Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4023 . 4024 . 4025 . 4026 . 4027 . 4028 . 4029 . 4030 . 4031 . 4032 . 4033 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 15:25
- Nahlásit

NEvim, jak se to tam mohlo dostat, ze by to prifouk vitr? nebo dotahnul hlodavec? okavidne to tam lezelo dyl, ble, este ted se mi klepou ruce a zacla mi trestit hlava. Pred lety nam nekdo otravil 8 kocek, ze by zase nejaky hovado hovadsky??? - prosla jsem to tam nekolikrat, jinde uz nikde nic.. cajti asi prd vyresi, radsi si obejdu sousedy, vesnicka drbarna funga skvele.

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 15:26
- Nahlásit

jbat
nebo haflinga, jsou nenároční a unesou i dospělýho, super koníci do hor.
jj to souhlasí má je naše říďa a sou supr

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 15:27
- Nahlásit

makrel
Biluška
mě asi ukamenujete,ale čtu tedkons Akta Hitler - jak byl ve vládě
já čtu všechno co se týče Hitlera,nemyslím že bych ho zbožnovala,ale fascinuje mě co všechno dokázal za zlobu

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 15:28
- Nahlásit

Fifi
radsi si obejdu sousedy
Asi tak nejdřív bych rozjela soukromý pátrání a každopádně bych zahradu furt kontrolovala. Kdyby se to opakovalo, tak ty cajty zavolám.
Alexa
Jo Baico má drajvovýho Ferneta
Fernet ještě asi moc drajvovej nebude, když je zatim utopenej v plodový vodě a má asi tak 3 cm . Ale máme drjavovýho kocoura, co útočí na kolemjdoucí z naší předzahrádky

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 15:29
- Nahlásit

brezen2008
Hm, to může být zajímavé, ale jako oddychovou četbu bych to asi nečetla

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 15:31
- Nahlásit

Fifi
Přeju vám pevný nervy paní. Jak je to asi těžký? Myslíš, že vítr může přivát něco takového?

jbat
kdo tady shání shetlanda?? Biluše, ty? Radši si kup hucula nebo haflinga, jsou nenároční a unesou i dospělýho, super koníci do hor.
Ani tak né já, jako spíš moje díťata. Haflinga nechci, toho měla kámoška, byl to děsně náročný kůň, furt se kolem něho muselo běhat a pořád mu něco bylo. Chápu, že to možná byla náhoda, nebo vadný jedinec, ale mě to tu rasu nějak odradilo. O huculovi popřemýšlím. Nejvíc se mi fakt líbí ty miniapollosy, jsou to prostě takové raritky . Ale bála bych se, ať mi je Arman nezakousne jak kočku

leyenda
jinak tahle je v nejlepcim veku, ta bude este zrat spoustu let
Tímhle jsi mě odradila naprosto

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 15:32
- Nahlásit

Alexa
jbat
Radši si kup hucula nebo haflinga, jsou nenároční a unesou i dospělýho,
Já lobuju za hucula, haflingy máme u nás v oddíle a jsou to pěkní hajzlíci. Kdežto huculkové jsou zlatíčka.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 15:33
- Nahlásit

makrel
když já to mám půjčený od jedné slečny na tejden,a tohle má 862 stran,tak to čtu každou možnou chvíli

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 15:45
- Nahlásit

Baico
na druhou stranu jsou haflušky fakt šikovní, u nás ve škole byli schopní v pohodě odchodit L drezury a parkury a to prosím se mnou, tzn. výrazně "fyzicky dospělým" jedincem.
huculíci jsou primitivnější. v exteriéru hlavně. haflingové jsou krásní, ušlechtilí a záleží jen na člověku, jak ho vychová.

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 15:47
- Nahlásit

Zas huculíci jsou tvrdší, jednoznačně méně nároční.

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 15:52
- Nahlásit

brezen2008
to bych si přečetla taky. Já ho nenávidím, vůbec nepochybuju, že to byl jeden z nejhorších lidí na světě a strašně osobně prožívám filmy jako Schindlerův seznam etc., ale právě proto mě zajímá - abych věděla, KOHO nenávidím.
Tydle knížky bych dala povinně číst těm vylízancům s holejma lebkama, co ani neví, za co vlastně bojujou, jde jim jen o to někoho zmlátit. A to teda cigány taky nemusím a bojím se jich.

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 15:56
- Nahlásit

jbat
na druhou stranu jsou haflušky fakt šikovní, u nás ve škole byli schopní v pohodě odchodit L drezury a parkury a to prosím se mnou, tzn. výrazně "fyzicky dospělým" jedincem
To já všechno vím. Ale vzhledem k tomu, že jsme je měli od 3 let, v podstatě se obsedali, tak to vzhledem k tomu, jak se na nich střídali lidi nedopadlo uplně nejlíp. A kdo ti prodá vychovanýho a přiježděnýho haflinga pro děti za rozumnou cenu? Nechci Biluši podceňovat,ale vzhledem k tomu, že chce koníka k dětem a velký peníze do něj asi taky dávat nebude. Tak v tomhle směru si myslim, že je hucul ideální.

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 16:01
- Nahlásit

Baico
Každopádně jo, taky bych jí spíš nacpala hucula. On hafl. je určitě náročnější, od financí až po přiježdění pod děcka.
Ale je hezčí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 16:06
- Nahlásit

Mařena teď začala i blít, furt děsně prdí a smrdí, myslíte, že mohla chytit tu lickou virozu? Byla hodně s mámou, která na to přes víkend umírala, já to chytla taky...může to pes chytit? Mám odvolat kámošku s jejim čoklem z návštěvy?

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 16:13
- Nahlásit

Gerda
Jsem to zjišťovala když jsem byla na kanysce v ústavu kde řádila salmonela a řekli mi to až asi po hodině Taky jsem měla strach, aby to psi nechytli a abych to třá nedotáhla do jiného ústavu. Tak jsem tenkrát zjistila, že je poměrně málo bakterií způsobujících tyhle střevní nemoci, které může chytit i pes, ale cca 4 druhy z 400 chytit může. Takže pokud máte štěstí, že je to některý z těch 4 druhů tak to Mařena chytit může.

jbat
Každopádně jo, taky bych jí spíš nacpala hucula.
Kdybych mohla prosit tak bych chtěla radši tu miniapalůzu . Hucul se mi zdá děsně velkej. Říkám vám, že velkýho koně neuživím Kolik toho sežere hucul?

Baico
Nechci Biluši podceňovat,
Nepodceňuješ . Co se koňů týče tak Biluše můžeš jedině přeceňovat, páč to co vím o koních se vejde asi tak za nehet (na krátko ostříhanej ). Vím leda tak to, že mají kopyta a ty se musí podkovávat a nějak stříhat či co. Pak taky vím, že mají srst a ta se musí hřebelcovat, ale nevím co se stane gdyž se nevyhřebelcuje. Krom toho, že kůň bude špinavej . A taky vím, že žerou trávu, seno a nějaké zrní. Tím moje znalosti o nich končí

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 16:15
- Nahlásit

Biluška
Jak je to asi těžký? Myslíš, že vítr může přivát něco takového?
Je to papirovej pytlicek tak 2x2 cm. Ted je to nacucany vodou, ale za suchyho stavu to muze bejt mozna docela lehky - este me napadlo, ze to mohlo bejt na strese zapadany a sjet to pak dolu se snehem.. Zitra to odvezu na cajty. Tfujtajbl, este, ze se nic nestalo, jak by nekdo ublizil mejm cubkam, dely by se osklivy vjecy a ja skoncila asi za katrem!

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 16:20
- Nahlásit

Fifi
Je to papirovej pytlicek tak 2x2 cm.
Aha, tak to bych i věřila tomu, že to odněkud přinesl vítr. Jsem myslela, že je to velké a těžké. Přece, kdyby to tam chtěli hodit sousedi tak to nasypou do nějakého salámu, nebo tak něco. Přece by to nehodili přes plot jen tak v papíru

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 16:22 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Biluška
No i tak, je to jed prvni tridy, nema se to jen tak nekde povalovat, aby to mohl odnest vitr, je to urceny pouze do uzavrenych prostor.
Sem to vycvakla, at mam v archivu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 16:26
- Nahlásit

Biluška
když koně nebudeš hřebelcovat, tak krom toho, že bude špinavej, tak bude skleslej a nebude v pohodě, tím, že ho hřebelcuješ podpoříš krevní oběh a odbouráváš stres, něco jako když se činčila koupe v písku.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 16:28
- Nahlásit

Fifi
pani co to píšeš, prolez celou zahradu po 4.

impact
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 16:33
- Nahlásit

Jsem zásadně proti huculovi, ptž hucul je neohebnej špalík a pokud se má dítko naučit jezdit, tak e-e.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 16:35
- Nahlásit

Biluška
hucul je sice nenáročnej a odolnej, ale je možný, že by dítě odradil, a má nepohodlnej chod.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 16:56
- Nahlásit

impact
kejtlin
Dobrá, žádnej hucul nebude, bude miniapalůza . Kdybyste nějakou k prodeji viděli tak dejte vědět.

kejtlin
když koně nebudeš hřebelcovat, tak krom toho, že bude špinavej, tak bude skleslej a nebude v pohodě,
To ho docela chápu, taky nejsem moc v pohodě gdyž jsem špinavá a mám mastný vlasy. Pokud kůň netrvá na koupeli s mořskou solí a vlasovým kondicionéru tak je to v pohodě

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 17:06
- Nahlásit

Ale prdlajz neohebnej, fyzicky je to kůň jako každej jinej, takže záleží na ježdění, mají plochý, tzn. pohodlný chody. Hucul je pro dítě právě proto ideální, páč taková miniapalůza bude mít klus jak šicí stroj, ta kadence je nepříjemná a rychlá, vysedět se to nedá a vysedávat tak rychle chce přece jenom cvik. Mluvím ze zkušeností, mnohaletých, právě i z učení harantů i dospěláků - děcka se cpaly na velký koně nejen proto, že je to víc in než poncl, ale právě proto, že jejich klus se dá dobře počítat a cval na dobrým koňovi je jak v houpacím křesle.

Jinak nijak extrémně vytěžovaný hucul bude živ a zdráv o seně, ovsu, vodě, lizu a na přilepšenou nějaký gelapony nebo tak.

Jak už kdosi psal - čím menší a roztomilejší poncl, tím větší hajzl, si živě pamatuju, jak po anglickejch pastvinách naháním maláho rozkošnýho parchanta Steeweeho s vystříhaným srdíčkem na prdeli, do které jsem měla mockrát chuť zapíchnout vidle!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 17:37
- Nahlásit

Zdar konari,jsem na skok,jdu plnit kratkodobe cile.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 17:45
- Nahlásit

Biluška
né proboha poníka ne, kope to, kouše to, nesnáším to!!!
jbat
hucul s pohodlím nic moc, aspoň ty co jsem jela,já taky začínala v 8mi letech na velkých koních.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 17:48
- Nahlásit

jbat
Schindlerův seznam
nemohu sehnat

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 17:52 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

Mucholabka
Nebudeš brát někdy v nejbližší době Vetamix? bychom se s Leilou potřebovaly k někomu přidat, tak kdyby náhodou tak prosím prosím

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 18:01
- Nahlásit

makrel
Já budu brát asi příští týden, do Ostravy můžu dovézt jak tam budu mít cestu. Ale musí to být dopoledne, odpo tam nejezdím

kejtlin
Kruci gde fšichni berete ty vzteklé poníky? Já znám samé hodné

Fifi
Taky by mohla být možnost, že to tam někdo hodil v salámu a ten mezitím shnil, takže jsi našla jenom tohle. Ale to je asi dost nepravděpodobný, pod sněhem by ten salám neshnil.

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 18:07
- Nahlásit

Biluška
Není to pro tebe moc komplikejtid? . Já hned ráno nemůžu a pak můžu většinou mezi 10-13 a pak zas nee, mám to takové složité.

<< 1 ... 4023 . 4024 . 4025 . 4026 . 4027 . 4028 . 4029 . 4030 . 4031 . 4032 . 4033 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání