Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4599 . 4600 . 4601 . 4602 . 4603 . 4604 . 4605 . 4606 . 4607 . 4608 . 4609 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 23:01
- Nahlásit

nemethova5
proc deprivant,vsak je suprovej.
protože papá pejsky a taky papala lidi, to už jí celkem přešlo, gdyž to teda nejsou uvřeštěný pézetka a nedělaj proti ní prudký pohyby

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 23:08
- Nahlásit

Alexadobry,fajny,hele,koukam,ze tam byl i flanderak?a ten cernej ovcoun byl bozi a ten pan psovod,jak brani psa,on bije fika??

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 23:11
- Nahlásit

Alexaaha,tak to jo,vypada nevzrusene a jak dela s radosti pekny,pekny,hele cekala jsem,ze alexa bude kousat s nanou na ringac?jak jste se dolouvali onehda.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 23:15
- Nahlásit

Alexa
stáhla jsem to přes ten link a stejně mi to nejde, zejtra to zkusim znova.díííky moc

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 23:17
- Nahlásit

nemethova5
ten pan psovod,jak brani psa,on bije fika??
on psovi pomáhá počki v tý třetí části jak je na konci přepadení stánku (stůl) jak ho všichni mydlej
alexa bude kousat s nanou na ringac?jak jste se dolouvali onehda.

možná napřesrok to musíme nejdřív natrénovat

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 23:21
- Nahlásit

Alexatak delejte pani,at mam nakou inspiraci,to se bude aminovy moc libit,jak tam na cvicaku striskam fika,no na to se tesim,hele,nelecil se fik dlouho?????

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 23:23
- Nahlásit

kejtlin
možná musíš restartovat počítač
nemethova5
nelecil se fik dlouho?????

ani néé ale stěžoval si že ho táta mlátil pěstí do ledvin

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 23:26
- Nahlásit

Alexajezismarja!!!tak na to se hrozne tesim,to bude kulturni vlozka,to se nasmeju!vlastni fotr jo?

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 23:29
- Nahlásit

nemethova5
vlastni fotr jo?

no to je tem s tou černoi ovčandou. Když loni figuroval tak mě mlátil taky

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 23:30
- Nahlásit

Gerda
tu som za kaktusom
a ktere velikosti by sis prala, myslim tech terminatoru

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 23:31
- Nahlásit

Alexato cerne je čuba,jo?no ty blaho pekne statna teda,aha tak si to vracite navzajem,to je jako stafetovy kolik,ja namlatim tobe a ty mi to muzes pristi rok vratit me,hele u vas musi byt sranda,no doufam,ze jednou s aminem se k vam na cvicak dostanu.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 23:35
- Nahlásit

Alexano nic,jdu chrapat,moc se tesim na treti dil a hlavne jak tam mydlite fika!!!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 23:45
- Nahlásit

Tak tady je závěr
http://www.youtube.com/watch?v=4W6-2HOBZEE

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 00:02
- Nahlásit

Alexa
moc pekna videjka, jenskoda, ze neni zvuk, ale i tak hezky
Nane to tam moc slusi

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 05:51
- Nahlásit

dobre rano, hezky den a neudrete se hnetka v pondeli

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 06:02
- Nahlásit

budíčeeeeeeeeeeeeeek

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 06:02
- Nahlásit

ahoj všem
tady leje jako z konve, než doběhnu do práce, budu totálně mokrá

Baysha
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 07:10
- Nahlásit

nazdááár fšici!
su moc šťastná, že leje aš dneska a fčera nám vyšlo počasí na vejlet, ale teda uš by mohlo přestat

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 07:26
- Nahlásit

fstávat a makat a neflákat se. Tady taky leje. Doufám, že nebude zase lít dva měsíce v kuse

Baysha
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 07:35
- Nahlásit

lidííí, poraďte mně, co je na tomdle bytě špatně, že stojí jenom dva dva??? znáte to tam něgdo? jako vypadá to strašně lákavě až podezřele...

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 07:41
- Nahlásit

Baysha
Není to třá ve špatné čtvrti? S nějakýma tmavšíma sousedama? A té ceně říkáš lákavá? Dva mega za padesát metrů? . Za 2+1 jsem před lety u nás dala šedesát tisíc a zdálo se mi to moc

Baysha
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 07:42 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Biluška
na Prahu je to hodně lákavé, takovédle byty v novostavbě a navíc na metru tu stojí od dvaapůl mega vejš
to právě nevim, jaká je tam průměrná barva pleti podle mapy to ale vypadá dobře, proto se ptám tu, esi to tam něgdo nezná

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 07:44
- Nahlásit

Baysha
je mrnavej
ja nevim moc o bytech v Praze, jeden cas jsme nakej chteli koupit, ale pak z toho seslo, pripada mi bejt za ty penize malej

Baysha
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 07:46 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

jako gdybychom do toho chtěli jít, tak se tam určo zajedeme kouknout v různí denní i noční doby, jak to tam vypadá
máme eště rozjednané něco v Uhřiněvsi, ale tohle je zas mnohem blíž...

Baysha
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 07:50
- Nahlásit

leyenda
za ty prachy se bohužel f práglu nic věčího nezežene hlavně uvidím, jak je ta podlahová plocha míněná, pokud je to 51 PLUS lodžie PLUS komora, tak to nejni špatný
ale voni to něgdy sčítaj, aby to vypadalo líp

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 07:57
- Nahlásit

Baysha
S tou velikostí bych to zas tak černě neviděla. Jsme měli v Bruntále byt 48 m. Teda 48 to bylo i se sklepem . Čistě obytné plochy to mělo 42 a ještě v tom byla naprosto nelogicky umístěná chodba, která zabírala děsně moc místa a přitom se nedala nějak rozumně používat. Bydleli jsme tam dva dospělí, dvě děcka, čtyři psy (dvě šeltie, Lilátko, Puma), dvě činčily, křeček Ananas a ke konci ještě pár měsíců německý ovčák a čuvač . Dalo se to, ale museli jsme se mít hodně rádi, páč na nějaké soukromí mohl člověk zapomenout . Když jsme se odstěhovali na barák tak jsme najednou nevěděli co s volným prostorem a hledali jsme se tu málem s džípíeskou

Baysha
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 08:01
- Nahlásit

Biluška
fšak právě
ale esi je to myšlené 51 včetně lodžie a komory, tag je plocha bytu nějakých 36 a to už je fakt málo, v té Uhřiněvsi máme rozjednané byty kolem 55 plus komora a balkón za cenu jenom o malinko vyšší

mi šlo hlavně vo tu čtvť, esli to tam něgdo nezná

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 08:07
- Nahlásit

Baysha
Mě to čistě na bydlení málo nepřipadlo. Stejně jsme tam chodili víceméně jenom přespat. Absolutně nejvíc mi vadil nedostatek skladovacích prostor. Byli jsme rádi když jsme tam narvali dvě skříně a tím to haslo. Díkybohu jsem měla kousek rodiče v domku, takže jsme na jaře tahali zimní boty a bundy k nim...na podzim jsme je táhli zase zpátky a tam vlekli krabice s kraťasema a sandálama... Doma jsem těžce razila heslo "co jsi půl roku neměl na sobě to vyhoď". žádné krámy jsem tam netrpěla, páč se tam prostě nevešly . Mášenka z toho braly mory, páč on je ten typ co nevyhodí ani zohnutý hřebík, protože by se někdy ještě mohl hodit

pawLINka
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 08:07
- Nahlásit

Dobré deň, tady chčí...

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 08:12
- Nahlásit

Baysha
Hele Chodov by měl být v pohodě. A kde to máte rozjednané v Uhříněvsi? Loni se akorát dostavěli nové baráky na konci Uhu směr Říčany. Baráky hezký, ale jestli jsi trošku cimprlich, tak vzdušnou čarou je od nich ani ne kilometr kravín a prasečák. Někomu by to třeba mohlo vadit.
Jinak dobré ráno všem!
V pátek jsem byla Farouše vrátit chovatelce Ale smeták už tam nechtěl zůstat, tak jsem tam nechala jen tu kenelu a pes jel zpátky.
Jinak v sobotu budete fšichni povinně držet palce, neb to IPO musím udělat už jen kvůli tomu figurantovi, který mě a Bajkonůrovi pomáhá (teda hlavně mě )

<< 1 ... 4599 . 4600 . 4601 . 4602 . 4603 . 4604 . 4605 . 4606 . 4607 . 4608 . 4609 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání