinu odjíždím na noční, byla jsem s goškou na cvičáku.
pro lidi z jílového-léto se blíží už je teplo, tak kdy spácháme grilovačku? musím s předstihem zamluvit plac a prostory, pokud to pojmeme jako soustředění, figuranti vítáni! pozvu ještě 4-5 normálních lidí opd nás ze cvičáku jestli vám to nebude vadit.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 17:16
- Nahlásit
Taky chci vejcuc, ale nějak to tu nefunguje. Kde je Leyenda?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 17:17
- Nahlásit
kejtlin
jako u vás grilovačku? Nebo u nás jako u aleksy?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 17:23
- Nahlásit
Gerda
u nás na cvičáku v mlékojedech přece.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 17:35
- Nahlásit
kejtlin
aha...už sme se domlouvali? Vůbec si to nepamatuju ))) Ale neva, aspoň je to pokaždý nová informace a sem f poctatě celej život překvapená. Bezva, tak jo. Máte odkládačky? Abysme mohli zavřít čokly...ideální, pokud by do nich pražilo slunko hlavně přes poledne.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 17:44
- Nahlásit
Gerda
jj bavili jsme se o tom, máme odkladaček hafo a jsou krásný, slunko tak snad nepraží,jsou tam 3 řady, kdyžtak vezmu z domova stará prostěradla a natáhnou se přes dvířka mám jich hafo.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 18:44
- Nahlásit
helejte se, baby, kdo ste venčili na Karlovarsku?
URL
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 18:51
- Nahlásit
helejte se, baby, kdo ste venčili na Karlovarsku?
tak to bychom raději nevycházeli ani z domu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 18:54
- Nahlásit
já si zítra na chvíli vyzkouším jaké je to mít štěně teda alespoň na chvíli, budu venčit Élišku (to štěně irské setra)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 18:55
- Nahlásit
Monty
tak to bychom raději nevycházeli ani z domu
F klidu paní, z Karlových Varů do Oryjentu se zaručeně nedoplazí
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 18:56
- Nahlásit
bydlím naštěstí daleko
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 19:01
- Nahlásit
Biluška
no paní jako v dnešní době se dějou věci, to by jste koukala
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 19:05
- Nahlásit
kejtlin
hele já to zkusim nahodit v sobotu na cvičáku, mohli by jsme to uďát třá jako prodlouženej víkend. Zjisti kolik bysme platili a kdy máte volno. Máte jenom odkládačky nebo i kotce??? Nebo jak jsou velký odkládačky????
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 19:09
- Nahlásit
Biluška
no aby to nevzaly vlakem
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 19:11
- Nahlásit
Alexa
odkládačky jsou velký, kotce nemáme. pro mě jako pro člena to bude moje akce podobně jako když slavíme narozky nebo jen tak, takže platit se nebude nic, budete moji hosti a za všechno vybavení budu ziodpovídat já, ale nemyslím, že byste měli potřebu něco rozbíjet , doufám snad teda, to musím dohodnout s předsedou v neděli a domluvit to, v sobotu bych dojela do jílovýho a dohodneme to.volno rozpis vezmu sebou.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 19:11
- Nahlásit
makrel
no aby to nevzaly vlakem
No by šlo . F tom případě nezbývá než doufat, že nebudou mít na jízdenku. Ale essi přepadnou nějakou bábu v parku a šlohnou jí kabelku....
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 19:13
- Nahlásit
kejtlin
v sobotu bych dojela do jílovýho a dohodneme to
teď v sobotu???? Příští a přespříští sem v Itošce
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 19:17
- Nahlásit
Alexa
myslela jsem tuto sobotu.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 19:20
- Nahlásit
Biluška
No by šlo . F tom případě nezbývá než doufat, že nebudou mít na jízdenku. Ale essi přepadnou nějakou bábu v parku a šlohnou jí kabelku....
nebojte paní, vlakem se k nám nedostanou, to zařídím u ČD mám tam rodinu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 19:23
- Nahlásit
kejtlin
myslela jsem tuto sobotu.
jo tak to joooooo
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 19:30
- Nahlásit
Monty
to zařídím u ČD mám tam rodinu
tak to rychle nahlas
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 19:42
- Nahlásit
makrel
tak to rychle nahlas
rozkaz šéfe
slyšeli jste teď zprávy??? prý tramvaj jela bez řidiče, řidič se jí pokoušel dojet na kole
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 19:44
- Nahlásit
Monty
a co gdyž poletí letadlem? . Máš nějaké příbuzné na letišti?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 20:08
- Nahlásit
zdar fšici, ste úpa blbý, chvilu tu nejsu a už nevim, co se děje
byli sme se podívat na byt a vypadá moc dobře, esi to vynde s financovánim tak, jag doufám, tak nejni co řešit
f celym bytě krom koupelny lino - na psa ideál a jako bonus kousek odtama jsou jatka a krůtí prodejna
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 20:11
- Nahlásit
a bonus nejvěčí - pět kiláků je to na prý hodně dobrý cvičák v Kolodějích, specializovaný na retrívry
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 20:26 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit
ahoj holky,
jdu se na vas juknout, su usoprtane, ale musim jit jeste na kolo se psem, celej den chudak chodil jen u nohy po mestech, pracovat jako pruvodkyne turistu by me nebavilo, v nimes se k nasi skupine 3+pes pripojila skupina japoncu, stale nas pronasledovali, dokonce mi kladli otazky, az po hodine sajtsijing jsme prisli na to, ze me povazuji za svou pruvodkyni, kam se podela ta vopravdicka nigdo netusi
Jsem to jen rychle prohlidla, tak nevim, co se deje, jestli je neco zajimavyho a mimoradnyho, tak mi to prosim shrnete, ja se tu vecer zkusim objevit, jestli neusnu oblecena na koberci jako fcera.
Kinta
matovy napoj neni zadny tajemstvi
do litrovyho dzbanku stavu ze 4 citronu, tak asi 4 hrsti najemno nasekane maty a ledovou vodu, detem to sladim, sobe ne, nechavam to cca 12 hodin ulezet v lednici, ale kdyz mam zizen, udelam si to a vypiju hned muzes to precedit, ale mne ta matova kase chutna
Kejtlin
jak se dari Vendulce a Zuzicce?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 20:43
- Nahlásit
leyenda
jé to jsem ráda že ses dostavila. Ve zprávách ukazovali nějaký děsný záplavy ve Francii tak jsem doufala, že to není někde kde bydlíš.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 20:53
- Nahlásit
leyenda
vy máte ve francyji ňáký záplavy? toš doufám, že ste fšici f pohodě
jak tě tu vidím, tak sem si vzpomněla, že sem ti slíbila ty tarify internetový vymyslet... su ostuda uš du na to
|