| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 13:28
- Nahlásit
Biluška
A berle ti vézetpé zadara nedá, na ty se určitě doplácí
Nene, nedoplaci, ja dostala ortezu i berle za 30,- Nemaluj hned certa na zed.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 13:31
- Nahlásit
Fifi
Nene, nedoplaci, ja dostala ortezu i berle za 30,-
nekecej, za třicet kaček nedostaneš ani paralen
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 13:31
- Nahlásit
Biluška
Takhle blbé jsou tu jenom dvě
dobre, rozsiruju rady, u me je to ale ciste sobecky zajem o snih, deti nepujdou do skoly, rano mam vic casu na zvirata a zadny stres na silnici
nejstarsi dcera stoji u okna a nadava kroupam do krav a blbcu, jina ceska sprosta slova nezna, ona totiz rada chodi do skoly
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 13:34
- Nahlásit
leyenda
na totiz rada chodi do skoly
Cos to porodila za mimozemšťana?
deti nepujdou do skoly
Když je ve Francii sníh tak se nechodí do školy? Tohle okamžitě smaž, essi to uvidí moje děcka tak budou chtít okamžitě emigrovat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 13:37
- Nahlásit
Biluška
berle ti můžu poslat počtou,děcko tu jedny má..essi ofšem nedorazí egzekutor lucynkačijaxetopíše a nebude je chtět vrátit .. a tak nakonec..já jí pošlu za tebou.-)))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 13:42
- Nahlásit
davidkova renata
berle ti můžu poslat počtou
Tak zatím ještě céfky drží,tak eště nemusíš. Když tak bych se ozvala
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 13:44
- Nahlásit
Biluška
nekecej, za třicet kaček nedostaneš ani paralen
Teda nekecam, sem to dostala za navstevu u lekare, kdyz se mi vloni pochramalo koulenoule! Za tri petky rtg, berle i orteza!
davidkova renata
PMS,MMS,PPMS
http://www.youtube.com/watch?v=CMpzQeFKrYc
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 13:48
- Nahlásit
Biluška
Cos to porodila za mimozemšťana?
sou vsechny 3 mimozemstani, ale ty druhy 2 neveri te predpovedi
Když je ve Francii sníh tak se nechodí do školy
to tak neni v cele zemi, ale tady u nas jo, poprvne, kdyz tu spadlo 5 vlocek, volali mi ze skoly, at si okamzite prijedu pro deti, ale ted hned, neodkladne, panika v hlase naznacovala nejake hromadne zraneni, vypuk infekcni choroby, proste hruza hruzouci, mi bylo divny, ze se to tyka vsech 3, pred skolou uz dopravni kalamita...
fakt je, ze si v techto situacich v klidu nakoupim (pokud je co),
paaac silnice vymetene , sou schopny i stahnout kamiony z dalnice
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 13:53
- Nahlásit
Fifi
jezisi, Ivan Mladek, hned jsem taky holkam ukazala jozina, ale
je to proste nebere, umi sice moc dobre cesky, ale strasne se nadru vysvetlit jim cesky humor, jediny, co kupodivu ocenuji je Cimrman, i kdyz obcas potrebuji preklad (treba houser)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 13:56
- Nahlásit
leyenda
umi sice moc dobre cesky, ale strasne se nadru vysvetlit jim cesky humor
Vzhledem k tomu, že ho dost často nechápou ani češi tak se ani nedivím
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 14:05
- Nahlásit
leyenda
jezisi, Ivan Mladek
To je narez, co? Ty kotlety a voblecky, paneckuuu.
Cimrman, i kdyz obcas potrebuji preklad (treba houser)
Sem zrovna rikala pred chvili Sadlu, tahni a srustej, vykutalela se az dozadu, pochytala trochu slunecnich paprsku a ted uz zase odpociva.
To mas sikovny cerenky, cesky a ? - francouzsky hovorej? se v tej EU neztrati
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 14:15
- Nahlásit
Fifi
http://www.youtube.com/watch?v=rslUo8Er_K8&feature =related
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 15:36
- Nahlásit
Nazdar vodpůldne, jelínek je velmi krásný pacientek! Šla sem maryji koupit bundu, koupila sem aji svetr, velice krásné oblečení, je jí ale MALÉ!!!!!!!!!! I když sem vzala její délku. Aspoň sem jí teda zmlátila, že je moc velká, a rači sem si koupila eště tenisky a mařeně tablety pro starého psa na pohybový aparát, ty jí bejt malý nemůžou. Záda jí bolejijou, ale to jí nezbránilo ve vyvolání rvačky s ričbečkou terezou, kerou sem ale požádala pohorkou, aby se do toho laskavě nemontovala, že si Máňu zmlátim sama. Nanosila sem nákupy v krosně, vytahala psa po schodech, snesla všechno smetí, mylim že dnes mám pár pytlů cementu za sebou, prdim na to, budu se válet, sem jakési utahané. Teťkanc přichází týden, kdy si mohu vzít volníčko, tož to udělám, zejtra se v kolbeně dohovořím s šéfy. Jo a nestihla sem si vobarvit vlasy. Jak se máte krom jelínka, kerej je pacientek, a mamky, kerá je protivná? )))
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 15:37
- Nahlásit
Fifi
To je narez,, no jo, este sem koukala na mladyho Gotta, paneboze, ten bejval ucho!!!
francouzsky hovorej
jj, jsou od narozeni vychovany 3jazycne , hovorej normalne 6 jazykama, my jsme takova hodne mezinarodni rodina a taky se furt
stehujem, jim to ani neprijde, taky za dobry znamky z jazyku se jim nezveda konto internet, to mame takovou domluvu, ze tyden
zacinaji s 0, za kazdy bod nad 15 maji 1hodinu na netu, za kazdy bod pod 15 -1hodinu, znamky jsou tu 0-20, ma to taky tu
vyhodu, ze jak se musej ucit, aby meli ty hodiny, ani je nestaci spotrebovat, protoze v 9 musi do postele , u nas je to jak u Biluse v gulagu
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 15:47
- Nahlásit
Gerda
ja se mam vyborne
meterologove predpovedeli na noc snich a us snezi!!!!! veliky kusy snehu, us je fsude bilo
zejtra nebudou otevreny skoly, pocty, financni urady a jine na.iraci organizace, na silnici a v kramech nebudou lidi, maj letni gumy a nevyjedou kopecky a taky se boji JUPIJUPIJUPI
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 16:25
- Nahlásit
leyenda
ty bláho, ty už máš sázet levandule, co ty sněhy ty blázne starý? Děcka to maj u tebe bezva, budou krásně připravený pro život všude, kde jen budou chtít.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 16:35 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Zdař
Gerda
Jak se máte
sem dneska 2x zabila Alexu poprvé gdyž jsem šli procházkovat tak si votevřela vrátka a chtěla jít napřed bez nás a podruhý když mi přes celý pole zdrhla za cizím čoklem, přesně jsem si přectavila jak je každej nasranej gdyž se k němu žene cizí čokl a majitel bůhví gde. Samozřejmě to nikdy neudělala, páč jim házim sněhový koule a to bylo zatím vždycky to jediný co jí zajímá
Tak sem nas.aná a taky bylo fšude hafo lidí s pézetkama a čoklama a to chodim ven v poledne, gdy maj fčici dřepět u objeda
Fifi
posílám slečně Sádýlkový podrbání. Určitě to holka zvládne
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 16:41
- Nahlásit
Alexa
sou jakési erekce na slunku či co! ´Měla si jí zmlátit pořádně, aby věděla hnusobka jedna znakatá! U nás taky všickni venku, my už byli, pudem až večír, až už budou lidijové doma připravovat pézetkám věci do školy a vůbec se tak zklidňovat po prázdninách. Až k vám příště přijedem na cvičení, bude mít již maryje novou bundu ))) Zejtra dojde švadla, už vim, jak to chci spíchnout, by to pěkně krylo záda. Maryje zas bude sportovec. Už mám poslat člencký prachy?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 16:44 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Gerda
Měla si jí zmlátit pořádně, aby věděla hnusobka jedna znakatá!
dotala až se jí z kožucha prášilo, za trest šla na vodítko a házela jsem koule jen Báře, ale ta čuměla a čekala až vyběhne Alexa, tagže byla nakonec chudinka moje zlatá hodná neutíkací taky potrestaná.
Už mám poslat člencký prachy?
Dáš mi je až přijedete
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 16:48
- Nahlásit
děcka, já su tak nasraté na tu svini Šíblovou, že ji asi zabiju Gdyby mi na to náhodou přišli tak upozorňuju, že makový buchty nejim. Posílejte mi povidlový, ty mám nejradši .
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 16:55
- Nahlásit
Alexa
to neva, lepčí stromek dvakrát ohnout, než jednou neohnout...nebo jak se to řiká....
zde je Sádlí báseň o jelínkovi:
Sádlo, malý jelínek,
prdelku jak komínek
vystrkne si k nebi,
až jí přejde bebí!
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 16:58
- Nahlásit
Gerda
Sem vdechla lógr z kafe,máte mě na svědomí paní umělkyně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 17:19
- Nahlásit
Eire
dobrej nápad, pani insporátorko, též si jednu kávičku loupnu...ale jako slušnej čék jí budu pít trubicí k tomu určenou. )))
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 17:24
- Nahlásit
nazdar lidi, jsem po dlouhý době napojená, rozdala sem rozumy na vedlejším foru a du vás pozdravit. Máme s Romanem velkou euforku, protože nám nikdo z odborníků a kamarádů ještě neřekl, že sme koupili úplnou rujnu, to teda potěšilo. Na hlavu nám to nespadne prej minimálně 15let a i když barák trochu sesedá, tak pravděpodobnost, že skončíme pod hlínou je prý stejná jako že skončej benátky pod vodou. Nechci slyšet ty negativní připomínky vo benátkách a vodě, byla sem tam tejden, sice v holinách, ale pěkný to bylo. Chtěla sem zjistit, zda by nebylo dobré setkati se společně v restauračním zařízení a pohovořit o nových výcvikových metodách a speciálních trestech...co vy na to?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 17:26
- Nahlásit
radkah
to by šlo, čim dříf, tim líp.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 17:32
- Nahlásit
caute decka,dnes byli oba dva trhaci na cvicaku,amin byl ve svym zivlu,radil jak cerna ruka.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 17:47
- Nahlásit
Fifi
njn, to sou ty prekvapka nechteny. Trochu vic pila, poslednich par dni, jinak zrala, neblila, zadnej prujem, hrala si. Dneska odpol se na me zvlastne podivala a bylo mi jasny, ze ji je blbe. Teplota tesne ani ne 37. Zacala se jezit, klepat a ficely sme na sono - a co myslis, mela ho tam! Rovnou si ji tam nechali, uz jsme doma. Operaci zvladla, rozhodnou ted dva dny, teplotu ma porad hodne nizkou.
U Toničky byl stejnej průběh. Žádnej výtok, nechutenství... jen víc pila. Vzala jsem ji sebou do práce, že pak zajdem na veterinu a vyzvednem si ATB (myslela jsem, že nastydla). Hned šla pod kudlu a bylo to za 5 12.
Slečnu Sádýlko moc zdravím, líbám na čelíčko a držíme doma všechny tlapky. Toničce jsem pro lepší hojení dávala Wobenzym (12 kg - 2 x 2 Wobenzymy denně)...
Biluška
Dovolala ses?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 17:48
- Nahlásit
Gerda
zde je Sádlí báseň o jelínkovi:
Sádlo, malý jelínek,
prdelku jak komínek
vystrkne si k nebi,
až jí přejde bebí!
Si prosim nechat vytisknout a zaramovat, ses debilka!! Sadylkovi to reknu, az ji bude lip, aby te mohla do kominku kousnout.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 18:03
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
U Toničky byl stejnej průběh. Žádnej výtok, nechutenství... jen víc pila.
No doprdele fakt, dokud se s tim clovek nepotka, neuveri A slecna Tonicka je v poradku, zeano?
Sem si az ted procetla nasi vet zpravu ze vcerejska, ja byla tak - a sem - v mimaku, sadylko melo pres 200 tepu/min.. Aleee, jiz si dala par vlaken z panenky (jako maso, ne hracka), jak zacne poradne zrat, bude cajk a vystrkne prdylku k nebi.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2010 18:07
- Nahlásit
Fifitaky prejem sadylku,at se rychle da dohromady,pred casem taky na tom nebyla dobre,coz?mela nejaky nador,jak se se.e,tak se se.re,ale bude ji jen lip a lip.
|