| Autor |
Zpráva |
miisha
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 21:07
- Nahlásit
Biluška
impact
je to asi jako delat pohovor bez zivotopisu a jakychkoli podkladu, ciste na zaklade vaseho subjektivniho pocitu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 21:18
- Nahlásit
miisha
je to asi jako delat pohovor bez zivotopisu a jakychkoli podkladu, ciste na zaklade vaseho subjektivniho pocitu.
Jo, je to těžký. Těžko zájemce řekne "dám toho psa do kravína a budu na něm množit". Neřekne ani "chci psa pro děcka na hraní a po prázdninách ho nejspíš uvážu před útulkem". Osobně nevěřím, že pokud by tohle někdo přiznal tak mu kdokoliv psa prodá. A přesto je takových psů plno. Něgde musí být chyba v metrixu
Jdu se svalit, nedrásejte
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 21:19
- Nahlásit
miisha
Nechápu?
Biluška
Má 23.
leila
To musím zjistit právě.
nemethova5
No právě. Aby byl furt venku jako jo, ale i ne.. V létě jo, ale co v těch mrazech?
Mě se tam ani moc nelíbí to, že ho budu mít do pěti měsíců doma. Ach jo. Ale jinak fajn kluk. Má zájem, nechá si poradit. Jen to ubytko psa..
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 21:22
- Nahlásit
impactno ale to by mi vadilo,pejsek si na tebe zvykne a zpatky zas k nemu?to by mi teda vadilo,kluk muze byt fajn,ale co z toho,kdyz nema podminky na to mit doma psa.
miishano,to bych byla jak struhadlo,asi tak nejak.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 21:23
- Nahlásit
impact
no ze se musis rozhodovat podle svyho instinktu, protoze potencialni kupce neznas a muzou ti beztak nakukat co chtej, jak pise Biluška vyse.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 21:26
- Nahlásit
nemethova5
No, právě. On psal, že kdyby to nešlo, tak to nějak pořeší. Tak ho asi nechám to pořešit a podle řešení se rozhodnu, co dál. Jestli to vyřeší dobře, dám mu ho a jestli ne, tak vrátím zálohu a dám ho někomu jinýmu. Stejně na toho samýho psíka mám zájemce. Ale je mi to takové blbé...
miisha
No, tady je bonus v tom, že bydlí o pár ulic dál. A navíc s ním dost kamarádí holčina, která má u mě štěně jistý. Tže bude ze všech stran pod kontrolou.
Je v tom moc mínusů a moc plusů.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 21:29
- Nahlásit
impactnechci ti radit,ale v tomhle jsem teda skeptik,doufam,ze tech plusu budes mit vic,drzim palec!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 21:34
- Nahlásit
nemethova5
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 21:37
- Nahlásit
impacthele?tem smajlikum je zle?ze jsou zeleni,jak ja po dvanactce sichte
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 21:50
- Nahlásit
davidkova renata
Zrovna je pod kudlou, pyometra jak vysita, slo to rychle.
šiš dyk včera nic!!! hned napiš
njn, to sou ty prekvapka nechteny. Trochu vic pila, poslednich par dni, jinak zrala, neblila, zadnej prujem, hrala si. Dneska odpol se na me zvlastne podivala a bylo mi jasny, ze ji je blbe. Teplota tesne ani ne 37. Zacala se jezit, klepat a ficely sme na sono - a co myslis, mela ho tam! Rovnou si ji tam nechali, uz jsme doma. Operaci zvladla, rozhodnou ted dva dny, teplotu ma porad hodne nizkou. Je oblozena Pet lahvema s horkou vodou (prirozeni ji tedy neomyvam), prikryta x vrstvama - ted uz je to na ni, na bojovnici. Krava stara blba, s vodpustenim, s timhle me rtw prdej, nedaj na sobe nic znat, skousnou zuby a dokud jim fakt neni hodne blbe, tak prd poznas.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 21:51
- Nahlásit
nemethova5
Tak mi zrovna je... Mám z toho hlavu jak meloun.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 21:59
- Nahlásit
Fifi
jezis pani to je mi lito! At se drzi krasavice! drzime vsechny pesti a packy co doma mame...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 22:04
- Nahlásit
impactaha,tak to je mi jasny,este,ze mam dva psi,ze se nemusim starat do jakych pomeru jdou stenata.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 22:08
- Nahlásit
nemethova5
Já už bych třá psa nechtěla. Ty holý pupíky jsou nádherný.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 22:20
- Nahlásit
impactamin ma taky holej pupik
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 22:22
- Nahlásit
nemethova5
Jak jako?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 22:29
- Nahlásit
Fifi
myslím na tebe a sádýlko, jak jste dopadly?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 22:32
- Nahlásit
aktuální teplota na neratovicku -11
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 22:33
- Nahlásit
kejtlin
Psala jsem, nalistuj stranku pred ke konci. Diky, rozhodnou dalsi dva tri dny. Dneska asi neusnu, bude to dlouha noc.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 22:34
- Nahlásit
Fifi
My budem taky vzhůru. Nebo já. A budeme vám držet 54 ťapiček, aby to dobře dopadlo.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 22:40
- Nahlásit
Fifi
málokterej pes dá na sobě znát, když mu nejí jó blbě, že mu něco je, at´neleží na studeným a u země taky táhne, podlož pod ni víc vrstev, at´ ji ohřejvá i zespoda.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 22:53
- Nahlásit
kejtlin
at´neleží na studeným a u země taky táhne, podlož pod ni víc vrstev, at´ ji ohřejvá i zespoda.
Neboj, ma prvni posledni, ted uz je to fakt na ni. Teplota se zvedla na krasnych 39. Pacientka.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 23:48
- Nahlásit
A posledni nocni hlaseni, Sadylko se doslo vycurat. A esli me tu zejtra nekdo rano posle drit, tak ho predem posilam do rite! To berte jako pratelske varovani. V 9 jedem na kontrolu. Brou noc vsem lidem dobre vule a hlavne, at jsou psiska zdravy.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 00:16
- Nahlásit
Se nudíííííííííííííííííím v práci. Kde jste, že nemakáte?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 06:35
- Nahlásit
dobre rano,
doufam, ze Sadylko dobre preckalo noc, chuderka mala
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 07:23
- Nahlásit
Fifi
leyenda
až zaberou antibiotika, což už se asi stalo, tak se bude jen lepšit
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 07:26
- Nahlásit
dobrý den,tady zima jak na sibiři,už čouhá sluníčko.psiska dostali dlabanec rejži s konzervou a ted tu funěj a těšej se na odpolední vycházku
Fifi
jak jí je?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 07:30
- Nahlásit
Fstávejte a táhněte dřít . Fifina teda nemusí, ta má dneska náhradní volno , ale musí podávat reference o Sádýlku
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 08:15
- Nahlásit
Biluška
Já už dřu. Jsem s chlapem na směně v továrně Šichta začala v šest
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 08:39
- Nahlásit