| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 10:47
- Nahlásit
PetraK
Bože jak já jsem ráda, že tohle nemusím řešit, že nemám šéfy a tak. Ale zase se musím celkem ohánět, dělám víkendy, večery, ale za ten "klid" bez nadřízených to stojí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 10:51
- Nahlásit
makrel
Bože jak já jsem ráda, že tohle nemusím řešit, že nemám šéfy a tak Ale zase se musím celkem ohánět, dělám víkendy, večery, ale za ten "klid" bez nadřízených to stojí
no to je velký pozitivum a obdivuju každýho, kdo se do toho pustí, páč to není čurina. V tomhle státě rozhodně ne.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 10:53
- Nahlásit
PetraK
jo, je to celkem pr..., hlavně jak se furt mění zákony a to lítání po úřadech. Dneska mi milostivě na socce prominuli 7 Kč, ani nevím za co jsem tam měla penále.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 10:56
- Nahlásit
makrel
socce prominuli 7 Kč
já to řikala, že je dneska veselej den
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 10:56
- Nahlásit
Silwuska mas odpoved. A druha prijde co nevidet.
PetraK kdyz ona je nadherna. Bude ten ctvercovej typ a povahove stejna cubka jako Mamba. Upe malej krakenek. Ja ju musim nekomu nacpat. Nekomu akcnimu bo tohle bude jack jak vysitej. Chudak ten, kdo si ji nasadi do hnizda.
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 10:57
- Nahlásit
impact
Jasne, diky, budem cakat
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 10:59
- Nahlásit
PetraK
Jo, půjdu to oslavit!!! Mimochodem oni mi dluží 7 tis., ale předpokládám, že k tomu se tak důležitě vyjadřovat nebudou a taky mi to hned taknepošlou.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 11:07
- Nahlásit
dobre rano vsem
davidkova renata
ty voe,lucynkanebojaxetopíše to teda vzala zgruntu
se s tim prece nebudu parat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 11:49
- Nahlásit
Brej den, fčéra sem podepsala další dvě kila papírůch v bance, dnes ráno vběhla do banky, odevdzala dvě kila papírůch a slip, že jim dám fšecky svoje peníze, nyní jsem již bankovně zadlužena mnoho penězi, až mi schválej druhou část úvěru, budu již doživotně zadlužena velkočástkou. Když sem chudá, můžu eště do žumpy? Maryje šíleně prdí, zasmradila mámě byt a mě přes noc taky, nevim, co sežrala, ale asi tunu hadrů z nádobí, je jí nějak blbě, doufám, že zas nepojedem na veterinu, teď má smectu a hladofku. Možná je to tim, že sem málo uvařila poslední várku masa, že bylo polosyrový. A to vona teda asi jako nece. Smrad je to naprosto příšernej, v bytě se nedá žít, máma má kožich a všechny vokna vodevřený, bo by jinak zemřela na biologickou bombu. Mám hlat. Zítra si jdu koupit foťák, chudák nebožtík dosloužil, nemám čim vyfotit Rozinu s Mařenou, jak sou už skoro stejně velký.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 12:08 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Tak jsem měla zájemce na štěně...
Email od něj:
dobrý večer, měli bychom zájem o dvě fenky JRT, trikolorní, hladkosrsté, krátkonohé a s kupírovaným ocáskem. Můžete nám prosím zaslat foto štěňat i rodičů? Máme zkušenosti s chovem JRT a jsme kousek od Olomouce. Díky za zprávu.
Moje odpo:
Dobré odpoledne. Mohu se zeptat, proč zrovna dvě fenky?
Email 2 od něj:
Dobrý den, váš dotaz mě překvapil, ale pokud to chcete vědět, měli jsme fenku JRT, bohužel nám loni na podzim nečekaně umřela, tak jsme chtěli zase fenku a jelikož víme, jak společenští psi to jsou, tak jsme chtěli rovnou dvě.
Moje odpo 2:
Dobrý den. Děkuji za odpověď. Můj dotaz Vás překvapil? Víte, velice mi záleží na tom, kam se moje štěňátka dostanou. Beru si to dost osobně a budu trvat na stálém kontaktu s majiteli. Vše bude ošetřeno smlouvou. Z mého pohledu to není "já prodám - Vy koupíte" a konec. A pokud bych Vám měla štěně prodat, vyžadovala bych mnohem více odpovědí než to, že chcete dvě fenky. Váš email na mě bohužel nepůsobí důvěryhodně, tak se nezlobte, ale fenky Vám neprodám. Přeji hezký den.
(nenapsala jsem mu, že jeho mejl figuruje v samých inzerátech o zvířatech prodám/koupím)
A jeho odpověď mě dorazila.
Vážená paní,
celou tuto korespondenci vedla moje žena z mého počítače, aniž bych o tom věděl, což samozřejmě nevadí. Ale teď jsem si přečetl vaše reakce, a dost mě to zvedlo ze židle. Žádný panelákový chovatel mě nebude poučovat o chovu čehokoliv. Já mám zemědělku a chovu různých zvířat, včetně Jacků se věnuji již několik desetiletí. Proč chceme dvě feny, tak po tom je Vám prd, a o stálý kontakt s Vámi rozhodně nestojím. Sbohem
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 12:12
- Nahlásit
impact
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 12:13
- Nahlásit
Alexa
přesně tak to myslim, tak jagže to je? :-D
Baico
a pak že nevysedává na fórech.... :-D
já každej den dřu jak černá a ještě mám čas na tady ty, no, jak bych to řekla, občany.... :-D
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 12:14
- Nahlásit
makrel
Proč chceme dvě feny, tak po tom je Vám prd, a o stálý kontakt s Vámi rozhodně nestojím.
To mě dorazilo úplně jakoooooooooooooooooooooooo.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 12:18
- Nahlásit
Pumpa
a pak že nevysedává na fórech.... :-D
Hele třeba tady v žumpě jsem se tenhle týden objevila až včera. A když dorazim večer dom, tak jdu min ha hodinu ven se psema a pak užse mi nechce zapínat poč. A dneska mám i trochu času v práci, neb, co jsem měla udělat je hotový a teď holt musim čekat, až svojí práci udělá někdo jiný, aby já mohla dělat zase tu mojí.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 12:21
- Nahlásit
impact
zase jeden, co Tě přesvěčil vo tom, že i prt víš takový su nejlepčí...
Baico
no, jo, no jo, jen to neomlouvej....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 12:31
- Nahlásit
impact
Ten je fantastickej . Ale bacha, má zemědělku, o zvířatech bude vědět fšechno
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 12:34 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Biluška
No, já mu odepsala, že mám taky zemědělku a praxi v chovu hospodářských i drobných zvířat cca 15 let.
Hele nechceš mi poradit s tím motivákem?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 12:41
- Nahlásit
impact
Hele nechceš mi poradit s tím motivákem?
Jsem nic takového v životě nepsala. Vždycky po mě chtěli maximálně životopis. Co je zase tohle za novinku? Co se tam má psát?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 12:43
- Nahlásit
Biluška
Co se tam má psát?
Proč se o tu práci ucházíš...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 12:47
- Nahlásit
Biluška
Jak praví Gerdička. Proč jsem zrovna já ten nejvhodnější kandidát.
Jenže to mám ztížené o to, že musím psát do vlastní firmy.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 13:03
- Nahlásit
impact
musím psát do vlastní firmy
motivační dopis do vlasntí firmy, kde tě znaj a vědi, jak děláš? To se fakt dělá?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 13:07
- Nahlásit
Gerda
Jo. Máme novej projekt a ptž jsme neziskovka, musíme mít normoš ofiko výběrový řízení. Takže jako napiš tam "Vaši firmu jsem si vybrala, ptž v ní osm let dělám".
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 13:18
- Nahlásit
impact
Tak napiš, že si ráda, že můžeš nabídnout služby na tenhle projekt firmě, pro kterou už pracuješ...blablabla jakože dobrá firma, jinak bys tam tak dlouho nepracovala, dobrej projekt pro dobrou firmu...která ocení kvalitu, co ty můžeš nabídnout...takový ty pindy...
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 13:22
- Nahlásit
jsem rozvarila svestkove knedliky, ale takze hodne jsem si skakla k pc dovyridit furminatori objednavku a rozvarili se.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 13:24
- Nahlásit
lucYnka XIII
neva, udělej borůfkový.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 13:25
- Nahlásit
Gerda
Tos nemohla napsat dřív? Už jsem to odeslala.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 13:27
- Nahlásit
impact
simťa, ty umíš tak krásný motivační dopisy, jako ten pro feťáky, ty vade!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 13:30
- Nahlásit
lucYnka XIII
jsem rozvarila svestkove knedliky, ale takze hodne jsem si skakla k pc dovyridit furminatori objednavku a rozvarili se.
To neva, rozčochtaný jsou nejlepší
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 13:33
- Nahlásit
Biluška
rozčochtaný jsou nejlepší
tomu se řiká povidla, ne?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 13:34
- Nahlásit
Gerda
Ten jsem nepsala já, ale půlka fora.
Tuten sem dávat nebudu, ptž jsem tam strašně kecala a s mým fanclubem tady by se mi to mohlo vymstít.
|