| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 18:02
- Nahlásit
abby
Jo a bude to Adámek
no gratuluju to je moc pěkný jméno Míša měla bejt kdysi Adam
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 20:14
- Nahlásit
Lola1
čus, jak se máš?+Ahooj ky mám se dobře
Peťka už dneska chodí úplně normálně, musel se na to asi vyspat, přejde celý dvůr a i manželovu dílnu. fotku mám ale nějak mi to nejde skusím to ale dneska to nebude, mám vybitý baterky ve foťáku
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 20:17
- Nahlásit
holky poraďte jakou tříkolku mám koupit, vůbec nevím podle čeho mám vybírat, chtěla bych jí k narozeninám pro kločka.
Chtěla bych takovou tu s vodící tyčí
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 20:32
- Nahlásit
abby
Tak gratuluju, Jané jsou prý hodně kvalitní kočáry, u známé mě teda zarazilo, že oni v nějaké nostalgii či co se snažili dítě trošku uhoupat a po pár týdnech si rozvrzali kočár... ale to je jejich blbost, a zároveň je to jedním z důvodů, proč bych si, až někdy konečně nějaký mimčo bude, pořídila kočár, který se dá odpružit a houpat...
Adámek je krásný jméno, jen bude mít narozeniny a svátek a vánoce hrozně blízko sebe... asi mu to budete muset vynahradit
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 21:20
- Nahlásit
abby
Petra
Děkujeme za přání, Dorotce to vyřídím.
To jste dobrý, takhle brzy mít vybrané jméno. U nás to byl boj do posledního měsíce. Adámek je hezké jméno, má ho moje nejlepší kamarádka. Jen se mi zdá, že je jich teď trošku moc.
Chtěla bych takovou tu s vodící tyčí
Ty se mi taky líbí, jen mi prostě vadí, že jsou ty šlapačky na předním kolečku, to je hodně nepraktický, ale jiný se asi nedělají. Tak pak koukej na to, aby to mělo ty stupátka na nožičky když dítě nešlape, aby je netahal malej po zemi. Mě se líbí nejvíc ty biemme: http://matysek.mimishop.cz/detail.php?zbozi=317871
Ale vůbec netuším jestli to budu shánět nebo ne. Teď by to bylo dobrý, když bych Dorotku vozila, ale až bude šlapat sama, tak si myslím, že je lepší normální tříkolka nebo nějaký malý kolečko s postr. kolečkama. Ještě uvidím.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 21:30
- Nahlásit
Martina
Martínek taky měl se šlapkama na př. kolečku alei tu úplně klasickou(půjčenou) a šlo to na obouch
mě se líbí tahle
http://www.utricertiku.cz/detail.php?zbozi=534015
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 21:34
- Nahlásit
Petra
mě se líbí tahle
Taky pěkná, ale tý vo*e, to je vata, to se mi zdála ta za sedmnáct stovek pěkně předražená.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 21:36
- Nahlásit
Petra
teď na to ještě koukám, ta je fakt promakaná, ale mohla by stát tak půlku.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 22:06
- Nahlásit
Jandula
, pořídila kočár, který se dá odpružit a houpat...
hele většina trojkolek je odpružená a to houpání??to je fakt nenutný postýlka se taky nehoupe
Petra
Martina
holky tak teda pěkný jsou vobě ale fakt že 2600 je celkem dost na tu chvilku...taky řeším esli kupovat toto nebo počkat na něco jinýho...mno zatímn máme nohy a odstrkovadlo
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 22:10
- Nahlásit
Martina
Petra
sarax
a klasické trojkolky, ty kovové, se ještě vyrábí?
Vypadá to hezky, vymakaně. Já bych do budoucna chtěla jezdící auto, pak odstrkovadlo a pak trojkolu
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 22:13
- Nahlásit
Terri
klasické trojkolky, ty kovové, se ještě vyrábí?
jj, vyrábí, tuhle jsem na ní v krámu koukala, ale nevím jestli fakt není lepší rovnou nějaký pidikolečko s postr. kolečkama.
Já bych do budoucna chtěla jezdící auto, pak odstrkovadlo a pak trojkolu
a já barák s bazénem a zahradou a kuchařku a zahradníka k tomu. A když by toto bylo, tak potom toho kluka.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 22:22
- Nahlásit
sarax
Tak co už máš zabaleno? A co cestovní horečka či deprese už přešla?
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 22:30
- Nahlásit
rovnou nějaký pidikolečko s postr. kolečkama.
myslím že ne, teda že je lepší trojkola a pak rovnou kolo bez koleček (tak mně teď napadlo, zda nemám o kolečko víc )
a já barák s bazénem a zahradou a kuchařku a zahradníka k tomu.
to chápu
A když by toto bylo, tak potom toho kluka.
tak co začít s jednoduššími cíly?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 22:32
- Nahlásit
Martina
nemám sbaleno jen se tu různě vrší věci a nevím jak se vejdou do auta
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 07:46
- Nahlásit
sarax
vím, že trojkolky se dají odpružit, ale není nad houpání... možná je to moje nostalgie z klasických liberta kočárů, ale četla jsem názor nějakýho psychologa, že houpání dítě uklidňuje a působí to na něj tak, že je stále ještě v bříšku (nevím, co je na tom pravdy)...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 10:32 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
ale četla jsem názor nějakýho psychologa, že houpání dítě uklidňuje a působí to na něj tak, že je stále ještě v bříšku
njo je to tak šak proč se milenci v objetí kolíbají...
Ovšem vůbec nejlepší by bylo strčit nákup do kočárku a houpat dítě v šátku (či něčem) na těle přirozenými pohyby -tedy chůzí- aby to bylo "ono"
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 10:40
- Nahlásit
Terri
houpat dítě v šátku (či něčem) na těle
Já vím, ale to mi zase nepřijde dobrý pro mámu, představa, že mám dítě v šátku, který má šest, sedm kilo, jsem docela prsatá, takže i takhle mě to tíží a ještě pár kilo k tomu, no nevím...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 11:00
- Nahlásit
Jandula
ale četla jsem názor nějakýho psychologa, že houpání dítě uklidňuje
no to je možný,ale jako fakt jsem měla na 3 děti jen jeden houpací..fakt houpací kočár..a celkem největší problém s usínámním měla nejstarší kterou všichni houpali jinak ani jeden z dalších problém neměl...znám spoustu mamin co jim babičky houpaly tak řádně že pak měly kočár třeba doma a jezdily přes práh aby děcko spalo..
a ještě pár kilo k tomu, no nevím...
hele já ty šátky taky nemusím je fakt že si to i lidi chválej..znám lidi co s tím chodí celkem dost a to i doma...ale taky mi psala kamarádka že jí 3 měsíční chlapeček neusne jinak..no takže tedka má jen kolem 5,5 kilo..pokud ho to nevodnaučí asi se zblázní :
|
abby
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 11:10
- Nahlásit
Jandula
Já ani houpací kočár nechci.Dítě si na to zvykne a pak to bude chtít pořád.
šátek je asi super věc,ale já už mám takhle špatný záda,takže to moc nevidím.Zdenda chce krosničku,aby mohl malýho nosit v ní.Tak ještě uvidíme.To je zrovna věc,kterou kdyžtak koupíme podle potřeby.Už takhle je těch výdajů dost.
sarax
Kdy se vracíte?My jedeme do Prahy asi 16.8.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 11:26
- Nahlásit
abby
krosnu bych, při aktivitách současnýho přítele, taky volila, ale tam se dávají až starší děti - takže tenhle výdaj může počkat...
Jedna kolegyně čeká dvojčata a je úplně na nervy z toho, co musí koupit, nemají moc peněz a tohle jim fakt nepřidalo...
Kámoška má půlroční dvojčátka, kluky a jsou naprosto boží, ale ona je taková pohodová, mě by z toho asi trefilo - jak poznamenává Martin, nemám se rouhat, oni mají dvojčata v rodině...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 11:52 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
Jandula
Vzhledem k tomu,že máme zimní miminko,tak krosna příjde na řadu opravdu později Myslím,že je stejně až od doby,kdy dítě samo sedí.Ale máme za domem hned les,tak by se asi šikla.Uvidíme.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 11:59
- Nahlásit
abby
já myslím že se vracíme 17.8....do kdy budete??
jj tu krosnu jsem taky zvažovala ale zatím na ní nedošlo..stačí trojkolka která jede i loukou a lsem a pak ona stejně chce běhat fšude...je malinko nezmar
|
abby
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 12:08
- Nahlásit
sarax
My to máme blbý,že je to les z kopce a zpátky samozřejmě do kopce.Já už to mám vymyšlený tak,že půjdu z kopce na přehradu a zpátky busem.Proto jsem taky chtěla ruční brzdu,protože bydlíme na kopci
Termín ještě nevím na 100%.Můžeš to kdyžtak poslat poštou?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 12:11
- Nahlásit
abby
.Můžeš to kdyžtak poslat poštou?
jasný..jen to musím najít..,jak jsme si psaly tak jsem to vypustila a tedka to nevidím ale ono to někde bude
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 20:31
- Nahlásit
Martina
sarax
je drahá to je fakt ale pěkná, a myslím že zas na tak malou chvilku není, poněvač uveze 25kg.
Jinak já jsem pro houpací kočárek děti jsou klidnější. Ale je to věc názoru.Co znám holky které neměly houpací tak si stěžovaly
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 09:40
- Nahlásit
sarax
čauky,heled neuvidíš se náhodou z isdpchem? měla bych tu něco pro malou,ale dráček to nejní
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 12:31
- Nahlásit
brezen2008
zatím se neuvidím..až tak srpen jedem dneska na dovču
Petra
.Co znám holky které neměly houpací tak si stěžovaly
já houpací nemám a jsem v pohodě sím tě ještě houpat za jízdy..musí stačit drcaní jízdy
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 12:34
- Nahlásit
sarax
sem myslela, že už jste pryč ... přejeme klidnou, veselou dovču plnou sluníčka a vraťte se ve stejném počtu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 12:56
- Nahlásit
sarax
no neva,každopádně se určo uvidíme někdy zas v hospůdce,tak pak si vzpomenu a předám
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 13:13
- Nahlásit
sarax
jééé, vy už fakt valíte? Tak si to moc užijte a klidně se vraťte o jednoho víc. i když pro tebe spíš platí tohle, jak budeš stíhat Viktorku.
Jinak ženský, už mám porodní bolesti, naše prtě se večer ve 21.43 hodin vyloupne.
|