Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4023 . 4024 . 4025 . 4026 . 4027 . 4028 . 4029 . 4030 . 4031 . 4032 . 4033 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
leyenda
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 14:52
- Nahlásit

hrozne moc pisete, nestacim to docitat, jen tak zbezne
prestavam se divit Davidkovy) a jejimu nedrasejte

us ma Biluška nakyho kone? Bude ho pestovat ve flasce?
ja budu redit a prodavat zmekcovac pradla, hec
kdysi jsem koupila nejaky koncentrovany baleni, sem ho naredila podle navodu, este to zhoustlo, leju tam vody po libosti, porad to houstne, us mam 2 x 3l uplne nejkoncentrovanejsiho zmekcovadla na pradlo, skoro us to ani neni tekuty, uplny hrnecku var, vodted budu sbirat flasky

ty strakaty kone jsou vosklivy, ten cernej je naaadhernej

negdo se ptal po cem to mam to jako kone? pamatuju si jednoho sire - beccari, ostatni bych musela hledat, necekej zadna zvucna jmena, jedinej muj kun, ktery se za svuj puvod nemusi stydet je SF po Espoir d'Elle,
bohuzel je nepouzitelna a nechavam si ji jen proto, ze se nedokazu zbavit zadnyho svyho zvirete a nacpala jsem do ni strasne penez, ale furt mi z ni praskaj cefky
jo, ta moje nova klisna je AA, operace se zdarila, tak aspon tak, by mi praskly fsechny cefky, zaplatit za operaci, dyby pacient umrel

Biluška
budete mnozit kone ve flasce?

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 14:52
- Nahlásit

jbat
vy byste si moc rozumněla se Solomonem
jesi je bohatej, tak určitě.
Jednou mi moja Šárka, co tahala vozejky, byla velká chladnokrevná, stoupla omylem na nohu a zlomila mi omylem dva prsty. A taky psa zabila. Vbjěch jí do výběhu, kde byla (normálně moc nechodila, aby měla prej páru do tahu, tak nevim) ona ho vzala zadníma a bylo to za fteřinku vyřízený.

A psi sou nejlepčí bes noch
)))) no to je jasnéééé, bes noch ti nemůžou tropit žádný neplechy, pěkně ležijou anebo se plazijou jako háďátka.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 14:54
- Nahlásit

leyenda
budete mnozit kone ve flasce?
Pro mě za mě, víte že jsem kšeftař a bezostyšně vydělávám na psech . Klidně budu vydělávat i na koních. Myslíte, že na koně ve flašce bude odbyt?

leyenda
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 14:58
- Nahlásit

Biluška
Myslíte, že na koně ve flašce bude odbyt?

proc ne? Rekla bych, ze jo, bude se po nich lip uklizet, budou skladny, odpadnou problemy co s nima, dys chce jeden na dovolenou, si je zaspuntujou a vemou sebou

akorat bych je nekovala, aby se neprokopli z flasky

impact
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 15:00
- Nahlásit

Gerdo bileho nevycistis, ale na cernym je videt kazdy smitko prachu.

Bilusko co mas z toho. Ja ted lovila Mordora dvakrat. Jednou zpoza plotu od souseda souseda a po druhy zpoza plotu od souseda. Na to, ze mam kolem dvora zed docela slusnej vykon. Btw. naklopit horni cast plotu dovnitr ti nejde?

leyenda
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 15:02
- Nahlásit

Gerda
pěkně ležijou anebo se plazijou

ste me rozesmala, byla by to idealni rasa pro myho manzela, ten
se pta "je to normalni, ze tady ten pes/ty psi porad tak smejdej?
proc nelezej?"

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 15:09
- Nahlásit

Biluška
já a můžu půjčit. ale na netu budu asi až po osmé večer.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 15:11
- Nahlásit

impact
Ja ted lovila Mordora dvakrat. Jednou zpoza plotu od souseda souseda a po druhy zpoza plotu od souseda. Na to, ze mam kolem dvora zed docela slusnej vykon.
Máme dvoumetrový plot Schválně jsme kvůli psům stavěli tak vysoký, na tomhle jsme se shodli, že to nepřeskočí ani Puma A houby houby zlatá rybko Nejpikantnější je, že se ta mrcha vrací okamžitě zpátky . Ona džampne tam, rozhlídne se kde je, s hrůzou zjistí, že já tam nejsem a džampne zpátky . Ale sejří mě, že ji teď nemůžu nechat samotnou na zahradě Ještě aby to nedejbože naučila někoho dalšího

Btw. naklopit horni cast plotu dovnitr ti nejde?
Za prvé by to asi bylo dražší než ta elektrika. Pozemek je obrovský . Za druhé - Mášenek je hodný, milý, ochotný, děsně ho miluju, ale na takovéhle práce je totální nemehlo . Už jenom když si představím jak přivařuje něco na plot tak mám chuť jít mu zvýšit úrazové pojištění

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 15:13 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

impact
Gerdo bileho nevycistis, ale na cernym je videt kazdy smitko prachu.
no a? Černý špinavý lepší než bílý špinavý. Černého koňa si vyblejskáš, bílého ne, ten je zasraný furt. A nevim, furt mi nějak přijde, že ta bílá barva neni normální...třá je to kravina. Ani bílý psy (krom bajkonůrůch) a melírovaný nemusim.

leyenda
ste me rozesmala
byste se smála víc, dybyste viděla, vo jakym psoj mluvíme - vo jébatoj Prdinoškovi )))

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 15:14
- Nahlásit

leyenda
ste me rozesmala, byla by to idealni rasa pro myho manzela, ten
se pta "je to normalni, ze tady ten pes/ty psi porad tak smejdej?
proc nelezej?"

Ať si koupí buldoka . To je tak línej pes až to není hezký Na procházky chodí za trest . Vždycky když oblíkám vycházkový šusťáky tak se psi můžou pominout, ječí, lítají ke dveřím a zpátky, mají radost a říkají "jdem ven,jdem ven,jdem vééééééén". Orina leží na gauči a snaží se předstírat, že je polštářek. Musím ji chytit za obojek a vytáhnout ven. Normálně násilím. Pak už teda jde, ale jen tak lážo plážo se táhne úplně poslední a vůbec se jí nechce. U křižovatky doufá, že bysme mohli jít jenom malinké kolečko a vrátit se hned domů. Když zjistí, že to neklapne a že jdem až do lesa tak má výraz "my jdem do lesa? Jako fakt? Vy wole, no ona to myslí vážně, tak to je v pr..."

kachna_
já a můžu půjčit. ale na netu budu asi až po osmé večer.
Fakt můžete půjčit paní? No vy jste zlatá úplně moc, naprosto nejzlatější

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 15:17
- Nahlásit

Davídková Renata
indický běžec je kachna, okrasná, vypadá trochu jako by jí chyběly ruce, a vyměnila jsem poslední kmen-tj 2 kachny a 1 kačer čínskou kachnu a kačera, bo mlád´ata od nich se dají sníst, indický běžec taky, ale jsou malý a je to škoda.
Biluška
měla jsem jich asi 30ks, dnes jsem dala pryč poslední.začínala jsem 4 kachnami a kačerem, zbytek se mi vylíhnul, něco jsem mezitím odprodala.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 15:18
- Nahlásit

Venku poletují bílý sračky.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 15:19
- Nahlásit

kachna_
prasklá poloosa
to vám nezávidím, to je v hajzlu.

impact
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 15:20
- Nahlásit

Gerda ja myslim, ze kazdej ma neco. Si nevyberes..

Bilu ja bych to nenastavovala, ale jen narizla flexou u tycek a naklopila dovnitr. Mam zajet na brigadu?

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 15:23
- Nahlásit

impact
ja bych to nenastavovala, ale jen narizla flexou u tycek a naklopila dovnitr
Ty woe, ten plot stál třicet táců Při představě jak tam něco nařezáváš se mi dělá mdlo .
Navíc - tím by se o dost snížil a budou mi sem skákat cizí vořeši z venku. Tím by se nic nevyřešilo.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 15:43
- Nahlásit

jbat
našla jsem ten šind.seznam na tou ju,sice né česky,ale je to tam na kousky a mám mrazinu z toho

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 15:48 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

pawLINka
Venku poletují bílý sračky.
jsi teď fstávala????? Tady nas.račkovalo od rána cca 10 čísel. Teď teda svítí svítíčko, ale počítám že zítra pojedu do pr.... místo do Pyšel

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 15:49
- Nahlásit

Alexa
fakt? sakra, zítra ráno razím na chatu (tj Jílové, teda nad Jílovým na kopci), tos mě nepotěšila...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 15:51
- Nahlásit

Alexa
Ha ha, to né, ale celý den tady svítí sluníčko. Není teda žádný teplo, jen 6 stupňů. Cosi začlo poletovat, ale už si to rozmyslelo a nepadá nic. Si ten sníh pěkně nechte tam u vás.

leyenda
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 15:52
- Nahlásit

brezen2008

zkuste si najit film The boy in the striped pyjama, me taky pokazde dostala Sophie's choise, a Pianist byl taky peknej, i kdyz knizka se mi libila vic

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 15:53 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Lucie od Arta
zítra ráno razím na chatu (tj Jílové, teda nad Jílovým na kopci), tos mě nepotěšila...
ani mě to nepotěšilo
Nicméně nevím kam přesně jedeš, ale hlavní je čistá, ale moc nejásej, má sněžit i v noci a celou sobotu

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 15:54
- Nahlásit

No nic, na diplomku už dneska kašlu (se s tím pachtím celý den a nepohla jsem skoro s ničím) a jdu radši s psékama ven. V 7 jdu do práce, tak ať je trochu utahám.

A do práce se mi vůbec nechce. Zase je jakejsi ples nebo co. To zas bude vožralejch...

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 15:56
- Nahlásit

pawLINka
Ha ha, to né, ale celý den tady svítí sluníčko. Není teda žádný teplo, jen 6 stupňů. Cosi začlo poletovat, ale už si to rozmyslelo a nepadá nic. Si ten sníh pěkně nechte tam u vás.
hele neser, davítková tě vypne
gde že to bydlíš, nebuj tam to dorazí nejdýl večer a až mi tu budem mít jaro tobě tam bude chumelit

leyenda
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 15:57
- Nahlásit

impact
Mam zajet na brigadu?

Jooooooo klidne prijed ke mne, kdyz Biluska nechce

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 15:59
- Nahlásit

Alexa
Bydlím ve Zlínském kraji.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 16:01
- Nahlásit

hm, mám rajče na ploše, nevím jak se tam dostalo, asi já to nějak dokázala nebo tachyjóny, ale stejně mi to píče, že na můj mail není založený žádný účet, takže jsem zase v hajzlu.
sem se chtěla pochlubit novejma kachnama.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 16:13
- Nahlásit

Alexa
jedu busem, o auto nejde, spíš, že potřebuju cvičit a razím na pole, bude humus a špinavej pes, o zimě nemluvě. Pole mezi včelním hrádkem a studeným))

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 16:22
- Nahlásit

Honzika zmlatim, co se ma co flakat po africe, jeste ho kousne moucha cece a dostane kripku nebo spavou nemoc.

Biluška
furminator objednam, jeste jim poslu prachy a pak to poslou. Doslï ty leteky?

Jsem dostala napas, mohla bych kelinky se sazenicema prilepit k parapetu oboustranou lep. paskou, to by pak kocky neshodili

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 16:45
- Nahlásit

to zase bylo dílo, jdu se uklidnit do lesa se psem

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 17:11
- Nahlásit

vsem preji krasny den,jen prochazim,bo za chvilku asi chcipnu!

<< 1 ... 4023 . 4024 . 4025 . 4026 . 4027 . 4028 . 4029 . 4030 . 4031 . 4032 . 4033 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání