Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4599 . 4600 . 4601 . 4602 . 4603 . 4604 . 4605 . 4606 . 4607 . 4608 . 4609 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 18:08
- Nahlásit

leyenda
ten obrovsky NO, kavkazani,agresor co jde natvrdo, proste jsou psi, ktere bych se bala sejmout a
pani já se psů teda nebojim,ale při prochajdě občas potkávám aziata,naštěstí je to pes,ale i tak nemám dobrej pocit,pán ho neřeší,běhá na volno,je vidět že si dělá cochcárny,zatim je f poho,ale v momentě když dorazil ke mě a kouk mi víceméně z oka do oka,došlo mi,že by se moje šance pohybovaly hluboko v mínusovejch hodnotách..je OBROFSKEJ prostě masa svalů a kdyby se rozhod,že něco podnikne,vim naprosto jasně,že bych se nestihla strachy ani posrat,proti tomu nenadělá čék absolutně nic,leda by měl snad pistoli,coš nemám..prostě v ten moment ti dojde,že přes to vlak nejede

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 18:18
- Nahlásit

davidkova renata
občas potkávám aziatatak jasně že je pár psů, u kterých člověk nemá šanci, ale u 99% jo, zvlášť když žijou někde v civilizaci a nejsou úplně dementní, tak přece jen nějaký respekt ke člověku mají a když jde do tuhého, tak nad tím nepřemýšlím a zachraňuju svojeho psa jak to jen jde.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 18:24
- Nahlásit

davidkova renata
leyenda
včera na grilování jsme byli samí pejskaři a holky co byly na výstavě říkaly, že se urval kavkazan, chlap si stoupnul před svýho psa, stál jako socha, ale strachy prý nedýchal, páník od kavkaze byl někde pryč, ženská co tam měla kavkazany se k němu ani nepřiblížila jen pořád opakovala chlapovi že se nesmí pohnout ani o centimetr, že okolí ztichlo a všichni čekali jak to dopadne, pak přišel po asi 10min majitel kavkaze a vzal si ho.

all
sem vytřela celej barák, vbydrhla linku pískem a nakrájela maso, zcedila brambory pro drůbež a jak jsem zvyklá všechno dělat rychle tak mi není nějak dobře od tlaku.

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 18:28
- Nahlásit

kejtlin
že se urval kavkazan, chlap si stoupnul před svýho psa, stál jako socha, se nedivím, to bych asi měla infakrt. My jsme naštěstí měli zatím tu čest se psama, co proti lidem nejdou, např. vemena

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 18:34
- Nahlásit

makrel
tak nad tím nepřemýšlím a zachraňuju svojeho psa jak to jen jde.
hele já vim a rozumim co řikáš..do tý chvíle než to monstrum dorazilo ke mě,řikala sem 47 let totéž,dokud to nezažiješ,nepochopíš,nikdy bych nemyslela že todle řeknu,pokud se fakt rozhodne,a nebude stát jako ten kafkazan vod kejtlin,máme na foře další pochřep ti řikám na rovinu.musí mít kolem 70-80kg,já mám necelejch 60,smet by mě jak ta vichřice f kojetíně baráky

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 18:36
- Nahlásit

kejtlin
chlap si stoupnul před svýho psa,
a to ten jeho pes zůstal ležet???? Z toho mám hrůzu páč ten zrzavej dement by šel samo do toho psa a Alexa by se asik přidala, vůbec netušim co bych dělala. Nosim sebou poplašňák a modlim se kdybysme nějakýho takovýho čokla potkaly aby se bál střelby

leyenda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 18:37
- Nahlásit

davidkova renata
makrel
no, ono to tema zacalo u agresora NO, co uz ma par psu na svedomi.
Mam velikou vyhodu, ze muj pes se nikdy nenechava vyprovokovat, byt na nej sili pes za plotem nebo se na nas zene stekajici kavkazak nehne brvou a dela, ze je siroko daleko jediny pes jen on, ja zase vim, ze ten kavkazak se zasekne na kraji svy louky, protoze tady je maji lidi opravdu na ochranu stad, takze kdyz pujdeme kolem po ceste nic neriskujeme, kdyz se mymu psovi zakousla do krku ta cuba, nerval se, sundala a vyhodila jsem ji ja. A myho byvalyho psa kdyz napadl RTW, co vylit z otevrene branky, taky jsem ho branila, muj pes se zacal opravdu rvat az kdyz se ten cokl ohnal po mne, ja bych se byla sama neubranila; Proto jsem napsala, ze "hodit psa za sebe a postavit se utocnikovi" nedokazu ve vsech pripadech, byt bych to moc chtela, samozrejme, ze ale nebudu stat opodal a cekat jak to dopadne, budu se rvat po boku svyho psa.

Gerda
[i]sprosťáku! Takový věci mi nabízet!

no tak dobre, beru zpet
na levanduli bych vam spis doporucila hluboky kvetinach, v truhliku to moc nepude

makrel
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
tak mě by asi taky smet, ale snad takové ho nepotkáme.Je to malá pravděpodobnost a radši nad tím nebudu přemýšlet ani.

nemethova5
Člen
- Nahlásit

cus decka,sla jsem socializovat amina,mame orlovske dny,amin tam potkal lidi a psuch,je bezvadnackej a v pohode,pan hajan rekl,ze s nama nejde,ze si radsi bude doma valet sunky!
kejtlinsuper,holky uz jsou smeckovy!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 18:38
- Nahlásit

davidkova renata
copak voni jsou tak vysoký,že ti koukal z vočí do vočí když jsi stála? já je naživo neviděla snad ještě

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 18:39
- Nahlásit

brezen2008
to bylo asi myšleno vobrazně

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 18:42
- Nahlásit

hm,ja jsem mela vyhodu,kdyz se z rozpadle polosamoty vyritily tri kredence,viz.asiati,jedine co me asi zachranilo,byli rachejtle,ktery jsem mela na vycvik strelby,to byl hajan jeste malej,ani jsem radsi nedychala,skrtla a jak to bouchlo,tak mazali zpatky,asi nic o strelbe nevedeli a kdyby vedeli,uz tu nejsem.sem-tam je jeste pro jistotu nosim.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 18:45
- Nahlásit

mno,amin puzobi uz tak hruzostrasne,ze chudak musi uz nosit nahubek,lidi maji z neho strach,ale nevim proc?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 18:47 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

leyenda
Proto jsem napsala, ze "hodit psa za sebe a postavit se utocnikovi" nedokazu ve vsech pripadech, byt bych to moc chtela, samozrejme, ze ale nebudu stat opodal a cekat jak to dopadne, budu se rvat po boku svyho psa.
no mě se taky příčej kecy jak máš psa vodložit a jít to řešit ,s tím,že pes nesmí! do toho zasahovat páč mu to nepřísluší a podobný kydy..vedle sou případy,kdy si jedna libuje jak jejímu psu skočí na záda jinej,nevim essi s úmyslem ho rafnout či nakrejt a von nesmí nic..jen se smí votočit na ní s pohledem..tak pod mi to sundat,tak takovýho ubožáka bych skutečně nechtěla.Zastávám názor,že voba za jednoho a jeden za voba,prostě se budem mydlit vobá rukou a tlapkou nerozdílnou...do tý doby než dorazí ofšem ten zminovanej azyjat

leyenda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 18:57
- Nahlásit

davidkova renata
pani, presne jste to popsala, jak to citim ja, mate asi naky spisovatelsky nadani
nemethova5
ten je peknej

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 19:00
- Nahlásit

leyendadavidkova renataVzhledem k tomu, že se můj pes bránit neumí a je to taková malá třasořitka 15 kg, tak to stejně zbyde na mě.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 19:00
- Nahlásit

Alexa
byl to číňan ten jeho pes, měl ho na vodítku a držel ho prej za sebou, pes se ani moc nezmítal, nevím já u toho nebyla.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 19:04
- Nahlásit

leyenda
hele pani, tak myslíte, že mi lavendry nejdou f truhliku do vejšky třá i z toho důvodu, že je to prostě mělká nádoba?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 19:07
- Nahlásit

Gerda
já nevim pani, jesi byste spíš neměla někoho požádat, aby vám je uvařil...jesi budete tak úspěšná jako já, moc se nenajíte...
pani uz jsou udelane a snezene mnamky mnamky, bych vas na ne pozvala, ale nezustala ani jedna mam brisko jak bubinek

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 19:11
- Nahlásit

lucYnka XIII
no jo, to ste ale děsně šikovnej vařitel palačinek! Bubínek mám taky, bo sem paláči přikouřila eště sušenkama s čekulátkou

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 19:15
- Nahlásit

nemethova5
ten je šladkej,dasty náhubek nenosí a chodím sním hlavně o víkendech kolem půlnoci se sluchátkama na uších knám na kopec

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 19:23
- Nahlásit

jako to si sním troufnu jít,s holkama bych nešla,bo vím,že kdyby někdo něco,tak se budou koukat

Baysha
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 19:27
- Nahlásit

ahoooooooooooooooj fšici!
dneska byl úpa báječnej den, počasí báječný na vejlet f kopcovitým terénu, jeli sme vláčkem, bloudili jsme v lesi, až sme našli starý strašidelný vojenský vobjekty, kolem díry po granátech a tak... pak sme vybloudili, našli sme hledanou chalupu a asi dvě hodiny sme se mazlili se štěkákama a nejvíc s Bajšou, lidi to je úžasný štěně, je ouplnej magor a skáče do vzduchu, taky se mooooc mazlí a na zavolání přiběhne, ty vostatní nejsou zdaleka tak kontaktní, lidi to vám bude prdlej pes! sme nemohli pro nás najít lepčího gdybychom hledali šest let. je teda vo kus menčí neš fšici vostatní a v žrádle se nimrá furt, ale tak lepčí než ňákej vobézní typ, né?
fotky mám ve foťáku, ale nemám kabel a nefunguje mi čtečka karet, což mě štve, páč sem vám je chtěla ukázat

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 19:28
- Nahlásit

leyendapani diky,dnes dostal kovovy nahubek,stejne mu ho sundavam,stejne je jeste furt malej,myslim psychicky.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 19:30
- Nahlásit

brezen2008nooo,sladkej je jen kdyz spi,je na me moc brutalni,jsem sam silenej fialovej modrak,jak po me to hovado cerny skace,kdyz on uz je pomalu jak hajan!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 19:37
- Nahlásit

Baysha
sme nemohli pro nás najít lepčího gdybychom hledali šest let

taghle to má přeně bejt!

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 19:42
- Nahlásit

davidkova renata
To házení psa za sebe a zahánění útočníka sem dělala gdyž sem měla jenom jednoho psa (asi tak nějak po skončení švédské války to tuším bylo). Od té doby co mám saň tak nás většinou nigdo nenapadá. Pokud se přece jenom nějaký debyl najde tak po malých řvu "uteč" a po velkých "Getyzabijho". Což se Getyně, Pumici a Orině nigdy nemusí říkat dvakrát . Bych se mohla vysrat na to, abych zabijáckou Getku odložila a šla se rvát sama. Přijde mi to stejně logický jako kdyby mě přepadl nějaký chlap, já pečlivě odložila pepřák, pistolku a nůž a začala efektivně pištět

Baysha
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 19:43
- Nahlásit

davidkova renata
a to se nám eště chovatelka skoro omlouvala, že nebude výstavní - je fakt hodně nestandartní, nejenom že je mrňavá a skoro se dá říct hubená, ale má úzkou hlavu, delší čenich a pigment taky nic moc... prostě exteriérová nejni a nebude. ale to neva, už jak sme se na ně byli podívat prvně, to jim bylo štrnáct dní a byli to malí slepí lachtánci, tak bylo jasný, že je naša

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 19:45
- Nahlásit

Bayshavsak to neva,je to laska na cely zivot,tak jsem si vybrala hajanka,byla to takova silena medvedi chlupata koule,ihned si me vybral a uz se ode nehnul,no amina mi privezla chovatelka,ale videla jsem fota a taky jsem se hned rozhodla,jeste mi ho privezla a taky se omlouvala,ze je chlupaty,coz me vubec,ale vubec nevadilo,ba naopak a jeste cernej,to jsem moc chtela.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 19:45
- Nahlásit

Baysha
gratuluju k výběru a co je to za plemeno?

<< 1 ... 4599 . 4600 . 4601 . 4602 . 4603 . 4604 . 4605 . 4606 . 4607 . 4608 . 4609 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání