| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 19:48
- Nahlásit
kejtlin
labradůra, fotky sou tady, akorát ta naša se na nich prakticky nevyskytuje snad zejtra sem hodím fotky, co sme dneska nafotili
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 19:50
- Nahlásit
Bayshaber si ju a nevahej,je to laska na celej zivot,no a,ja mam taky nestandartni psiska!chlupaci jsou porad u nas vyrazovani z chovu,ale v rakousku,nemecku a hlavne v polsku se chlupaci plati zlatem,jeste poslu jednoho favorita,ktery absolvoval vystavu v polsku jako nejlepsi!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 19:50
- Nahlásit
kejtlin
a nebyla to ani tak otázka výběru, fenky se narodily dvě a jednu si chovatelka nechává tagže to bylo buď bajša, nebo kluk, a my sme kluka nechtěli
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 19:51
- Nahlásit
Baysha
nj vlastně, vždyt´ jsi to sem psala, už jsem to zapomněla
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 19:53
- Nahlásit
nemethova5
no mně z ní nejspíš vyroste trialovej labrador, ty sou taky ceněný
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 19:54
- Nahlásit
Gerda
levandula nepude do truhliku, protoze je to melka nadoba, lepsi bude tra ouzkej ale hlubokej kvetinac, do truhliku je lepci plaziva rozmaryna, ale tu jsem tu nikdy nevidela prodavat, zkusim ji nak namnozit z tech, co mam na zahrade (ty sou obrofsky) a mam jeste par pjeknejch kytek, co dou do truhliku a sou horku odolny. Nak to vymyslim, pro levandulu ale se primlouvam mooooc za kvetinac
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 19:56
- Nahlásit
nemethova5
ty máš co za plemeno?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 19:59
- Nahlásit
Biluška
Bych se mohla vysrat na to, abych zabijáckou Getku odložila a šla se rvát sama.
ste to řekla ale úpa přesně tetkanc
Baysha
tak bylo jasný, že je naša
no dyk řikám ..mělas štestí,žes to poznala hned,ne každýmu se to povede,ale věř tomu,že pak máš k tomu čokloj daleko lepčí fstach bo prostě VÍŠ
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 19:59
- Nahlásit
http://www.zjedloveholesa.com/Apoll_Sumavske_straz e.htm
jako ta barva se mi desne libi,jinak mam ovcouny nemecky chlupace.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:03
- Nahlásit
Baysha
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:03
- Nahlásit
nemethova5
zs šumafský stráže má Kasal od nás ze cvičáku z Břevnova..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:05
- Nahlásit
co je to dneska s tím tlakem, odpoledne jsem chrápala 2 hodiny a ted´ jsem taky nějaká unavená, běžně chodím spát po půlnoci.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:06
- Nahlásit
nemethova5
dlouhosrstý ofčouni se mi moc líběj, tendle má teda nádhernou barvu, vypadá trošku jak hodně světlej choďák, krása
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:07
- Nahlásit
šiš vy furt píšete jak blázni staří!
Bajša
provádim gratulaci k výběru! Budete mít taky vošklivýho pejska jako aleksa, mamka, biluška, monty, lybička, pavlínka, ympakt, kejtlin a nemethova5.
lejenda
šak jasné, přesadim to, voni uš rok nerostou, loni sem je vypjěstila ze semínek a teď sou furt malý a hnusný. Eště volala fyfyjová, taky dovalí květinky ze sachrátky, dyš je dorti neušlapou, tož to tu bude velmi květnaté!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:08
- Nahlásit
nemethova5
a ti tvoji sou moc nádherný se mi tidle hřivnatci líbí stejně mnohem víc než normální NO
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:08
- Nahlásit
nemethova5
ooo ten je velice velmi krásný! Takovou bych si přála golyji. Přepěkná barvička!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:09
- Nahlásit
davidkova renatahttp://www.zjedloveholesa.com/Ero%20od%20Roubenky. htm
hele a tu mas toho mamuta od roubenky,skoda,ze nevim,jak vypada ted,napisu ince,jestli nema ted nejaky foto,hele tedik je taky od roubenky,ze?
Bayshakterej?hajan,nebo apollo?no vedle hajana pred rokem chodak sedel a lidi se mylne domnivali,ze to je hajanovo mimi.
Gerdaze jo?ze jo?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:10
- Nahlásit
Gerda
bane pani, moja bude nejkrásnější, nechám ju nakrýt ňákým tralalákem a prodám štěňata do anglie, mi tam s nima lofci urvou ruky, čistokrevnej field trial labrador!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:10
- Nahlásit
davidkova renata
ste to řekla ale úpa přesně tetkanc
No dyť je to logický. Ten pes to jednak umí, za druhé má na to fyzické dispozice. Co se mu do toho budu srát? To je jako gdybych kecala opravářovi do opravy auta gdyž vím akorát gde to má volant .
Když mi malinkou Hesinku napadl picbul tak to bylo o něčem jiným. To jsem okamžitě nastoupila já a řekla picbulovi, že essi chce Sísu tak má napřed co dělat se mnou. Ale od té doby co mám velké psy jaksi nechápu proč bych se měla obtěžovat gdyž oni vědí líp jak na to
Je na nich přitom hezky vidět jak jsou krásně sehraná smečka. Nějaký hajzlík si frkne na malý, malý berou nohy na ramena, velký letí dopředu zmydlit hajzlíka. Malý se zastaví v bezpečné vzdálenosti a fandí velkým (čili řvou jak blbý, to jim jde ).
Puma přitom vždycky tvrdí "mě ti malí kreténi serou ze všech nejvíc, ale jsou to MOJI kreténi a zabiju si je SAMA"
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:11
- Nahlásit
nemethova5
komentář byl k apollovi, ale na hajana to platí taky, akurát je tmafší, tag vypadá eště choďákovatějc
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:13
- Nahlásit
Biluška
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:14
- Nahlásit
nemethova5
tedik je taky od roubenky,ze
jo..ale ten vodkaz vopraf bo nefachá (((
Biluška
Puma přitom vždycky tvrdí "mě ti malí kreténi serou ze všech nejvíc, ale jsou to MOJI kreténi a zabiju si je SAMA"
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:16
- Nahlásit
Bayshajj,hajan je cerny s palenim,apollo je klasika,me se libi na apollovy ta cervena barva,to je moc pekny,no,ja spise jsem na tmavy psiska,proto ten zamer vybrat cernocha jsem mela.jako nechci tu delat reklamu chlupacum,ale fakt se mi desne libi.
kejtlinhele,podivej se na chovku z jedloveho lesa,urco znas oxe od pana novotneho,to je barva pro tebe,moc pekny.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:16
- Nahlásit
davidkova renata
Víš jak, fstahuje se na ně pumí zákon To je moje
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:20
- Nahlásit
davidkova renatahttp://www.zjedloveholesa.com/Psi.htm
najed si na era od roubenky,me to nak nefacha,nevim proc?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:22
- Nahlásit
davidkova renatamne to nejde????se z toho asi pose.u,nebo co!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:31
- Nahlásit
nemethova5
jj znám, ted´ má od něj známá štěně, ovšem, bude to asi problém je to policajtka a absolutně hloupá, ale opravdu, znám ji dobře je to ségra mého bývalého, fakt nepřemýšlí, když něco vypustí z huby tak příklad, slavili jsme na cvičáku narozeniny a snad závody, ona nepila!!!! a zeptala se zuzky chovatelky od goši, má ještě bordo dogy, bulíky a krysky spolu s přítelem a ona se jich zeptala zcela vážně, jestli ty psi jedí, když jich mají tolik a jsou velký ti psi, no zuzka naštěstí taky nepilajinak by ji zabila.nebo 10krát jí něco předvedeš nějaký cvik je jedno co, přitom to vysvětluješ a ona to nepochopí, pak už jsem na to neměla nervově, a když se mě ptala jak jsem psa naučila tohle tak jsem začala říkat, že ani nevím, že mi to dělá sám, ona je fakt mazec. od novotnýho není záruka, že to bude zabiják, ale.... a hlavně když by rostla goša do zabijáka, tak ji zašlapu do země, ale ona to ani nepozná, takže bude problém.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:34
- Nahlásit
nemethova5
ona má od novotnýho od mělníka to jsem chtěla napsat!!!jsem fakt idiot
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:34
- Nahlásit
kejtlin
teda vy tam máte koukám samý exoty
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:35
- Nahlásit
kejtlinty vado,hele primo od novotnaka?nebrala si nahodou stene od lidky jerabkove?no to si delas prdel,ne?ty vole mazec,jako vedela jsem,ze cajti jsou hlupy,ale tahle je fakt nejvic,jako opravdu vede,to jako si myslela,ze psi zerou vzduch,no vazne ted jsi me rozesmala,hele a takovych hlupaku,kterym predvedes jak se to ma delat je vic,to neresim,bo to nema cenu,jsou to mamlasy a proste na to nemaji bunky,no.
|