Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4599 . 4600 . 4601 . 4602 . 4603 . 4604 . 4605 . 4606 . 4607 . 4608 . 4609 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
leyenda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 13:17 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit

kejtlin
si zvyknou, uvidis... na luksus se zvykne snadno
nemethova5 obrazek
ne, ta mohutnejsi hlavu a cernou masku, a cerna zada, ale jinak zespodu takovy medove hnedy, ale jiny odstin nez mivaji NO, taky hledam, guglim, snad tam vyzenu holku s fotakem

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 13:19
- Nahlásit

leyendahm,tak toho bych chtela videt,vyzente holku s fotakem,ale at se vrati cela,jo?

impact
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 13:20
- Nahlásit

Biluška
Tak to půjde z pojistek, ne? Pokud měla havarijky tak úpa bez problémů, pokud ne tak se může točit na tom kdo jí tu škodu způsobil. Třá městský úřad pokud to hřiště co přistálo na autech bylo MÚ. Nebo čí bylo, nějakého majitele mělo určitě
Předběžné info - pojišťovna se vymlouvá na to, že to byli vlivem počasí - vyšší moci, a na to se to nevztahuje. Ale ty střechy nebyly nijak ukotvený. Jen posazený na původní rovné střeše. Tže to asi pěkně odskáče firma, co to dělala...

davidkova renata
hele myslíš že to podobně bé vypadat po naší náfštěvě u dostála???
Minimálně takle.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 13:22
- Nahlásit

leyenda
tak jestli je to agresor tak se nedivím, že se bojíš, taky bych se bála.

leyenda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 13:31
- Nahlásit

kejtlin
no, vis takovy to bluckovy "hodim svyho psa za sebe a postavim se agresoru celem" na to ja asi nejsem dost statecna, nehlede na to, ze jak znam svyho psa, rozhodne by me v tom nenechal samotnou
jednou jsem se zapojila do rvacky, kdyz meho dobrmana napadl RTW a i kdyz jsme ho spolecnejma silama zahnali, nemam na to pekny vzpominky a radsi se snazim temhle situacim vyhybat, bojim se o psa i o sebe

hele barevne asi takhle
asi teda NO?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 13:38
- Nahlásit

leyenda
asi to bude NO nebo chodský, ale u vás chodský by byla náhoda a chod´ák je malý menší než NO.
já bych se asi dokázala postavit psu čelem ve strachu o mého psa, několikrát ovčáci běželi na mé malé psy, ale to neběželi je zabít, tak jsem je zahnala.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 13:53 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Tak hele, něco vám řeknu - zřejmě sem se nadejchala výparů se smažení palačinek - f úterý budu mít vot jedný kámošky její staší sedačku, kámoš mi jí doveze. A jak sem se tim tak dojala, zjistila sem, že celej můj malobyt je dílem přátelůch - manželé mojich kačen (samý kačeny mám kolem sebe, fakt) to vymysleli, pardálka naprojektovala a celý vsvětlila řemesníkům, děda dodal svoje dodavatetele a řemesníky a zařídil mi všechny ty plyny a eletriky a zámečníky, máma pučila na kuchyň, pardálka dodala truhlika a návrch kuchyně, kámošky pomohly sešroubovat nábytek, kámoš navrtal, s davítkovou, jak sme vykradli ten byt, tak máme vlasně taky ňáký vybavení, prostě nic sem tu nedělala sama, šecko kámošové - neni to bezvadňácký? Ty vole, mě to komplet dojalo, už ani nemam hlat na palačinky....
edit: A nesmim zapomenout, že Biluše to celý pojistila!!!!!!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 14:15
- Nahlásit

Info k videjku máte smůlu. Od fčera se to snažím nahrát na net a furt to nende. Tak o budu muset asik ještě trochu sestříhat a rozdělit na dva kusy a zkusit to nahrát na trupku.

Gerda
A jak sem se tim tak dojala, zjistila sem, že celej můj malobyt je dílem přátelůch
a to je hezký, zvlášť v dnešní době

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 14:46
- Nahlásit

Alexa
ale vod vás eště nic nemám pani....a to ani pohár!!!!!!!!!!!!

Jo a kouslo mě klíště a hnet vedle komár. Mam dvojbebíčko. A Maryje řikala, že tak dobrý palačinky eště nikdy nejedla!

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 14:55
- Nahlásit

Gerda
ti taky něco pošlu, ale nevím co, třeba sáček do vysavače, nechceš? Jsem jich vobjednala dost

leyenda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 15:09
- Nahlásit

Gerda
vode me taky nic nemas. Nechces naberacku na zmrzlinu nebo parni varic zeleniny?

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 15:19
- Nahlásit

leyenda
parní vaříč zeleniny? To může být dobrá věc . Jinak já metodu záchrany vlastního psa od modrejch naprosto uznávám (asi jako jedinou věc od nich) a praktikuju celkem úspěšně už hodně let.Pokud se tomu teda nedá vyhnout. A tu fenu od cvičitelky bych normálně sejmula, kdyby mi šla po psovi. A když by mě přitom kousla, tak by ještě musel proplácet ušlý zisk

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 15:28
- Nahlásit

makrel
anebo rovnou vysavač?? )))

leyenda
vod vás budu mít lavendr pani, už se naň strašidelně těšíííím, dnes mu pojedu koupit truhlík Co je to parní vařič zeleniny? Víte, já zeleninu nemám ráda, asi by stál sám a opuštěný v rohu.

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 15:35
- Nahlásit

Gerda
a máš ventilátor? já ne, ale když už budu kupovat...

impact
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 15:47
- Nahlásit

Jinak vám teda řeknu, že ta vichřice není všechno...

Voda to tu shrnula ze tří stran, v posledním měsíci. Co neshrnula voda, shrnula vichřice. Ve dvou oblastech. A jen tam, kde sjou paneláky, což je zajímavý. A vysoký stromy. Tam se vítr otočil a na obou sídlištích pohroma..

A jako bonus to ještě tady o pár kilometrů dál ustřelilo kryt od plynovodu, tak za městem uniká plyn, nevědí, jak to zastavit, celá oblast je uzavřená. To by ještě mohlo blafnout, aby to tu shořelo všechno, do třetice po vodě a vichřici a už to bude všechno...

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 15:48
- Nahlásit

Gerda
Já ti přijedu vymalovat, chceš? Moc ráda maluju . Myslím to vážně. Ale na bílou barvu zapomeň, s tou nepracuju

impact
Předběžné info - pojišťovna se vymlouvá na to, že to byli vlivem počasí - vyšší moci, a na to se to nevztahuje. Ale ty střechy nebyly nijak ukotvený. Jen posazený na původní rovné střeše. Tže to asi pěkně odskáče firma, co to dělala...
Od firmy co to dělala dostane velké kulové a kdyby náhodou dostala tak za hodně dlouho. Šla bych po majitelích těch baráků - ať už je to město, nebo soukromník. Je jejich věc jak blbě si sjednali pojistku - buď ať si to vyřídí s pojišťovnou, nebo ať platí ze svého. Zpětně to pak klidně třá můžou vymáhat na té stavitelské firmě, ale myslím, že vymůžou velké kulové.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 15:51
- Nahlásit

Gerda
máš kolem sebe super lidi, já většinu taky. co bych ti mohla dát, nechceš pásovce, až budu mít?je celkem nakažlivej.....

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 15:52
- Nahlásit

kejtlin
no vidíš, jsem Gerdě mohla nabídnout tu baktéryji, ale už jiasi nemám . Ale mám doma bordel, kdyby chtěla.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 15:56
- Nahlásit

jo a trojský holky už fungujou s mojí smečkou jako kdyby v ní byly odjakživa, já sem pořád o nich píšu jsem jak debil, ale mám radost, měla jsem strach začlenit starší psy do sžité smečky, mám tu i důchodce, ale ti zestárli ve smečce.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 16:00
- Nahlásit

makrel
radek když byl v tý nemocnici jo bylo to selhání organsmu způsobený dehydratací-skoro nepije, vypije tak max., 0.5l tekutin za den ted´se teda nutí do pití, spojený s krční páteří, tak říkal, že tam byla holka a má taky chronickýho pásovce a jak všichni doktoři říkali jak je to hrozně nebezpečný, dělala mi přednášku asi 5 min, já na to že to vím, ale jaksi nemůžu zapracovat na tom, aby se mi už nevracel.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 16:03
- Nahlásit

Biluška
vot tebe mám pojistku, která mi zrovínka teď straně helfla, strn toho sousedova vytopení, se kerym přišel po roce a půl.

kejtlin
to mě právě dojalo, jak sou děsně fajný tydlenty žumpysti! Pásofce si nechte, řikala sem angínu, je na tom něco nepochopitelnýho snat?????????? ))

makrel
vis kejtlin

kejtlin
trojský holky už fungujou s mojí smečkou jako kdyby v ní byly odjakživa
jupíííííí krááása veliká! To je taky dojemný!

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 16:09
- Nahlásit

kejtlin
šak to je dobře, že píšeš jakto zvládaj

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 16:28
- Nahlásit

Biluška
já taky strašně ráda maluju, ale nenávidím uklízení toho bordelu

all
vysavač mi odešel do věčných lovišt´, to je rok tohle mrazák, mikrovlnka, žehlička, vysavač, ještě sporák je starej.....
zejtra musim koupit holkám nový oboječky, tyhle co mají vzít do troje s piškotama, sice říkali at´ si je nechám, ale třeba je budou potřebovat, dost na tom, že jsem nechala vodítka v autě a půjčili mi v troji, ne chávala jsem je u převozníka nééé chárona ale fandy

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 17:24
- Nahlásit

Víte co nenávidím? Když někomu jasně řeknu, že nejsem doma a budu mít čas až zítra a ten někdo mě otravuje celý den a furt mě nahání. Ještě v neděli k tomu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 17:29
- Nahlásit

mamka
stran přivolávací témy - mám takovou kníšku do ucha, od italský spisovatelky lujzely fjumijové, čte to hlaváčová, oupně bezvadňáckym hlasem, a ta lujzela má sestru, kerá jí dycky strašně sýřila tim, že jí furt řikala - lujzelo moje, ty jsi taaaak sympatickáááá. A lujzela se mohla vzteky picnout, místo, aby jí jednu flákla, křičela na ní Bestyjééééééééééééééééééé!!!! ))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 17:49
- Nahlásit

Gerda
sice vůbec nechápu souvislost,ale to je fuk,se mi stává imrvére
kejtlin
trojský holky už fungujou s mojí smečkou jako kdyby v ní byly odjakživa

to víte pani jak JÁ vám něco najdu,nemůže to dopadnout jinak neš dobře

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 17:52
- Nahlásit

Gerda
pani jste me s temi palacinkami tak navnadila, ze jsem udelala testo a du si taky nake upect

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 17:53
- Nahlásit

lucYnka XIII
já nevim pani, jesi byste spíš neměla někoho požádat, aby vám je uvařil...jesi budete tak úspěšná jako já, moc se nenajíte...

leyenda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 17:59
- Nahlásit

Gerda
parni varic zeleniny ja pristroj do kuchyne, do spodni casti se naleje voda nad ni je sitko (rost) na ktere se polozi zelenina nebo brambory nebo tra i maso, zapne se elektryka a vono se to v pare uvari, udajne setrnejsi tepelne zpracovani nez vareni ve vode
ja nekritizuju branit svyho psa proti napadeni, naopak, jen vim, ze to nedokazu udelat v pripade kazdeho napadeni - ten obrovsky NO, kavkazani,agresor co jde natvrdo, proste jsou psi, ktere bych se bala sejmout a i kdyz ma muj pes skvele odlozeni, neverim ze by sedel a cumel jak mu nakej cokl rve panicku
Jsme teprve vstali od stolu, moc jsme se nasmali, dobre najedli, hezky odpoledne

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 18:06
- Nahlásit

leyenda
parni varic zeleniny ja pristroj do kuchyne
sprosťáku! Takový věci mi nabízet!

<< 1 ... 4599 . 4600 . 4601 . 4602 . 4603 . 4604 . 4605 . 4606 . 4607 . 4608 . 4609 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání