| Autor |
Zpráva |
Petra
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 18:24
- Nahlásit
jablunka
"zkušeného porodníka". no to je děs
Štěpula je krásnej
sarax
nic nepíšeš, ale i tak blahopřeji k druhému místu.
Pochlub se
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 18:27
- Nahlásit
Petra
díky nepíšu neb jsme se veeelmi společensky unavovaly každý večer a já se musím vzamatovat
jablunka
a pak sme chvilku nechali bez dozoru Teda.....
teda a já neměla řízek ani nepamatuju
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 18:30
- Nahlásit
sarax
já neměla řízek ani nepamatuju
Ha.....už vím co budem vařit,až přijedete.
Petra
no to je děs
Co naděláš,já jsem dneska ráda,že to kluk přežil.
Štěpula je krásnej
Díky moc.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 18:45
- Nahlásit
jablunka
Co naděláš,já jsem dneska ráda,že to kluk přežil.
a co se stalo že se to stalo
a ty tři děti který seděj na sobě jsou všici tvoje? podobu teda vidím ale třeba se pletu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 18:53 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Petra
a co se stalo že se to stalo
Prostě měl pan doktor jinou představu o času porodu u prvorodičky,než já.Šlo to docela rychle a u mě byla jen holčina co na mě dělala maturitu.Že rodím,mi uvěřili,až když měl kluk hlavu venku,modral a já nedostala další kontrakci.Tak na mě jedna asistentka hupla a pan doktor tahal a promáčkl. Kluk měl 4,75kg a rodila sem od první bolesti 4 hodiny a od dojetí do nemocnice 1 a 1/2 h.
A ano,všechny děti jsou moje a chybí tam jen ten nejstarší.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 20:15
- Nahlásit
jablunka
no to je hnus, tak to jsem ráda že to vím až když to mám zasebou.
Tak to jste rádi že to dobře dopadlo viď,
fuj to je děs
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 20:19
- Nahlásit
jablunka
to je vás teda hodně, když počítám i čokly. To jezdíš nakupovat s náklaďákem né???
Mi jsme čtyři lidi a dva psi a s nákupem se těško vejdu do forda galaxi
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2008 20:25
- Nahlásit
Petra
To jezdíš nakupovat s náklaďákem né
Skoro......
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 16:50
- Nahlásit
teda holky kde jste???????
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 17:46
- Nahlásit
Petra
vzpamatovávám se z víkendu...ale už dodáme nějaké fotky
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 17:47 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
Petra
Tak jsem zkoušela Dorotce to víno, tak jí taky moc chutná, nejdřív se šklebila, ale nakonec dvě velký vypeckovaný, oloupaný kuličky snědla. A já už jím pomeranče, teď jsem zbuchla zase dva, tak jestli je kvůli kojení nejíš, tak to zkus, malá se neosypala, takže se tím teď budu cpát, že prasknu.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 20:37
- Nahlásit
Martina
kvůli kojení nejíš, tak to zkus, malá se neosypala
super, tak to hned zítra nakoupím a zkusím to.
Peťa si dneska pochutnával na broskvi, jen sem jí oloupala a držela a on dudal a okusoval až jí skoro celou snědl, moooc mu chutnala. Chutná mu všechno jen né banán
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 21:06
- Nahlásit
Martina
Tak to je dobrý Já nechávám spíš volně odplynout kojení, vypadá to, že Miš už ani ráno nepije tolik kolik předtím (tedy myslím ráno jako okolo té páté).
prosímtě, jak teda teď krmíš? jsem hledala na netu jak mají 10 měsíčňata jíst a kdybych se podle toho držela, tak asi pořád jíme a pijeme. Ale Miš nechce...
Petra
na broskvi
šikulka A to je dobrý nápad Neklouzala mu ta broskev v ručkách?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 21:11
- Nahlásit
Terri
hele my jíme od tý doby co odpadlo kojení vesměs stejně to je cca od 9-10 měsíce..ráno má UM..pak spí,pak svačinu mléčnou,pak oběd,potom jde spát s čajem,až se vzbudí tak má ovocnou sváču..potom kaši navečer a tak hodinku po té jde spát s UM...v mezičase má křupky,rohlík,sušenky,ovoce samozřejmně ne pořád ale prostě nabídnu a je to a pití taky nabízím..někdy chce víc,někdy méně oni si řeknou neboj..když se člověk drží návodů tak by zešílel
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 21:12 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
sarax
tak až na to spaní to máme skoro stejně
Já mám - o páté kojení, 8 hod UM, 12 hod oběd, 15 hod ovocná svačinka, 18 hod kaše a UM. (jakože cca) Čaje někdy vypije 1 dcl někdy jen půl, ale ne víc. No a to kojení pomalu ustává. Tak mám trochu strach aby měla všeho dostatek. (Jinak začínáme rohlíkovat, okousávat to jabko, sušenku atd.)
Tak si říkám, že dám ještě jedno UM (nebo pak ty jogurty s ovocem) mezi tou osmou a dvanáctou. A definitivo skončíme s kojením.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 21:13
- Nahlásit
Petra
Chutná mu všechno jen né banán
no nám taky všechno i ten banán a víno je taky oblíbený,pak jablka,mrkev..ostré ovoce nedávám,mám v živý paměti jak se mi Míša bezva osypala po pomerančích a rybízu
ještě teda má dost ráda meruňky a hrušky ale vždycky dám jen kousek
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 07:28
- Nahlásit
Terri
Tak u nás je to taky podobné. Večer v 7 kaše, pak jí to dám trošku zapít mateř. ml., budí se většinou ve tři, to kojíme, pak ráno v 6 v 7 zase kojení, ale to už nechce moc, to je jen tak na žízeň, takže okolo 9 dávám jogurt s troškou přesnídávky nebo s ovocem, pak jde spát, tak hodinu někdy dvě spí, samozřejmě, že někdy taky jen půl hodiny, pak ve 12 oběd, pak ve tři, čtyři ovocná přesnídávka, odpoledne už spí jen tak půl tři čtvrtě hodinky a to většinou v kočárku. A během dne jí dávám po jídle mateř. ml. na zapití, protože zatím moc pít z hrnku ani flašky nechce.
Petra
broskev jo? To bych se bála, že se osype, ale dík za typ, taky vyzkoušíme.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 07:43
- Nahlásit
Martina
Tak nám už právě to noční kojení odpadlo, a dneska poprvé nedostala (ani nijak nepožadovala) to brzké ranní.
Tak jsem ráda, že ty jídelníčky máte přibližně jako já Tož ještě musím zavést ten jogurt s přesnídávkou na dopoledne. Nebo teda místo toho UM, aby měla dávku, večer už mi tolik nevypije...
A vyrostly jí zuby nahoře - ještě jsem nekontrolovala kolik, dneska v noci totiž řádila a skřípala zubama
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 07:46
- Nahlásit
Terri
skřípala zuba
fůůj, leze mi mráz po zádech, nejstarší holka to někdy dělá do teďka. No vidíš, a kolik že máte dohromady zoubků. Dorotka čtyři dole, nahoře nateklé, ale zatím to nevypadá.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 07:47 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Martina
Dorotka čtyři dole, nahoře nateklé, ale zatím to nevypadá.
To musíte vypadat srandovně
To skřípání je fakt humus
A dáváte i kůrku chleba?
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 07:48
- Nahlásit
Terri
a kolik jich má Michalka??
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 07:50
- Nahlásit
Martina
a kolik jich má Michalka??
To se musím podívat, včera jsem je nekontrolovala a v noci nám zaskřípala ódu na spaní, takže tam něco bude Ale rašily minimálně 4...
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 07:53 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
Terri
Tak přepočítej a pak písni.
Jo a kůrku chleba zatím nedávám.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 08:05
- Nahlásit
Martina
Tak jsem přepočítala - ty dva velké přední tam jsou a myslím že i jeden boční.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 09:15
- Nahlásit
Martina
ty jo Dorotka je má jen doole?? koukej nafotit zubiska
my jich máme už moc...asi 12-14 ,oc to nespočítám neb mě kouše
Terri
a kůrku chleba nedávám ani já chlena se sýrem a jen prostředek
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 09:55
- Nahlásit
Tak jsem zrovna dala Malé poprvé "jiný režim" - tedy ranní kojení už nebylo, pak vyzunk 250 ml mlíka a teď banánek s hroznovým vínem Jen nevím, kdy ji mám dát tu druhou dávku mlíka, když večer po kaši mi vypije jen polovinu...
Add kůrka - jsem četla že se má dávat spíš, než ten střed, tak právě proto se ptám
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 10:33
- Nahlásit
mno já zas nečetla a dávám co mi příjde v poho
po kaši máš jakej odstup na mlíko????časovej?páč jsme řešili že taky nechtěla pít a dneska pije ráno večer 270ml
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 10:40
- Nahlásit
sarax
po kaši máš jakej odstup na mlíko????časovej?páč jsme řešili že taky nechtěla pít a dneska pije ráno večer 270ml
buď žádný a nebo max hodinu, takže je asi logické, že má dost a jen se napije. Ty dáváš kdy?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 11:24
- Nahlásit
Nazdárek Maminy,jen vás běžím pozdravit.A fotky,fotky
brut
co mladej?
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 11:57
- Nahlásit
Terri
To musíte vypadat srandovně
sarax
koukej nafotit zubiska
Tak se zadařilo zatím tohle, ale ještě líp to vypadá, když je vidět horní dáseň, že tam není nic.
|