Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4023 . 4024 . 4025 . 4026 . 4027 . 4028 . 4029 . 4030 . 4031 . 4032 . 4033 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
leila
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 11:14
- Nahlásit

makrel
Ahoj,
hele nechceš s námi v neděli na Prašivou? Nebo Filip takové dlouhé trasy nemůže?

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 11:15
- Nahlásit

leila
Ahoj, to by sice možná mohl, ale v sobotu jedem slavit narozky a vracíme se až v neděli. Dík za nabídku, jindy se rádi přidáme.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 11:16
- Nahlásit

Honziiiiiikuuuuuuuu Honziiiiku, utek mi Honzik nevideli jste ho?

leila
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 11:17
- Nahlásit

makrel
no joo no toz nekdy jindy, my jsme se to dozvedely az ted ze se de tak me napadlo, ze by se vam mohlo chtit

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 11:18
- Nahlásit

leila
tak si to užijte, však za chvilku už bude snad jaro tak bude jeden výlet za druhým .
Valím učit

monika
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 11:19 - Změnil/a: monika
- Nahlásit

Čůs bando, dnešek stál za houno, ale po tom, co sem si čítla, že jde Biluše do kůňa se křením jak debíl a je mi krásně. Nechápu, jak se někdo může dobrovolně tejrat. Ale kdo sce kam, pomožme mu tam...

Eště by nebylo špatné ji navlíct do převleku koňa nějaké pséka. Ona to nepozná a eště bude mít fajný pocit, že toho kuňa zmákla stejně jako pséky. Aj štěkat bude a její radost nebude znát mezí

Pumpa
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 11:25
- Nahlásit

kejtlin

to jo, tam byl na terapii, ale dle mého soudu, koupit hřebce do úespéčka může akorát kráva.... Pak ho nechali vykastřit, další škoda.... No jo,no....

snad mně nikdo nenapadne, že sem použila foto z ústavu....

Pumpa
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 11:27
- Nahlásit

jbat

svatá pravda, svatá pravda.....

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 11:48
- Nahlásit

Ach jo, Michal na ledu nedobrzdil a oprava bude stát mocinky mocinky moc.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 12:27
- Nahlásit

Kurňa co drásáte? Člověk tu v potu práce tvoří hodnoty a včil aby vás dočítal Uš ste mi koupili toho koňa?
Ten flekatej co sem Pumpa či kdo dal fotky je mooooooc čany Přesně takovýho chci Anebo zlatýho jako Lilátko .
O kozence Žanetce taky fšichni tvrdí, že je zlá mrcha. Bývalý majitel ji kvůli tomu chtěl dát do klobás Nechápu co proti ní fšichni mají, mě se zdá roztomilá. Je teda trošku poťouchlá, to jo, viz to s těma kolečkama, ale jinak je hodná . Koník bude taky určitě hodnej, vy ste proti nim fšichni zaujatí

kachna_
Paní, vy nemáte havarijku?

Jo a ještě vám musím říct, že dneska byla kanyska tak krutá a náročná, že ty děcka utahaly aj Texála . Normoš je unavenej a odpadl . To sem ještě neviděla .

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 12:32
- Nahlásit

lucYnka XIII
Honziiiiiikuuuuuuuu Honziiiiku, utek mi Honzik nevideli jste ho?
)))))) sem si cikla )))))))

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 12:33
- Nahlásit

Biluška
Paní, vy nemáte havarijku?
ne-e, na tu už nám fakt nezbylo

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 12:36
- Nahlásit

kachna_
Tak to je bubý

LucynkacohledaHonzika

http://www.youtube.com/watch?v=uxMUc_m1YK0 - tu je, zdrhnul ti fakt daleko Essi bys náhodou neměla uvažovat o elektrickým obojku

jbat
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 12:37
- Nahlásit

Ty vado, viděl ste něgdo film Das Experiment? Dooost dobrý!!!

Biluška
Biluše, ty pak můžeš dělat canisku i hipošku, čéče že ty to zas děláš jen kvůlivá prachům?! :P
tobje se ten flekatej fakt líbí?? mně ne e, ani tečkovaný, ani flekatý a už vůbec ne bílí, krom Corneta Obolenskyho teda.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 12:44
- Nahlásit

jbat
, čéče že ty to zas děláš jen kvůlivá prachům?!
Samozřejmě . A taky budu množit, kvůli tomu potřebuju samýcu

ty pak můžeš dělat canisku i hipošku,
Ještě dělám králíkoterapii, nezapomínej na bojového králíka Pickwicka

obje se ten flekatej fakt líbí??
Jo. Děsně. Obyčejné barvy jako hnědáci, ryzáci a tak mě moc neberou. Když raritka tak raritka - chci flekatýho, puntíkatýho, nebo isabelu.

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 12:48
- Nahlásit

Biluška
Obyčejné barvy jako hnědáci, ryzáci a tak mě moc neberou. Když raritka tak raritka - chci flekatýho, puntíkatýho, nebo isabelu.
No holka tak to už si začni šetřit, protože tyhle píďové jsou drahý a ještě v těhle barvách
Myslim, že tě monikobyla bude stát tolik, co 10 huculskejch kobyl

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 12:49
- Nahlásit

gdo je zvotpovjednej za tu bílou m*dku venku?????????????????????????????????????
je synem (cerou smrti) mu jasně řikám
a nepište furt vy hovada!!!! ted sem přijela z globusu,mám fšecko a navíc v reklamě nelžou bo tam je svět skutečně ještě f pořádku...NEPADAJ TAM TOTIŠ BÍLÝ SRAČKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

helejte gdo je tu zaříkávač koních?? sem slyšela vod čéka co dělá s konima asi 100let ,že poncl je mrcha a navíc šiml nebo jaxe to menuje ta barva co semka někdo dal,je úúúpa nejhorší prej šimlové bejvaj nejvěčí sfině...
co se mne týče tak toho na tom vobrásku bych nechtěla ani zadara,mě se takový zbarvení přímo nějak hnusí..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 12:49
- Nahlásit

kachna_
a do hajzlu!!! a co je autu?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 12:50
- Nahlásit

Nejhezčí jsou černí koníci a basta.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 12:51
- Nahlásit

jedu pro čínky, kachnu a kačera, včera jsem vyměnila za indický běžce

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 12:53
- Nahlásit

kejtlin
ohlej ráfek a asi prasklá poloosa

jbat
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 12:54
- Nahlásit

Biluška
isabelku jo, ty já taky můžu. tak to mě napad islandskej pony, takovej severskej hucul, často plavej nebo isabeláckej, tvrdej kůň. malej a moc nežere.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 12:54
- Nahlásit

davidkova renata
gdo je zvotpovjednej za tu bílou m*dku venku?????????????????????????????????????
je synem (cerou smrti) mu jasně řikám

Zabiju ho s váma dohromady paní A fšechny orijentské silničáře taky

a navíc šiml nebo jaxe to menuje ta barva co semka někdo dal,je úúúpa nejhorší prej šimlové bejvaj nejvěčí sfině...
Hele to mi dost připomíná vječné diskuze agiliťáků essi jsou rychlejší černé, nebo zlaté šoltyje

pawLINka
Nejhezčí jsou černí koníci a basta.
Nejsou, černý já nerada. Nechci nic černýho, ani černý psy, ani černý koně, ani vůbec nic. Kostým akorát, ten mi černej neva, páč zeštíhluje

Baico
No holka tak to už si začni šetřit, protože tyhle píďové jsou drahý a ještě v těhle barvách
Myslim, že tě monikobyla bude stát tolik, co 10 huculskejch kobyl

S vyšší pořizovací cenou se počítá . Sice mě to sejří, páč jsem lakomá, ale holt s tím počítám. Ale essi za to dám takových peněz a pak to koza zašlápne, nebo psi zadáví tak mě asi rupne céfka

Pumpa
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 12:55
- Nahlásit

Biluška

aje, je to zmerd, fakt a kozu Ti utrápí.....

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 12:56
- Nahlásit

kejtlin
Ty máš indický běžce? Sem je taky chtěla, pro borderku na pasení. Ale Mášen se šprajcnul A Arman by je beztak zabil, zmetek

kachna_
ohlej ráfek a asi prasklá poloosa
Tak to se ani nevyplatí spravovat

jbat
isabelku jo, ty já taky můžu.
Je až třetí v pořadí když se neseženou puntíkovaní

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 12:57
- Nahlásit

Biluška
essi jsou rychlejší černé, nebo zlaté šoltyje
A který teda?

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 12:58
- Nahlásit

Pumpa
aje, je to zmerd, fakt a kozu Ti utrápí.....
Toho bych se fakt nebála. Žaneta je děsná sfině, když se nudí (což je teď skoro pořád) tak normálně trká psy a útočí na ně . Bojí se jí dokonce i kilerka Orina

jbat
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 12:58
- Nahlásit

davidkova renata
já teda nechcu bonzovat, ale tipla bych to na PetruK.

co se mne týče tak toho na tom vobrásku bych nechtěla ani zadara,mě se takový zbarvení přímo nějak hnusí..
tak tak, správně, matko.

Toto je koníček! A ty hříbátka po něm!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 12:59
- Nahlásit

Biluška
Hele to mi dost připomíná vječné diskuze agiliťáků essi jsou rychlejší černé, nebo zlaté šoltyje
toš nefim,ale todle je nejchytřejší chlap kerýho sem gdy viděla a že já su náročná,málogdy se stane,že by neměl recht a u koní a psů eště mín..
a černá je nejlepčí a černej koník je nejlepčí!!!!!!!!!!!!!!
kejtlin
jedu pro čínky, kachnu a kačera, včera jsem vyměnila za indický běžce
trochu ti nerozumim asik..

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 12:59
- Nahlásit

Biluška
když se neseženou puntíkovaní
apalozy se mě teda taky mocinky líběj, ale to co sem dávala nevím gdo je akorát na vokrasu, s tím teda hipošku těžko dáš, sem myslela že chceš kobylu na ježdění a né na koukání

<< 1 ... 4023 . 4024 . 4025 . 4026 . 4027 . 4028 . 4029 . 4030 . 4031 . 4032 . 4033 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání