| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:35
- Nahlásit
nemethova5
no s těma našima
budeme mít labradůru, tak ju zejtra pudem zkontrolovat, esi roste fotočky tady
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:37
- Nahlásit
Baysha
ten je mocinky rostomilej tu tlustou prdýlku
tady neprší a doufám že nebude
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:38
- Nahlásit
nemethova5
makrel
F klidu, tu už je druhá bouřka během večera a jde to k vám
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:39
- Nahlásit
Bayshajezis!!!!to jsou stenatka kulatoucky jak maj byt,uz mate vybrano?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:40
- Nahlásit
davidkova renata
ta naše je právě taková mrňula podměrečná, je to ta s bleděmodrým oboječkem, tu tlustoprtku si nechá chovatelka vona byla nejmenčí od začátku, ale snad už začala sourozence trošku dohánět, jsem jí posledně říkala, že má soudružský závazek
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:41
- Nahlásit
Zdravím.
Tak jsme o Haskýška chudší. Jsme se právě vrátili z veteriny bez ní . Asi došla k závěru, že nám čtyři psi stačí a tak to zabalila
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:42
- Nahlásit
kachna_
Co se stalo?
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
výběr byl jednodouchej, bo holky jsou jenom dvě a chovatelka si jednu nechává, tagže bereme, co zbyde ale ne, je to mazlík úžasnej, nevyměnila bych ju
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
kachna_co to???tak to je mi moc lito pani,opravdu.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:43
- Nahlásit
kachna_
panebože...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:44
- Nahlásit
Bayshano jo no,amin byl taky dost odstrkovanej a je z nich nejvetsi,pomalu,uz je jak hajan,pritom byl buzerovanej a otloukanej od ostatnich sourozencu.
je to taky moje zlaticko,kdyby nebyl na me tak surovej!jsem sama modrina.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:47
- Nahlásit
kachna_
pani, to je mi opravdu lito,
drzte se
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:51
- Nahlásit
Selhání orgánů. Prostě to fakt zabalila. Ještě ráno podlezla plot, aby šla s náma na procházku (já jí chtěla nechat doma, protože nevypadala dobře) a odpoledne jsme už jeli na veterinu, že vypadala hodně špatně a víceméně už to vypadalo dost jasně.
Baysha
On to byl starej "hodnej" pejsek na dožití
http://kralik.plivnik.cz/psi/hasky.html
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:54
- Nahlásit
kachna_
Tak upřímnou soustrast paní
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:56
- Nahlásit
kachna_sympaticka čubina.co dodat?pani drzte se.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:59
- Nahlásit
kachna_
je mi to moc líto
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 21:16
- Nahlásit
kachna_
pani,to je mi líto.kdo vás ted bude tak krásně srát?
aspon jste jí udělala krásnej konec života,měla se moc fajn,takovou kliku moc psů nemá..a konec měla taky dobrej jak vás tak čtu..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 21:32
- Nahlásit
Baysha
šmarjá teťkanc sem se ouplně vyněžnila těma vašima puclíkama! Jak sou tlusťoučký, krásný!
Sme se vrátili z léza, chytli krátkodéšť, což bylo fajné, až na to, že to hnet přestalo. Je tu vedro jak blázen, to se nedá. Ať už neni takový horko!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 21:32
- Nahlásit
taky cucite na kletbu bratri grimmu?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 21:34
- Nahlásit
kachna_
COžeeee?!!!! Pani, upřimnou soustrast! Je mi to moc líto. Aspoň že vás měla, i pěknej důchodek.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 21:34
- Nahlásit
davidkova renata
kdo vás ted bude tak krásně srát?
Baty, Bessy, Cir, Lucka, Mája a Michal (abecedně seřazeno).
Taky si řikám, že bych se ráda dožila celkem vysokýho věku a potom jednou ráno jít na procházku (i když podlejzat plot bych kvůlivá tomu jako nemusela) a večer umřít
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 21:35
- Nahlásit
Gerda
že? já se nad něma taky furt rozněžňuju, akurát mě štve, že tam fotečky nepřibejvaj třikrát denně
tady máme po vichřici dobře, aji mě skoro zábly nohy na zahradě
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 21:36
- Nahlásit
kachna_a ona chudera usla?jako sama od sebe a uz se nvzbudila,esli jo,tak to mela aspon krasnou smrt,tu bych prala kazdemu psakovy,ja takove stesti bohuzel nemela!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 21:52
- Nahlásit
kachna_
nemethova5
muj pes to mel taky tak, cely den se ode me nehnul, po vecerni prochazce jsem mu dala jidlo, ale nechtel,obesel holky, pomazlil se s nima, olizal usi prckovi, sla jsem s nim k pelisku, lehl si, ja si k nemu sedla a pohladila ho jako si zhluboka vzdechl a byl pryc...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 21:54
- Nahlásit
leyendaach jo,kdyby takove stesti meli moji psi,myslis,ze to pozna hafik,ze se blizi jeho konec?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 21:55
- Nahlásit
Baysha
mas krasny stenatko, ze je nejmensi nevadi, ja chtela nejklidnejsi stene,
jestli to tedy nebyl omyl pri vyberu, tak uprimne soucitim s majiteli jeho mene klidnych sourozencu
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 22:02
- Nahlásit
nemethova5
tak Questor to stoprocentne vedel, choval se ten den uplne jinak, jako by si nas chtel jeste co nejvic uzit, i holky si toho vsimly a myslim, ze i prcek, pac normalne ho desne mordoval a tenhle den se drzel stranou, byl neobvykle klidny a pak lezel u nej uplne klidne, ja sla pro prosteradlo, zabalily jsme ho a sly pohrbit, malej s nama, treba zajimavy je, ze dodnes si nevlezl do jeho pelisku, lezi obcas vedle nej a polozi si na nej hlavu, ale nelehne si tam, prestoze za zivota Questora si pelechy porad menili, nebo spali spolu v jednom
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 22:04
- Nahlásit
nemethova5
myslis,ze to pozna hafik,ze se blizi jeho konec?
Možná jo, můj jazvečík byl taky noc před smrtí "jinej", pořád byl u mě, probudilo mě to, že na mě upřeně koukal, skoro nespal, druhej den dopoledne zkolaboval, jeli sme na veterinu, dávali mu kyslík, injekce, srdíčko vynechalo...pořád koukal, jestli tam sem...vždycky je to smutný, hlavně když je to rychlý a co nejmíň bolestivý. Umřít ve spánku je snad za odměnu, znám jen jedinej případ, kdy se to stalo - prababička z plzence. A ta to věděla a všchno si na to připravila, i se učesala a oblíkla do svátečních šatůch.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 22:09
- Nahlásit
Gerda
ja mam v rodine 2 takovy pripady, prababicku a babicku, obe umrely "pripravene" v hodne vysokem veku a nebyly pred tim ani nemocne, celkove selhani organismu, rikam si, jestli se to dedi po preslici, tak budu mit mozna taky stesti...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 22:11
- Nahlásit
A dost, pojdte zmenit temu...
tra kam se chystate na prazdniny, jestli se nekam chystate
|