| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 06:07
- Nahlásit
kdyby krajty chtěly přijít po řece, tak klidně poplavou a to teda vošéfovaný neni.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 06:08
- Nahlásit
ahoj, už je zase ráno. Venku je parádně
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 06:10
- Nahlásit
dobre rano, jsem vzhuru, ale takhle brzo vstavat, no fuj, to by se melo zakazat nebo tak neco
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 06:10 - Změnil/a: kinta
- Nahlásit
kejtlin
Sehnala jsem hlídání vod.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 06:16
- Nahlásit
Brý ráno, tady svítí slunko, ale doufám, že nebude vedro, zatím je to na gatě a tenkou bundu, SUper
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 06:19
- Nahlásit
kinta
mi se nic nezobrazuje nemám profil.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 06:23
- Nahlásit
kejtlin
Tak jsem teď dal jinou fotku, je vidět? Mi se nezobrazuje vůbec. Ach jo, vot těchnika.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 06:56
- Nahlásit
zdarec fšici!
nemethova5
co se stalo, gdo tě tak nasral?
kejtlin
řeka vošéfovaná nejni, ale řekni mi, kerá řeka teče z Mariánek na Moravu, co?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 07:17
- Nahlásit
fstávat a makat lemury
Není tu náhodou něgdo z Pardubic a okolí? Něgdo gdo mi tam může vyzvednout nějakou věc a poslat ji poštou sem. Náklady samozřejmě proplatím. Nebo gdyby tam něgdo měl třá nějakého příbuzného, či tak něco.
Orijentský výlet k Leyendě můžu zorganizovat gdykoliv od pátého do šestnáctého července. Sedmnáctého začíná Gulak. Do auta se vleze tři aš čtyři lidi (podle toho essi bude chtít jet Mášenek). Psů se vleze téměř neomezeně, ale musí jet f kufru. Na rovinu upozorňuju, že na dálnici nenechám žádného psa sedět f autě na klíně a tak podobně, páč vím jaké hovada tam jezdí a co fšechno se může stát.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 08:16
- Nahlásit
Bayshaahoj,ja vcera byla na odpoledni,takze matka se starala o psi,meli prijit vymenit trubicky do topeni,ty pos.any meridla,eli prijit ve dve,prisli v pet,ale to nic,jsou to dva chlpay,co k nam uz chodi skoro deset let,no a jak zazvonili,tak psi rvali,jako normalka,mama otevrela a ti na ni hned zacali jecet,at si ty cokly laskave nekam zavre!!!!ze chodi vsude po bytech,ze nachytaji psi pachy a nasi psi pak po nich skoci a pohryzou je! to jsem jaksi nepochopila!!!!!a ve finale rekli,ze si budou stezovat,ze k nam uz chodit nebudou a ze si budou stezovat,jo a jak odchazely,tak rekli,ze to je sila,jak pry muzem mit v byte dva takovy cokly,kdyz to patri na zahradu a ne do bytu,no ty vole,ja byt doa,tak s nema vybehnu a furt pry matce nadavali,jako kdyz je to trubka stara a cosi jim nerekla,jeji problem!ale sere me to stran psu.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 08:38 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
nemethova5
no tywoe, to sou dementi dva, nic si z toho nedělej. kousli je? nekousli! vohrožovali je? nevohrožovali! tak na co si jako chcou stěžovat? přindou vo tři hodiny pozdějc a eště maj blbý kecy
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 08:51
- Nahlásit
Bayshane me sere to,ze byli na matku sprosti,co jim je vubec do toho,ze mame dva psi v byte,co je komu ku.va do toho,staraji se ty dva pojebani smetaci,co tu vcera byli o ne,plati na ne,nebo plati za ne obecne?at jdou doprdele a to vis,ze si budu stezovat,uz kvuli tomu chovani,ne neohrozovali,nekousali,chovali se upa v pohode,akorat jak nekdo zazvoni tak rvou no,to je vsechno,jako kdybych se hajanovy nevenovala,nedelala s nim zkousky,zavody a celkove,nereknu ani slovo,kdyby to byla jakasi svine agresivni a amin je kapitola sama pro sebe,je to jeste mimino pulrocni,tak opravdu nevim,co by jeste chteli!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 09:13
- Nahlásit
nemethova5
šag jo, stěžuj si na ně, si nemaj co dovolovat takovýto chování, zvlášť dyš dondou pozdě eště
kreténi sou to
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 09:16
- Nahlásit
Bayshavsak pockej,tady rozpoutam peklo,at si nemysli,ze jim to projde.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 09:58
- Nahlásit
Čuate baby,
tak jsem dneska venčila Élišku, je úplně super
nemethova5
ahojte paní, tak to by mě taky nas.alo, lidi jsou hnusní
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 10:05
- Nahlásit
Montykdyby k nam ti debilove nechodili uz tak dlouho,ted nevim,jestli pet,nebo sedm let,proste nas znaji,takovy pindy debilni,uz mam toho pleny zuby fakt,a tak jsem mela dobrou naladu!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 10:17
- Nahlásit
Ách jo. Lidijové potřebuju nutně nějakýho bezprizorního russella. Máme volný místo ve smečce. A já jsem zvyklá počítat do pěti, když počítám nudle.
Moulič se před chvílí dočasně, a možná trvale, odstěhovala do Prahy.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 10:21
- Nahlásit
impact
Nebujte, pani, tady Vám určitě nějakýho najdem. A pro jistotu trénujte počítání tak do sedmi-osmi, abyste pak jako nebyla rozhozená a překvapená.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 10:21
- Nahlásit
nemethova5
tak už paní na to nemyslete a blbněte třeba s psiskama ať zase máte dobrou náladu, takoví idi.ti vám za stres nestojí
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 10:25
- Nahlásit
kinta i do desiti!!!
Montyjsem vystresla,protoze se psum venuju a jsou moc hodni a slusne vychovany,amin posloucha lepsi jak nejaky dospely pes a furt bude mit nekdo blby pindy a bude buzerovat,no psiska uz jsou vylitana a ja se jdu jeste natahnout,je mi nejak divne.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 10:27
- Nahlásit
nemethova5
Pani, vyspinkejte se z toho a hlavně se na všechny kretény vyse*te!! Soustřeďte se na pozitivní vibrace z žumpy, já poslední dobou přežívám jen díky nim.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 11:15
- Nahlásit
nemethova5
se na lidi vyser, ať si pindají, co chtějí!
Čus všicí
koupila sem si ve slevje svý oblíbený víno a teď bojuju s pokušením ho vodevřít už v jedenáct dopoledne
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 11:27
- Nahlásit
kinta
Nebujte, pani, tady Vám určitě nějakýho najdem. A pro jistotu trénujte počítání tak do sedmi-osmi, abyste pak jako nebyla rozhozená a překvapená.
Jackové právě moc nejsou. Teda feny, do psa se mi moc nechce. Jsem tušila už před pár týdny, že to Moulince nakonec vyjde a poohlížela jsem se po něčem a našla jsem leda na slovensku. To zase bude cesta.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 11:27
- Nahlásit
gabifi
koupila sem si ve slevje svý oblíbený víno a teď bojuju s pokušením ho vodevřít už v jedenáct dopoledne
Nemluv mi o víně, když už druhej měsíc v práci neřešim nic jinýho než vinice a vinaře Naštěstí už se mi už snad blíží ke konci a bude chvíli klid.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 11:30
- Nahlásit
čau ženy.... sem f šoku, nikdy bych neřekla, že budu psovi krmit grancle, natož eukanubu a je to tady dostali jsme od pana veta nařízenou dietu na pročištění, páč mu začaly padat chlupy, ale to sem eště neviděla, vůbec mu nedrží v kůži. nesmí denně nic jinýho než třista gramů.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 11:32
- Nahlásit
huraaa jsem prijata budu od pristiho toku ten študák zase
impact
Jackové právě moc nejsou.
a nemuze to byt neco jineho nejakej ne jack, kdyz nejsou, dyt chudaku vorechu jsou plny utulky
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 11:36
- Nahlásit
gabifi
uš máš konec školního roku, nebo co?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 11:37
- Nahlásit
lucYnka XIII
Mnooo, bude to znít moc blbě, když řeknu, že ne?
Já právě mám už dlouho plán spíš takovej, že budu tahat jacky z problémů, u mě se trochu srovnaj a pak půjdou do novýho domova. Jako dneska odjela Moulinka. Nechci mít zase plnej barák psů. A u jacků mám vcelku slušnou šanci, že je buď umístím, poté, co se stanou normálními, a nebo je někdo adoptuje na dálku. Páč se mezi russellářema pohybuju.
Doufám, že to nezní moc sobecky, ale je to prostě tak. Většina z nás má vyhraněný plemeno, do kterýho se angažuje.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 11:38
- Nahlásit
lucYnka XIII
jsem asi yhnorant, ale gratuluju a nevím kam jste přijata
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2010 11:40
- Nahlásit