Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Petra
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2008 15:06
- Nahlásit

Garfield
ahoj tak vypravuj a šup s fotkama

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2008 15:06
- Nahlásit

Garfield
No pravda,taky sem se chtěla optat na kočárek,já už sem zase mimo a nevím co teď frčí.

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2008 15:15 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

sarax
Kočár máme nakonec Jané Nomad a vyzkoušeli jsme autosedačku i dnes na první procházce hlubokou korbu (tu jsme pak zkusili i jako autosedačku) a první dojem super. Hlavně ta váha, skladnost a rychlá manipulovatelnost.

Jinak detaily:
V osm ráno bolesti po cca 8 minutách, ale už opravdu pravidelný. Smála jsem se, že tohle je ten porod, jo? Tý jo, to je pohoda. Počkáme, ať nejsme v porodnici za trapky.
Do 11 hod koukáme na telku, při kontrakci se skulím do klubíčka a vesele sleduji debilní televizní pořady.
V 11 se začaly kontrakce pravidelně zkracovat a tak jsme vyrazili.
Při UTZ mi sdělili, že placenta je OK, že váha cca 3 kg a že jsem otevřená na 3 cm.
Tak jsme šli haji. Pořád to šlo přežít a taky mě zabavili klystýrem (který jsem nakonec sama zvolila, že pomáhá k rychlejšímu otevření, uleví bolestem a tak a asi je to pravda). Dál následovala sprcha a léčba teplem a pak zpět na pokoj.
Opakované dotazy, jestli chci něco na bolest, jsem odmítala.
V 15 hod. jsem přestala žertovat a už jsem docela poctivě funěla celou kontrakci a s každou další hůř hledala polohu, ve které to chci přetrpět.
Tak to šlo až do 18 hod.
Pak mi píchly vodu a že se to tím urychlí a že už to půjde samo.
Píchly vodu a bolesti dostaly ten správný šmak - později už jsem požádala o něco na bolest, v tu chvíli marně.
Kontrakce byly husté a husté, ale ještě mě nenutily tlačit, ač už jsem mohla a bylo to žádáno. Tím, že jsem je neuměla zužitkovat tlačením, tak se jejich bolestivost stávala už neúnosnou. No a v podstatě od těch 18 do 19.45 jsem jen pořád znovu a znovu tlačila a už jsem dost ječela a drtila Pavlovi ruce i nohy a rvala části postele a tak, ale nějaký velký postup nebyl. Když se začali sbíhat doktoři a další lidi a už docela aktivně kontrolovali Myšmin stav, začala jsem se o ni docela bát, ale bylo OK. No a vyřešil to až nástřih, který jsem si skoro zoufale už přála jako jediné východisko a pomohlo to.
Placenta odešla téměř hned při další kontrakci a v pohodě. Šití docela bolelo, ale už mi to bylo samozřejmě jedno. Myšma šla po narození na břicho, pak na dlouho k tatínkovi, než mě opravili a pak když jsem viděla už tu čistou voňavoučkou měkkoučkou kuličku, jak vyjeveně kouká po světě a jsme s Pavlem jediní, koho má, kdo ji ochrání, bylo to nepopsatelný.

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2008 15:21
- Nahlásit

Garfield
Kočár máme nakonec Jané Nomad
takže fakt no jsou to príma kočáry mám Slalom a taky spokojenost..barva je cherry???bo máš letošní??ukaaa

no koukám že sis užila...bylo to nepopsatelný.

jj tohle ti nikdo nepoví..to si musíš odžít tak tě vítám v klubu
jo a Baby vac je tady

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2008 15:42
- Nahlásit

Garfield
když jsem viděla už tu čistou voňavoučkou měkkoučkou kuličku, jak vyjeveně kouká po světě a jsme s Pavlem jediní, koho má, kdo ji ochrání, bylo to nepopsatelný.

Žádný hormóny se mnou cloumat nemůžou,ale normálně mi hrkly slzičky.......

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2008 16:30
- Nahlásit

jablunka
Žádný hormóny se mnou cloumat nemůžou,ale normálně mi hrkly slzičky.......
malinko no

Martina
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2008 16:59
- Nahlásit

Garfield
Detaily porodu dobrý, nějak jsem si to oživila to skorolezení po zdi, jako bych cítila kontrakce. Ale zase na prvorodičku dvanáctihodinový porod ještě dobrej, mohlo být i hůř a hlavně, že nenastaly komplikace a už máte princeznu v náručí.

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2008 17:01
- Nahlásit

Martina
dvanáctihodinový porod ještě dobrej
Ha pomoc............
Já měla nejhorší ten čtvrtej!

Martina
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2008 17:03
- Nahlásit

jablunka
Beru to samo podle sebe, jelikož jsem první rodila 21 hodin.

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2008 17:04
- Nahlásit

Martina
jsem první rodila 21 hodin.

No tak to je drsný!

Martina
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2008 17:05
- Nahlásit

jablunka
No ještě že už máme vodrodíno což?

Petra
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2008 17:27
- Nahlásit

Martina
No ještě že už máme vodrodíno což
tak to teda jo ještě že už to mám zasebou, uf úplně jsem se opotila

jira_hera
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2008 17:59
- Nahlásit

Tak já musím připsat, že Myšmička je moc povedená, opravdu nádherná holčička. Ještě jednou gratuluju Garfieldům a malé přeju do života jen to nejlepší.

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2008 22:13
- Nahlásit

jablunka
Já měla nejhorší ten čtvrtej!
jako neštvi ten musí bejt nejlepší

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2008 00:32
- Nahlásit

sarax
jako neštvi ten musí bejt nejlepší
No jak u koho,já si to vyžrala.Nejlíp sem si užila druhej,když jsem rodila bez bolestí a od píchnutí vody do porození Terezky uběhlo 10 minut!

brut
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2008 18:20
- Nahlásit

Tak holky právě jsem se dozvěděla, že kamarádka před chvílí porodila chlapečka Víta ... měří 51cm a váží 3,62 kg ( holka dlouho nemohla otěhotnět a když se rozhodli pro umělé oplodnění, tak se jim to povedlo rovnou)

Garfield
na první porod krásně rychlé
Koukej fotit, ať vidíme Myšmu taky v postýlce, v kočárku atd.

abby
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 11:38
- Nahlásit

Garfield

Já to tu už psala před časem

Miminko je nádherné.Moc s Vám povedla Hlavně,abyste byly obě v pořádku

Martina
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 18:26
- Nahlásit

Terri
Hlásím čtvrtý zub, opět dole.

Petra
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 20:39
- Nahlásit

Martina
tak to blahopřeji, mi máme stále jen dva.
Už pěkně papáme i ovocné příkrmi i zeleninku, ale stále vede hroznové víno a okurka. Strašně moc miluje pejsky a koně to je jako šílený musím ho vyndat s kočárku a honem honem hladit.

Ve čtvrtek je nám 8 měsíců

Petra
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 20:43 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit

jo holky pořát u nás lítá čáp, a minulí týden dokonce dva, tak vám nevím co to znamená
mám se bát a radši nic nedělat?????????

Marti jak jste na tom se spinkáním, už si dlouho nic neříkala. A co kojení?

Martina
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 20:53
- Nahlásit

Petra
mám se bát a radši nic nedělat?????????
neboj a klidně dělejte, u nás pořád lítalo čápů a nakonec stejně přilítla opět vrána.
Marti jak jste na tom se spinkáním, už si dlouho nic neříkala. A co kojení?
O spaní jsem psala, ale asi jsi to přehlídla. Zlepšilo se to, usíná sama v postýlce, bez chování, bez prsa, takže jsem ráda, je to šikulka a nemusela jsem na to nijak drasticky, jednou prostě usnula u hraní a teď už tak usíná pořád. Spíš se už nevydrží chovat, pořád se otáčí, šmejdí,takže jí spíš vždycky položím a to je spokojená. Kojím pořád. Přes den už jen tak na žízeň, protože zatím moc nechce pít nic jinýho a jednou někdy dvakrát kojíme v noci, ale většinou jednou a pak ráno když vstává kolem té šesté sedmé jak kdy.

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 20:57
- Nahlásit

Martina
hezky tolik zubů
a ty faakt kojíš ještě???
a co ty fotky..strana 309 je tady

Petra
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 21:04
- Nahlásit

Martina
tak to máme stejné, jen to spinkání je jiné v tom že spí snáma.
Kojení si nijak nevyžaduje přes den vůbec to musím já. S pitím taky nic moc tak to řeším tím vínem a teď mu chutná od hami šťáva víno+malina, ale jen tak to olizuje z dudáku. Ze lžičky to nechce a z hrníčku taky né. Dr říkala vydržet že až bude mít žízeň tak se uřčo napije. Zatím pokrejváme tekutiny kojením.
Kojíme ráno kolem šesté až sedmé, pak okolo desáté. Pak je objed to má jen maso se zeleninou nebo něco podobně. Kolem třetí ovoce+sušenka nebo něco podobného, no a mezi šestou a sedmou kaše na žičku, koupání a kojení a spinkání. Kolem čtvrté ráno zase kojení a zase dokola.
Jo a má moc rád rajčata

Petra
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 21:05
- Nahlásit

sarax
já jsem fotky dala a moc ohlas nebyl a je pravda že mi to nějak nešlo

Terri
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 21:42
- Nahlásit

Martina
Hlásím čtvrtý zub, opět dole.
No neké Tak to jste borci My furt nic, nateklé to je jak hrom, Miš si to furt šudlí, asi nám to vyroste naráz všecko.

Ale taky mám novinku! Jsme v neděli snídali jako obvykle vajca a rohlíky a Miš koukala koukala, pak přiběhla, postavila se ke stolu, vytáhla z pytlíku rohlík a začala ho jíst Těma dvěma zoubečkama to strouhala tak dlouho, až takových 5 cm snědla

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 23:13
- Nahlásit

Petra
tak je dej znova se ti to povede určo
Terri
, až takových 5 cm snědla
to je šikulka

sarax
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 00:18
- Nahlásit

Petra
eď mu chutná od hami šťáva víno+malina, ale jen tak to olizuje z dudáku. Ze lžičky to nechce a z hrníčku taky né.
ty jo mi je nepili vůbec ani z láhve,to má radši čaje a já bych jí tak ráda dala nějakej džus...
hele kdo jste daly už ochutnat něco dospělýho????
já se furt jako brzdím a kamarádka mi líčila knedlíky a svíčkovou..tak jak jste na tom..trápím dítě hlady?

brut
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 09:26 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

sarax
trápím dítě hlady?
to víš že jo, Vikinka vypadá, že jí vůbec nedáš najíst ( je to vtip, aby nedošlo k mýlce) ..... prosim tě, co blbneš? Vždyť Vikča hlady netrpí, je krásná a kdyby měla hlad, tak Vám to dá pořádně najevo.
Jestli jsi to ale myslela v tom smyslu, že by už mohla sem tam něco "normálního", tak bych řekla, že jo. Trošku ochutnat a uvidíš, jak se na to bude tvářit. Možná bude mít ještě chvíli raději mimískovské pochutinky

Koukej sem dát zase nějakou fotečku, ať se pokochám alespoň takhle...... už se těším na víkendovku, tam si jí užiju

brut
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 09:37
- Nahlásit

Martina
Teda tolik zubů.... Dorotka se pořádně činí

Petra
mně se fotky nezobrazily žádné, takže jsem bohužel Péťu neviděla.... zkus je dát znovu, jsem na něj zvědavá

Terri
šikovná Miška... ví jak se má obsloužit sama

Tak holky, synka mám po operaci doma....... chodí docela dost ohnutý a strnulý, nemůže dělat žádné prudké pohyby, sedá si opatrně, kašel a smích mu nedělají dobře.... jediné pozitivum vidím v tom, že nemusím za ním jezdit denně do špitálu. Naštěstí nemá žádné velké bolesti, spíš ho sestehovaná jizva tahá a občas ho žebra bolí. Dneska jsem mu "naordinovala" učení, tak jsem zvědavá, jak dlouho to vydrží ( usíná totiž v pravidelných intervalech u televize)

Petra
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 10:21
- Nahlásit

fotky mi nejdou nevím proč. Zobrazuje se mi děsně dlouhá adresa na zkopčení. Martině to šlo tak kdyby byla tak hodná a dala je sem. Děkujiiiii
sarax
ochutnat něco dospělýho
každou chvíli něco, pečené kuře, rajskou, knedlík, tousty. Ale jen takové žďabečky ale všechno mu chutnalo. Myslím že když to nebude mít jako hlavní chod tak může ochutnávat a kor Viki vždyť už je to ženská proti těm naším záprdkům (holky prominou doufám že se nezlobí za přirovnání)

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání