Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4617 . 4618 . 4619 . 4620 . 4621 . 4622 . 4623 . 4624 . 4625 . 4626 . 4627 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baysha
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 21:01
- Nahlásit

leyenda
tag nejlíp vychází fakt ten vodafoun, je to na předplacené kartě za 525 Kč na měsíc s 3GB FUPkou, což je víc než dost i třeba na koukání videí na youtube
a stačí zajít na kteroukoliv jejich prodejnu, oni ti ji tam prodají, jenom na ni dobiješ kredit, aby tam bylo těch 525 a rovnou prej pofrčíš na netu

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 21:15
- Nahlásit

Baysha
ve francyji ňáký záplavy?
tadyk http://tn.nova.cz/zpravy/zahranici/zaplavy-na-jihu -francie-si-vyzadaly-19-lidskych-zivotu.html

Baysha
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 21:19
- Nahlásit

Alexa
no týbláho, to je šílený vůbec jsem netušila, televizi nezapínám vůbec a na zprávy na netu kouknu jenom občas

leyenda
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 21:38
- Nahlásit

Alexa
to ste hodna, ze ste si na me spomnela
ne, tyhle hruzy jsou od nas tak 150 km, tady strasne lilo vcera odpoledne, tagze mam kolem baraku jezero a pretekl bazen az do baraku , ale jelikos bydlim na uplny rovine, tak tu nehrozi to nebezpeci sesunu pudy, ktery vetsinou stoji lidsky zivoty, tady proste stoji voda a komari se raduji, je jen neprujezdnych par silnic a mam trochu mokrej barak
Baysha
je, diky moc, pani, jste hodna, to bude super
Us mate bydlenicko?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 21:41
- Nahlásit

Baysha
Ty budeš bydlet v Uhrínēvsi? Cvičák pro retrívry je taky v Ríčanech, tam chodíme my

Baysha
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 21:42
- Nahlásit

leyenda
nejni zač, pani, to je maličkost
dyž mi pak napíšeš, kudyma pojedete, tak ti třá najdu ňákou vodafouní prodejnu šikovně při cestě
na jeden byt sme se byli koukat dneska, uš sem tu psala vejš, že vypadá moooc dobře, toš mi drž palce, ať to vynde

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 21:43
- Nahlásit

Děckááá, děkuji fšem za dary!!!! A nejvíc Džesynka.

Nejvíc se těší, až doběhne ten Máfo.

Gerda
Teda báseň super, tu si schovám. Nejvíc je totok:

Džesynko Džesynko,
drahé mé štěně,
vyrostlas v picbuma,
jsi bojovné plémě.

Baysha
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 21:44
- Nahlásit

zuzanarosakova
nevím ještě najisto, esi to vynde, ale doufám...
aji v říčanech je cvičák? sem nevěděla, já vím jenom o tom kolodějským, tak to je eště víc super
mají tam aji školičku pro štěníky?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 21:50
- Nahlásit

Baysha
Nevim, jak konkrétnē to tam probíhá, já mám už čokle 20 mēsícú, ale když končíme, tak tam po nás vždycky chodí hromada mrñat, tak to bude asi ono

Baysha
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 21:51
- Nahlásit

zuzanarosakova
tak to je bombááááá, děkuju už jsem si našla jejich stránky
ty máš labíka, goldena nebo něco exotičtějšího?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 21:54
- Nahlásit

Baysha
Goldeny dva bráchy ty máš labíka? Myslim jsem tady nēkde na foru vidēla od tebe fotku s prckem

Baysha
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 21:57
- Nahlásit

zuzanarosakova
jj, labíka, eště ju nemám, je jí teprv měsíc a kousek, zatím se na ňu jezdím dívat a muchlat
týbrďo, dva bráchy naráz, to bych se bála, že tu výchovu nedám... klobouk dolů

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 21:57
- Nahlásit

Baysha
Uplnē lituju, že jsme do ty školičky nechodili, máme je od 5ti mēsícú a bylo nemocny. Je to uplnē super, jak tam vždycky ty prcci nabēhnou, černy, žluty, hnēdy labíci, goldenci, flatíci, to by si človēk ucvrk

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 22:02
- Nahlásit

Baysha
Já se taky bála a když jsem tady prvnē prišla pro radu, tak mi tady dali čočku, že jsem se zbláznila vzít si bráchy. Ještē k tomu byli nesocializovany z kotce, v pēti mēsících, oba s težkou DLK na obou nohou Naštēstí mám hodnē času, tak se jim vēnuju a zvládáme zatim

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 22:03
- Nahlásit

Monty
Biluška
a co gdyž poletí letadlem? . Máš nějaké příbuzné na letišti?
jeste muzou dojet na kole, to jste nevosefovali, ze ne??

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 22:07
- Nahlásit

leyenda
zuzinka a vendulka už jsou úpa smečkový. byli několikrát venku i s velkýma psama, na zahradě a v pohodě, měla jsem trochu strach z goši, protože ta je poděs, ale v pohodě, velký je podle mýho ani nezaregistrovali, co mě zarazilo, bojí se chodit do dveří, nevím proč, už je to teda lepší, nalákám je a dveře pomalu zavírám, mezitím mi třeba vyletí ven a vše se opakuje, když jsou na vodítku tak sice taky se zdráhají, ale je to lepší. jo a v červenci se bude na cvičáku v mlékojedech grilovat, takže se s tebou počítá, bys měla přijet tak na 3 týdny?alexa je stejně na 14 dní v itálii, tak až přijede z itálie by se to mohlo uskutečnit.
co nájezd příbuzných?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 22:09
- Nahlásit

pawLINka
džesynka něco slaví? tak to vše nej, nic nevím bo nikdo nedodal výcuc.
lucYnka XIII
a kdo má letět letadlem, busem nebo na kole?

Baysha
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 22:10
- Nahlásit

zuzanarosakova
teda to muselo být dílo, dva asocijálové a k tomu dysplázky, takže klidovej režim... ani si to radši nepředstavuju, jak to muselo bejt těžký, tak hlavně že zvládáte v pohodě, fakt smekám

Baysha
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 22:12
- Nahlásit

lucYnka XIII
to je taky vošéfovaný
jede had na kole. potká ho liška a zeptá se, hade, jaktože jedeš na kole, dyž nemáš nohy
had řekl "aha" a spadl

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 22:15
- Nahlásit

Baysha
lucYnka XIII
jo ty krajty, už sem doma ste trubky obě paní

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 22:20
- Nahlásit

Baysha
Tak treba se tam nēkdy potkáme na cvičáku, vyhovuje mi to v tom, že se platí každá lekce zvlášt, že když nemužeš tak se nemusíš bát, že ti propadne nējaká predplacená hodina

leyenda
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 22:32
- Nahlásit

kejtlin
tak to jsem rada, ze jsou holky maly tak dobre zvyknute, zajimavy s tema dverma, ale to se taky odboura, na gauc si taky zvykly
Grilovani??? A co jsou Mlekojedy? To je tady nazev jak vysity z ty Davidkovy dyjety
No ja planuju bejt v Cechach 3 tydny, dyl to nedam krzeva zvirata. Ktery tejdny bude Alexa pryc? Ja jsem chtela odtud vyjet 10. a 31. z Cech zase zpet, ale budu to muset asi posunout na driv, ten Anicky kluk, co s nama pojede se musi 15. vratit letadlem dom, takze by tam byl jen 4 dny, to mi pripada dost kratky v porovnani s tou cestou. A ten uplne prvni vikend jet nemuzu, to jeste neco mam. Asi nezbyde nez jet v pracovni den, cemuz jsem se puvodne chtela vyhnout
Navsteva je casove narocna, jako ja je mam rada, ale blbe se mi kloubi
finis na zaver skolniho roku, pece o zvirata, domacnost, vyvarovani, prace a bejt jim v jednom kuse k dispozici... Jsem utahana, no
Ale jsem rada, ze tu jsou, moc jsme se v zivote neuzili Oni se uz davno odstehovali do Australie

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 22:39
- Nahlásit

leyenda
mlékojedy je název vesnice kam chodím na cvičák, je tam zázemí a to všechno a kdysi jsme se domlouvali, že tam uděláme grilovačku. alexa bude příští sobotu tj 19.6. a přespříští sobotu 26.6. ještě v itošce.

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 22:52
- Nahlásit

kejtlin
alexa bude příští sobotu tj 19.6. a přespříští sobotu 26.6. ještě v itošce.
děfče děfče máš v tom bordel. Tudle sobotu je 19.6. to jsem ještě tadyk. Příští sobotu 26. 6. a přespříští sobotu a neděli 3. a 4. 7. budu v Itošce. Pak už nikam nejedu až 15. 8. - 22. 8. na čoklí tábor

leyenda
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 23:03
- Nahlásit

kejtlin
Alexa
tak to se s Alexou neminu
fiha, zacina bourka... tak jeste vic vody, doufam, ze neprerusej dodafku stridaveho, to bych zas byla nahrana

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 23:40
- Nahlásit

cus decka,tak uz jsem doma ajsem totalne nasrana,ale totalne,budu si stezovat prvne domovnikovy a podruhe pujdu na bytak,tak vytocena jsem uz fakt dlouho nebyla,drzost nejvetsiho kalibru a takovou dobrou naladu jsem mela.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 00:36
- Nahlásit

zejtra teda uz dneska mam prijimacky tak mi drzte palce ju? musim vstavat v 6 coz asi nedam protoze to je chvili predtim nez bezne chodim spat.

Lola1
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 03:43
- Nahlásit

Dobré jitro, už fstáváte a cvičíte?

lucYnka XIII
Držím palce.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 05:36
- Nahlásit

Lola1
sem ještě nešla spát, půjdu až po 7 hod to mi končí noční.
Alexa
mám v tom bordel to je jasný, tak už vím jak to je.

kinta
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 05:57 - Změnil/a: kinta
- Nahlásit

lucYnka XIII

Palce držím, držím.

Fšechny zdravím, zdravím.

leyenda

Děkuji, děkuji, co nejdřív recepis vyzkouším, možná to nasypu do mixéru a uvidím co to udělá.

Lidé dobří, mám Vás ráda. Žumpa mě v poslední době drží nad vodou. Až bude to setkání v hlavním městě, určitě se musím zúčastnit a poznat Vás osobně. Doufám, že se mi nic nepokaká, bo v poslední době co naplánuju, to nevyjde.

Jo a kdyby krajty chtěly jet na koloběžce, tak to jsem vošéfovala já, bo kolega je koloběžkovej král.

<< 1 ... 4617 . 4618 . 4619 . 4620 . 4621 . 4622 . 4623 . 4624 . 4625 . 4626 . 4627 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání