Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4608 . 4609 . 4610 . 4611 . 4612 . 4613 . 4614 . 4615 . 4616 . 4617 . 4618 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 17:17
- Nahlásit

Baysha
Gerda
sme byli v lese, ty woe sem sežraná od komárů a to jsem kouřila jak o závod, holek obojky jsou reflexní abych je potmě nehledala, ale naštěstí už chodí na přivolání nebo mlaskání, vědí, že jdou domů spát a dostanou piškotu, tu ted´ dostávají všichni psi, protože jsem zvyklá nešidit ostatní, aby mi do tý doby než pojedu s nim,a do troje něco zbylo.
zuzi už skoro není nastydlá, sirup zabírá. musím se domluvit na to krytí až dorazí biluška, má i podmínky pro odchov, kůlnu co tam prší, v zimě mrzne a táhne....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 17:20
- Nahlásit

Baysha
s tím žrádlem ty si děláš srandu, ale moji psi nikdy nevědí, kdy dostanou jíst, jako vážně někdy dopoledne, někdy ve 4, někdy v 7 někdy o půlnoci, protože když jsem krmila ve stabilní dobu, tak bědy kdyby nedostali jíst, to byl řev, takže jsem najela na systém nesystém a funguje to.

Baysha
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 17:20
- Nahlásit

kejtlin
si kup diffusil repelent, nám fčera zabral elegantně, po dvouhodinovém prodírání křovím sme neměli jediný klíště a přítul akorát jeden cucflek vot komár

Baysha
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 17:22
- Nahlásit

kejtlin
hele vono to zatim vypadá, že bajša bude totální nežravec, tagže spíš budu ráda, dyš mi sežere aspoň něco

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 17:23
- Nahlásit

Baysha
žrádlo bude dostávat v jedenást večer, aby vjeděla, že je ve smečce poslední
tak u nás by byla první..teda na to večerní jídlo ) normálně chodíme kolem druhý, ale je fakt, že nejdříf si kousnu dycky já a mařka až pak ))))

kejtlin
a kdy chceš do tý troje jet? Hele naval svůj mail, potřebuju ho, ti řikam dámo drahá, jo? )

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 17:24
- Nahlásit

Baysha
sem byla nastříkaná repelentem, ale já mám v sobě něco co komáři milujou i přes repelent na mě jdou a za druhý, komáři kolem chemičky jsou mimořádně odolný, jediný co mi trochu zabíralo byl off, ale už se asi nevyrábí, dlouho jsem ho na krámě neviděla.

Baysha
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 17:25
- Nahlásit

kejtlin
tak to seš asi jediná, koho znám, že mu off zabral
já mám dobrý zkušenosti s autanem a diffusilem

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 17:26
- Nahlásit

Gerda
ka.ta.ko@seznam.cz
ještě nevím, sem myslela, až se holky plně aklimatizujou, že je vezmu ukázat sebou.jdu krájem maso, tak nečekej odpověd´ hned, až pošleš mail.

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 18:09
- Nahlásit

simvás, funguje vám seznam a mail?

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 18:10
- Nahlásit

makrel
jo, bez problémů.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 18:19
- Nahlásit

makrel
fungá bez potíží

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 18:19
- Nahlásit

makrel
ano, bez potíží.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 18:22
- Nahlásit

Biluška
tak mám holky z troje doma už 4 dny a ještě jsme nic nepodnikly stran krytí, nevím jestli to bude fungovat u psů, ale u krav se dává in jekce s hormonama na vyvolání říje, tu obstarám, máš nějakýho kryče?

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 19:05
- Nahlásit

kejtlin
tak mám holky z troje doma už 4 dny a ještě jsme nic nepodnikly stran krytí
Bože my to flákáme Tohle musí okamžitě přestat, chce to disciplínu

máš nějakýho kryče?
Jasně, použijem někoho z té galerky od Davídkové. Ti se mi jeví dostatečně kvalitní. Asi teda budou drazí, ale do chovu se holt musí investovat. Nejhorší bude aš si budem muset vzít ty tři měsíce neplacenýho volna na odchov štěňat Musíme prodat hodně draho, abysme na tom něco trhli

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 19:09
- Nahlásit

Ještěrky byli zase dneska na kanysce

Ještěřice Lajenka

Paní kolegyně Davídková, sledujete ten drajv co tomu štěněti kouká z oka?

Baysha
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 19:12
- Nahlásit

Biluška
chudák bábrle, proti přesile agresivních potfor nemohla mít sebemenší šanci...

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 19:21
- Nahlásit

Baysha
chudák bábrle, proti přesile agresivních potfor nemohla mít sebemenší šanci...
Taky neměla. Naprosto ji udolali, akorát Bon-Bon chuděrka sedí odstrčená na posteli a kouká kudy by se do té změti zrzavic dostala

malinka
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 19:22
- Nahlásit

Renátko D.
mi darovali ""CELOU"" 1 minutu. Chtějí abych si koupila kredit a napsala fšechno vo sobě, ale žádný podmínky tam nejsou k pročtení. Tak do toho nejdu. Holt nám musí stačit so,ne.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 19:32
- Nahlásit

čus kreténi,co je novýho???
malinka
mi darovali ""CELOU"" 1 minutu. Chtějí abych si koupila kredit a napsala fšechno vo sobě, ale žádný podmínky tam nejsou k pročtení. Tak do toho nejdu. Holt nám musí stačit so,ne.
sem ti to řikala,že to nebé jen tak,sou to hajzli!!!!
Biluška
jasně sem vám zakázala dávat mý fotky na foru!!!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 19:41
- Nahlásit

NAZDAR MAGOŘÍÍÍÍ
sem na vás dneska neměla čas páč sem se zas flákala po práglu a zejtra du odpo k zubaři, bude mi brousit zup na můstek
davidkova renata
Biluška
jasně sem vám zakázala dávat mý fotky na foru!!!!!

sem ti tudle jaks psala že ti je asik 70 chtěla napsat že na to nevypadáš, ale už jsem to přehodnotila
užs viděla videjka?????
Baysha
kejtlin
máte čananý pejsky

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 19:42
- Nahlásit

Gerda
Citát
kejtlin
pani ) vy máte strašně vošklivý psy[/i]
pani, nerikejte takovy vosklivy vjeci ja jsem Zuzanky samozvana kmotricka a Vendulky budu hodna teticka, tak je laskavje nepomlouvejte nebo vam privezu hnusnou vopelichanou levandulu

sem vymyslela bajecnou kytku do vaseho truhliku, ta tam pude, jen kdyz ji nezapomenete zalejvat, nevim jak se jmenuje, ale je moc hezka, skoro levandulove barvy a je symbolem takoveho spolku provencalskych obrozencu, vydrzi vedro i zimu a roste fsude

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 19:52
- Nahlásit

leyenda
vymyslela bajecnou kytku do vaseho truhliku, ta tam pude, jen kdyz ji nezapomenete zalejvat, nevim jak se jmenuje
maryhuána??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 19:56
- Nahlásit

Alexa
sem ti tudle jaks psala že ti je asik 70 chtěla napsat že na to nevypadáš, ale už jsem to přehodnotila
anojo furt!
výdyja sem viděla,dobrý,jak ho ta drajvová výcvikářka jebe tou kabelou tak to je výýýýborný
P.S.uš je spátky z urologyje??
Baysha
helejte todle mluví za fše

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 19:58
- Nahlásit

leyenda
já chci taky kytku do květináče a nesmí bej náročná na péči poněvadž jestli bude, tak mi zdechne.
gerda píše, že mám ošklivý pejsky, ale sama není soudná, nebo málo kouká do zrcadla a až pojedu do jílovýho a budu mít sebou KAO tak se jí na názor zeptám znovu

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 19:59
- Nahlásit

Biluška
sledujete ten drajv co tomu štěněti kouká z oka
tomu z oka kouká další vychcaná šoltyje
Lajenka zůstává doma?

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 19:59
- Nahlásit

davidkova renata
ýdyja sem viděla,dobrý,jak ho ta drajvová výcvikářka jebe tou kabelou tak to je výýýýborný
P.S.uš je spátky z urologyje??

akorát mi séře že je to bez zvuku Vod vystoupení tam nebyl tak nevim essi nebyl hospitalizovanej

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 20:03
- Nahlásit

Alexa
Vod vystoupení tam nebyl tak nevim essi nebyl hospitalizovanej
tak to bé mrtvej uš,nevypadal nejlíp dyš se plazil pryč,škoda, docela heskej kluk a tak mladej...
gdo bé figurovat příště???? hodlám okamžitě začít trénovat ty dvojzákusy s aleksou!

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 20:21
- Nahlásit

davidkova renatamaryhuána??
je maryhuana modra? nejni
ale nahodou sem ji jeden cas mela na zahrade, radovala sem se, jaka je to pjekna rostlina, as mi muj kamarad rek, ze bych ji nemela pjestovat takhle votevrene, ja to vubec nevedela

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 20:23 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

helejte du se svalit,ale jaxem koukala na psí duši kuki tomu dogátku,našla sem foto před a po...mi zas srazilo ze židle,siceto dopadlo gůt,ale koukněte sami..mj. ta čuba měla v tlamě zařízlou plechovku napevno.

se vomlouvám,ale úpa mě to dostalo

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 20:25
- Nahlásit

davidkova renata
našla sem foto před a po...mi zas srazilo ze židle
to seš nedivim, to je ouplně jinej čokl

<< 1 ... 4608 . 4609 . 4610 . 4611 . 4612 . 4613 . 4614 . 4615 . 4616 . 4617 . 4618 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání