| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 08:57
- Nahlásit
Ty woe jsem chtěla opravit příspěvek, páč mi blbne ta zas.aná klávesnice a vono mě to tam nepustí furt to píše antispam .......
miisha
nic nectu, tudiz nic nevim
ale to s o hodně připravuješ. Taková Kytice je fakt dost dobrá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 08:59
- Nahlásit
Baico
Myslim, že Erben celkem přesně předvídal, že jednou vznikne Žumpa
asi byl prorok..
ta básnička je vo mě,je to můj epytel )))))))))))))))),to je úpa zřejmý!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 08:59
- Nahlásit
davidkova renata
děda ispidich?? moch by mít nějakoui vzácnou plísen třá..
No tu genetickou vadu, co má to dítě v číně či Japonsku (prostě nějaký šikmovoký). To se nemůže potit a na kůži se mu dělaj šupiny a je zelený.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 09:01
- Nahlásit
Baico
http://www.novinky.cz/koktejl/193706-rybi-chlapec- desi-cely-svet-telo-mu-porusta-supinami.html
to ale dost vomlát,děda..
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 09:01
- Nahlásit
Baico
I sželelo se matce milých dítek a
duše její se vrátila.
myslíž???? že platí i todle????
a vtělila se v drobnolistí kvítek,
umíš si to přectavit???????
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 09:04
- Nahlásit
davidkova renata
to ale dost vomlát,děda
No ale musíš uznat, že podobný mu to trošku je
Alexa
a vtělila se v drobnolistí kvítek,
Jestli bude ještě držet diety, tak jo
|
hankah
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 09:09
- Nahlásit
davidkova renata
sem ti fčera neřekla,že máš heskýho chrta
díkes paní
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 09:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RÁÁM ŠTAAÁÁÁÁÁJN!
víc dneska nedám, páč mi došly hlasifky.
sem doma s chorobou. musim se vykurýrovat do příštího víkendu.
kdby Gerda chtěla ať se staví, je to hodobóžová chorůbka nějaká. Je to asi můj oblíbenej zánět nosohltanu, ale jako vedlejší produkt jste u toho sjetý. Všechno mi přijde ftipný, všemu se směju. Doktorka nechápala. Já zas nechápala jí,když mi hned flákla antibiblijititéka, aniž by mě pořádně vyšetřila a hlavně mi řekla, co mi teda je. Antibiblijotitéka ať si nechá, já se tu rvu cibulí /chudák Brtnik /.
No ale lidi, tak mě napadá, když mám sice tu neschopenku, ale voni mi nic neplatěj, můžou voni mě vůbec kontrolovat? Maj na to ty tři první dny právo? Si tady nad tim tak přemejšlim. Zvesela . nevíte to někdo?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 09:32 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Baico
No ale musíš uznat, že podobný mu to trošku je
no schoda ve výrazu by se dala najít
Alexa
si drzá dneska uš podruhý!!!! eště jednúc a bé to potřetí
PetraK
víc dneska nedám, páč mi došly hlasifky
DÍKY BOHU!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 09:35
- Nahlásit
davidkova renata
DÍKY BOHU!!!!
hloupá květeno, raduješ se předčasně, cibule mě brzo vrátí do formy a přijdu s plnou polní
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 09:36
- Nahlásit
PetraK
mají na to právo.
jinak dobré ráno všem, frčím pro maso.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 09:37
- Nahlásit
kejtlin
mají na to právo.
kuwa ale jak to, když mi nedaj ani vnidru?? Sem doma, jako kdybych měla neplacený volno, šécko jedu ze svýho, tak kde berou hergot právo mě kontrolovat??? Z jakýho důvodu? Čtvrtej den neřeknu, ale ty první 3??
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 09:39
- Nahlásit
PetraK
Ha, tak už vím, kde jsem se nakazila!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 09:42
- Nahlásit
makrel
a seš taky sjetá? To je náhodou dobrá nemoc todleto . Kolegyně se mě včera ptaly, kde pečou ty vynikající koláčky, který jsem zajisté požilla
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 09:46
- Nahlásit
PetraK
Tak sjetá nejsem, spíš přiblblá.A cibuli nesnáším, takže se budu léčit asi pobytem se psem venku a v sobotu vínem
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 09:52
- Nahlásit
PetraK
prvních 14 dnů zaměstnavatel, pak socka.
makrel
Ha, tak už vím, kde jsem se nakazila!
dyť jsem to fčera psala, že tu PetrtaK roznáší nákazu. Na mě jí prskla taky, ale já jsem zocelená životem a ňákej bacil mě neporazí a už jsem ho vyhnala
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 09:53
- Nahlásit
Alexa
Jo, já vím, ale teď se potvrdilo úplně! Mě nakazí vždycky všechno, asi bych měla nějak posilovat imunitu.Jenže když na mě furt někdo prská....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 09:56
- Nahlásit
Alexa
prvních 14 dnů zaměstnavatel, pak socka.
no nene, první tři dny utřeš tak akorát tu nudli. První tři dny pacient nedostane ani kačku (a přitom právě kolikrát - beru podle sebe, stačí právě tak ty tři dny + víkend, aby byl člověk na nohouch). A tak mi přijde naprosto zvrácený, když mi nikdo nic nedává, tak aby mě kontroloval. To mi fakt jako vadí. Kdybych ty první tři dny jezdila na tobogánu tak si jezdim zadarmo a co je komu do toho co teda ty tři dny dělám .
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 09:57
- Nahlásit
PetraK
Já ani na nemocenskou nechodím, nejsem zaměstnanec, takže si udělám jeden dva dny volno a makám znovu. Jenže pak to nikdy pořádně nevyležím a vrací se to.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 09:58
- Nahlásit
PetraK
no nene, první tři dny utřeš tak akorát tu nudli.
njn je to tak, pproto si sustalidí rači be dofču. Hele a taky snad ještě pořád platí, že můžeš nějaký dny být doma. Mám pocit že to bylo 3-5 dní za rok. Ses měla zkusit domluvit f práci a né hned neschopenku
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 09:59
- Nahlásit
ty woe já se z tý klávesnice a nemožnosti opravovat příspěfky asi pose.u
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 10:05
- Nahlásit
Alexa
rači be dofču.
no já vím, jenže dofču nedám, tý si dost považuju na to, abych během ní žrala cibuli a utírala si nudle. No já jsem ve stádní instituci, tady nějaký ty tři dny volna bohužel neplatěj . V dřívější práci jo- tam jsme byli všichni rozumný, takže když měl někdo lehčí chorobu, zvostal pár dní spojenejch s víkendem doma bez ničeho a bylo. Nikdo toho nezneužíval a o to víc, jsme byli loajální. A taky pak nelehla půlka firmy, že jo. Jenže to bylo jinde. tam jsme měli i každej měsíc day off. Vybrat sis ho mohla kdykoliv po dohodě s kolegou, paráda to byla. To byla moc fajn práce, stejská se mi po ní, páč skvělá práce- myslím jako práce taková, skvělý lidi, skvělej zaměstnavatel a chodila jsem tam z domova pěšky. A mohla tam mít psa.... může si člověk přát víc? Jo a prachy taky dost dobrý. Jenže.......... nic není navěky
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 10:19
- Nahlásit
PetraK
prosimte co byla tva drivejsi prace - to tady jako provokujes jo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 10:27
- Nahlásit
chlápek v německu, kterej to kdysi z nuly vybudoval na celkem slušný mezinárodní impérium /měli jsme pobočky po celý Evropě, ve Státech a ve zbytku světa prověřený zástupce/, tak když mu bylo sedmsetá a možná nějakej ten fous, tak ho jeho o několik fousů mladší manželka přemluvila, že už je toho na něj moc, ať to prodá. Tak to svý dítě prodal. Britský finanční skupině a ty šmejdi to celý zlikvidovali. Nikdo z nás (vážně ani na jedný pobočce !!, byli jsme taková obří přerostlá rodina, hodně jsme se mezi sebou znali) tam nezůstal, všichni jsme pryč. Ono krom toho, že z toho udělali dojnou krávu, se to taky přestalo slučovat s určitou etikou (jsou věci, který já dělat nebudu) a standard služby šel naprosto do háje, ceny vzrostly. Takže to na co jsme - bez přehánění - všichni byli pyšní, bylo fuč. Pod tohle se nikdo nechtěl podepisovat. takže.... firma sice jede dál, ale s naprosto jinejma lidma /o jejichž etice a morálce psát nemůžu, páč bych byla tak sprostá, že by se to muselo celý vypípat /. Sakra -psycholog by ze mě měl radost,už je to pár let a stejně to tam je. No byla to srdcová záležitost. A fakt nejen pro mě.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 10:31
- Nahlásit
miisha
prosimte co byla tva drivejsi prace - to tady jako provokujes jo?
nee, neprovokoju, fakt ne. Takhle to tam doopravdy bylo a proto se mi po tom ešče dneska stejská. Bylo to mezinárodní stěhování, pro ambasády, pro nadnárodní společnosti a tak jako podobně. Zajímavá práce, byla jsem ve spojení s celým světem.
Vim, že se říká Never say never, ale takovouhle skvělou práci už nikdy nenajdu. Myšleno kompletně - práce, lidi, prachy, podmínky, místo.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 10:31
- Nahlásit
PetraK
Tak to je blbý, ale jestli se tam děly takové věci, které jste nebyli ochotní akceptovat, tak je lepší být pryč.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 10:32
- Nahlásit
Dobre rano vietname.
Mam problem. Potrebuju nutne udat fenku Malickou. Cim vic je pozoruju, tim vic se zvetsuje hrozba, ze si ji necham. Aj s Mlockou samozrejme. Boze, proc ja jim davala oboum jmena na M.
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 10:42
- Nahlásit
impact
Poslala som ti lastovicku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 10:43
- Nahlásit
makrel
Tak to je blbý, ale jestli se tam děly takové věci, které jste nebyli ochotní akceptovat, tak je lepší být pryč.
jo. nemám moc statků, ale co mám určitě je čest a to že jsem poctivá. Na tom si dost zakládám, takže to ani jinak nešlo. Co mě hřeje, je pocit, že jsem to tomu šmejdovi, kterej to pak tady vedl po našem bývalým šéfovi,kterýho vystrnadil, nedala zadarmo. Byl to on, kdo psycicky nevydržel a já šla s odstupným. Drtila jsem ho, on na mě nemohl a to mi dělalo dobře u srdénka. Nevydžel dlouho, klaplo to akurát na Vánočky, tehdy byly kráááásně dlouhý. Když si mě zavolal, aby mi dal výpověd a myslel si, bůhví jak si ten moment užije, tak jsem se na něj sladce usmála a řekla jsem mu: "No vidíš, kupodivu to netrvalo ani tak dlouho, než jsi to sesmolil. No myslela jsem původně, že vydržíš víc. Spletla jsem se. Díky! je to krásně načasovaný!" a s úsměvem odešla. Mohl puknout vzteky, páč jednak mu nevyšlo to, co si myslel, že vymyslel, druhak mu došlo,že jsem ho do toho vmanipulovala a treťjak už s tím nemohl vůůůbec nic děláááááááát!! Hřejivý to pocit. Ještě dnes mi zvlní rty, kdy o tom píšu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 10:44
- Nahlásit
impact
Cim vic je pozoruju, tim vic se zvetsuje hrozba, ze si ji necham
a dyk už tetkn se stejně nedopočítáš, tak jako by to nebylo jedno.
|