| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:38
- Nahlásit
kejtlinno lidka je z melnika,to je ta chovka z dvorakova sadu,jak jsem mela mit od ni stenatko a jaksi stenatka posla,dve zustala,ty uz byli zadany,no malem se z toho ta fena nedostala.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:43
- Nahlásit
nemethova5
vím lidka je kamarádka zuzky
má štěně přímo od novotnýho , myslím že je to chovka z jirkova sadu, ale nejsem si jistá, má znakáče, ale říkal kamarád co tam s ní byl, že má rovnej hřbet, že je po pracantech.
Alexa
jj u nás na cvičáku se nic nenaučíš-pokud nejsi absolutní laik a víš, že má pes 4 nohy , ale pobavíš se luxusně, kdyby mi to někdo vyprávěl tak tomu neuvěřím, naštěstí jsem u toho byla , kdyby byla připitá tak sice to nepochopím, ale budiž, jenže ona byla úplně střízlivá
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:46
- Nahlásit
kejtlinjj,z jirkova sadu,ma tam pekny zvirata,vidis,jak ten svet je fakt maly,ale s tou policajtkou si me vazne pobavila,mas bod!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:46
- Nahlásit
nemethova5
ne z jirkova sadu z jirkova dvora, myslela jsem na lidku a napsala jsem sadu, to je asi tím tlakem, vždyt´ nemůžu být takovej kretén
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:47
- Nahlásit
kejtlinjo z jirkova dvora,me uz se ty chovky taky plantaji,takze nejsi v tom sama.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:50
- Nahlásit
nemethova5
nejhorší je, že je to pravda, nebo ještě když jsem byla s jejím bráchou, jsou rozdílní snad ve všem, ale to je fuk, tak jela nějak přes naší ves a volala mi, jestli se může stavit na kafe, já že jo, že jsem doma, vysvětlila jsem jí jak se ke mě dostane, šly jsme dovnitř, dala kafe a jela, až asi po 3 měsících se mi přiznala, že ji překvapilo, že mám doma pořádek, já nechápavě koukala, a ona, že myslela, že když mám psy doma, tak u mě bude strašnej bordel a smrad, to jsem už ani nekomentovala, bo to nemá cenu.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:54
- Nahlásit
kejtlin
teda to je síla... pak se má čovek divit, že je tolik ftipů o policajtech
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:56
- Nahlásit
nemethova5
jo, tak to je asi nakej pes z jedlovyho lesa , takhle presne vypada, jestli jsou teda mohutny
mne se strasne libi, i kdyz jsem na ty dobmany, uvazuju, jestli bych si jako pristiho psa nevzala neco takovyho. jaky jsou NO povahove? Zadnyho zblizka neznam
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:00
- Nahlásit
kejtlinhele,to neres!to si plno lidi mysli taky,kdyz mam ty dva ovcaky doma,to proste nikdo nepochopi,hlavne ti skalni priznivci,co maji celej zivot ovcouna zavrenyho v kotci,se jako divi,ze hajan a amin doma neserou,nechcijou a nedelaji bordel,jako klidne muze jit na navstevu kazdy,jinak nejvetsi bordel dela petileta simona!a ze to doma u nas nesmrdi,jako takovy sedlacky kecy vubec neber,jako to uz mam davno za sebou!
Bayshaze jo???a kolik ja jich znam.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:01
- Nahlásit
leyendano,jsou to univerzalove,takovy ohebni,jako jsou tvarni,vy mate panu zkusenosti s dobrosema,tak vam to pude jako po masle,chcete taky takovou 52-kilovou bestiu jak je hajan a jeste navrch hunatou?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:03
- Nahlásit
Baysha
a ještě historku je asi 2 měs stará, domlouvaly jsme se se zuzkou na cvičáku, že máme druhý den volno-v pondělí, tak že vezmeme psí důchodce co máme a půjdeme ven, že krátkou procházku, já ještě říkala, že musíme vzít fexiny, že už někteří hůř slyší a je lepší si je jistit, zuzka říkala, že uvaří oběd, vezme mi jídlo, já udělám dezert a tak jsme se bavily koho vezmeme, protože si psy navzájem známe a zuzka, že byla s chelsou na veterině už nevím kvůli čemu a brala staříkům kloubní výživu a najednou ta policajtka hele a proč nedáte ty psy uspat? a já jaký psy? a ona no ty starý když už blb ě slyšej a určitě stojej peníze na veterině a zuzka ty krávo tupá uvědomuješ si cos vypustila z huby za kravinu a já už vyskakovala a chytala zuzku, protože chybělo málo a měla by ji na sobě a to by jistojistě nepřežila , já na to jen řekla víš to asi nepochopíš.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:05
- Nahlásit
kejtlinnooo,mazec,to kdyby me rekla,proc nenecham hajana uspat,asi bych ji peknou natahla a rekla ji,ze uspim asi ji.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:06
- Nahlásit
kejtlin
já hlavně nepochopím, na co si takovej čověk vůbec pořizuje psa...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:07
- Nahlásit
Bayshajako image?????
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:09
- Nahlásit
nemethova5
asi jedině... ale stejně to nechápu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:13
- Nahlásit
nemethova5
ona se mě teda bojí, nějak se doslechla že jsem se porvala támhle a tuhle, ale to už je dlouho a má ze mě respekt to cítím, stejně jako to vycítím ze psa, takže toho trochu zneužívám, abych měla od ní klid. a podobných historek s ní mám ještě několik. oni jí myslivci zastřelili psa bylo mu 5 nebo 6let, jenže on štval zvěř, ona at´ jí s tím pomůžu, že ty myslivce znám z honů a tak já jí řekla, že ne, protože vím, že štval zvěř a ona že ne, že ty srny stejně nikdy nedohnal, tak je to jedno jako mazec, štěně zkazí to je víc jak jasný a divila se, že po týdnu co ho má štěně ještě pořád dělá loužičky doma, říkala teda, že ho bude mít doma tak do půl roka, pak ho dá k mámě na barák, ale to myslím, že ukecám, že už nečůrá doma apod, snad si ho nechá v bytě, původně ho chtěla mít u mámy, kam by za ním jezdila, to jsme jí s kamarádem vymluvili,. jako že budování vztahu apod...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:16
- Nahlásit
Baysha
nemethova5
ona hodně sportuje tak asi aby měla part´áka, ten její na sport moc není, nebo se jí začalo líbit na cvičáku mezi námi nebo nevím, mě to taky překvapilo když jsem slyšela, že bude mít štěně.
i když hele zatímco má jednoho a je to spoustě lidí divný, já jich mám 13 a divný to nepřijde skoro nikomu, kdo mě zná
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:16
- Nahlásit
kejtlinto je dobre,to je dobre,at se boji,kdyz je tak blba,hele stene bude zkazeny na tuty,tomu ver,proc ho chtela mit u matky jako?nejdulezitejsi je fakt,at se fixuje na panika,me ta marodka,jak jsem mela doma amina fakt bodla,stejne bych si vzala aspon tyden dovolenou,no,ne?jako to je tupa baba a jeste k tomu policajtka a jeste mi rekni,ze je blondyna a spadnu ze zidle!(nic proti blondynam)
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:19
- Nahlásit
nemethova5
má hnědý vlasy.
a to jak jsem psala jestli ty psy žerou bylo myšleno jestli je zuzka a honza žerou, svoje vlastní psy, asi jsem to špatně napsala.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:20
- Nahlásit
kejtlincoze?????to nemyslis vazne,ze ne?tak zejtra si dam amina a prospikuju ho pekne,dam si mlady masicko,hele ona je fakt zrala na facku.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:23
- Nahlásit
kejtlin
se divím, že jí to štěně vůbec někdo prodá... krávě
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:33
- Nahlásit
Baysha
nemethova5
víš on tam s ní byl kamarád co se s novotným zná a dobře a navíc je to bývalý šéf polic. psovodů, já tam s ní odmítla ject.
přísahám na smrt mých psů, že se zeptala vážně!!!!!!!!!!! taky od tý doby když se domlouváme na grilování tak se přemýšlíme jakýho psa si dáme řešili jsme na cvičáku jaký štěně bude chtít-barvu ona že by nejradši znakatý, já na to, že jestli chce pracanta, tak že jich je málo, že to jsou většinou exteriéráci-ovšem co je exteriérák byl nadlidský výkon ji to vysvětlit, ale to je jedno, ona na to no já ještě nevím a honza od zuzky se trefil do těch asi 3 vteřin ticha a pronesl, vždyt´ ho stejně sežereš, tak je to jedno.....
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:35
- Nahlásit
kejtlin
týbláho u toho bych chtěla bejt
co vona na to, prosimtě?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:42
- Nahlásit
Baysha
furt padá cz pes, už to píšu potřetí
to nevím , všichni vybuchli smíchy takže nebylo slyšet co odpověděla a pak jsme šli cvičit honza,zuzka a já máme 3 sourozence tak se střídáme ve velení, kontrolujeme se a tak, někdy cvičíme spolu a zároveň každý zvlášt´. a ona pak nějak mezitím odešla.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:42
- Nahlásit
kejtlin
me uz celkem nic neprekvapi, jsem slysela takovejch blbosti...
co bys rekla na to, ze mi vlastni mama rekne " ze se s tim senem dres,ja bych ty kone dala reznikovi a hotovo" a furt si stezuje, ze za ni malo jezdim, no bodejd, kdyz si pokazdy vyslechnu tyhle rady, ted me opet prekvapila, kdyz mi rekla, ze skoda, ze jsem koupila to stene, kdyz pak stary pes "chcip", mohla sem mit svatej pokoj (teda este ty kone reznikovi)
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:51
- Nahlásit
leyendano jo pani,to je tezky,asi nema ten spravny vztah ke zviratum,vse co delame pro svoje zvirata,delame z laskou,vsak oni nam to na stokrat vrati zpatky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:54
- Nahlásit
Blíží se večerka, vyčistit zuby a spát . Gde je vůbec Lybička, aby na vás dohlídla
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:55
- Nahlásit
leyenda
nic si z toho pani nedělejte, každej máme ňákou rodinu a musime s tim žít...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:58 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
nemethova5
kejtlinnooo,mazec,to kdyby me rekla,proc nenecham hajana uspat,asi bych ji peknou natahla a rekla ji,ze uspim asi ji.
hele holky ale tydle názory už mě ani nepřekvapujou. Když měl tenkrát malina Toník v deseti otevřenou zlomeninu nohy tak mi spoustu lidí i ti do kterých bych to v životě neřekla, povídali, že se divěj že do něj budu investovat takový prachy (30000,-), že bych ho rači měla nechat uspat a za ty prachy že bych měla tři nový štěňata
No a Toník s námi tady pobyl ještě dalších 5 let
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:58
- Nahlásit
nemethova5
mate pravdu, pani, co do tech zvirat date, to se vam vrati
jak dlouho NO v prumeru zijou?
|