| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 09:19
- Nahlásit
Brý den hlavně jelínkovi sikovi Sádýlkovi!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 10:15
- Nahlásit
Diky vsem za mackani palcu, Sadylko jeste zije. Je v ramci moznosti jakztakz, teplota rano u vetky ukazkovych 38,3. Pije, cura, ma smutny ocicka, pupek boli. Ani na zradlo jeste nema pomysleni. Prvni noc za nami, jeste dve takovy a bude to na dobry ceste.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 10:17
- Nahlásit
Biluška
Hele, všeho do času, dneska ho budu ukazovat Barči. Zatím dobrý čéče.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 10:21
- Nahlásit
Fifi
tak slečně Sádlo budeme držet palce dál
Mucholabka
Zatím dobrý čéče.
No kdyby to už včil bylo blbý tak by to bylo fakt blbý . Tak budu taky držet palce
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 10:32
- Nahlásit
Lidi já už asi fakt přestanu pít!!! Je mi blbě, ještě teď mám asi tak 2 promile
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 11:12
- Nahlásit
Fifi
tak to vypada dobre, ze jo? Drzim dal palce
[b]Mucholabka[
Zatím dobrý
vam taky drzim palce, to by bylo fajn, kdyby se z kratkodobyho cile stal dobry dlouhodoby
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 11:22
- Nahlásit
makrel
nechlastej, to je jednoduchý
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 11:36
- Nahlásit
Ahoj, když se to sere, tak se to sere, krysařice má gasteroenteritidu, dostala antibiotika a zítra na kontrolu, ale má to asi od zánětu dásní, takže do konce týdne na zuby, ale mám potíž jedna moje už asi bývalá kamarádka mi dluží prachy sice jenom 2000kč ale pro mě to je dost a dluží mi to několik měsíců, což to dobře že by třeba neměla ale koupila si štěně za 9000+v olomouci takže cesta stála nějakých 1500 minimálně, prodala chovného psa, říkala že nedostala ještě za něj peníze, ale nevím, jezdila dost po veterináři a dneska jsem se ho zeptala jestli na zaplatila dluhy, jen tak jako ze srandy a vet řekl, že tam dluh nenechávala takže prachy měla, napsala jsem jí, že ty peníze nutně potřebuju, ještě neodepsala, mám chut´ jí ject proplesknout hubu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 11:41
- Nahlásit
kejtlin
mám chut´ jí ject proplesknout hubu.
Paní, vy jste děsně agresivní, víte o tom?
Koňáci
Tak jsem koukala po těch pidikonících a našla jsem tohle. Dá se kůň kupovat takhle, nebo to funguje stejně jako u psů? . Mám chtít vidět matku, otce, rodnou stáj, sourozence z předchozích vrhů a tak podobně? Nebo se koně běžně kupují od překupníků?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 11:48
- Nahlásit
Biluška
Paní, vy jste děsně sgresivní, víte o tom
vím, při své síle bych ji přizabila.
koně můžeš koupit od překupníka, ale je to riziko, může tě napálit, vem si sebou někoho, kdo o tom něco ví, otce neuvidíš pakliže inseminovali nedejbože mraženým spermatem, to už se dělá běžně, málokdy se kryje přirozeným skokem, matku pokud bys kupovala hříbě tak uvidíš při koupi dospělého koně málokdy, a sourozence pokud by si nenechávali na chov, též neuvidíš.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 11:51
- Nahlásit
kejtlin
Takže je normální, že se koně kupují takto? Protože kdyby mi někdo podobným způsobem nabídl psa tak ho poženu vidlema
Hledám inzeráty typu "narodilo se mi hříbě, prodám" - tak jako to bývá u psů, ale hledám marně. Všechno dospělí koně, z 99% od překupníků
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 11:52
- Nahlásit
kejtlin
krysařice má gasteroenteritidu
Co by za to jiny dali.. .
leyenda
tak to vypada dobre, ze jo? Drzim dal palce
Drz a nepoustej, neni vyhrano, jako by me naprdla, kdyby to zabalila.. Ale je to babucha pomalu 10leta, tohle je jeji asi 7. operace, zalezi, jak vydejcha a profiltruje narkozu a popere se s hojenim. Tak ve stredu - pokud to dobre dopadne - povoluju palce pustit. Sadylko timto pasuji na nejdrazsi fenu s PP, ze ktery nejni zadnej uzitek
Biluška
Jak je na tom vlastne Hesinka? A dekuju za nahradni volno!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 11:58
- Nahlásit
Biluška
Takže je normální, že se koně kupují takto
naprosto
Fifi
co by jiný za to dali
problém je, že dvoukilové zvíře umírá rychle
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 12:00
- Nahlásit
Fifi
neboj, sádlo je bojovnice, dobře to dopadne.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 12:13
- Nahlásit
Fifi
Sem ti to říkala,že Sádýlko je bojovnice Xena..ale nebudem pokoušet osud a držíme vše co se dá dále(s dovolením jsem na chvilku přestala a osmažila nedělní šnicliky)a Žany hlásí že drží taky fšechno a jestli platí držení volantu .
Pěknou slunečnou neděli všem,krom jedné osobě,ale tam je to vzájemné.I když ji musím politovat,poněvadž pracovat 7 dní v týdnu není dobré pro zdraví.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 12:16
- Nahlásit
Erin
Mě vynecháš?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 12:32 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
kejtlin
problém je, že dvoukilové zvíře umírá rychle
Vim, ale tak dostala naky infuze a je pokryta antb, ne? to bude dobry, stejne ja ty rikas, ze to dobre dopadne se Sadlem.
Ale sem si tak dumala, v noci (spala sem necely dve hodinky), jak uzka je ta hranice, bejt Sadlo kotcovy nebo mit min vsimavy majitele - niceho si nevsimnes. Nemela zadnej projev, hrava a zrava do posledni chvile, vzhledem k uzavreny pyometre ani kapicka hnisu, jen to zvyseny lemtani vody. Sracka hnusna hnisava. Dnesni foto a dik vsem drzicum palcu.
edit:
Eire
jestli platí držení volantu .
Plati!
Sádýlko je bojovnice Xena
Bojovne teda moc ted nevypada..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 12:39
- Nahlásit
Fifi
infuze ne, jen antibiotika, na zuby a zánět dásní stromorgyl a iont´ák no a nařízenou dietu, stejně nemá moc chut´ k jídlu. já vím, že bude dobrá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 13:01
- Nahlásit
Fifi
Sadylko timto pasuji na nejdrazsi fenu s PP, ze ktery nejni zadnej uzitek
To teda není, se vsadím, že tohle prvenství drží Lilátko
Nebo možná Puma - tam se zase musí sčítat škoda co napáchala
Jak je na tom vlastne Hesinka?
Dobře. Jako by jí nic nebylo, buzeruje ostatní, žere jak nezavřená a už normálně procházkuje . Akorát je jí na tu oholenou nohu venku zima, mívá na ní husí kůži
Zato Rozárka už asi dlouho nebude
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 13:05
- Nahlásit
Biluška
To teda není, se vsadím, že tohle prvenství drží Lilátko
A vo co? Tak rikej, schvalne, jo? Scitej.
Dobře.
tu Rozarku jako vubec nevidim a nectu..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 13:12
- Nahlásit
Fifi
Tak rikej, schvalne, jo? Scitej
Ty woe, to ani nemůžu, by mi prdla céfka
Ta autonehoda vyšla cca na nějakých třicet se vším všudy. Pak asi 4 - oční víčka. Kolik vyšla ta chorůpka co měla ještě na Slovensku nevím, páč jsem to neplatila, ale vet co mi ji dával říkal, že asi padesát. Oteklá hlava co se neví z čeho - dva tácy. Plus k tomu ještě připočítej devítku na zlomeninu Bon-bončiny nohy - kdyby bylo Lilátko opatrnější tak by jí tu nohu nezlomilo
Pumu jsem počítala v době kdy jsme se stěhovali a vyšlo to na šedesát. Před třema rokama Namátkou si vzpomínám na dvoje prokousané dveře, z jedněch dveří servané čalounění (v hotelu ), rozpáraný koberec, tři rozervané zimní bundy (se přetahovala, Bibinka rozkošná malinká ) + tři ulomené věšáky. Jeden do mrtě rozpáraný kapsář, který jsem rok vyšívala Na víc radši vzpomínat nebudu, by mi fakt rupla céfka
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 13:13 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Bože, stopadesát let stará fotka.
impact na Burbonovi Kinském
impact na Furioso I-21 (Honor)
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 13:15
- Nahlásit
Biluška
kone se kupujou v hrebcinech, na aukcich, od prekupniku, ale fakt s sebou vem nekoho, kdo tomu rozumi
sama bych asi nesla do importovaneho kone "uz od 10.000", za 400eu asi od prekupnika nic slusnyho nedostanes
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 13:15
- Nahlásit
Biluška
by mi fakt rupla céfka
plus biluščina ruplá céfka,kouknu na Estétklinyk kolik za to chtěj,ale levný to nebé..
du, je mi děsně,mám PMS,MMS,PPMS a hlavně mygrénu,takže
jo a essi ty víčka stojej 4 ,tak mi bilu pošli kontakt,koukala sem a na plastice za něj chtěj 10 000 ,tagže todle mi výde poctatně lacinějc!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 13:18
- Nahlásit
Borax
A totok je peckáááááááááááááááááááááááá.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 13:22
- Nahlásit
Biluška
Toz Sadylko zhruba sto klacku. 4 odborny operace ortopedicky zadnich hnatu (kolena, ma tam naky kevlary jak robokop) - jednu pocitam baj voko na 15 tacu (ta v brne asi drazsi). Nakej litrik pri narkozce a tahani nevypadlych spicaku mlecnych za mlada, nakej litrik tu a tam pri vysetrenich jejich vsech moznych a ja uz si to taky vsecko nepamatuju - za ty leta to minimalne dvacka byla.. Za letosek za ty dve operace dalsi zatim vic jak jedenactka. Skody zpusobene na majetku (jako rozlehly brejle za petku) ani nepocitam. Kdyz to tak pisu, si rikam, kurna, proc ja ji vubec mam?
... uz vim, kdyz ji milujes, neni co resit..
Toz by me fakt naprdla, kdyby tu aspon este rok necenila tesaky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 13:23
- Nahlásit
davidkova renata
plus biluščina ruplá céfka,kouknu na Estétklinyk kolik za to chtěj,ale levný to nebé..
Eště připočítej berle, páč budu tahat nohu A berle ti vézetpé zadara nedá, na ty se určitě doplácí
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 13:24
- Nahlásit
Fifi
drzim, drzim, nebojte se
ma Sadylko holt kliku, ze ma vas za panicku, ja si tohle taky casto
rikam, jak tenka je ta hrana...
Pro vas vsechny - snih zboznujici- padaly ty asi 10 min kroupy a na noc hlasi meterologove SNIH
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 13:25
- Nahlásit
Fifi
Toz Sadylko zhruba sto klacku.
Dobře, vedeš . Ale Lilátko je hendikepovaný věkem, jsou jí teprvá tři, Sádýlkovi deset . Když tak nad tím přemýšlím tak tuhle soutěž ráda prohraju, zakazuju Lilátku dohánět Sádýlko
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 13:26
- Nahlásit
leyenda
Pro vas vsechny - snih zboznujici- padaly ty asi 10 min kroupy a na noc hlasi meterologove SNIH
Takhle blbé jsou tu jenom dvě Březen - ta se něgde fláká a PetraK - ta nejspíš umřela na předávkování cibulí Takže tuhle informaci nigdo neocení
|