Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4032 . 4033 . 4034 . 4035 . 4036 . 4037 . 4038 . 4039 . 4040 . 4041 . 4042 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 06:40
- Nahlásit

makrel
dostaneme obě ceny a víš jaké?
že tady vůbec píšem,to bude davídková a biluše naštvaní )
jdem lítat ven

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 06:41
- Nahlásit

brezen2008
Tak to je teda cena. Já budu ještě nejdřív pracovat, ven až pak. Hezký den přeji

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 07:03
- Nahlásit

makrel
že tady vůbec píšem,to bude davídková a biluše naštvaní
Přesně tak . Padej dřít

Mucholabka
To byl další krátkodobý cíl, jo?

Abyste věděli tak mi dneska přijede na návštěvu jeden namnožený výdělek . Už se na něho moc těším, podle fotek z něho vyrostl moooooc čananý pes

Strejda
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 07:17
- Nahlásit

Biluška
dneska přijede na návštěvu jeden namnožený výdělek
A budete taky množit ty minipapaláše, až je budete mít? Zapište mně do pořadníku na odběr.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 07:19
- Nahlásit

Strejda
A budete taky množit ty minipapaláše, až je budete mít?
Ty v té flašce s modrou vodou?
Vždyť mě znáte pane, já namnožím úplně fšechno (krom kedlubnů teda, ty už zase zdechají )

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 07:28
- Nahlásit

Biluška
Tenhle cíl nevypadá zas až tak krátkodobě
:-D

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 07:31
- Nahlásit

Aginka se včera koupala v rybníku a dneska je zas minus deset, to snad není pravda.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 07:48
- Nahlásit

do p*dele tady je asi metr tý hnusný s*ačky!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 08:25
- Nahlásit

čau, bílá sračka padá a padá už napadalo asi 10 cm.

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 08:26
- Nahlásit

Tady svítí slunko a nepadá nic .Asi to tu přijde až později.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 08:34
- Nahlásit

včera byla kamarádka u veta, vyzvedla mi tam objednaný roboran, vyšel mě cenově o 50kč levněji, než kdybych si ho objednala na netu, to mi přišlo divný, je pravda, že vet je můj dobrý známý, tak má třeba jiný ceny pro objednání a nepřirazil si nic, ale překvapilo mě to.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 08:35
- Nahlásit

makrel
Ostrava,že? Já už se chystám,jedu dneska na Slovač,jsem zvědavá co bude cestou za katastrofu, přes Beskydy nejedeme ani náhodou.

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 08:38
- Nahlásit

Mucholabka
Jojo a kudma jedete? Přes Valmez nebo tam někde?

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 08:38
- Nahlásit

CO TO KUR... JE???? PROČ NEJDE NIC VIDĚT?!?!
Jdu zpátky do postele, tohle teda ne, vyhlašuju stávku!

leyenda
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 09:03
- Nahlásit

cau, porad hnusnej vichr, jako ani nema smysl topit, to stejne vsechno vyfouka, tady fakt fouka studenej vzduch i ze zasuvek
chci pryc!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 09:29
- Nahlásit

leyenda
u nás profukuje jen že se hýbe záclona, ale v bývalé práci-doufám že bývalé, tak profukovalo všema oknama, že lítali papíry na stole, byli jsme tam v bundách, protože celá pracovní místnost byla složená z oken.

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 09:38
- Nahlásit

Tak se pěkně navleču a vydáme se přes les na návštěvu k našim .

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 09:43
- Nahlásit

kejtlin
hele já objednávám roboran v prodejně,která je tady u veteriny,stojí mě přesně 52kč půl kila

ketty
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 09:48
- Nahlásit

davidkova renata ahoooooooooooooooooj

ketty
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 09:50
- Nahlásit

davidkova renata badickuv synator trenuje stopy )) http://www.youtube.com/watch?v=CA87Yk26E8Q

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 09:53
- Nahlásit

ketty
ty jo,jak krásně f klidu de))) ta moje kráva letí dycky jak splašený tele

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 09:54
- Nahlásit

davidkova renata
já mám pro černý a bílý psy, střídám s obyčejným roboranem.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 10:09
- Nahlásit

bree rano, dneska za chvili Babeta Frakturova odchazi do noveho domova. Bude se mi styskat. buuu

ketty
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 10:20
- Nahlásit

davidkova renata noooo to vis badik ma sikovne potomky )))a to zacinal se stopovanim hanys ))jinak teda dik sme radi ze se libi .. je to sikula hanys tak asi pujde na stoparsky zkousky jestli to panicku jeho neomrzi )
a takle cvici haf co jen okoukava to je zas cera jeho tak to mi nejde zkopcit odkaz tak badik a ralfik http://www.youtube.com/watch?v=GmlZDZy2PGA http://www.stream.cz/?m=profile&a=main&user_domain =seznam.cz&user_name=larysekpitbul&video_id=197148

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 11:41
- Nahlásit

byla jsem ve městě na nákupu, všude PéZetka, půlka řidičů už přezuto na letňáky, kopeček mírný, nemohli vyject. nemám strach v tomhle jezdit, ale dneska poprvé jsem se trochu bála, ne, že bych to já nezvládla, ale že to do mě někdo našije, na jiný auto nemám a mít dlouho nebudu a jsem bez něj v hajzlu, kdyby to do mě někdo naboural, tak bych ho namístě tak dobila až by se po*cal a pos*al, jsou to idioti, mají letňáky a jedou třeba 50km/h pak nemůžou zabrzdit a vletěj do křižovatky, oči navrch hlavy a ještě dostanou smyk, protože dupnou na brzdu, jeden gtakovej mě míjel doslova o pár centimetrů, no já řvala, né teda řvala jen jsem mluvila důrazně, hlasitěji a velmi, velmi sprostě a ten debil řekl, já za to nemůžu mám letní gumy, tak to bych mu prokopla p*del.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 11:43
- Nahlásit

Nazdar, zde mnoho sněhu, knédl startuje, mile mě překvapil, tak sem ho zas vypla a pudem pěšky. Maryje dobrá, už je zas na zabití, má šílenej hlad, nechtěla sem jí přerazit, tak dostala samotnou rejži, aby se uklidnila. Půjdem do léza, až dopere druhá pračka. Chtěla sem původně uklízet, ale dyš sem viděla ten bordel, tak už nechci. Rači odtud uteču. Mám přeplatek 3777 Kč. Jsem velký šetřitel. Vařim telecí, namasakrovala sem kilo mrkve, thajskou směs zeleniny a jablka, bude to mít s masem. Já budu mít kuře na smetan, máma už mi ho vaří. Přeplatek věnuji jí, protože se o mě pěkně stará. Až přijdu z procházky, budu mít veliký oběd. A pak budu jíst až do večera, to půjdu spát. Jste hodní, že si tu tak pěkně povídáte.

impact
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 11:44
- Nahlásit

Včera jsem si upekla lukcucní zemáky s kabaňourem, uzeným sýrem a žampíkama. Mňaaaaaaaaaaaaaaaaam.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 12:19
- Nahlásit

Gerda
Babetka pred chvili odesla do noveho domova Styskase mi buuu

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 12:38
- Nahlásit

Tak mám navařeno asi tak na týden, uklizeno a gdo tu včil bude dělat bordel toho zmlátím Bagetu už jsem zmlátila a vyrazila ven, protože mi šmalala po umyté podlaze
Trénink jsem zrušila, venku je taková kosa, že by se lámaly šoltyje v zatáčkách Gdo je za to zodpovědný, co?

kejtlin
Co se rozčiluješ. Jak je to dávno co jsi nedobrzdila a nabourala komusi kufr? A gdo to byl jak vylítl na pole a sháněl traktor, aby ho vytáhli? Tak co se fstekáš na ty chudáky co nemaj na zimní gumy?

leyenda
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 12:43
- Nahlásit

lucYnka XIII

urcite se co nevidet objevi spousta dalsich "Babetek", budte rada, ze ma kocicka domov

kejtlin
pani, mam pro vas velke pochopeni, pro me je jizda v aute jedna z nejstresovatejsich cinnosti, hlavne nenavidim pezetka na mopedech, postpubertalni araby v golfech a audinach a stary babky plouzici se 10km rychlosti snazici se vzpomenout na pravidla silnicniho provozu a bez auta ja jsem rovnez v p.deli

Gerda
mate rada kure na smetane?
to bejvala spolu se spanelskymi ptacky, rajskou polifkou, koprovou omackou a znojemskou peceni moje detska nocni mura

<< 1 ... 4032 . 4033 . 4034 . 4035 . 4036 . 4037 . 4038 . 4039 . 4040 . 4041 . 4042 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání