Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4617 . 4618 . 4619 . 4620 . 4621 . 4622 . 4623 . 4624 . 4625 . 4626 . 4627 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 15:23 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

NAZDAR BEJCÍÍÍÍ
dneska se nechám vostříhat, teda spíš sestříhat tak doufám že mi tamněco zbude, aby mi lepku nespálilo svítíčko
Biluška
Akorát nevim co je to ta capovina
bych typla že kozlovina????? nebo spíš se jí to slovo líbilo nebo jí doma řikaj že smrdí jak cap?????
Gerda
knedlíček uš je vopravenej, má novej chladič, volej filtry, teť je jako novej,
můžeš jezdit po výletech
Lucynkaatd.
gratuluju k přijetí

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 15:27 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

Alexa
bych typla že kozlovina????? nebo spíš se jí to slovo líbilo nebo jí doma řikaj že smrdí jak cap?????
Smrdí jak cap se u nás taky používá. Toš to možný je. Asi pro jistotu zakážu psům kamarádit s Žanetou, aby smrděli něčím jiným

Lucynkastimčislem
jakto, že víš hned, že jsi byla přijatá? Já musím čekat až do července, to je nespravedlivý

Edit: sem ti zapoměla říct, že samozřejmě gratuluju a mám za tebe radost . Jdeš na denní, nebo na dálkové?

impact
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 15:43
- Nahlásit

pawLINka
Tak jako chvíli mě to dneska ubíjelo. Aj slza ráno ukápla. Ale očividně to jde podle mojí předpovědi. Viz foto.

Jí bude fajn někde, kde bude samotná malá velká šéfová.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 15:48
- Nahlásit

Lucynka s tím divným nickem
gratuluju paní
Alexa
v kolik v sobotu v jílovém?

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 16:02 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Biluška
ke svýmu novýmu budoucímu čokloj si tě objednávám jako poratce pro kanys. A to si jako fakt musím koupit ke kanysce taky capa?
teda asi sem mimo....ty deš studovat?

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 16:22
- Nahlásit

gabifi
eda asi sem mimo....ty deš studovat?
no vypadá to, že dou studovat všichni kromě nás

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 16:25
- Nahlásit

gabifi
A to si jako fakt musím koupit ke kanysce taky capa?
No vypadá to, že jo . Snad bude stačit si někde nějakého půjčit...třá v ZOO by snad mohli mít

teda asi sem mimo....ty deš studovat?
no zvažovala jsem to. Ale na rovinu - i kdyby mě vzali tak vůbec nebudu mít čas se učit. Leda bych přestala spát úplně . O přijímačkách jsem věděla od ledna a čas na učení jsem našla asi třikrát patnáct minut . Na studium to bude asi dost málo

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 16:31
- Nahlásit

Biluška
držím palce, aby tě vzali!

makrel
no vypadá to, že dou studovat všichni kromě nás
to musíme okamžitě ostřelhbitě napravit. Akorát nevím, co by to mělo být, páč sem furt unavená a zbylo mi akorát 0,53 jedný mozkový buňky

to je v prdeli, nic nevím, tady je toho furt nadrápanýho tolik, že vůbec nejsem v obraze....

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 16:36
- Nahlásit

gabifi
no mi právě přišel celkem fajn e-mail, že by tu u nás měl být přípravný certifikát na CELTU. Zatím byl jen vPraze a Bratislavě.Takže já se teda asi učit budu

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 16:39
- Nahlásit

makrel
můj sen je tohlencto:
URL
ale nemají dálkový studium, musela bych je ukecat na individuál. Nemůžu vysedávat ve škole, to bychom i s čoklem umřeli hlady.

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 16:44
- Nahlásit

gabifi
to vypadá dobře. Tady nic podobnýho taky není, jen denní normální, jako učitelství pro ZŠ a SŠ. Taky se v zimě chystám na CPE, ale fakt nevím, kdy se budu učit

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 16:47
- Nahlásit

makrel
ale fakt nevím, kdy se budu učit
sem na tom stejně. Teď mám roupy, protože mám pár dní volnějic. Ale když každý den jedeš furt wot du ju du in jór frí tajm od rána do večera, tak na studium na nějaký svoje vlastní certifikáty člověk nemá sílu....a to anglinu miluju

Dáška
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 17:21
- Nahlásit

Ahojte, nutně potřebuju radu, prosím prosím!!

Když chcu někam poslat životopis, kde ale není vypsané výběrové řízení, ale chcu třeba aby mě pozvali, až ho budou dělat, co tam mám napsat? Vůbec nevím, jak to zformulovat.
Takových kravin nám ve škole cpali do hlavy a důležitý věci nikde

Dobrým duším děkuji!!!

impact
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 17:31
- Nahlásit

Dáška
Normálně. Napiš k tomu průvodní motivák. Že jsi, co jsi skončila školu?, že se ti jejich organizace/firmy líbí, že dělá to a to a že bys měla zájem u nich pracovat a byla bys ráda, kdyby se ti ozvali v případě, že budou mít volné místo na té a té pozici.

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 17:32
- Nahlásit

Dáška
do životopisu bych napsala jenom heslovitě životopisné údaje - vzdělání, praxe, zkušenosti a tak
podstatnější je v tomhle směru motivační dopis, dala bych ho v tomhle případě rovnou do těla emailu a ještě jednou do přílohy, tam napíšeš, jak tě strašně zajímá zrovna tenhle obor, že chceš pracovat zrovna v jejich firmě, protože... mělo by to vyznít, jako že o té firmě hodně víš, vypíchla bych něco, co je pro tu firmu specifické a k tomu bych připsala svoje zkušenosti v tom daném oboru a že zrovna já jsem člověk, který má té firmě hodně co dát... a univerzální větička je "v případě Vašeho zájmu Vám o sobě ráda poskytnu více informací na osobním setkání" nebo tak nějak...
víc než takovýhle obecný rady nevymyslím, dyš nevím, wo co de

impact
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 17:33
- Nahlásit

Jinak tady mám novou spokojenou majitelku. Evča ju drží upe stylem "už ti ji nedááááám".

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 17:38 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Dáška
jo a do zkušeností bych uvedla cokoliv - praxi na škole, zkušenost v rámci koníčku... já jsem se třeba na pozici vedoucího hlásila s tím, že mám zkušenosti s vedením týmu, páč sem vedla cimbálku i když sem to místo nedostala, tak to hodnotím jako obrovský úspěch, páč sem se ve výběrku dostala až do semifinále

Dáška
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 17:40
- Nahlásit

impactBaysha
Díky díky

impact
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 17:41
- Nahlásit

Dáška
Není zač. Ať to dobře dopadne.

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 17:43
- Nahlásit

Dáška
určo toho najdeš eště mnohem víc, dyš si dáš do gůglu "životopis" nebo "motivační dopis", sou tam i vzorový větičky, to se hodí, páč to něgkdy čověk sám tak nezformuluje

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 17:45
- Nahlásit

Dáška
nejni zač, eště si pamatuju, jaxem se tím nedávno prokousávala taky a držím fšecky palce

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 18:48
- Nahlásit

čus kreténi,co drásáte???
gdo dělá vejcuc a do školy nejdu!!!! gratuluju těm co dou a tak vůbec.
nic nestíhám,ani vlastní foru,no to mi posol bulvu to sem dopadla

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 18:53
- Nahlásit

davidkova renata
bych uďála vejcuc, ale taky nic nevim

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 18:54
- Nahlásit

davidkova renata
výcuc nevim, ale v sobotu přijedu do jílovýho a domluvíme grilování na našem cvičáku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 18:55
- Nahlásit

Baysha
bych uďála vejcuc, ale taky nic nevim
tsssssssss,to seš vejcucář?! bože tak já nevim,co dyš se událo něco poctatnýho???

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 18:57
- Nahlásit

davidkova renata
matně lucynka s tím divným nickem udělala přijímačky na vysokou, nemethova5 jde v pondělí na pohovor ohledně hlídání jo a gerda má už v cajku auto.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 18:59
- Nahlásit

jo a biluška měla problém při kanysce že psi smrdí cypovinou nebo tak nějak a už tam nepracuje bo ředitel domova důchodců se bilušky zastal.

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 19:07
- Nahlásit

davidkova renata
upřesňuji - ta pitomá sestřička, co uďála scénu qůlivá kanysce, uš tam nepracuje prej to bylo rychlý

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 19:13
- Nahlásit

Baysha
díky za přesné vyjádření

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 19:16
- Nahlásit

kejtlin
nejni zač, pro vás gdykolif, zvláště pak po sedmičce australského čebreného

<< 1 ... 4617 . 4618 . 4619 . 4620 . 4621 . 4622 . 4623 . 4624 . 4625 . 4626 . 4627 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání