Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4599 . 4600 . 4601 . 4602 . 4603 . 4604 . 4605 . 4606 . 4607 . 4608 . 4609 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 22:01
- Nahlásit

nemethova5
vsak oni nam to stokrat vrati
moje řeč paní, kdo ale zvířata nemá, tak to nepochopí
leyenda
moje matka psy neřeší, vidíme se tak 2-3krát do roka max na čtvrt hodiny naštěstí tak nemá kdy, ale doma mě propírají to tuším, ale je mi to naprosto jedno, já jsem s nima spokojená a snad i oni se mnou, žije se nám spolu dobře

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 22:05
- Nahlásit

Alexa
Když jsme před lety měli starou ovčačku Kazbundu tak babička (mámina tchýně) navrhla, abysme ji nechali utratit páč už je stará a akorát nás stojí prachy. Máti se s ní šíleně pohádala a vyčetla jí, že nemá žádný cit a nemá nikoho ráda.
Teď mám starou ovčačku Rozárku já a máti chodí a říká "prosím tě už ji dej utratit, dyť je stará, má nádor, stojí tě akorát prachy...." To asi bude ta perspektiva, nebo co

Nebo další příklad - chci oslici Lolobrižitu. Mášenek mi řekl "máš málo práce?" . Já na to, že práce mám moc, proto chci radost a chci svého oslíka. A on na to - "budeš mít ještě víc práce". Byla jsem smutná, že ani on nechápe tu radost z toho zvířete

Baysha
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 22:09
- Nahlásit

Biluška
úpa tě chápu, já cu taky oslíka. A poníka, a slůně, a tučňáka, a lachtánka co umí balancovat míč, a tygřátko malinký... kurňa, já cu vyhrát sportku a udělám si zologickou, to by mě bavilo

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 22:10
- Nahlásit

Alexaja bych to do hajana investovala a vim,ze bych se s mojim vetem domluvila,jenze to je sice pekny za to tri psi a prave ten je jedinecnej,ten jedinej i kdyz ma deset let.
kejtlinnastesti,i kdyz matka buh-vi co psum nerozumi,jako je treba vycvik,tak vim,ze by je nedala,vsak mi hradila veskerou veterinu,oboum dvoum a to zrovna nebyl malej peniz,a z domu by taky nesly,jen pres jeji mrtvolu.
leyendaco stonasobne,petsetinasobne!!!no jak kdy,dixina mi dozila do trinacti let,ajax do jedenacti let,to je ruzny,ja davam prumer tak jedenact let.

Baysha
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 22:10 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Biluška
nebo aspoň ovečku... jednu, majinkou... na slůněti netrvám

leyenda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 22:13
- Nahlásit

kejtlin
moje matka psy neřeší
mas kliku, moje mama furt resi vsechno, cely muj zivot, pripadam ji jako asocialni psychopatyckej dobrodruh. Vzdycky to tak bylo.

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 22:13
- Nahlásit

hele děcka na Barandověš dávaj Nejistou sezonu

HURÁÁÁÁÁ konečně se mi povedlo nahrát kus vystoupení tady je
http://www.youtube.com/watch?v=FaFLfywVTN4

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 22:14
- Nahlásit

Baysha
Slůně nechci, ale žirafa je můj tajný sen . Mám jednu adoptovanou v ZOO, ale chtěla bysem i svoji doma

A klokana. Klokoš se rýsuje, ten není tak úplně nereálný. Jenomže budu muset počkat až nebude Armánek, páč ten vůl fšechno zabije Ostatní psi chápou, že vraždit se nesmí, Armanovi je to jedno

Baysha
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 22:15
- Nahlásit

Alexa
gratulíren!
akurát škoda, že je to bez zvuku

leyenda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 22:18
- Nahlásit

nemethova5
davam prumer tak jedenact let
hm, tak to je jak dobrman, jsem z toho na nervy, ze ti psi umiraji tak brzo,
predposledni mi umrel v 5 letech, jednoho mi v 8letech otravili, ostatni v 10

Baysha
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 22:18
- Nahlásit

Biluška
zas si pak ale řikám, dybych měla takle hodně žvížat, esi bych jim dokázala dát fšecko, co by potřebovaly... ani ne tak materiálně, jako spíš esi bych se jim mohla dost věnovat, aby nestrádaly citově... a nakonec to stejně skončí na představě dvou až třech čokluch a možná tak ze dvě kočky jo a pézetek taky dva tři kousky, to by byla fajn smečka

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 22:19
- Nahlásit

Alexa
opět se mi zobrazuje, že si musím stáhnout adobe flash player, jenže když na to kliknu tak mi to píšed search support nebo support search, nevíte někdo co to znamená?

Baysha
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 22:19
- Nahlásit

Biluška
ale stejně cu slůně, to je moc moudrá žvíža

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 22:24
- Nahlásit

Alexapekny a chci toho pejska,ktery prinasi ten kyblicek,jo a davdkova tam trepe na zacatku nohama,jak by se ji chtelo na zachod?kde je ta obrana?cekam na dalsi.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 22:26
- Nahlásit

leyendaasi tak nejak,ono je to individualni taky.

leyenda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 22:30
- Nahlásit

Alexa
moc pekny pejsek, co nosi kyblicek
a cesky dementi jsou mnohem ukaznenejsi nez francouzky, ty by takhle v rade sedet nevydrzeli

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 22:32
- Nahlásit

nemethova5
leyenda
a já to nemůžu pustit a chci a moc

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 22:33
- Nahlásit

kejtlin
leyendahele,to je cizina,myslim,ze dansko.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 22:34
- Nahlásit

Biluška
Člen
- Nahlásit

Baysha
ani ne tak materiálně, jako spíš esi bych se jim mohla dost věnovat, aby nestrádaly citově... a nakonec to stejně skončí na představě dvou až třech čokluch a možná tak ze dvě kočky jo a pézetek taky dva tři kousky, to by byla fajn smečka
Sem dlouho tvrdila, že nikdy nechci mít víc jak jednoho psa páč bych třá měla jednoho radši než druhého a to bych nechtěla. Proto se mi teď osud mstí a mám jich patnáct

Dá se to stíhat, ale je to fakt záhul. A polovina ze smečky jsou díkybohu důchodci a flákači, se kterýma se nic dělat nemusí. Patnáct mladých aktivistů bych fakt nestíhala.

Slůně zní taky dobře,ale žirafa je prostě lepší

Jdu se svalit, co tu kurňa furt fšichni drásáte gdyž je po večerce? Počkite až na vás přijde Lybička. Ta vám dá

Gerda
Člen
- Nahlásit

Hele ste normální? Až si to přečte mamka, co ste fšecko nasmolili, dá vám ránu eletrykou!
Gde je lucynka? Mám zatim sesbíranej sedum vobjednávek na termynátory.
Maryje uš spinká, sme teťkanc přišli z louky. Mám pravidelnej přísun morkovejch kostích, nařezanejch na špalíčky. Řikala sem maryji - přines tu kostičku, ať jí nežereš pot postelí, šak sou to rány jak vozembouch. A vona vylezla a přinesla ponošku. A máma mě sválně otrávila rybkou, nasypala na ní podrafku ňákou, a já mám teť smrt.
Uš ste se dohodli na tom, co nám ty čokle teda přinášej, a jakej je zásadní důvot, proč bysme je neměli sežrat?

leyenda
Člen
- Nahlásit

Baysha
esi bych jim dokázala dát fšecko, co by potřebovaly... ani ne tak materiálně, jako spíš esi bych se jim mohla dost věnovat, aby nestrádaly
pani, tohle ja taky porad resim, kdybych dala na to, co chci, mam 150 zvirat a spoustu deti

leyenda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 22:39
- Nahlásit

Gerda
Uš ste se dohodli na tom, co nám ty čokle teda přinášej
mne cokl prinasi tra klice vot auta, co porad negde stracim, i foun us mi nasel, jinak nosi klacky, aby nam nebyla v zime zima, as do baraku a dela z nich rovnou trisky

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 22:42
- Nahlásit

leyenda
no tak toho nežerte, to je jasný, jednou z něj bude asistent gerontůf, to byste byla sama proti sobjě...)))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 22:44
- Nahlásit

nemethova5
mě se to na předchozí stránce nezobrazilo, jdu pokračovat ve venčení a jdu do pelechu číst ty mladý sovy si včerejšek kdy držely zobáky vynahrazujou, jsou zase na stromě kousek od okna.

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 22:46
- Nahlásit

nemethova5
chci toho pejska,ktery prinasi ten kyblicek,j
nedám to je můj deprivant

Baysha
gratulíren!
akurát škoda, že je to bez zvuku

dík, njn nějak se to stáhlo bez zvuku

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 22:46
- Nahlásit

prší, už nemám nápojku, nazdar pipkyyyyyyyyyyyyyyy

leyenda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 22:49
- Nahlásit

ja pujdu taky, zejtra uz prijedou ty pribuzny (nakonec i teta), tak musim musim musim zejtra poradne uklidit, pac voni to maj doma jak v operacnim salu vydesinfikovany, tak aby ji nekleplo hnet mezi dverma, anebo to rekne my mamce a budu asocialni psychopatycka dobrodruzna neporadnice
dobrou noc fsem

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 22:55
- Nahlásit

Alexaale fajnej deprivant!a proc deprivant,vsak je suprovej.
kejtlinhm,snaha se ceni,nejak mi to nejde,jsou to cizi stranky,chtela jsem ti poslat nadhernyho vlkoseda,by jsi si cinkla do trioly,ja se polepsim,ju?

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 22:59
- Nahlásit

Tady je druhá část ještě bude jedna
http://www.youtube.com/watch?v=oAgd2aMVxLE

kejtlin
opět se mi zobrazuje, že si musím stáhnout adobe flash player, jenže když na to kliknu tak mi to píšed search support nebo support search, nevíte někdo co to znamená?
no něco ti asik chybí zkus si to nainstalovat třá tady http://www.stahuj.centrum.cz/grafika_a_design/anim ace/flashplayer/

<< 1 ... 4599 . 4600 . 4601 . 4602 . 4603 . 4604 . 4605 . 4606 . 4607 . 4608 . 4609 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání