| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 14:38
- Nahlásit
lucYnka XIII
po hodine jsem ji nasla chrupat v polici na chodbe
Ty bláho, já si měla Babetu nechat, je to dokonalá kočka! Hlavně ať se má dobře, ať jí maj rádi a pořádně jí mazlej! Prachy vám došly? A stačily? Nebujte, eště vám nějakou kočku ulovim.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 14:58
- Nahlásit
Přidám fotky miláčků.
Siesta:
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 15:21
- Nahlásit
Jak kdybych to dnes už nepsala - jakmile přijdu, tak nikdo nic nepíše.
Mám čas do 4 a nudím se.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 15:32
- Nahlásit
Gerda
Slecna Sadlo zdravi kolegyni Maryji jelinkovou, dneska posila mily vyraz.
pawLINka
Dobra banda trhacu! Jak dlouho jim vydrzi takhle v plen vydanej gapajackej pesek? Tu by to byl rychlej proces.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 15:37
- Nahlásit
Fifi
Banda ani néé, jsou jen 4.
Pešek vydrží dlouho, protože ho má rád jen Aaron a dostává ho jen na hraní. Pak mu ho vždycky seberu. Ale je zajímavý, že jakmile dostane klacek, tak ho za chvilku zničí, ale pešky ani ne. Ví, že by dostal nadaný. Je to zvláštní, ale oni fakt moc neničí.
Nemám problém ani se šňůrkama u balonku. Překouslou jsme ji měli jen jednou a to byl nějaký omyl.
Za to balony jsou spotřební zboží.
Ale takový slavný bommer ball stojí za prd...
|
hankah
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 15:41 - Změnil/a: hankah
- Nahlásit
nevadi pani, tady je spousta trpelivejch, i dybyste nahodou byla
blondyna, neklesejte na mysli, dyt ste mozna videla, jak me naucily vkladat vobrazky
a zdravim vas, sem rada, ze nejsem jedinej vetrelec
jj, jsem blondýna
Tady sněží Tos posrala teda
se kaju
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 15:43
- Nahlásit
pawLINka
Tak to pak jo, taky bych jim to nemohla nechat - v okamziku by uzvejkaly mrchy poutka a pak vypreparovaly vnitrek. Kdysi dostaly zarucene neznicitelny balon - takovej obr tenisak, ze ho ani rtw nemohly prokousnout, vzit do huby. Ty byly nasrany, pak si ho vzajemne pridrzely, prednima zoubkama udelaly vrasku na tom povlaku, dvakrat stipnuly a svlekly ho a rozcupovaly. 10 minut jim vydrzel.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 15:45
- Nahlásit
pawLINka
přiznej se, žes vykradla Gappaye
|
hankah
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 15:47 - Změnil/a: hankah
- Nahlásit
lucYnka XIII
vitejte pani, citace jsou jednoduchy, nejdriv klines na jmeno to koho chces citovat, a pak iznacis text a das citovat
tak poprvé to bylo bez jména a teď snad i s jménem děkuji paní
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 15:48
- Nahlásit
Fifi
Haha, tak já mám fakt neničitele (vzhledem k plemenu asi divné). Dnes teda padla duše z pneu - měli ji pověšenou na stromě. Ale to je něco jiného, oni kolikrát něco překousnou a ani nechcou.
No já jsem teda zase nemohla z toho nezničitelného bommer ballu. Nechala jsem se zlanařit a dala jsem za něj 4 kila. Koupila jsem ho té flekaté feně, která když k nám přišla, tak nic jiného než balony nechtěla. Samozřejmě, že když zjistila, že to nejde prokousnout, tak si ho ani nevšimla...
Jessa má ráda jen balonek a pešky, tak taky nic.
A Aaron (ten co je s ním na fotce) ho má sice rád, ale nemůže ho moc dostávat, protože má na houby žuby (špičák ulomenej, přední zuby nemá vůbec), ale přesto ho dokáže ničit. Zapře si ho o kotec nebo o něco a už jede. Jezdí po něm zubama a dělá do něho aspoň rýhy. Přitom je divný, že třeba ty pešky nekuchá. Je to sranda s těma psíkama.
|
hankah
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 15:49
- Nahlásit
povedlo se, no myslím, že na blondýnu jsem to zvládla docela brzo
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 15:49 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
kachna_
přiznej se, žes vykradla Gappaye
Né, proč?
Toho peška máme už dlouho, koupili jsme ho za pár kaček, když rušili jeden obchod... Ale měl ho dnes snad poprvé. Pešků máme plnou pr-el...
hankah
Tak ještě si zkus vložit fotku a budeš hotovej machr zdejšího fóra. Ti pak třeba upeču i dort.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 15:54
- Nahlásit
Tak já zase jdu. Přijde mi jeden pubertální hovawart na výcvik...
Před týdnem jsem si kvůli němu vyvrátila prst a ještě teď mě bolí, tak jsem zvědavá co bude dnes.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 15:57
- Nahlásit
pawLINka
O pneu nemluv, nedavno dorazily oblibenou pneu z babety (samo z vyrizlyma dratama zevnitr) - normalne se o ni tahaly a prepulily ji! A nejradej maj pidihracky, ktery si chnapnou tesne u nosu, cumi si z oka do oka a straslivacky na sebe chrcej a vrcej - az mi tudle v lete sousedka rikala "voni se vam ty cerny velky porad asi perou, ze jo"..
A dumam, jediny, co fakt vydrzi, jsou zauzlovany vyrazeny horolezecky lana.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 16:03 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Fifi
Cha cha, to je dobrá fotka. To já je moc nenechávám takhle přetahovat, pač jsou to sfině... Příště si pořídím jorkšíry
Pneumatičky mi taky rááádi.
Třeba jen tak cupovat:
A nebo je tahat:
A teď už fakt jdu. Přijdu večír.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 16:28
- Nahlásit
Už je tu zase hezky a sluníčkově, tak je tedy hankah odpuštěno .
Švihlá borderka si našla novou zábavu Normální psi když si spolu hrají tak běhají různá kolečka a osmičky. Megera vyprovokuje ostatní k běhačce a vzápětí to napálí kamsi za horizont Jen tak. Nic neloví, prostě z radosti běží. Celá saň pochopitelně za ní, protože ji přece musí dohnat. Tex ještě k tomu piští, páč má nejkratší nožičky a všichni mu utíkají. Biluše stojí a z plných plic na celé polesí ječí "kemněěěěěěěě". Na horizontu to fšichni otočí, přiběhnou ke mě, mihnou se kolem a za minutku jedou nanovo Z pohledu nezaujatého picálisty někde na posedu to logicky musí vypadat, jako že ti psi něco loví Se nakrkám, vytáhnu z půdy kolo a borderka dostane tak do těla, že ji přejdou choutky tahat saň kamsi do pérdele
Jo a Pumice hárá, chcete něgdo malý Pumo-Mijáky?
|
hankah
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 16:55 - Změnil/a: hankah
- Nahlásit
příbory, vařečka, chňapka, utěrka,rukavice..... to vše postupně nacházím po zahradě, jak odtává sníh. Holt Kinská celou zimu nezahálela.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 17:47
- Nahlásit
hankah
to je krása
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 17:49
- Nahlásit
hankah
Ahoj Hani,koukám,že blondýna je dobrá i v kuchyni.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 18:36
- Nahlásit
já bych taky moc chtěla umět vkládat fotky.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 18:47
- Nahlásit
šiš mně je blbje.
co je novýho? ta paní afghánová je překrásná!
kejtlin
co na tom neumíš, pani?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 18:48
- Nahlásit
kejtlin
a já bych chtěla umět vkládat takové ty obrázky směšné jak se hejbou
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 18:54
- Nahlásit
kejtlin
já to taky neumím,návod nechápu
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 18:58
- Nahlásit
brezen2008
hele, když jsem to pochopila já, tak to musí pochopit každej!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 19:03
- Nahlásit
jbat
co jsem pochopila je to, žýe je musím nějak vložit na rajče, to je první věc kterou neumím a protože jsem počítačovej analfabet tak pochybuju, že to pochopím.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 19:05
- Nahlásit
hankah
afgán krasavec , pro mě sice nepoužitelnej, protože preferuju psy bud´ do postele úplně mini, nebo ty s kterými se dá pracovat , ale pohled na afgána v pohybu je prostě nádhera.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 19:08
- Nahlásit
kejtlin
Nemusíš je mít na rajčeti.Musíš je mít kdekoliv na netu (kromě estranek, z těch nejedou). Stačí třá galerie tady na cz-psovi, tu založíš snáz než rajče.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 19:08
- Nahlásit
kejtlin
hele na rajče je to hodně moc jednoduchý, napřed si zaregistruj rajče na www.rajce.net potom si tam stáhni tuten: http://www.rajce.idnes.cz/stahnout/ program, ktery kdyz nainstalujes, tak pak je to jednoduchy jak facka, das zalozit album nahrajes slozku net a hotovo! jestli neco neni jasne ptej se... nejsem nejlepsi ucitel
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 19:10
- Nahlásit
kejtlin
ale pohled na afgána v pohybu je prostě nádhera.
U mě kdysi ve středověku trénovat afgán agi. Paní to byla krása (gdyž jsme ho teda donutili něco skočit, on se dost šprajcoval . Ale když se rozběhl tak to byla fakt pastva pro oko)
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 19:11
- Nahlásit
kejtlin
Otevřeš si www.rajce.idnes.cz.
Vpravo nahoře nad řádkem Hledej je napsáno Nahrát fotky (hned vedle Přihlásit se).
Na to klikneš.
Otevře se ti okno, kde je velký zelený obdélník s nápisem "Stáhnout program".
Ve windowsovském okně dáš "Uložit", ideálně si to ulož na plochu.
Najdeš si tu novou ikonku na ploše a klikneš na ni. Dvakrát. Dáváš pořád "Další", až se to nainstaluje.
Objeví se ti na ploše další ikonka, velký červený rajče. A to když rozklikneš, tak už tě to samo navede.
No a když tam ty fotky nahraješ, tak si jednu otevřeš, budeš na ní stát myší a zmáčkneš pravý myšítko, vybereš úpa na konci "Vlastnosti" a zkopíruješ celý text, co je vedle nápisu "Adresa URL". (Označíš myší a dáš CTRL a C).
Tady klikneš na čtvereček vedle U, ten s těma obrazcema, dáš CTRL a V a ENTER a je to.
|