| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 18:47
- Nahlásit
Gerda
Si my připoměla jak mi jednou takováhle holka přijela na gulak. To už nebylo žádný dítě, bylo jí tuším šestnáct, nebo sedmnáct. Ta nejedla vůbec Fakt vůbec. Tvrdila, že je vegetariánka - to by nebyl problém, ale ona snědla k obědu jeden hrášek. Doslova. A bulela jak je přecpaná, že nemůže odpoledne na trénink, protože je tak přežraná, že se vůbec nepohne. Normálně je mi naprosto jedno, že někdo nějaké jídlo nejí, nebo nedojí, ale z téhle jsem fakt byla na prášky. Holka měřila asi metr osmdesát a mohla vážit tak pětačtyřicet kilo maximálně (a to by se k ní musel přidat ještě její setr ) . Po třech dnech kdy posnídala jedno sousto rohlíku, obědvala jeden hrášek a večeřela tři zrnka rýže jsem zoufale volala její matce.Ta prohlásila, že takovéhle ciráty dělá i doma, že je to normální. Mě to teda normální nepřipadlo - třífázový trénink, děcka fakt makali, do toho fůra her, výlety... jsem si říkala, že mi ta holka prostě zkolabuje uprostřed tréninku, horská služba nedojede včas a já kvůli ní půjdu sedět Fakt jsem byla šťastná gdyž gulak končil a fšichni přežili
Anorektičku už nigdy na tábor nevezmu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 18:54
- Nahlásit
Gerda
to máš přesně jako já, až na to, že já nežeru vinný klobásy, rybí polévku a játra na jakýkoliv způsob, tyhle věci prostě nepozřu ani kdyby mě mučili, a taky kdo nežral dělal dřepy, možná, že jsme jezdily na stejný tábory
Biluška
neznám nikoho, kdo by měl anorexii, ale věřím, že je to hrozná nemoc
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 18:59
- Nahlásit
mládež dneska měla dost dobrou hru, jeden jel autem a další se držel lana, který bylo zaháknutý za kouli a jak to klouzalo, tak jel bud´ po botách nebo to igelitu, cestou zpět se vyměnili a střídali se, jezdili naší ulicí sem a tam celé odpoledne.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 19:10
- Nahlásit
kejtlin
neznám nikoho, kdo by měl anorexii, ale věřím, že je to hrozná nemoc
já bysem jí moc chtěla..asi jako gerda angínu,dybyste jí něgde viděli,pošlete mi jí plííííííís
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 19:12
- Nahlásit
Myslete pls moc na slecnu Sadlo, kdo ma rad jeji oblicejicky a tak. Zrovna je pod kudlou, pyometra jak vysita, slo to rychle.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 19:14
- Nahlásit
Fifi
Držíme slečně Sádlo fšechny tlapky a palce
davidkova renata
Bohužel to není infekční Jsem s ní bydlela týden a nechytla jsem nic
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 19:21
- Nahlásit
davidkova renata
já bysem jí moc chtěla
proc??? jednu znam, ale neni co zavidet
Fifi
moc myslim na slecnu Sadlo, byt ty jeji ksichtiky znam jen tady z fotek
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 19:24
- Nahlásit
Biluška
vy delate tabory pro pezetka???? Smarja, to musej bejt nervy
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 19:26 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Fifi
no prosímtě, ta si chudinka "užívá" Držím fšecky palce
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 19:28
- Nahlásit
leyenda
vy delate tabory pro pezetka????
Jo. Ofšem jsou to pracovní tábory zvané gulak . Velmi oblíbené zejména mezi rodiči pézetek . Např na minulý ročník mi pán přivezl své dvě dcery se slovy "dohlédněte na to ať pořádně makají, klidně je nechte třebas kopat kanály" .
Předloni zase přivezla kámoška svoji puberťačku a říkala "bože, já jsem tak ráda, že ji dva týdny neuvidím. Prosím tě, dohlídni na to, ať mi nevolá"
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 19:29
- Nahlásit
Alexa
Jo, doprdeleuz. Nesnasim cekani...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 19:32
- Nahlásit
caute decka,tak jsem se tu dorvala,mela jse navstevu z cech,moc mila a fajna navsteva,takovych vic.ke konci sichty uz jsem nevedela jak mam stat,asi jsem si mela rovnou lehnout,uz ted je mi spatne z pondelni nocni!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 19:35
- Nahlásit
Biluška
jsou to pracovní tábory zvané gulak,
hm to by jeste slo, ale tady asi nerealizovatelny, zdejsi panari jsou nesmirne liny, ani nepomuzou sklidit se stolu
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 19:38
- Nahlásit
nemethova5
ja na vas dneska myslela, udelala jsem si par puchejru krvavejch, ted sem si je vyoperovala, tak pocitam, ze zitra makat nebudu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 19:45
- Nahlásit
leyenda
ale tady asi nerealizovatelny, zdejsi panari jsou nesmirne liny, ani nepomuzou sklidit se stolu
Tady to pro pézetka bývá ze začátku taky docela šok . Ke konci už celkem makají. Třá loni se učili dojit (ručně) a nevěřila bys jak moc je to bavilo . Chuděra kráva Maruna z nich byla úplně vydojená
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 19:55
- Nahlásit
Fifi
Držím vše co se dá a moc na vás obě myslím.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 20:00
- Nahlásit
leyendajezis pani dekuji za podporu,ale ne vazne,koupila jsem si masticku hemalgel,je vyborna hojici,akorat takova mala tubicka stoji nejakych 130kc.ted jsem vylezla z vany a matka mi je taky osetrovala,kdyby me ta ruka tak nebolela,ony ty stroje jsou delany vsechno pro pravaky a zjistila jsem,ze je tam vic levaku a pravaci na nas cumeli,jak takhle muzeme montovat
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 20:03
- Nahlásit
nemethova5
jsem nejak postrehla tvoje puchyre, ale nepostrela co delas??
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 20:07
- Nahlásit
miishana montazni lince ve spojmontu,kdyby tam nebyla fajna partyja,tak jdu do riti,je to akorat naprd,hodinu jedu do rachoty a dvakrat prestupuju,coz me sejri teda.jinak vydelat se tam da,ale musela bych teda jet samy prescasy,ale na druhou stranu nejsem sebevrah,bud si na to zvyknu,nebo odejdu,bych sla radsi hlidat zpatky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 20:10
- Nahlásit
Fifi
Zrovna je pod kudlou, pyometra jak vysita, slo to rychle.
šiš dyk včera nic!!! hned napiš,tuty to dá!
nemethova5
čus puchejři,vidim to na zejtra ju?
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 20:11
- Nahlásit
nemethova5
co tam montujete? se mi nejak nezda aby v nasich zemepisnych sirkach meli zamestnanci puchyre na rukou aniz by to meli kompenzovany penezma. Hlidat jako psovod nebo co to?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 20:31
- Nahlásit
davidkova renatacus,jo klidne,pak prozvon,jo?
miishaco tam montujeme?ruzny plechovy dily na automaticky linky,kazdy den se dela neco jineho,coz je fajn,no puchyre mam z kobinacek,nektery dily se musi pospojovat a zavrit,a jak se to ohyba ruzne a stavi se to jak lego,tak musis pouzit silu,jste asi pani upadla z marsu a z ktereho sveta vy jste,kompenzovat penezma?????????jo jako psovod.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 20:34
- Nahlásit
miishapani a nechcete si to zkusit,pribiraji i brigadniky????no aby jste vedela,co se tam vsechno dela.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 20:41
- Nahlásit
nemethova5
z kombinacek...no jeste par mesicu, zhrubne ti kuze na rukach a konec puchyrum. nemysli si ze ja mam buhvijak zazivnou praci, mam puchyre na mozku z jeho neaktivity co rukavice? aspon svoje, kdyz ti je neda zamestnavatel.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 20:47
- Nahlásit
miisharukavice mam,toz to moc u ruznych dilu nejde,nemam pak cit v rukou,coz je naprd.ze bych mela pak na rukou hrosi kuzi?no to by bylo fajn,tak vite pani,kazda prace ma neco,nekdo tu praci udelat musi,no,jinak tam prave delaji brigadnici,co delaji i vysku,nebo bakalarinu,jsou covece sikovni,coz bych ani nerekla.hele nezalozime spolek puchejru??
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 20:53
- Nahlásit
Mám starost.
Klučina tady od nás chce štěně. Už má i složenou zálohu. Jenže ho nesmí mít doma vevnitř. Udělal mu boudu, pohoda. Jenže štěně je zvyklý doma, že. Tak po mě chce, jestli bych si ho nenechala doma než bude tepleji.. A nejsem si jistá, jak to udělá, až budou v zimě zase mrazy.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 20:56
- Nahlásit
impacthm,tak takovemu bych stene nedala i kdyby mi dal vsechny prachy za stene,nema idealni podminky a ty mas ty jack rasliky,ne?to neni pejsek do zimy.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 20:58
- Nahlásit
nemethova5
jj,ruce ti zhrubnou,to se podda neboj. jak rikas, nekdo to delat musi,lepsi nez sedet doma na zadku no ne?ale nesmis pak hladit chlapa...
|
leila
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 20:59 - Změnil/a: leila
- Nahlásit
impact
myslim, ze si zvykne ;) pokud z neho mas dobry pocit, tak bych se tak domluvila... deda ma ted stenda ve vytapene odchovne, je tam vic stupnu jak v baraku a psi jdou vetsinou do kotcu ;) jedna se o juzevce ;)
jeste teda chci podotknout, pokud maji psa kam dat za krutych fakt velkych mrazu, tra jen na predsin, do sklepa...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 21:02
- Nahlásit
impact
Jak je to starý kluk? Essi je to mlaďoch tak co bude se psem až kluk dospěje, půjde na výšku, založí rodinu... Minimálně tu školu bych viděla jako problém.
Kdysi jsem taky měla takový problém. Kluk (na základce) si zamluvil štěně. Fakt ho zbožňoval, strašil u mě každý den, ňuchmal se s nima, z vlastního kapesnýho mu kupoval obojky, vodítka, hrozně se těšil. Telefonicky jsem mluvila s matkou - žádný problém, o psovi vědí, počítají s ním. Tak jsem ho klukovi slíbila. Dva dny před odběrem jsem o tom náhodou mluvila se spolužačkou co byla ze stejné vesnice jako ten kluk. Ta se úplně zhrozila kam chci psa dát - otec těžký alkoholik,věčně v lihu. Matka buď v lihu, nebo někde na rajzu za chlapama. Šest dětí různého věku, sociálka si u nich podává dveře s policajtama. Nějaké děcka odebrané a dané do děcáku. Psi mají skoro pořád, zejména velké plemena, někteří dožijí i jednoho roku než se záhadně ztratí
Samozřejmě jsem to stopla, kluk řval jak želva, bylo mi ho fakt hrozně líto. Bylo vidět, že na toho psa se strašně těšil. Ten kluk byl hodný, žádný sígr, vyrůstat v jiné rodině tak by byl bombastický majitel, ale takhle?
|