| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 11:35
- Nahlásit
čau proč je zima a hnusně?!
impact
Dětské hřiště
parchanti mizerný,ničeho si nevážej! ..bych jim dala hřiště!!
hele myslíš že to podobně bé vypadat po naší náfštěvě u dostála???
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 11:36
- Nahlásit
kejtlinhm,tak to je cvicak o nicem,kdyz muze delat vycvikare,kazdej,kdo ma minimalni zkousku,ja si taky cvicim sama,ale na cvicaku jsem jako clen,jen na obranu tam jezdim.no a to co ma za cokla,to je mlady a necha ji tak rvat s ostatnima psama?u nas musi mit psovod,kdyz chce delat vycvikare kurz,no a marcela od nas byla a dost pry tezky,tak nevim.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 11:37
- Nahlásit
davidkova renatahele myslíš že to podobně bé vypadat po naší náfštěvě u dostála??
jeste hur,jeste hur pani!cvicak dnes neni,asi jsou vsichni po tech zavodech totalne grogy.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 11:39
- Nahlásit
Kuk pipiny, konečně je trošku chladnějc, ale ten kojetín je teda příšernej!!!!!
Mám chuť na palačinky, prosim recept - JEDNODUCHEJ!!! Jenom něco jako smícháš jedno vajce s mlíkem a moukou a leješ do pánvičky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 11:45
- Nahlásit
Gerda
Jenom něco jako smícháš jedno vajce s mlíkem a moukou a leješ do pánvičky.
no dyk..tak co votravuješ dyš to víš???
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 11:46
- Nahlásit
impact
tak to je teda děs
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 11:47
- Nahlásit
Gerda
Tu máš recept - jdeš do ledničky a vyndáš krabičky s rajskou a plněnýma paprikama, který jsi včera přivezla od maminky. Vrazíš do mikrovlnky. Ohřeješ a jíš
Můj nejmilovanější recept
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 11:49
- Nahlásit
Gerda
Mášenek ti vzkazuje jednoduchý recept na palačinky. Sedneš do auta a jedeš na Barťák (tobě teda doporučuju jet do jiný hospody, Barťák budeš mít asi dost z ruky ). Objednáš si palačinky s jahodama. Sníš a jedeš domů
Taky je to poměrně jednoduché a bezpracné
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 11:57
- Nahlásit
Teda jen na rychlo z mobilu.. To nejsou detsky hriste, ale strechy z asi peti panelaku... Normalne se zvedly a odlitly.. Tramy litaly po sidlisti, typek sedel v obyvaku u bedny a jeden mu pristal vedle gauce, tak je dorezanej a plnej trisek.. Masakry. :-o
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 12:02
- Nahlásit
nemethova5
ona kdyby ji zvládla, tak by ji nenechala rvát
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 12:15
- Nahlásit
kejtlintak to mi je jasny,ale me spis pripada,ze ji to dela poteseni a radost,ze je jeji pes namachrovanej,no,vsak jednou na to dojede,neboj!nejaky pes ji totalne sejme a sroluje pod sebe a bude po srande,ja ti nevim,jestli se ti lidi tim leci svoje ego.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 12:25
- Nahlásit
Ste blbé, uš mám těsto, se volala kamarátce, ta to našla na intronétě. Teď bude 20 minut v lednici a pak to usmažím a pro píště už budu postupovat podle Mášenkova druhého receptu, kde je nejdůležitější surovinou auto.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 12:32
- Nahlásit
nemethova5
není namachrovaná jem blbá, ona si neuvědomuje, že kdyby tam byla moje kyra tak ji fakt zabije a já bych s tím neudělala nic, ted´ někdy v srpnu si musím udělat čas, jede s ní na výstavu tuším do boleslavi tak se pojedu podívat jak ji vystaví když nesnese ve svý blízkosti jinýho člověka, natož aby na ni sahal, jí dáš pamlsek z ruky a ona tu ruku natvrdo napadne.
Gerda
proč máš těsto v lednici, já vezmu mlíko, šlehač, dám 2-3 vejce, ale dělám z většího množství a šlehám a přisypávám hladkou mouku, až je těsto dle mýho odhadu akorát tak dělám hned palačinky.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 12:38
- Nahlásit
Gerda
ja delam taghle: 6 vajicek, 100gr cukru, 200 gr hladky mouku a 0,75l mlika
a spetku soli, nedavam do lednice, upecu hnet, do pulky pridavam tenke platky uzene slaniny, ty nejdriv opecu z jedne strany, obratim a naleju na ne to testo. Tyhle spekove jedi bud s javorovym sirupem nebo s jabkovejma povidlama, jsou vzdycky nejdriv pryc. tech palacinek je tak asi 25 a klidne vydrzi par dnu v lednici, kdyz mam dobrou naladu, tak je v nedeli vecer udelam a nejstarsi holka je ji cely tyden ke snidani. recept mi dala jedna mistni pani, vyhlasena svrjma palacinkama, crepes jim tu rikaji a je to tady dost dulezity jidlo, dokonce je nejakej den Svatek palacinek, to je pak tra pezetka matlaj ve skole, jednou jsem asistovala, bordel a chaos uzasnej
Skuste to priste, pani, prej jsou fakt strasne dobry, kumst je delat je co nejtenci na panvi jen trosku pomaznute maslem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 12:51
- Nahlásit
Je to ftipný, ta první vypadá jako květák....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 12:52
- Nahlásit
kejtlinto si delas prdel!to nema strach,ze nekoho treba tvrde rafne,vis kolik je blbych lidi,daleko vic,nez tech normalnich,blbouni fakt prevysuji!hm,tak to bude zajimavy,pak dej info,jak dopadla vystava!to bude katastrofa,to ma kavkazaka,ze si muze dovolit tvrde rafnout?jen se tak blbe ptam?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 12:54
- Nahlásit
kejtlin
to je fakt bezva, kdyz zenska s takovym psem dela cvicitelku
ale tady jsem chodila se psem na cvicak, kde cvicila zenska, co sama nigdy psa nemela, taky mi to prislo divny, ale ja tam chodila jen kvuli socializaci, protoze normalne by prcek na psa nenarazil, leda na ty ofcacky, co hlidaj stada a to je pro stene socializace dost traumatizujici, jo a holky, bydli tu kus dal prenaaadhernej pes, ovcak, nevim jaka rasa, velikej, statnej, chlupatej a zurivej, se vzdycky modlim, aby nebyl venku, kdyz jdu se psem, pac to teda nevim jak by dopadlo, ale je tak krasnej, ze tamtudy chodim, jen abych ho videla. jednou takovyho taky chci
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 12:55
- Nahlásit
žumpo, ale já mám dneska k obědu nový brambory s tvarohem, patří k mým, zamilovaným jídlům, brambory ještě nejsou naše, ale děda je nakradl na panským, nebyl tam sám, ale s klukama-žádnýmu z kluků není pod 75let
leyenda
dělám palačinky taky naslano, ale se špenátem a sýrem a se slaninou musej být luxusní, příště zkusím.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 12:58
- Nahlásit
druhá je roztrhná, ale pěkná, peču na to, nedaří se mi to, snim tn jogurt samotnej.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 13:00
- Nahlásit
nemethova5
nemá má maliňačku, kavkazana mám já-kyru.
taky má asi 100kg takže maliňačku nemůže nikdy uběhat,udělá 50 rychlejších kroků a nemůže, opravdu to není vtip, bych ji neuběhala ani já, třeba chovatelka od goši je taky silná, ale hrozně pohyblivá NO si odvystavovala sama-já na to budu muset mít handlera, protože to neuběhám. asi do 4 měsíců čubu vodila na kšírách-nikdo jsme nepochopili proč, protože ta fena byla už ve 4 měs na ostnáč a ne na kšíry.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 13:01
- Nahlásit
leyendaneni to briard????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 13:02
- Nahlásit
Gerda
tak jsi dala málo vajec a mouky, těsto musí být řídký, ale ne jak voda, já dělám trochu hustší ale stejně když naleju na pánev tak pánví zakomíhám se strany na stranu a těsto se rozleje samo po celý velikosti pánve
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 13:06
- Nahlásit
leyenda
tak je to dlouhosrstej NO přerostlej, brácha má taky NO dlouhosrstáka a obrovskýho, ti zuřiví psi jsou většinou venku mimo svoje území v pohodě.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 13:08
- Nahlásit
kejtlin
zkus, krasne to voni a pry jsou moc dobre
Ja dneska delam spenat s rozinkama a siskovejma seminkama (vsechno vlastni sklizen), grilovany ananas , kukuricne klasy a pecene brambory a pro pany steak, uz mam maso a ananas v marinade, spenat hotovej, brambory vydrhnute, pak jim to venku hodim na gril a je to
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 13:13
- Nahlásit
http://zdvorakovasadu.wbs.cz/P4050145_original.jpg
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 13:14
- Nahlásit
leyenda
rozinky nežeru a šiškový semínka jsem nikdy nechutnala, ale kombinace nemusí být špatná, osobně mám nejradši steaky na medu.
all
holky z troje nejsou asi zvyklé být na gauči, už jsou normál mimo ohrádku s mýma psiskama, vylezou si na gauč s nima, když u toho nejsem a když přijdu tak skočej dolů a mažou většinou do ohrádky do pelíšku, já bych byla ráda aby spaly na gauči, nevím jak to udělat.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 13:14
- Nahlásit
nemethova5kejtlin
holky fakt nevim, neumim nigde na netu najit fotku psa, co by se mu podobal, barevne je trochu jako tervik, ale asi mnohem mohutnejsi a nema
takovej spicatej xischt, mozna je to nejaka smes, co ja vim, je ani neznam ty lidi, tak se nemuzu zeptat, ale v poho venku neni, pan ho pousti na volno brzy rano, a uz napadl a pokousal par psu, a slysela jsem o nejakem cyklictovi, co ho sundal z kola. Von je jinak porad zavrenej na zahrade, jen rano ho pousteji na chvilku a nekdy utece, kdyz vyjizdeji autem; Toho se prave bojim, abysme se nepotkali
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 13:15
- Nahlásit
leyendato je muj favorit,gastonek!pani chovatelka ma same takove obry,i feny!ma i takovy obry feny.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 13:16
- Nahlásit
nemethova5
já ty dlouhosrst´áky moc nemusím.....nejradši mám tmavý vlkošedy.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 13:17
- Nahlásit
kejtlinkazdy podle chuti,ja je mam rada,protoze jednoho mam doma hunace a amin bude napul hunac,nejradsi mam ty barvy cerna s palenim a celocerna,vlkosedy zas pro zmenu ja buh-vi jak nemusim,ale nekteri jsou fakt pekni,to zas jo.
|