Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4023 . 4024 . 4025 . 4026 . 4027 . 4028 . 4029 . 4030 . 4031 . 4032 . 4033 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 18:11
- Nahlásit

Biluška
Já znám samé hodné
já jich pár taky znám, ale jsou to výjimky a většinou jsou u majitelů co mají i velké koně, takže na to, že jsou malincí a krásní se moc ohled nebere.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 18:22
- Nahlásit

Biluška
gde fšichni berete ty vzteklé poníky?
Ja znam jednu ponicku, a je to svine vsech svini, vladne velkemu stadu a vsechny neznamy lidi vykope a vykouse z ohrady.

Taky by mohla být možnost, že to tam někdo hodil v salámu a ten mezitím shnil, takže jsi našla jenom tohle.
Tech moznosti je spousta, vybavena info z netu o skodlivosti ucinne latky jedu zitra udelat hysterickej vystup na sluzebnu statni policije. Hlavni je, ze k tomu cuby ani necuchly. Ja si ruce umyla, bo samozrejme debilka sem to popadla ze zeme. az pak dala aspon do papirovyho kapesnika. Hnus, humus. Zahradu sem prolezla cm po cm, nikde nic dalsiho, uvidime, az odtaje dalsi cast snehu za stodolou.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 18:26
- Nahlásit

Fifi
mě se nezdá, že je to v obalu, kdyby někdo chtěl, tak by to asi vybalil.

leila
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 18:28
- Nahlásit

Biluška makrel

ufff no já můžu zase cca do 8 v pondělek a středu do 9 pak su ve škole

Takže pokud by se to dovezlo k makrel (pokud teda biluska prijede) asi bych si to prijela vyzvednout k veceru ci vecer, nebo jak bude moct...

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 18:31
- Nahlásit

leila
záleží kdy Biluš jezdí

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 18:34
- Nahlásit

makrel
Mívám tam kanysku každý druhý čtvrtek od 9,00 do 10,30. Ráno dojíždím většinou úplně nadoraz . Ale tak od té půl jedenácté můžu klidně courat po Ostravě a někam to přivézt. Není problém.

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 18:36
- Nahlásit

Biluška
To by bylo super, já v 9.30 končím v Mittalu a pak můžu přijet kamkoliv po Ostravě.A Leile to pak hodím třeba odpoledne.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 18:38
- Nahlásit

kejtlin
mě se nezdá, že je to v obalu, kdyby někdo chtěl, tak by to asi vybalil.

Hele, nevim, vybaleny, nevybaleny, ale tyhle sracky nemaj co delat ve volnym prostoru! U nas v baraku ani zadny pristavbe se jed nevyskytuje, tohle je proste odnekud pritazeny/prifoukany/prineseny/hozeny.. ohrozuje to psiska, kocky, jiny zvirata, mela tu byt navsteva s malyma detma a ty najit "marmeladku" na zahrade - je to takove zvesela cervene, lakave, obliznout si rucicky - tak je pruser na svete.
Vesnicky tamtamy jsem jiz spustila, zitra este ty polise objedu, at si to oni zlikvidujou coby nebezpecny odpad a budu doufat, ze nic podobnyho se tu uz nevyskytne.

leila
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 18:51
- Nahlásit

Biluška makrel
tož to by bylo super, páč u nás přestali brát pošváře, odešel jim mrazák ....

makrel
.A Leile to pak hodím třeba odpoledne.
bych si pro to třeba i přijela

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 18:53
- Nahlásit

leila
se pak domluví, ať to netaháš MHD..ale vlastně, já se s tebou nebavím!!!!! nechávala jsem ti vzkaz na psilaska a ty nic.

leila
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 19:03
- Nahlásit

makrel
a kterápak ty jsi?
Já už jsem tam 4měs nebyla, tož nevím kdo mi nechal a nenechal vzkaz nějak nestíhám se ráda, že se vobčas zapomjím alespoň sem se tedy kaju, jestlivá mi to něco pomůže

se pak domluví, ať to netaháš MHD
ale jste laskavej člověk

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 19:11
- Nahlásit

leila
Nepomůže, budeš muset s náma ven za trest. Já jsem ta s Filipem

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 19:12
- Nahlásit

dneska na mě v tescu koukali divně-psům občas dávám maso, většinou vařený, vařím s kolínkama, takže pro smečku je spotřeba kolínek dost vysoká, všimla jsem si, že mají kolínka v akci za 4.90, obvolala jsem známý pejskaře, že jsem v tescu, že mají ty kolínka, jestli taky nechtějí, chtěli skoro všichni, takže jsem jich brala 70balíčků, na pokladně neříkali nic, jen divně koukali.
až venku mi došlo, že to třeba bylo nějak omezený kusama, že třeba jeden člověk si může vzít 10ks

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 19:13
- Nahlásit

kejtlin
No tak 70 to je nářez, ale za tu cenu bych je brala taky, akorát že teď krmím jen rýží.

leila
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 19:16
- Nahlásit

makrel
jéjé Flipová už Vás oba nosím tak měsíc v hlavě, že vám musím napsat, ale vždycky na to zapomenu nebo to nestihnu to sem ráda, že jsem vás potkala v žumpě

budeš muset s náma ven za trest.
a kdy se jde? rády někam vyrazíme, doufám že se Tita bude Filipovy líbit, protože poslední dobou postrádá hrací psy

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 19:29
- Nahlásit

leila
Jojo, my jsme byli teď 4 měsíce mimo hru kvůli nemoci, malous jsme viděli naposledy jak se ještě nosila na rukách v Porubě v lese na podzim.klidně to můžem spojit pak nějak s tím masem

leila
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 19:31
- Nahlásit

makrel
my jsme byli teď 4 měsíce mimo hru kvůli nemoci
jéjé copak Filípkovy bylo???
klidně to můžem spojit pak nějak s tím masem
klidně nejsem proti březen máme volný až na nějaké tréninky apod... výstavničit a zkouškovat začneme až od dubna ;)

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 19:33
- Nahlásit

leila
Nejen že bylo, pořád je a asi bude navždy, ale už je to jakž takž pod kontrolou (slinivka). Malá už je asi velká, co?

leila
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 19:35
- Nahlásit

makrel
jejda, tak to je mi líto

Malá už je asi velká, co?
jj roste nám to před očima ty naše děcka

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 19:36
- Nahlásit

leila
Doufám, že ho nesežere chudáčka

leila
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 19:49 - Změnil/a: leila
- Nahlásit

makrel
Doufám, že ho nesežere chudáčka
to ona ne, ona dosnáší zásadně kokry

anebo zajíčky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 20:06
- Nahlásit

no tak to je výýýýýborný,vám jako nevadí že nemám čas číst ty vaše výrony??!!
uš má biluše bonzajkoně??
fyfyjová
ty voe,humáč teda!!!! máš nějakej typ?

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 20:23
- Nahlásit

davidkova renata
uš má biluše bonzajkoně??
Eště ne. Napřed musím vybílit chlív, vypucovat svatý a zasklít okno v maštali .

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 20:25
- Nahlásit

Biluška
musím vybílit chlív, vypucovat svatý a zasklít okno v maštali .
a vylešti svatýho Antoníčka eště..aspon jednu část teda

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 20:28
- Nahlásit

davidkova renata
a vylešti svatýho Antoníčka eště
Vypucuju fšechny svatý

..aspon jednu část teda
Neznám náhodou nějakou pověru, že gdyž se mu sáhne na tó tak se otěhotní? Tak na to teda fofrem zapomeň Pro jistotu mu ušiju trencle

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 20:33
- Nahlásit

Biluška
Neznám náhodou nějakou pověru, že gdyž se mu sáhne na tó tak se otěhotní?
jooo tak to nevim,ale vim vod argoška,že dyš pokaždý dyš si bude von nebo někdo jinej sám tó,tak pánbůch zabije koťátko

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 20:43
- Nahlásit

davidkova renata
dyš pokaždý dyš si bude von nebo někdo jinej sám tó,tak pánbůch zabije koťátko
Kolik lidí musí sami tó, aby pánbůch zabil některé lidi? Jako nemyslím jakékoliv, ale některé jedince

Mimochodem, saň dneska dostala na večeři putovní játra a co myslíte, že udělala ta blpka Bageta? No jasně, dusí se s nima Ale už má praxi, vyblila to daleko rychleji než posledně

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 20:47
- Nahlásit

Biluška
Ale už má praxi, vyblila to daleko rychleji než posledně

tak je ani nemusíš oplachovat

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 20:54
- Nahlásit

Alexa
tak je ani nemusíš oplachovat
To fakt ne . Zcela vážně - nepoznala bys, že je měla v žaludku. Vypadají naprosto stejně jako kdybych je vytáhla z hrnce. S jiným masem nemá problém, to normálně pokouše.Ale játra musí pokaždé zhltnout. Trupka

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 20:59
- Nahlásit

zapomněla jsem včera poreferovat, po zimě jsem poprvé krmila hada, koupila jsem myši, jindy dostává potkany, tu první mi vzal z ruky, ani jsem mu ji nestačila hodit.

<< 1 ... 4023 . 4024 . 4025 . 4026 . 4027 . 4028 . 4029 . 4030 . 4031 . 4032 . 4033 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání