| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:29
- Nahlásit
jablunka
Neessi
hezké fotečky
Mladej byl dneska poprve ve škole... na dvě první hodiny. Prý to docela šlo, až na cestu a vedro. Chodí skoro rovně a začíná doma lehce pomáhat, dokonce na povolení doktora smí kopat do balonu, takže si hraje s Brutem
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:42
- Nahlásit
brut
Mladej byl dneska poprve ve škole
Tak se rozkouká a budou prázdniny a to se zotaví úplně.
To vedro je fakt hrozný, v paneláku je to stokrát horší než ve zděným baráku. Navíc máme maroda, Dorotka měla do rána horečku 39°C, takže je chudinka úplně hotová.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:53
- Nahlásit
Martina
Dorotka měla do rána horečku 39°C, takže je chudinka úplně hotová.
¨v tom vedru to musí bejt pro ní príma tak jí pofoukej čelíčko
Baileys
ozvu jistě zavolám
brut
no super Honzu pozdravuj je šikovnej,já bych byla na odpis 100 let
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 13:57
- Nahlásit
sarax
pozdrav vyřízen
Ale s tou šikovností nevím, nevím...v sobotu večer mi volá, že je mu blbě. Já v Jeseníkách on doma s Jitkou a ségrou. Tak se ptám, co se děje a ono z něj vypadlo, že se pokoušel běžet ... mít ho po ruce, tak dostal lepanec; takhle jsem mu jen doporučila studenou sprchu a lehnout si .... naštěstí to zabralo
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:28
- Nahlásit
Koukněte jakou má Dorotka radost, když se jí zadaří:
http://www.youtube.com/watch?v=5f0p2XDMwyA
Jsou to první pokusy, teď už se jí zadaří vždycky
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 19:51
- Nahlásit
Martina
to je krása, blahopřejeme.
Peťkovi to už taky jde, ale né ještě pokaždé, někdy se mu skříží nohy a to pak nejde, nejhorší je že si stoupá všude tak je pořád v kšírech a připoután.
Už jsme asi zkončičili z kojením, nechce mě a um.ml. mu chutná. Prsa mám naditý k prasknutí, nosím stále led a chladím a chladím. Nechutná mu to ode mě, je možný že se blíží menstruace a je to tím. Nějak zvlášť ho do toho nebudu nutit aspoň to bude lepší odnaučování
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 07:24
- Nahlásit
Petra
Peťkovi to už taky jde, ale né ještě pokaždé
No vždyť má taky čas, je mladší než my. U nás taky trochu pokrok a to, že se napije trošku víc z flašky, ale to je tím jak má teď teplotu tak asi tu žízeň má. Já se na to kojení ptala doktorky a ona mi říkala, že to je na mě, že samozřejmě do půl roku je to kojení bezva a potom už jako že jo, ale není to nutné, ale že stejně minimálně do roku a půl musím dávat um.ml, takže je to na každém jestli bude kojit nebo kupovat.
Ještě můžeš kouknou na tohle, konečně se mi včera zadařilo:
http://www.youtube.com/watch?v=tiF7MxzTWMc&feature =user
Jinak jdu dneska s prostřední holčičkou k doktorovi, má angínu jak prase.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 12:22
- Nahlásit
Petra
no jo nechce nechce je možný že mu fakt už nechutná
fakt je to lepší než násilně odstavovat
Martina
ty jo Dorotka fakt stojí
a s tancem nás brzo dožene a až ti bude trsat na stole budeš mít radost už uvažuju že v chodbě uděláme tyč třeba by pak nelezla na stoly
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 15:17
- Nahlásit
sarax
a s tancem nás brzo dožene
no to jen tak nebude, Viktorka je proti Dorce profi tanečnice, jak už tancuje na stole, tak to je něco. Kdo ví kde to viděla?
No o tom šmejdění mi povídej, Dorotka se teď o všechno začíná stavět, tuhle jsem myslela, že mě klepne, postavila se o ten pultík od simby, jenže ten je na kolečkách, tak to teda měla s chlupem, tak teď jí opravdu nemůžu nechat nikde samotnou. A tuhle jsem jí přechválila, že vydrží dlouho v postýlce, tak tomu bude asi taky konec, jak se naučila stát, tak zjistila, že v postýlce je nuda.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 20:02
- Nahlásit
Martina
to je srandovní takle ty dětičky vidět. Dorinka je moooc šikovná.
Dneska zase nepil teď než usnul si dudnul ale to je všechno, v noci nechce nic ani čaj prostě spí celou noc. Ráno jsem mu dala um.ml. ale víckrát během dne ho nechce to je asi málo že jo, k večeři má mléčnou kaši od hami a ta mu chutná. Jinak čaje a jujce vypije dost, změnili jsme značku flašek a dudlíků a tak mu to líp teče. Koupila jsem široké lahve MAM
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 23:36
- Nahlásit
Petra
, změnili jsme značku flašek a dudlíků a tak mu to líp teče. Koupila jsem široké lahve MAM
a jaký jste měli předtím??my máme Avent skoro všechny a jednu od Mamu a je taky fajn..jiný nám moc nevyhovujou
a Péťa je ještě malej myslím že mléko určo dvakrát aspon,ráno a pak po kaši třeba zkusit..my na to Vikču taky naučili a má tak půl litr mléka denně a půl litr čaje +- a nějakej džusík
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 18:37
- Nahlásit
sarax
máte meyla,kruci!
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 20:22
- Nahlásit
Kde jste všichni??????
sarax
měli jsme flašky a dudlíky NUK a nic moc, Martínkovi vyhovovali ale Peťka to asi neuměl.
Jinak dneska ráno měl um.ml.200ml. přes den nechtěl a teď večer ml.kaši a vzal si mléko ode mě tak myslíš že by to tak mohlo stačit? už jsem začal i z jogurty, dávám dvě polévkové lžíce do přesnídávky a nadrobím do toho ještě sušenky a moooc mu to chutná, jinak papáme vlastně všechno moooc dobře
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 09:35
- Nahlásit
Holkýýýýýý
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 11:55
- Nahlásit
sarax
psala jsme mail Mel,můžete dojet v neděli,asi na podvečer,že\?Jen mi pak od všech čecháčků zjistěte kdo a kolik-díííky
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 14:08
- Nahlásit
Petra
Kde jste všichni??????
Je tu nějak mrtvo co, asi nikdo nemá nic na srdci. U nás to stojí za prdlačku, mám doma dva marody, sebe nepočítám, to nějak zvládnu. Dorotka začala teplotama, rýmou, teď už má kašel, takže špatně spí a je takovej malej mrzoutek, ale naštěstí mám doma tu mladší chůvu, tak mi hodně pomáhá, ta je totiž taky marod. Nejhorší, že nemůžeme ven, protože tu malou prdelku zabavit celý den to je děs.
Jo a tady můžeš kouknout, tohle včera vytvořily Dorotky sestřičky:
http://www.youtube.com/watch?v=u_k_OzFgdIE
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 14:33
- Nahlásit
Martina
Petra
mrtvo je .)asi jak je hezky tak je nás méně u kompu a víc venku
my máme dneska super zářezy..ochutnali jsme vanilkový aroma olej,krém Marinu a pak proběhl pokus oi bílou lepící pastu
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 15:48
- Nahlásit
sarax
mrtvo je.)asi jak je hezky tak je nás méně u kompu a víc venku
jsem myslela jako že je mrtvo na saraxátku, na ostatních tématech je živo dost i když je venku hezky.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 17:02
- Nahlásit
Martina
jenže tu prostě lítáme s děckama a čoklama já nestíhám tolik a vy nedáváte fota a video mi blblo..se kouknu večer
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 20:07
- Nahlásit
Martina
video super, docela je Dorinka trpělivá, Péťa všechno z hlavy serve. Hlásím, že pěkně běháme za ruce, no spíš lítá jako poděs a strašně se tomu řechtá, a tím pádem už nám skončil veget a máme dalšího blázna-tím mylsím Martínka je hyper.
Zítra máme víročí svatby-11let, darovala jsem mému muži půl mého domu, to jsem gróf co
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 20:08
- Nahlásit
sarax
vanilkový aroma olej,krém Marinu a pak proběhl pokus oi bílou lepící pastu
chudák tak Vikince dejte najíst
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 20:10
- Nahlásit
Martina
A má Drorotka nějaké léky??? nebo co jí vlastně je??
Posíláme jí pohlazeníčko a pomuchlováníčko a jednu uslintanou
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 20:19
- Nahlásit
Petra
A má Drorotka nějaké léky??? nebo co jí vlastně je??
Zánět horních cest dýchacích, na průduškách to nemá, dostala nějakej sirup po 12ti hodinách, antibiotika to nejsou, kapky na kašel a do nosu. Snad to zabere, je dost zahleněná, jinak to bere statečně. Jo děkujeme za pusinku, bereme každou i uslintanou. Hodím sem nějaké fotky z koupání. Dostala novou hračku a hrozně si s tím vyhraje.
http://www.obchod-tis.cz/zbozi.php?detail=28625
Hlásím, že pěkně běháme za ruce
To je teda Péťa šikulka, protože to teď Dorotka běhá za ruce tak 14 dní a to je starší.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 20:36
- Nahlásit
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 20:38 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit
Martina
tak držíme polečky aby vás to co nejdřív přešlo.
Docela mě Peťka překvapil, je to jinak docela pecivál a lenoch, ale běhání a stání u čehokoli mu jde, ale neleze to se jen tak povaluje a pomaloučku se dokulí kam potřebuja
páne jo ta hračka je ale mastná
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 20:39 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
Petra
krááásní kluci a koukám že máš i nějakou holčičku navíc co? To je ta jak jsi psala, že u vás byla návštěva?
Jo, zrovna načítám video, kde se Dorotka snaží chodit u toho panýlku.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 20:42
- Nahlásit
Petra
páne jo ta hračka je ale mastná
já tam dala to největší balení kde je 19 ks, my máme to kde jich je 11 a stačí to a to stálo kolem pětistovky, je to i do vody a drží ty magnetky na vaně, takže je s tím fakt spousta zábavy na suchu i ve vodě. Jako Dorka to měla dostat k narozeninám, ale mám takovej pocit, že to dostane jen pac a pusu, protože vždycky něco koupím a hned jí to dám.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 20:43
- Nahlásit
Martina
holčička je Štěpánka, je to dcerka mojí kamarádky od tud z vesnice, je to taková dračice, taď mi tu chybý letili si na dovolenou a mě tu nechaly samotnou. Tady u nás je dost mimin ale maminky s nima nikam nechodí
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 20:46
- Nahlásit
Martina
že to dostane jen pac a pusu, protože vždycky něco koupím a hned jí to dám.
tak u nás je to stejné
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 20:49
- Nahlásit
ještě jsem zapoměla Štěpulka je přesně o měsíc starší než Peťula, na tý fotce to naní vidět, ale Péťa je skoro jednou takoví než ona
|