| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 12:41
- Nahlásit
nemethova5
prijede za mnou domu bud v patek nebo sobotu lidka,co ma tu chovku z dvorakova sadu,jeste to neni jiste.
jo???? tak jí moc pozdravuj.-)))))
pawLINka
akce Vetamiks dokončena. Kupodivu mi nic nechybí.
nuda,šeď,šeď...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 12:42
- Nahlásit
davidkova renata
Ale tak aspoň mám zelenej sýr, ne?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 12:47
- Nahlásit
nemethova5
akze nic,zitra zajdu pro vypove
hele teda nevim nic bližšího jak máš smlouvu a tak, ale essi končíš protože zaměstnavatel propouští tak bys měla mít nárok na odstupný
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 12:47
- Nahlásit
Alexa
Tu buchtu zkusím. Akorát né teď, takže vás paní požádám někdy o recept. Vypadá to, že bych to mohla zvládnout i já.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 12:48
- Nahlásit
No nic, nikdo si se mnou nechce psát. (je zajímavý, že vždycky když tady nejsem, tak všichni píšou) Jdu si hrát s čoklama.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 12:50
- Nahlásit
davidkova renata
Mi už se nějak uvolnil mražák, takže nějakou bojovou akci brzo rozjedu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 12:53
- Nahlásit
nemethova5
ty si dostala výpověď???
makrel
takže nějakou bojovou akci brzo rozjedu
neříkej dvakrát, my, co berem po pěti kilech, od každýho druhu jedno kilo, umíme tu velkoakci docela slušně zamotat...
|
leila
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 12:57
- Nahlásit
makrel
Mi už se nějak uvolnil mražák, takže nějakou bojovou akci brzo rozjedu
koukám, že jsem přišla právě včas, tedy pokud si ještě pořád z Ostravy, pokud by nebyl problém bych se přidala ale vemu cca 6kg, mám malý mražák a malého psa
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 12:57
- Nahlásit
Gerda
my, co berem po pěti kilech, od každýho druhu jedno kilo, umíme tu velkoakci docela slušně zamotat...
tááák bacha,víš,že uš mám mrožák a můžu taky komplikovat
Alexa
vodstupný éé bo jí nabídli práci..samo by musela bejt cvok aby to vzala.Navíc s ní můžou jebat po všech čertech po ČR
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 13:01
- Nahlásit
Alexaodstupny nebude pani,odmitla jsem misto,za ktere bych dostala s bidou osmicku a jeste s tim dojizdenim,to ani nahodou!to radsi pujdu sama,neboj se ze oni to nemaji vyspekulovany!
Gerdavypada to tak,ze jo,skoncil jeden objekt a me vikendy neuzivy!
davidkova renatavyridim pani,ale neni to jisty.
Baicopani cekejte,cekejte,vsak se brzo dockate!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 13:06
- Nahlásit
nemethova5
a ty nemáš ve smlouvě pracoviště?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 13:07
- Nahlásit
Alexa
buchty pecu furt, us je nigdo nechce, at do nich dam cokolif, pecu jim z toho samyho testa taky makovy housky, rozinkovy bochanky, kolacky, ale us to proste nechtej
ted sem objevila, ze prodavaj pytlik, co z nej vytece us hotovy testo, jen se to upece. ma to bejt cokoladovy moucnik, tak to asi skusim, zadny nadobi, maximalne to spalim
krupici nevim, jestli tu maj, dal by se kuskus povazovat za krupici?
ten maj, i sem ho koupila, ale paaac neumim uvarit kuskus, mohla bych z nej udelat knedliky, ale nevim...., ten hrnec po poslednim pokusu byl dost hroznej, slizkej, na dne pripecena naka kase
ja nevim, proc lidi nemuzou jist chleba s necim, furt naky vyvarovani
nemethova5
k smrti se neumontovavejte, musite montovat pomalu, teda ledaze budete placena od smontovaneho kusu, to byste musela montovat primerene aby se vam vyplatilo tam vubec chodit
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 13:08
- Nahlásit
Alexaprave jsem byla vcera na firme a dohodli se semnou,ze mi daji vedet,ze by mi zustali kremacky a zbytek bych si odslouzila v marketu,at mam aspon tech dvanact cisteho,jinak jsem brala tech ctrnact,patnact,ale to uz jsem mela fakt silene moc hodin,je to sprosty vuci me,ale co nadelam,jak jeste te podrazi vedouci,na kterou jsi spolehala,tak to bych fakt necekala!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 13:10
- Nahlásit
Alexamam,ostravsko a cela republika,jako to čt-ceska televize je kousek,ale abych se tam mlatila o zakladni hodiny tak to ani nahodou,fakt osmicka je teda dost malo.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 13:11
- Nahlásit
leyendatam je dobry,ze dostanes za prescasy do obalky,takze jak bude motivace prachy,tak to pojedu jak motorova mys!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 13:14
- Nahlásit
leyenda
dal by se kuskus povazovat za krupici
no to určitě ne kuskus je těstovina, my z něj děláme slatkej nákyp jako rejžovej, ale z kuskusu, jinak to pézetka nechcou, pak to přidáváme do poblívky jako zavářku, ale nijak mě to neoslovilo
nemethova5
mam,ostravsko a cela republika
njn tak to je naprt
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 13:17
- Nahlásit
Alexapani,me je jasny,ze semnou vyjebou,abych nemusela dostat ani vindru,proste jsem odmitla objekt,kde je uplny hovno,takze tak maximalne na privydelek,jak rikam,pokud se sami do zitrka neozvou,jedu tam sama a ukoncim to sama,abych se doprosovala a cekala jak mamlas,to bych za chvilku prisla i o to montovani,kamoska na me cekat nebude,asi tak nejak.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 13:25
- Nahlásit
nemethova5
no tak aspon tak, uvidis, ze az si zvyknes na tucne obalky,
vyvrbi se negde pekny hlidaci mistecko
Alexa
hm, tak to by ty knedliky nesly, deti budou mit beztak nekdy brzo prazdniny (tady maji furt prazdniny:mad , tak holt pojedem nakoupit mouku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 13:27
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=x9Gb_Zw8reE&feature =related
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 13:51
- Nahlásit
mám na někoho velmi hodného a trpělivého velkou prosbu, chtěla bych se naučit sem vkládat fotky-večer ted´ nemám moc času, jak jsem pochopila, tak musím mít fotky na rajčeti-jak je tam prosím dostanu?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 13:53
- Nahlásit
Biluška
ani tam se ta metla nevejd
musíš se snažit! Ty se nesnažíš dostatečně.
nebo na práci, ale to nebudu výjimečná
ehe, tak to rozhodně ne
davidkova renata
nuda,šeď,šeď...
jak to?? Dyk tam MÁ ZELENEJ SEJR?
pawLINka
No nic, nikdo si se mnou nechce psát.
nic si z toho nedělejte se mnou taky ne, ale mi to nevadí, mám svý veselý bacily
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 13:55
- Nahlásit
Hihi,tak rande uz mam za sebou,stihla jsem to v obedove pauzu,hodinu jsem kecala s nejakym panem co jsem ho nafasovala od servirky a byl fajn.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 13:59
- Nahlásit
Mucholabka
Hihi,tak rande uz mam za sebou,stihla jsem to v obedove pauzu,hodinu jsem kecala s nejakym panem co jsem ho nafasovala od servirky a byl fajn.
No fuj bek paní
Hledejte mezi pejskařema, co s nějakým chlápkem z hospody
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 14:02
- Nahlásit
leyendajj,pani a diky.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 14:07
- Nahlásit
Biluška
plnim kratkodobe cile
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 14:09
- Nahlásit
Mucholabka
plnim kratkodobe cile
A jo, no tak to jo
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 14:21
- Nahlásit
cus vsichni
Gerda
Babet jde v sobotu do novyho domova bude se mi stejskat a mozna budu i plakat, ale dnes me nasrala tak mozna plakat nebudu. Nedostavila se na rani krmeni a ja ji hledala po celym byte volala na ni vsechny supliky a skrine jsem prohlidla, dokonce i do mrozaku jsem koukla a nic, uz jsem propadala trudnomyslnosti a po hodine jsem ji nasla chrupat v polici na chodbe.
hanah
vitejte pani, citace jsou jednoduchy, nejdriv klines na jmeno to koho chces citovat, a pak iznacis text a das citovat
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 14:24
- Nahlásit
lucYnka XIII
Haha, tak já jsem doteď dělala citace tak, že jsem zkopírovala text a dala to do kurzívy. Tak jsem zase chytřejší, no...
|
leila
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 14:28
- Nahlásit
Biluška
Panííí pumička se nám vybarvuje chtěla sežrat svého konkurenta páč vyhrál to je jistě pravá matka pro mé štěndo http://www.youtube.com/watch?v=Nn-fwq__7GU
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 14:32
- Nahlásit
leila
To je správná Puma Ta se mi líbí .
|