| Autor |
Zpráva |
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 22:10
- Nahlásit
leyenda
jak to, ze neumim?
Dyt jsem si vzpomnela, ne?
sikovna
impact
Výhledově budu potřebovat kotě.
za jakym ucelem?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 22:32 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
lucYnka XIII
Woe.
Máti dneska musela nechat uspat kocoura. Nemusíš se bát, že by u ní číča strádala. Počkám, až se trochu vzpamatuje, navrtám ji do nějakýho bezprizorního a zahlásím, ju? Jest možno? Jen nějakou rozumnou dojezdovou vzdálenost a něco normálního. Ne jako bez nohy, bez oka nebo nějaký mlácený, ju? Na to by asi máti neměla...
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 22:46 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
kachna_
Ta s tim dlouhym nickem
Budete ho paní zase měnit?
Myslíš mě? Už jsem o tom uvažovala . Ale už by to bylo nad povolený limit. Takže by šlo třeba něco jako Hipík a 3 jezinky . To zní skoro jako jméno pankový kapely...
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 22:49
- Nahlásit
Ahoj, nevíš jak moc je to vážný v Ritě, prej že snad budou muset utrácet, že je na tom pán blbě?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 22:50
- Nahlásit
ahoj ty máš dalšího pejska?
|
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 22:52
- Nahlásit
Fifi
Zofinka jiz ma domov a nemusi viset nekde jinde, ze?
Ano, má. Ne, nemusí. Díky
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 22:53
- Nahlásit
Jo tak nic, už jsem našla téma
|
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 23:00
- Nahlásit
Atika
napsala jsem to sem:
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_10759_0.html
Je to docela hodně psycho, ale snad to dobře dopadne.
kejtlin
ahoj ty máš dalšího pejska?
Jo, mám foxičku Žofku. Před 3 nedělema mi náhle a nečekaně vážně onemocněla máma, po týdnu zemřela. Masivní krvácení do mozku, když byla s Žofkou na procházce. Já se to dozvěděla od policie další den. Mámu, která u sebe neměla doklady ani mobil identifikovali podle tel. na Žofčině známce. Nejdřív jsem jela za mámou na ARO a v noci s Brtníkama do útulku pro Žofku... Původně se mi to zdálo nad mý síly, ale nějak to zvládnem.
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 23:20
- Nahlásit
ta dnešní reportáž z Novy: cca v 13:07
http://archiv.nova.cz/multimedia/televizni-noviny- 7-3-2010.html
A Šárko, Upřímnou soustrast.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 00:04
- Nahlásit
impact
Máti dneska musela nechat uspat kocoura. Nemusíš se bát, že by u ní číča strádala. Počkám, až se trochu vzpamatuje, navrtám ji do nějakýho bezprizorního a zahlásím, ju? Jest možno? Jen nějakou rozumnou dojezdovou vzdálenost a něco normálního. Ne jako bez nohy, bez oka nebo nějaký mlácený, ju? Na to by asi máti neměla...
jasne pani, odkud je mamka? My mame depozita v Praze, str. a vych Cechach, predbezne muzes na cici juknout sem a vybirat
http://www.kocicinadeje.cz/stranka/kocicky
S tim jednookym jsi mi pripomnela prijem z pred par dnu a mam chut zase vrazdit, skopnu to z prijatych at to nemusim opisovat
Dne 3.3.2010 přibyl do Hančina depozita k obětavé paní B. nový mladý, asi 4 - 5 měsíční kocourek Venoušek. Jsme šťastné, že již je v bezpečí u nás, ale bohužel je to zase jeden z největších chudáčků, na kterém se podepsala lidská bestie, která si s ním zřejmě "hrála". Kocourek, kromě toho, že má vydloubnuté očičko, má popálená záda a přední tlapičky, které jsou ještě plné strupů, na tlapičkách má vytrhané drápky. Venoušek má i silný průjem. Už absolvoval důkladné lékařské vyšetření a samozřejmě je i nadále v léčení. Je s podivem, že ač zatím zřejmě nic dobrého od lidí nezažil, stále je neuvěřitelně vděčný, přítulný a mazlivý. Nebojí se dalších koček ani pejsků a ze všech sil si užívá péče, lásky, dobrého jídla a tepla.
tady jsou fotky, nechapu co to bylo za zrudu
http://www.kocicinadeje.cz/fotoalbum/kocicky-k-bud oucimu-osvojeni/venousek
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 06:19
- Nahlásit
Fstávat a makat
Ti čokli do půlnoci prohryzávali pletivo, pak se jim povedlo to prokousat a začali štěkat pod oknama. Jako, že chtějí taky do postele Páč jsou ještě v kravínové podobě - obalení guwnama, špinaví a smradlaví - tak jsem jim to zakázala. Vrazila jsem je na půdu a tam až do rána štěkali, vyli a dělali bordel. Mám dojem, že si nějak podezřele moc rozumí se strašidlem Květošem Dneska začnu s jejich výchovou a nebudou se stačit divit, frajeři
Jsou lepší jména Athos, Porthos a Aramis, nebo Pankrác, Servác a Bonifác?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 06:32
- Nahlásit
Biluška
Fstávat a makat
Už makám od 6:00 a slibuju, že nepolevím. Ale něco bych za to chtěl. V pátek musím jet do Oryjentu. Nemohla byste si vzít dovolenou a nejezdit autem? Bylo by škoda mého mladého života, kdybychom jeli po stejné silnici.
sou lepší jména Athos, Porthos a Aramis, nebo Pankrác, Servác a Bonifác?
A co Pankrác, Mírov, Opava?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 06:41
- Nahlásit
Upřímnou soustrast...
Pejskům a tobě přeji dobré zdraví a pohodu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 06:41 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
Strejda
Nemohla byste si vzít dovolenou a nejezdit autem?
Velice ráda bych vám vyhověla, ale bohužel v pátek musím na kanysku do Krnova . Ale pošlu vám fotku Miňonky, když ji uvidíte na silnic před sebou, za sebou, nad sebou, prostě kdekoliv tak rychle zastavte a utečte na pole
V pátek musím jet do Oryjentu.
Stavíte se na kafe? Saň by vás velice ráda poznala
A co Pankrác, Mírov, Opava?
Pankrác a Mírov beru, ale Opava by musela být fenka .
Co třá Stráž pod Ralskem?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 06:49
- Nahlásit
Biluška
Stavíte se na kafe?
To bych rád, ale trochu se bojím, že bych dostal nějakou práci.
Co třá Stráž pod Ralskem?
To je na přivolání dost dlouhé. Nedaleko Stráže je Pilínkov, to je taky 3. nápravná skupina.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 09:07
- Nahlásit
Biluška
Já jsem pro pankráce a spol.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 09:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RÁÁÁÁM ŠTAÁÁÁÁÁJN!!!!!
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sem tu a ve formě!!!!
Doma mi scípla myš, tak ač bych mohla k počítadlu, bylo mi to k prdíku. Jak jste se tu měli / y???
Alexa
sem dneska 2x zabila Alexu
a huf!! Bože, bože jak se mi ulevilo. Gerda má pravdu, asi sou érekce na slunci nebo co. Páč u nás to bylo podobně. Ten pes je za včerejší procházku asi tak 100x mrtvej. MŮŽE MI NĚKDO VYSVĚTLIT JAK JE MOŽNÝ, ŽE DOSPĚLEJ PES, KTEREJ TO NE-DĚ-LÁ!! NEDĚLÁ!! teda abych upřesnila, do včerejška nedělal!! SE VYVÁLÍ V HOUNĚ??? Sakra co ho to popadlo?? O selektivní hluchotě, na kterou si včera chtěl hrát, to radši ani hovořit nebuu. a o těch davech lidí venku s čoklama, který venku jsou asi poprvní v životě, páč tolik psů jsem u nás v polích ještě nikdy nepotkala, tak o tom už nemluvím vůbec.
Fifi
Tak jaký jsou nový zprávy. Sem napnutá jak guma u spoďárů!!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 09:28
- Nahlásit
Satani mrnavi. Kde se daj koupit spunty do usi? Dneska si je musim koupit. Boze, ja bych spala az bych brecela.
Alexa a Gerda - tak nakonec vyhrava diar od Gerdy. Dekuji mnohokrat, mate u me panaka damy.
Lucinkamoccisel jsme ze stredni moravy.
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 10:01
- Nahlásit
Cus bus buchty...
Nahovno vykend, nahovno vykend
Poznate to sklamanie ked mate ist pre steniatko, a nakoniec to padne??
Mali sme si tu od pani milej premilenej impact brat krasneho prekrasneho ťamanka...priatel chcel kamarata, uz dlho vidim ako ho to laka, ked sme mali u jeho sestry na "zachranu" dobermanku Saru, uplne sa na nu namotal, lebo sa o nu staral prakticky sam...Saru sme potom darovali a jemu to chyba cim dalej tym viac...ale jeho MAMA proste osoba ktorej ma argumenty typu: " a co ked sa to dokaka?" no kujva tak to guvno zoberem a splachnem ne? "a co ked mi roztrha noviny?" "co ked bude stekat?" jako jedneho by mrdlo!!
Ale najlepsie je ze tieto argumenty nastali vecer predtym ako sme mali ist maleho pozriet, v den priatelovych menin...dovtedy, to bolo same: ako chces, ved to nejak zvladneme...
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 10:01 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
bre rano zumpo
potrebuju od vas poradu, mame v sezemickem depozitu pidipsici a mam ji hledat domov,
http://www.kocicinadeje.cz/stranka/nabidka-psu-k-o svojeni
potrebuju nejake rady k vyberu majitele, predevsim jak poznat, ze se nedostane do rukou nejakym mnozitelum, u kocek je to jednodussi odchazeji kastrovane, nebo novy majitele podepisuji, ze je daji ve vhodnem veku kastrovat, pak se to skontroluje, jestli jo kdyztak se trochu pritlaci,zese jim zvire vezme (coz podepisuji ve smlouve) a neni s tim problem, ale co s psici kdyz ty se nekastrujou? navic je to mrnave plemeno, takze krysariky by na ni nejaky vykuk klidne sekat moh, ne?
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_10761_0.html
impact
Lucinkamoccisel jsme ze stredni moravy.
aha no tak my mame nejblizsi depozita v Pardubich a HK.
V Olomouci je pani Richterova, jeji cicinky najdes tady
http://kocky-online.cz/jportal/opustena.phtml?regi on=Olomouc
nebo kousek vys jsou kocky Bohumin
http://www.kocky-bohumin.euweb.cz/nabidka_kocek.ht ml
nebo Brno
Brnensky max
http://www.brnenskymax.estranky.cz/
Hodonin, Brno
http://www.kocky-hodonin.estranky.cz/
nebo koukni sem je to tu rozdelene podle lokalit
http://kocky-online.cz/jportal/opustena.phtml
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 10:07
- Nahlásit
LucYnka diky moc, mrknu pak z pocitace na ten Olmik.
Silwuska nenadelas nic. Leda bys mu ho koupila a bydlel u tebe. Stejne chcete bydlet spolem.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 10:11
- Nahlásit
Nazdar paka
impact
tak nakonec vyhrava diar od Gerdy
třá ho někomu vnutíš
Silwuska
Ale najlepsie je ze tieto argumenty nastali vecer predtym ako sme mali ist maleho pozriet, v den priatelovych menin...dovtedy, to bolo same: ako chces, ved to nejak zvladneme
tak jste měli říct že už ho máte zaplacený
lucYnka XIII
potrebuju nejake rady k vyberu majitele, predevsim jak poznat, ze se nedostane do rukou nejakym mnozitelum,
no to nepoznáš, já teda jsem všemi 10 pro kastraci, zvlášť když pak čtu nebo vidím jak to někde dopadá a co je psů v útulcích
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 10:18
- Nahlásit
impact
Leda bys mu ho koupila a bydlel u tebe. Stejne chcete bydlet spolem
No to by mi nasi dali uz som im "proti ich voli" domov dovliekla dvoch psov, papagaja a kocura, a to je fakt strop ich tolerantnosti...a ja som koli sebe psa nechcela, chcela som koli mojmu....a byvat spolu budeme, ale nas pozemok je este v dedickom konani zatial, pristupny bude az od septembra, a estelen potom sa zacnu vybavovat papiere, takze to este minimalne rok potrva
Alexa
tak jste měli říct že už ho máte zaplacený
toto sa dalo aplikovat na mojich rodicov, ked som dovliekla s utulku maleho, najprv frflali ale zamilovali si ho...to by priatelova mama nespravila...viem si predstavit ake psychicky teror by mojmu robila...vety typu "ja som to hovorila, zas som mala pravdu" by mal na dennom poriadku, a bojim sa ze by to dala vyzrat aj tomu malinkemu bielemu oblacku a to by sme nedopustili...keby hned povedala ze nie, OK, proste nie, ale naco davala mojmu nadej, ked mala v plane mu to o 5minut 12 zatrnut...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 10:33
- Nahlásit
Brýtro lide, nemám čas, mám moc práce. Zdravim hlavně slečnu Sádlo, Hipíka i s jeho dostihovou stájí, vás vostatní taky, bo jste milí lidé.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 10:35
- Nahlásit
Silwuska
No když je taková, tak je možná lepší, že jste ho nevzali. Než to pak každý den poslouchat, ty kecy...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 10:54
- Nahlásit
nestíhám,nepište ,hovada!
Biluška
heský ména,ale voni byli 4 coš jistě víte,tagže vám jeden chybí..najdete si ho na netu sama nebo to mám udělat já???
lucYnka XIII
ses posrala ne??? kerej pojebanej zkurvysyn tak dorasil to kotě??? at zdechne,sráč!!!!!!!!!!!!!!!
Silwuska
Ale najlepsie je ze tieto argumenty nastali vecer predtym ako sme mali ist maleho pozriet, v den priatelovych menin...
sim tě lepčí dyš si ho nevzali vůbec než aby takový peachoviny řešila až pak.
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 10:57
- Nahlásit
makreldavidkova renata
Jasne, s tymto 100% suhlasim...ale seru ma tieto predpotopne nazory, ze pes do bytu nepatri...ale hlavne ze ked ma priatel poobednu tak knuci ze sa tam sama boji...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 11:32
- Nahlásit
Silwuska
S tím nic nenaděláš, jedině urychlit to stěhování. Někteří lidi jsou holt střelení a když je to ještě k tomu tchyně, tak to už je úplně konečná
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 11:51
- Nahlásit
Alexa
no to nepoznáš, já teda jsem všemi 10 pro kastraci, zvlášť když pak čtu nebo vidím jak to někde dopadá a co je psů v útulcích
a myslis, ze bysi nekdo bral krizence na mnozeni?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 12:34
- Nahlásit
dobrý den lidijové, co zabírá na zánět v ledvinách krom Pilsneru?
se toho nemůžu ztřepat, kurňa.
|