| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 21:09
- Nahlásit
Biluška
a zkusit je pokrájet na malinkatý kousíčky, když jí to dělá problém????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 21:15
- Nahlásit
Alexa
Krájím jí to na kousky. I šeltice mají větší než ona. Nevím co s tím tak blbne, trumpeta jedna.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 21:15
- Nahlásit
Biluška
Ale už má praxi, vyblila to daleko rychleji než posledně
jste pani strasne sikovna, co vy vsechno ty psy nenaucite
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 21:17
- Nahlásit
leyenda
, co vy vsechno ty psy nenaucite
Fšechno paní, naprosto fšechno . Je to způsobeno tím,že jim v těch správných okamžicích za trest neklikám .
Momentálně se je snažím naučit, aby si otevřeli klec, vlezli tam a zavřeli za sebou . První půlka by šla, otevřít už ji umí skoro všichni . S tím vlezením taky nějak není problém. Ale to zavírání jim prostě nejde Mám pocit, že se dostatečně nesnaží
Jdu se svalit, tak nigdo nic nedrásejte, nemám čas to ráno číst
Leyendo hlídej
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 21:20
- Nahlásit
Jebate hucul ma proste kratky a neohebny krk. To mi nevymluvis.
Ja osobne hlasuju pro ceskeho sportovniho ponyho.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 21:23
- Nahlásit
kejtlin
koupila jsem myši
bych vam mohla dodavat ve velkym, ja nevim, co mam za divne kocky, ze mysi nechytaji, mozna je odvezu LucYnce a koupim si hady
Alexa
je mi fakt lito, ze jsme takove nevdecne, s tema receptama,
jinak tu vec upecenou z testa hotoveho jen k vyliti jsem nemohla
dostat z formy, sem to nakonec vydloubala lzici po kouskach.
A vite proc? Zapomnela jsem vymazat a vysypat formu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 21:28
- Nahlásit
leyenda
to musej být zdravý myši, jinak by byl had nemocnej
v létě chytám kobylky gekončíkům, ty jsou pro mě zdravý.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 21:29
- Nahlásit
leyenda
oprava pro ně zdravý
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 21:35
- Nahlásit
kejtlin
to musej být zdravý myši
aha, no, ale treba ty moje nejsou nemocny? Jsou v kazdym pripade desne chytry, ale vite co, mne by jich stejne bylo lito,
jsou docela roztomily
gekoncici jsou geko? ty jesterky prusvitny? Ja je nikdy nekrmila, vy je mate nekde zavreny?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 22:14
- Nahlásit
Zdravím zdravím zdravím
Tak jsme dneska byli v Ikee. Koupili jsme tam konečně spořivky do takové té stojací lampy, co má dvě světla. Jedno pevné nahoře a jedno zhruba ve dvou třetinách, které se dá podle potřeby polohovat. Když jsme přijeli domů, ihned jsem je nainstalovala. Ale vzniknul problém, a to problém celkem výraznej. Spořivka přečuhovala stínítko. Nelíbilo se mi to. Vyšroubovala jsem stínítko, že tam bude jenom spořivka. Bylo to lepší, ale stále to nebylo ono. Osvítila mě myšlenka. Vytáhla jsem starý lustr a demontovala ho. Ručně to nešlo, našla jsem kombinačky. Pomocí kombinaček jsem zničila objímku. Michal odmontoval stínítko během pár vteřin. Bez kombinaček. Měl jakousi trapnou poznámku o tom, že jsem otáčela špatnou částí.
Ignorovala jsem ho.
Našroubovala jsem stínítko na lampu. Ještě než jsem to udělala, měl Michal jakou si trapnou poznámku o tom, že to stínítko bude moc těžké. Blbeček. Co von vo tom ví, pomyslela jsem si. Namontovala jsem lampu a v duchu se chystala udělat to samé i u druhé lampy. Opájela jsem se vlastním ostrovtipem. Efekt byl přesně takový, jaký jsem si představovala.
Pak jsem pustila stínítko. Lampa udělala "plomp" a stínítko půvabně sklonilo hlavinku k zemi. Nevim, co na tom bylo tak směšnýho. Vůbec jsem se nesmála.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2010 02:04
- Nahlásit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2010 07:04
- Nahlásit
fstávat a makat.
U nás nasněžilo To si teda něgdo zodpoví Eště nevím gdo, ale něgdo jo
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2010 07:12
- Nahlásit
Mam se taky kouknout z okna?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2010 07:14
- Nahlásit
čau,tady se vrátila zimička,už jsem vytáhla rukavice a topím zas
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2010 07:16
- Nahlásit
davidkova renata ahoooj paniii )))) vam dam smat se mi ze mi tu nejak zustal ponik DDDD brezen2008 ahoooooooooooooj kdy se zastavis?? jhak se mas atak
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2010 07:23
- Nahlásit
Uz je to tady...je paaaaateeeeek. Vsichni se radujte!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2010 07:32
- Nahlásit
Neraduju se, nejdřív mi nešla dát do oka čočka a pak jsem myslela, že jsme si tam místo ní dala něco jiného, bo venku je bílo!!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2010 07:50
- Nahlásit
miisha
já nejsem moc nadšená z víkendu,kor když je hezky,páč lidi lezou ven a jsou všude kde se podíváš,nejlepší na vycházky je to dopol,to jsou venku jenom maminy s kočárkama a sem tam duchodce,ale jinak pohoda klídek
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2010 07:52
- Nahlásit
Tak tady nic. Zima jak v rusku, ale modra obloha. Odpoledne bude nadherne.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2010 07:56
- Nahlásit
Dobré ráno!
Konečně pátek, hurrará!
impact
Hele nemyslím si, že by Biliše vedla děcka k nějaké sportovní kariéře v sedle koně. Na občasný drndání pro děti je hukul super. Nedám na ně dopustit. A jednak je to fakt nenáročný zvíře na péči i krmení. Nemusí se kovat a vystačí se senem a hrstí ovsa na den.
Ten český sportovní pony má v sobě velkej podíl plnokrevný krve. A zase, pokud má někdo spolehlivého, přiježděného koníka, tak ho za levno neprodá. Kdežto apolehlivej huculskej valášek se dá koupit už okolo 15 tisíc.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2010 08:00
- Nahlásit
Baico
heled,proč se huculové nemusek kovat?
mě se líběj angliční plnokrevníci , frízáci , arabaci a dokonce jsem viděla i alchatance
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2010 08:04
- Nahlásit
brezen2008
heled,proč se huculové nemusek kovat?
Většinou se nemusej kovat, protože mívají kvalitní kopyta, stačí když se jim pravidelně strouhají.
Plnokrevníci, ať už arabové nebo angličani jsou na mě moc akční. Mám radši takzvaně strkací koně, kdy musím hodně pobízet, ale mám jistotu, že je vždycky zastavim
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2010 08:14
- Nahlásit
tady sněžíííííííííííííííííííííí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2010 08:17
- Nahlásit
Baico
Tady nebude žádnej hucul, ani hafling, ani nic jinýho velkýho Postopadesátý vám opakuju, že nic takovýho neuživím Mám jenom tříhektarovou zahradu a ta ještě nepřipadá celá do úvahy, páč na dvou třetinách je parkur a ten se musí brát sekačkou furt nakrátko Tréninky agi mají daleko větší prioritu než nějaký kůň . Chci miniapalůzu, v krajním případě poníka. Malinkého. Je mi jedno, že to bude svině, já ji odsviním . Jsem vychovala takových čoklů, že nějaký kůň prostě nemůže být problém Když někdo seženete minihucula tak teda místo miniapalůzy můžu mít minihucula, s tím bych eště souhlasila
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2010 08:18
- Nahlásit
leyenda
Gekončíci jsou geko
nejsou to gecco gecco-tj gekon velký, jsou to gekončík noční eulepharis macularis jsou takový skvrnitý, když se vylíhnou tak jsou teda pruhovaný, ale jsou krásný.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2010 08:19
- Nahlásit
kejtlin
Voni se vylíhnou pruhovaní a pak jsou skvrnití?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2010 08:20
- Nahlásit
u nás už sněží 2 hodiny
co sněží chumelí!!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2010 08:23
- Nahlásit
Na Václaváku taky chumelí. Já to nechcu, už jsme vyhodila do popelnice kozačky, co jsme nosila do práce.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2010 08:25
- Nahlásit
makrel
jo, ti moji mají 2-6 mlád´at za léto, vždy samice snáší 2 vejce, měli každoročně, jen loni ne.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2010 08:26
- Nahlásit
Biluška
haflinga bo hucula uživíš, stačí jim pastva, náruč sena a obden hrst jádra, můžeš se svézt i ty, na poníkovi ne, kdyby byla volba poník nebo hucul a hafling, tak toho hucula nabo haflinga, jsou i otužilí.
|