| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 12:46
- Nahlásit
tak ráno bylo fajn venku a ted jdem zas
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 12:50
- Nahlásit
leyenda
hlavne nenavidim pezetka na mopedech, postpubertalni araby v golfech a audinach a stary babky plouzici se 10km rychlosti snazici se vzpomenout na pravidla silnicniho provozu a bez auta ja jsem rovnez v p.deli
úplně nejhorší ze všeho jsou důchodci na kolech V Krnově je to národní zábava fšech nad šedesát let Asi aby ušetřili za emhádé, nebo co, tak jezdí všichni na kolech. Dokonce i v zimě, na sněhu, prostě furt. Je to horror. Jedeš v autě, před tebou se na kole zn. ukrajina třepe děda - něco mezi sedmdesátkou a smrtí - buď je mu kosa, nebo má parkinsona, celý se klepe, kolo se taky klepe a motá se uprostřed silnice Vždycky čekám kdy z toho kola spadne, pokud možno přímo pod auto
Kruháče projíždějí v protisměru. Nebo jedou po chodníku a na přechodu najednou sjedou do silnice.... Už tam bylo takových nehod kdy nějaký ten důchodec vjel pod auto a pořád jsou nepoučitelní
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 12:56
- Nahlásit
leyenda
mate rada kure na smetane?
to bejvala spolu se spanelskymi ptacky, rajskou polifkou, koprovou omackou a znojemskou peceni moje detska nocni mura
Jsi divná.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 13:00
- Nahlásit
davííííííítková
Kde je ten jack v Troji. Jsem asi slepá, nebo byl jen zaběhnutej.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 13:03
- Nahlásit
odpoledne jdu na Avatar jsem desne zvedava
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 13:06
- Nahlásit
Nazdar sněhuláci
tak jsem ráno fstala v 6.00 koukla na silnici byla bílá, projetý 1 koleje, šla jsem si zase lehnout, fstala jsem v 6.30, silnice bílá projetý 4 koleje, šla jsem si zase lehnout, fstala jsem v 7.00 silnice bílá projetejch asi 8 kolejí, šla jsem si zase lehnout a fstávala jsem v 8.09 zrovna projeli silničáři. Tak jsem na žádný závody nejela a dobře jsem uďála, páč mi říkal kluk na cvičáku, že u nich, kudy bych byla bývala jela je led, na něm sníh a tři auta ve škarpě.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 13:06
- Nahlásit
impact
Kde je ten jack v Troji. Jsem asi slepá, nebo byl jen zaběhnutej
uš tam nejni tak mušel bejt jen ztracenej bo byl s PP..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 13:10 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Alexa
Tak jsem na žádný závody nejela a dobře jsem uďála, páč mi říkal kluk na cvičáku, že u nich, kudy bych byla bývala jela je led, na něm sníh a tři auta ve škarpě.
vod rána na vás myslim! se divim že to vůbec nezrušili..to bylo beze stop? máš recht ,f týdle sračce nemá smysl nic,my taky nejeli bránit,sice ne úpa kuli počasí,ale to by se stejně ráno přehodnotilo.uš mi to sere!!! zlatovláska fčera psal,že MR je 8.9. někde na příbramsku f Čimelicích,řikali Součci,že je to tam mocinky háský,tábor v lese a tak..jenže potřála bysem trénovat že?!
šiš ted na to koukám, vo čimelicích nic!
http://www.vycvikpsa.cz/articles/events.shtml
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 13:14
- Nahlásit
aha tak čímelice sou vedle,konec panyky
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 13:15
- Nahlásit
davidkova renata
To je fajn. Že je doma.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 13:17
- Nahlásit
davidkova renata
že to vůbec nezrušili..to bylo beze stop?
nezrušilo a bylo to beze stop.
,že MR je 8.9. někde na příbramsku f Čimelicích,řikali
7.-9.5.
jsou to Rakovice u Čimelic, hásky tam je to jo je to kus před Pískem
potřála bysem trénovat
ani mi to nepřipomínej
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 13:17
- Nahlásit
davidkova renata
zlatovláska fčera psal,že MR je 8.9. někde na příbramsku f Čimelicích,řikali Součci,že je to tam mocinky háský,tábor v lese a tak..jenže potřála bysem trénovat že?!
Taky pojedu . S Rozárkou . Trénovat nepotřebuju . Dneska tak drajvově chytla obal od vetamiksáckých ryb, že jsem jí ho vůbec nemohla vyrvat Držela jak židovská víra a kousla mě gdyž jsem jí ho rvala z huby Smiř se s tím, že MR v podstatě máme vyhraný, akorát teda musí fík do rukávu schovat ten obal
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 13:18
- Nahlásit
Biluška
jenže já jela 20 a nedobrzdila jsem kvůli tomu, že ten co byl na hlavní dával přednost tomu na vedlejší a traktor jsem sháněla, protože ten co jel proti mě cosi lovil na zemi u spolujezdce a jel v protisměru!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 13:22
- Nahlásit
kejtlin
jenže já jela 20 a nedobrzdila jsem kvůli tomu, že ten co byl na hlavní dával přednost tomu na vedlejší a
hele nechci bejt hnusná, ale kdyby mu tam vběhnula co já vím třá slepice tak by taky zastavil. Já už měla v kufru auto 2x a vždycky na stejný křižovatce a argument těch co do mě nabourali byl já myslel/a že pojedete a vy jste klidně zastavila (vjíždím na nepřehlený křižovatce na hlavní)
A co práce už jsi tam?????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 13:24
- Nahlásit
kejtlin
Je jedno proč. Ale jak vidíš, tak nehody se ti taky stávají, proto mě docela fascinuje, že nadáváš na jiné . Nehoda je pořád nehoda, ať jsi v roli viníka, nebo poškozeného. Mě taky nedávno nalítl chlápek do kufru. No bože, plechy se spraví a jede se dál, je to jenom půl roku co jsem v jiném kufru zastavila já. Ani by mě nenapadlo po tom chlápkovi řvát, mě se to může stát stejně tak jako jemu, nebo jako tobě
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 13:26
- Nahlásit
Alexa
nevběhlo mu tam nic, ani tam nikdo nešel, a divil se, že byl na hlavní, když jedu na silnici tak koukám po značkách.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 13:29
- Nahlásit
Biluška
není jedno proč, je rozdíl jestli někdo jede pomalu v tomhle počasí nebo jako magor a pak to nezvládne na sněhu a vřítí se do křižovatky, kdy jel mimochodem z vedlejší.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 13:31
- Nahlásit
Alexa
jdu tam v pondělí
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 13:32 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
kejtlin
nevběhlo mu tam nic, ani tam nikdo nešel, a divil se, že byl na hlavní, když jedu na silnici tak koukám po značkách.
to jsem psala jako příklad, nebo se mu může udělat třá blbě co já vím, prostě měla bys jet tak abys dobrzdila
kejtlin
jdu tam v pondělí
aha já měla pocit, že jsi psala 6.3
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 13:41
- Nahlásit
Alexa
to psala, taky mi ta vetka říkala at´ přijdu v pondělí 6.3. doma jsem zjistila, že v pondělí je 8.3., tak jsem jí volala, jestli myslela v sobotu tj 6.3. nebo v pondělí tj 8.3., tak říkala že myslela v pondělí 8.3., že myslela že v pondělí je 6.3.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 13:56
- Nahlásit
kejtlin
je rozdíl jestli někdo jede pomalu v tomhle počasí nebo jako magor a pak to nezvládne na sněhu a vřítí se do křižovatky, kdy jel mimochodem z vedlejší.
No tak si třá myslel, že jede pomalu. Normálně třá jezdí stovkou, teď jel padesát a přišlo mu to jako pomalu. Tobě těch 20 taky určitě přišlo jako pomalu a stejně jsi to nedobrzdila
Nevím no, poslední dobou mi lidi přijdou strašně agresivní a kvůli kravinám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 14:04
- Nahlásit
Alexa
, hásky tam je to jo je to kus před Pískem
a ty to tam znáš? neni něgde vobrázek?? )))
Biluška
tak MR máte f kapce,ale s vobalem nevim bo fíkasi bé mít ringo,tak ho f tom holt béme muset vyválet no..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 14:06
- Nahlásit
davidkova renata
tak MR máte f kapce,ale s vobalem nevim bo fíkasi bé mít ringo,tak ho f tom holt béme muset vyválet no..
Třá bude stačit, když jí řeknem, že to má schovaný v kapse . Jak de o žrádlo tak je drajvová jak piraňa
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 14:18
- Nahlásit
tak dastík se krásně choval k dětem,nechal jim házet míček,dával jim to až k nohám a oni to sebrali a házeli mu to daleko,ho to děsně bavčilo ,sindy běhala s nimi a elis řvala na celé náměstí,ted tu už spěj jak zabitý
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 14:20
- Nahlásit
Biluška
Třá bude stačit, když jí řeknem, že to má schovaný v kapse
já bysem ho vyválela rači ,aby vjeděl že dělat fíka nejni jen tak ,frajírek!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 14:27
- Nahlásit
impact
Jsi divná
jo, jsem divna, to rikaj fsichni
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 15:02
- Nahlásit
davidkova renata tyy joo a ralfika si nepochvalila ty ulicnice na to ze byl u me jen tyden a kdyz prisel umel zrat jen lidi mu to slo celkem fajn a na to ze v ty dobe sem se jeste bala ze po me vyjede znova.....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 17:17
- Nahlásit
Čus pumprdlícíííí, se nám to venčení v lese protáhlo, doufám, že nezačnou záda, potkali sme eště rozinu, šli pomalu, teď koukám na mařenu, jeslti se nekroutí, už sem postižená strachem.
lejenda
hele miluju kuře na smetaně, rajskou polífku, nejvíc nejrači miluju koprofku, to je moje NEJKY MOCINKY nejlepčí jídlo, umim jístrašně dobrou. Znojemská mi neva, je to vomáčka, tak prostě musí bejt dobrá.
Jinak začalo svítit slunko, tak snad probohíčka už bude pěkně, ne????????!!!!!!!!!!!!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 18:35
- Nahlásit
Gerda
no jo, je dobre, ze kazdymu chutna neco jinyho
ja jen, ze jak sem precetla "kure na smetane" naskocily mi pupinky a hned jsem si vzpomnela na cetna krasna odpoledne stravena v placi nad talirem tehle jidel, protoze u nas se dojidalo
tady to taky vypada, ze snad uz prestane mistralovat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 18:40
- Nahlásit
leyenda
protoze u nas se dojidalo
U mě to zas byl smaženej květák ten mi spolehlivě vyvolal dávení už jen při vyslovení názvu jídla. U nás se nemuselo dojídat, já byla takový chůdě, že máma byla dycky ráda, že sem vůbec něco sežrala. Teď je ráda, když jí aspoň něco nechám. Nosila sem všude s sebou omluvenky - nenutit do jídla - i na táboře sem jí měla, ale tam se dojídat muselo, kdo nežral dělal dřepy. Vesměs sem jezdila z táborů podviživená s velikejma svalama na nohách )) Dřepovala sem v poctatě celý děctví.
|