Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4032 . 4033 . 4034 . 4035 . 4036 . 4037 . 4038 . 4039 . 4040 . 4041 . 4042 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 17:28
- Nahlásit

do p*dele to byl nápad jít se psama, zima jak v p*deli, vichr skoro se sílou orkánu, jsem celá zmrzlá.nemethova5
proč chcípneš?

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 17:34
- Nahlásit

Lucie od Artaže potřebuju cvičit a razím na pole, bude humus a špinavej pes, o zimě nemluvě. Pole mezi včelním hrádkem a stude
tak to o špinavýho psa opravdu neměj strach páč to přimrzlo a pole je bílý a bílý a bílý. Žádný bahno

Pumpa
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 18:01
- Nahlásit

nemethova5

čus pani, co tak kriticky?

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 18:07
- Nahlásit

lucYnka XIII
. Doslï ty leteky?
Přišel nějaký balík, leží na poště. To bude asi ono. V úterý nejedu do terénu tak budu mít čas to vyzvednout

furminator objednam, jeste jim poslu prachy a pak to poslou
Tak pošli číslo účtu a kolik ti mám poslat

mohla bych kelinky se sazenicema prilepit k parapetu oboustranou lep. paskou, to by pak kocky neshodili
To asi neshodí, ale když se v tom hezky projdou tak to asi taky neporoste

nemethova5
Essi si myslíš, že se s Davídkovou finančně zrujnujem na tvým pohřbu tak na to zapomeň Víš co stojí kytky?? To musíš umírat zrovna teď? Zapomeň na to a koukej vydržet aspoň ještě měsíc než budou nějaký petrklíče

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 18:34
- Nahlásit

Byl to zlý týden, děcka, moc zlý. Masakr jak blázen. Eště že tu mám dva pytliky bombonků. V pondělí zas máme nočku, naštěstí odpadl víkend, tím líp.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 18:34
- Nahlásit

Biluškamesic nevydrzim,ku.va to je horsi jak koncentrak,bouchat na lisu deset dvanact hodin,hledam si fakt to hlidani,to je jen docas,do p.ce,kdybych aspon nemela na rukach obrovsky krvavy puchyre,silene to boli!chcipnu a zadny mesic cekat nebudu,za chvilku zas tahnu!
kejtlin
Pumpaje to v prdeli s tou praci,je to des,ja jsem zvykla makat,ale tohle mi teda hlava nebere!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 18:35
- Nahlásit

uz me tu neuvidite!uz zas tahnu do toho koncentraku!!!!!

Pumpa
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 18:40
- Nahlásit

nemethova5

oujééé, pani, já bych šla pracovat hned, bohužel sem teď žena v domácnosti...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 18:43
- Nahlásit

nemethova5
jéžiš to je mi líto, že to tam stojí za ho*no držím palce, at´ ti vyjde nějaký hlídání.

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 18:47
- Nahlásit

nemethova5
a kde to vlastně děláte, paní? Prý jinak berou pořád v Asusu, ale podrobnosti nevím, bych se musela zeptat.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 18:57
- Nahlásit

Biluška
Tak pošli číslo účtu a kolik ti mám poslat
ok poslu ti to na mail a chces to poslat postou nebo po nekom pak? rikalas ze doporucene nee a obycéjne se bojim

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 19:29
- Nahlásit

lucYnka XIII
Asi to pak pořeším některým řidičem co tam pojede. Nebo to vydrží než budu mít cestu někam do Práglu. Když jsem žila bez furminátoru doteď tak to pár měsíců ještě vydržím

nemethova5
kdybych aspon nemela na rukach obrovsky krvavy puchyre,
Proč nemáš rukavice?
Prostě musíš vydržet dokud nepokvetou petrklíče, jinak ti na hrop udělám leda tak kytky z krepáku

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 19:49
- Nahlásit

mě je pořád dneska zima a nevím proč, ta zima snad letos neskončí, na velikonoce budem chodit v péřovkách.

leyenda
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 19:50
- Nahlásit

nemethova5

pani, neumirejte jeste, ja uz mam sice na zahrade fialky, je jich spousta, bylo by jich na peknej venec, ale byla by vas skoda,
a co by si psici bez vas pocali, este si to rozmyslete

leyenda
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 19:57
- Nahlásit

kejtlin
mne je taky zima, snih sice asi nehrozi, ale vitr je hnusnej studenej a barakem profukuje, nic netesni

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 20:07
- Nahlásit

leyenda
u nás taky těsnění stojí za ..., sníh ve středních čechách hrozí, takže i u nás.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 20:08
- Nahlásit

mě je zima celou zimu furt V příštím životě chci být nějakým teplomilným zvířátkem, třá žirafou, nebo tak něčím

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 20:09
- Nahlásit

mám puštěné topení, jsem v bytě, na sobě hrubé ponožky, triko, mikinu, piju horký čaj. Dala bych si víno, ale bojím se, že bude studené.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 20:11
- Nahlásit

Biluška
já chci být v příštím životě medvědem, protože zimu prospí

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 20:12
- Nahlásit

kejtlin
já chci být v příštím životě medvědem, protože zimu prospí
To sice jo, ale co ty víš essi je mu přitom zima? Si vzpomeň na mladá léta, letní čundry, ve čtyři byl člověk vzhůru a klepal kosu ve spacáku... Třá je tomu medvědovi taky zima

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 20:15
- Nahlásit

Jdu se Škopkovou do Hoštic tak nigdo nedrásejte

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 20:18
- Nahlásit

Biluška
ve čtyři byl člověk vzhůru a klepal kosu ve spacáku
to jo, ale za mých mladých let nebyli tak vychytaný spacáky a medvěd má kožich.
já jedu s mrkvičkou dostih na barrandově

leyenda
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 20:25
- Nahlásit

Biluška
kejtlin

priklonila bych se k medvedovi,za jedno bych se strasne rada nekdy poradne vyspala, za druhy myslim, ze jim zima neni a za treti, kdovi, jak bude za par let v Africe

impact
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 20:44
- Nahlásit

A proc netopite? Ja lezim v tilku a je mi moooc teplo.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 21:14
- Nahlásit

čáááááu, jak se máte lidíííí?

PetraK
Na Rammsteiny budeme dobrá parta, už vím komu dám třetí vstupenku. Teď teprve se na ten koncert těším.

Ale utrpěla jsem šok, když mě dneska domů dovezl kamarád a čekal, než obleču psům obojky, a taťka prý pozvi Dana dovnitř, ne? Tak jsem nejdřív zbila bráchu a pak jsem si říkala že musím změnit heslo v mejlu, bo mi to taťka určitě čte, a pak z mamky vypadlo že od určité doby říká každému klukovi Dan to se mi i docela ulevilo, páč kdyby četl moje mejly, asi bych se do země propadla.

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 21:17
- Nahlásit

V příštím životě chci být nějakým teplomilným zvířátkem, třá žirafou, nebo tak něčím
Biluška
Jo a budeš v zoó a bude ti to houby platný.

Mám obojek, vysílač je ten výkonnější, jediné, co si budeš muset pořídit je drát, nové elektrody a baterku do obojku. Zatím ho nepotřebujeme, tak můžeš zkoušet. Můžu to poslat hned v pondělí, jestli to teda zkompletuju.
Nasosáme za to od tebe nějaké informace jak ukecat potenciálního zákazníka, aby už nebyl potenciální

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 22:11
- Nahlásit

impact
A proč netopíte
topíme, ale jak bylo teplo, tak jsme netopili a dýt trvá než se prohřejou zdi, už je tady teplo, mám tričko s krátkým rukávem a je mi akorát.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 06:29
- Nahlásit

čau všem,tady sněžíííííííííííííííí,dasty se už vyválel v snížku,elis nechápala a sindy ta byla ztoho mimo,ale nadšená,jdem lítat na kopec .-))
mějte krásnej víkend

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 06:29
- Nahlásit

Bré ráno, pes se rozhodl, že ani v sobotu se nebudu válet v posteli dýl jako do 6. Takže jsem tu prvnííííííííííííííííííííí. Dostanu nějakou cenu?

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 06:31
- Nahlásit

brezen2008
Heeej, tys mě předběhla

<< 1 ... 4032 . 4033 . 4034 . 4035 . 4036 . 4037 . 4038 . 4039 . 4040 . 4041 . 4042 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání