| Autor |
Zpráva |
Terri
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 11:33
- Nahlásit
Tak u nás se nakazil už i páníček, sice je pohoršen, že natírám Malé tlamičku a tlapky, ale sám na ni občas zavolá "haf, pojď ke mně" a nebo "fuj"
Martina
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 15:57
- Nahlásit
Terri
Hele teta nech si ty smajlíky jo a koukej dovalit fotky a videjko co jsi slíbila jo????
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 16:01
- Nahlásit
Syska
heh to ja bezne rikam aj pritelovi - dz vali dopredu jakoze "stůůůj" a "cekej" a tak
(moc se to teda nelibi pravda )
|
Mika
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 16:19
- Nahlásit
hehe to nie je nic... ja som minule robila jahodovu tortu a bracho zacal pojedat uz ocistene a nakrajane jahody ... dovalila som sa k nemu a s krikom "CO TO JE" som mu jednu capla pripominam ze ja mam 22 brat 20 a je asi o hlavu vyssi ako ja to ste mali vidiet ako cumel
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 16:19
- Nahlásit
Mika
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 16:33
- Nahlásit
Mika
Terri
jooo fotky Miší nebyly teda dlouho myslím
a video šup sem s ním
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 18:37
- Nahlásit
sarax,Petra,Terri
Mám jeden dotázek. Jaký dáváte dětičkám to um. mléko? Přišel nám nějakej vzorek nutrilonu od 11. měsíce, tak jsem ho zkusila Dorotce udělat a to byly ksichty. Potřebuju něco co jí bude šmakovat. I když doktorka mě strašila, že tyhle dlouho kojený děti tohle um. ml. většinou odmítají, tak nevím. Už bych s tím chtěla taky nějak pomalu skončit, teď mám antibiotika, který prej teda můžu u kojení, ale už si myslím, že toho kojení bylo dost.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 18:42
- Nahlásit
Martina
ale už si myslím, že toho kojení bylo dost.
no vydrželas dooost dlouho
my dáváme to Hro a spokojenost
http://herobaby.cz/index.php?option=com_content&ta sk=blogcategory&id=4&Itemid=11
tady máš o tom stránku
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 19:59 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
sarax
Díky pak to proštuduju, musím koupit něco menšího až jí to zase nebude šmakovat, abych si z toho nemusela dělat kakajíčko. Jestli se teda dělá nějaký menší balení nevíš?
Ještě sem hodím jedno video než přijde na řadu Terri.
http://www.youtube.com/watch?v=8mQWZC2-gik
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 20:33
- Nahlásit
Martina
a to byly ksichty no vidíš a Péťkovi to chutnalo hned, ale on nechtěl to ode mě tak to je asi tím. Teď kojím jen než usne, ale myslím že tam toho asi moc nemám, už mám kozenky úplně scvrklý
Martínkovi nutrilon nechutnal tak zkus něco jinýho
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 22:01 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Martina
Já dávám Bebu - a chutná moc Měla taky Sunarku na okoštování a taky dobrá.
Někdy v lékárnách dávají vzorky, tak se zkus poptat.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 22:28
- Nahlásit
Tak tomu říkám pohoda
Tarzan z rodu Terriů
Je třeba nastolit pořádek...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 01:20
- Nahlásit
Martina
tak Kero má vzorky pytlíčkové,taky jsme zkoušeli,zkus jim napsat mejla
video boží tak se krmí psové
jako ty holky to dělaj podobně
Terri
krásný fotky...ale ta druhá je úžasná...aspon máš co hlídat a máme stejný pyžamka-dupačkoidní
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 07:07
- Nahlásit
sarax
zkus jim napsat mejla
díky za radu, zkusím
Terri
Fotky fakt perfektní, ta druhá je skvělá a ta třetí to je skoro jako u nás. Pořád uklízíme dokola to samé.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 08:24
- Nahlásit
sarax
tak jsem si volala na bezplatnou linku a vzorek nepošlou, zrovna tohodle vzorky neposílají, jenom nějaký jiný a kaše či co to tam mektala.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 10:01
- Nahlásit
...tak konečně bez psa a do správné rubriky...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 10:42
- Nahlásit
Garfield
Myšma je krásná, ňuňací, rozkošná... prostě
Škoda, že jí v sobotu neuvidím
|
abby
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 11:17
- Nahlásit
Garfield
Ta je nádherná To jsou úplné promo fotky
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 11:22
- Nahlásit
Martina
zrovna tohodle vzorky neposílají, jenom nějaký jiný a kaše či co to tam mektala.
se zeptám na dětským jestli tam ještě vzorky mají a když tak ti to pošlu
Garfield
no vydařená fakt pěkný mimi
a dej sem klidně fotky i se psem to se tady může
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 11:28
- Nahlásit
sarax
se zeptám na dětským jestli tam ještě vzorky mají a když tak ti to pošlu
hele díky, ale zatím si s tím nedělej starosti, obejdu tady lékárny nebo seženu někoho kdo s tím krmí mimouše a vyškemrám jednu dávku. Kdybych nesehnala, tak písnu. Ale díky.
Garfield
Krasavice krááásná !!! Ta druhá fotka mi připadá jako by ji fotil Saudek, taková skoro profi.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 11:35
- Nahlásit
Martina
oki kdyžtak dej vědět,tady ty vzorky měli doktoři,dětský
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 20:01
- Nahlásit
Garfield
ta je klááášnáááá,
no a jak jinak co kojení,spinkání a všechno okolo mimi, tady se probere vše a jak to u vás chodí mimo psa - to sleduji jak píšeš vedle
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 20:04
- Nahlásit
brut
co mlaďas už je fit????
dneska jsem vážili a máme 10 kg, pěkně kecáme bába, a někdy se povede i táta, na pejsky dělá grrrr a s koní se může zbláznit.
Dneska jsem byla jezdit holky super odreagování byla jsem 2hodina bez Peťulky a bylo to krásný
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 22:53
- Nahlásit
Petra
Musím říct, že je to hodný zlatíčko. V noci spinká hezky a na baštění se budí po 2-3 hodinách, na což už jsem si docela zvykla a už umím takový to rychle se "ON" a rychle se "OFF". Přes den je to jak kdy, ale vždycky má svou čtyřhodinovku, kdy je silně společenská a odmítá zůstat sama a nečinně ležet v postýlce. Tak to je 4 hodiny chování, mazlení, procházky v kočárku nebo se mnou vaří, uklízí a pracuje v klokance (Baby vaku).
Žádný velký záchvaty pláče nepraktikujeme, jen když má hlad - řešení snadné, když má kaďáky - řešení snadné a když ji občas bolí bříško, ale to je tak na půl hoďky a vždycky to vycvičíme, vydrndáme a tak.
Miluje koupání, jízdu autem a jízdu v kočárku.
Kojení musím praktikovat s kloboučkem, jinak nám to moc nefunguje, ale nijak mi to nevadí, jen to pořád chodit umývat je blbý. Taky to není moc žrout, vždycky se s tím nimrá a docela jí to trvá, než vypije celou zásobu v zásobárně , tragédie je, když u toho usíná, to pak nejde vzbudit a nezbývá než čekat, až si slečna usmyslí, že si tu a tam lokne a je to fakt na 20 min. - což v noci nic mnoho teda.
Nějaké deprese v šestinedělí nebo psychické kolapsy či rozladěnost jsem nikterak nepozorovala, připadám si normálně, koně, přátele a návštěvy stíháme celkem v klidu.
Po návratu z porodnice jsem dost rychle zhubla ještě 3kg pod svou standardní váhu (ale měla jsem 2 dny jakési horečky a strašný nechutenství a zimnice a tak, tak to mělo velkej vliv na úbytek váhy) a teď jsem trvale na normálu, na postavě žádné změny nezaznamenávám.
Toť asi tak vsjo.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 09:37 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Díky za pochvalu fotek
Úklid, to je furt, roztahá totálně všechno
Sarax - se mi líbí dupačky, na miminech a ne ty riflové šatičky atak
Martina
Jsem dostala vzorky Hippu mlíka když jsem tam nechala přes tisícovku za jinčí věci pro Michalku
Tak tu jsou další:
Kvalita dřeva...
Úklid v postýlce...
Kuk...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 09:41
- Nahlásit
Martina
To video s psíkem je krásné, škoda že mám takového kolohnáta
Tak to naše tu:
http://www.youtube.com/watch?v=JG4IhFfWlDA
Garfield
Zní to moc hezky, jen tak dál
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 09:49
- Nahlásit
Terri
fotky opět boží Miš je celkem dlouhá
a video teda nevim ale:
This is a private video. If you have been sent this video, please make sure you accept the sender's friend request.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 10:23 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
sarax
fotky opět boží
dík Miš je celkem dlouhá jo to je , jsem zvědavá kolik nám naměří při roční prohlídce...
a video teda nevim ale:
This is a private video
aha, napravím....
Už by to mělo fungat.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 10:27
- Nahlásit
Terri
kráááásný a veselý dítě
je s nima sranda
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 10:49
- Nahlásit
Petra
mladýmu ortnulo.... žebra ho nebolí, vypadá to, že chrupavky se zpevnily, takže lze nahmatat tvrdou část....jenže zároveň s tím je daleko aktivnější, takže už držel v ruce florbalku a začíná trénovat. Začátkem července bude hrát turnaj.... fyzička skvělá, jen ta škola nic moc... oni se totiž od půlky května neučí, takže známky na výzo bude mít jen ty, co dostal před nástupem do špitálu a to teda žádný zázrak není.
Teď je se mnou opět doma, část třídy odjela k moři a druhá na nějaký školní výlet.... tak aby nemusel chodit do nižších tříd.
Jo, stále je malinko ohnutý a děsně se vzteká, když ho na to upozorním a chci aby se narovnal.... bláznivej pubeťák
|