Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4032 . 4033 . 4034 . 4035 . 4036 . 4037 . 4038 . 4039 . 4040 . 4041 . 4042 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 18:24 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fifi
A slecna Tonicka je v poradku, zeano?

jj, slečna Tonička je velice rozverná a snaží se bejt stejný máčo jako je slečna Žofka , je srandovní jak Tonka hopsá a nakrucuje se.
Na procházkách už jí raději mám na výsuvným vodítku, aby někde nespadla nebo se nezasekla při svých analýzách, je to moje babuška veselá statečná...

Jěště jsem si vzpoměla, že po operaci zánětu bylo Tonce opravdu hodně blbě.
Neudržela ani vodu, takže jsem s ní byla na kapačce a vpravovala do ní injekcí rehydratační roztok.
Další den po kapačce stále jěště nechtěla jíst. Zavolala jsem vetovi a ten mi poradil ať jí zkusím dát plátek čabajky, aby jí polechtal chuťový pohárky.
Vrčela jsem na něj do telefonu, že teda nepovažuju za dobrej nápad dávat psovi pálivou uzeninu a už vůbec ne, když je po operaci, pořád bleje a má vyrajbovanej žaludek.
Pak jsem přeci jenom zakoupila nohu čabajky a tenounkej plátek Tonce nabídla. Jak odmítala všechno, včetně kuřátka, tak po tomhle skočila a pak už začala jíst normálně...

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 18:36
- Nahlásit

snaží se bejt stejný máčo jako je slečna Žofka
Takze slecna Zofka zustane, ze? nebo....?
A Tonca si to taky vybrala vse dosyta, koukam. Sadylko lechtat chutovy poharky cabajkou nepotrebuje, bo vcera byla bez vecere a ted ji to zacina, vydejchavajic narkozu a tak, dochazet, ze ma asi hladicek. A panenka bez chuti a koreni ji jiz nastartovala.

Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 18:57
- Nahlásit

Fifi
Takze slecna Zofka zustane, ze? nebo....?
no, nejpíš jo... Mám docela strach, jak by někdo jinej rozdejchal některý její úlety. Nejen, že ucinkává zřejmě jako důsledek kastrace - na to existují léky, i homeopatické, ale Žofka mě párkrát pořádně načůrala do postele.
Ležela v louži a když jsem ji tak našla, zdrceně se odplížila jak hromádka neštěstí. To si myslím bylo nejspíš v důsledku stresů, který prožila.
Blbý bylo, že párkrát hodně zvostra vystartovala po Hipíkovi - normálně mu ta koza skočila na záda a voždibovala mu hlavu. Hipík ji setřás a chytnul pod krkem. Ovšem bylo to bez jediný kapky krve. Párkrát jsem je musela rozčutat a Žofka šla na chvíli do izolace. Musela pochopit, že jakákoli agrese vůči Hipíkovi nebo Toničce absolutně nebude tolerována.
Zvláštní je, že když jsem ji zas pouštěla ke zbytku smečky, tak Hipík čekal za dveřma a jen co se uviděli, začali se olizovat.
Taky jsem zakoupila rozdvojku na vodítko a Žofku s Rozinkou (holky se hodně skamarádily) vedu v jedný ruce a v druhý mám Hipíka a Toničku.
Naštěstí maj všichni výborný přivolání, takže je můžu v pohodě vypouštět na volno, až na Tonku, kterou jak blbě slyší a vidí, musím víc hlídat.

Sadylko lechtat chutovy poharky cabajkou nepotrebuje, bo vcera byla bez vecere a ted ji to zacina, vydejchavajic narkozu a tak, dochazet, ze ma asi hladicek. A panenka bez chuti a koreni ji jiz nastartovala.

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 19:05
- Nahlásit

Gerda

takhle vypada moje levandule

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 19:06
- Nahlásit

hm, tak to nevyslo, chyba v matrixu, tak tady
http://fotky.skyrock.com/

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 19:09
- Nahlásit

este jedna zkouska

miisha
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 19:11
- Nahlásit

leyenda
miiiluju levanduli, ale v tehle bych se nekoupala

hankah
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 19:12
- Nahlásit

Biluška
Akorát je jí na tu oholenou nohu venku zima, mívá na ní husí kůži

aha, tak už vím, proč Ambra dneska na horách klepala nohou, jsem jí po deseti dnech sundala obvaz z operované nohy.
a já myslela, že fintí

hankah
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 19:15
- Nahlásit

Jinak báječně zmrzlý víkend

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 19:15
- Nahlásit

leyenda
ty uz zase neumis vkladat fotky??

Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 19:21
- Nahlásit

lucYnka XIII

Ahoj Lucko, promiň, že jsem se neozvala skrz to nabídnutý drbátko. Staly se mi nějaký blbý věci, já to vypustila a pak jsem se dozvěděla, že drbátko už bylo darováno jinejm potřebnejm kočkám. Moc se omlouvám.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 19:26
- Nahlásit

v pohode ja na to uplne zapomnela, hlavne ze nekde slouzi

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 19:28
- Nahlásit

no, nejpíš jo..

Musela pochopit, že jakákoli agrese vůči Hipíkovi nebo Toničce absolutně nebude tolerována.
Nejni blba, pochopila asi hodne rychle, voni sou ty kanimury terieri hrozny.. Starsi Ag si taky snazi usurpovat kde co, delala tlaky driv, treba i u tasky s nakupem, nez ji jednou Sadlo srolovalo bez kapky krve pod sebe. Jen ji to uz naprdlo, zfialovel ji zrak a terierka letela.

Dalsi castecne dobra zprava, Sadylko prave spuclo pidiporci rejze, jatyrek (varenych) a panenky. V ritualu krmeni ostatnich, nemohla chybet, ta san ji bicuje k vykonum uzasnym. A komu se zda - jako mne, ze uz to se zpravama o Sadle prehanim, tak se omlouvam, ale nenadelate nic.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 19:37
- Nahlásit

hankah
šiš to je ale kráááásná fotečka
ale laskavje si ty bílý sračky nechte u vás!!!

Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 19:43
- Nahlásit

Fifi
Dalsi castecne dobra zprava, Sadylko prave spuclo pidiporci rejze, jatyrek (varenych) a panenky. V ritualu krmeni ostatnich, nemohla chybet, ta san ji bicuje k vykonum uzasnym.

Gratulujuuuuu . Slečna Sádlo je pašák šikovná

A komu se zda - jako mne, ze uz to se zpravama o Sadle prehanim, tak se omlouvam, ale nenadelate nic.

hmmm, chápu, já zakládám rovnou nová témata... Takže od tebe očekávám pravidelná hlášení . Už jsem se ti svěřila, že pro slečnu Sádlo mám velkou slabost

corgi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 19:52
- Nahlásit

Zdravím všechny, skočím sem jenom na chvíli. Viděla jsem teď na Nově reportáž o azylu Rita a všimla jsem si tam nějakého haskouna. Já se v nich tedy nevyznám, ale tenhle mi přišel povědomý. Tak si říkám, náhoda je blbec, nemohl by to být ten hledaný Siwash? Kdo to tam v azylu znáte, nevíte něco o tom psovi?

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 19:58
- Nahlásit

takze.. Zofinka jiz ma domov a nemusi viset nekde jinde, ze? A moc sil preju, pani.
že pro slečnu Sádlo mám velkou slabost

Nejsi sama, ona je nerad asocialni, a ten se hnedtak neda.. mam lepsi naladu, mozna se dneska i vyspim. Hlaseni budu podavat, Zofinka mi tez zvedla naladu.

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 19:59
- Nahlásit

davidkova renata
ale laskavje si ty bílý sračky nechte u vás
anebo je poslete k nam

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 20:00
- Nahlásit

corgi
hod linka na tu reprtáž..já tam byla předloni v létě ,už tam nějakej seveřan byl.ale asi malamut,možná i dva,snad si vzpomene gerda nebo hipík

Cigi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 20:00
- Nahlásit

corgi
Zkus se zeptat Šárky grafika9@volny.cz, ta tam jezdí psy fotit a má z tama přehled.

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 20:01
- Nahlásit

leyenda
S radostí, tady zas padají

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 20:01
- Nahlásit

lucYnka XIII

ty uz zase neumis vkladat fotky??

jak to, ze neumim?
Dyt jsem si vzpomnela, ne?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 20:25
- Nahlásit

levanduli používám do skříně a do kuchyně a krásně to tu voní

miisha
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 20:27
- Nahlásit

brezen2008
jojooo, mě hrozně uklidňuje

hankah
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 20:42
- Nahlásit

davidkova renata
ale laskavje si ty bílý sračky nechte u vás!!!

budem se snažit
leyenda
anebo je poslete k nam

budu hodně foukat a třeba doletí i k vám

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 20:43
- Nahlásit

brezen2008
levanduli používám do skříně a do kuchyně a krásně to tu voní

no jo, to ja taky, i do staji ji vesim, odpuzuje mouchy,
ale ted je proste zasnezena, a snezi dal a dal, konici uplne vyvaleny, pes taky, uz mame nejmin 15cm snehu, doufam, ze to neroztaje
jo a pomaha na takovy ty bezny bolesti hlavy (na migrenu ne)

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 20:46
- Nahlásit

hankah
budu hodně foukat

to ste hodna, panisprekrasnejmachrtama, ale zase to s tim foukanim moc neprezente, nam sotva skoncil nekolika denni mistral, a ja mam na vitr tezkou alergyji

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 21:07
- Nahlásit

Ta s tim dlouhym nickem
Budete ho paní zase měnit?

Všem s nemocnýma psama moc moc přeju jejich brzké uzdravení

Plánujete nějak to móře? Myslím jako místo a datum? My bychom se rádi přidali i s psama a děckem

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 21:23
- Nahlásit

čus žumpo, tak saň má další tři hlavy. Pochopitelně pouze dočasně
Jsou z kravína od Šíblové s malým přestupem u paní Synkové.
Zítra napíšu víc, dneska už jsem úplně mrtvá.

davidkova renata
Uš sem ty ména pořešila, budou Athos, Porthos a Aramis

impact
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 21:42
- Nahlásit

lucYnka XIII
Výhledově budu potřebovat kotě.

<< 1 ... 4032 . 4033 . 4034 . 4035 . 4036 . 4037 . 4038 . 4039 . 4040 . 4041 . 4042 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání