Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
abby
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 10:00
- Nahlásit

sarax

Jo,taky jsem nad tím přemýšlelaAle Zdenda to stejně zavrhl,takže je to asi mimo hru.

Terri
ŠikulkaA jak jí to s tím rohlíkem sluší

Mar
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 10:02
- Nahlásit

abby
Ale Zdenda to stejně zavrhl,takže je to asi mimo hru.
ale dyk Zdenda dává příjmení,ty méno ne?

Martina
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 10:03
- Nahlásit

Terri
Jé ta je veliká a rohlík ještě větší. Móóc pěkná holčička.

abby
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 10:22
- Nahlásit

Mar

no,kdybys četla,co jsem napsala,tak jméno se musí líbit nám oboum,ale pokud se budeme rozhodovat mezi 2 jménama,tak rozhoduju já.

brut
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 10:46
- Nahlásit

abby
jj, jedno z mých oblíbených židovských
Jsem ráda, že vše vyšlo OK

jablunka
mladému rovnali hrudník ... před rokem zjistili při rtg ( po úrazu), že má tzv. ptačí hrudník, začaly mu vyskakovat žebra, původně jsme chtěli operovat dřív, ale musel mít jistotu přijetí na školu, takže teď mu vyndali prsní kost, vysekali chrupavky a prsní kost vrátili zpět.
Mladej tvrdí, že když se víc nadechne, tak cítí, jak se mu rozevírá hrudník, což předtím nikdy nedělalo. Zítra jdeme na stehy a na kontrolní rtg, tak jsem zvědavá, co mu profesor řekne.... hrbí se pořád ( prý ho to v téhle poloze tolik nebolí)

saraxˇ
kamarádka má Ráchel...říkají jí Ráchelka, Rarášek....

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 10:59
- Nahlásit

brut
mladému rovnali hrudník ...
Tak tohle máme za sebo už 13 let,klukovi to dělali v 5 letech,po tom co mu ho doktor po porodu promáčkl!Tak mu přejeme rychlou rekonvalescenci,už se mu bude dejchat líp.

brut
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 11:04
- Nahlásit

abby
a co Sára, Samuel .... Tadeáš

brut
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 11:06
- Nahlásit

jablunka
let,klukovi to dělali v 5 letech,po tom co mu ho doktor po porodu promáčkl!Tak mu přejeme rychlou rekonvalescenci,už se mu bude dejchat líp.
mladej děkuje. .... Honzovi na to ani nepřišla dětská doktorka a ještě se hrozně divila, že jde na operaci, prý že to nic není

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 11:23 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

brut
Honzovi na to ani nepřišla dětská doktorka a ještě se hrozně divila, že jde na operaci, prý že to nic není
Hned bych ji vyměnila!!!Nevím jak na tom byl Honza s dýcháním,ale Jára měl z toho že mu nerostly plíce a srdce vypěstované astma a doma jsme fungovali 5 let s kyslíkovou bombou,záchvaty několikrát do týdne!!!
Dostal za těch pět let tolik adrenalinu,že ho v životě nemůže vyplavit!

brut
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 11:37
- Nahlásit

jablunka
Honza má taky astma, v nemocnici přišli na zvětšené srdce a nízkou kapacitu plic. Právě docvičil dechová cvičení a je plný úžasu, co všechno hrudník dokáže ( u něj je to ještě umocněné tou volností mezi žebrama a prsní kostí). Taky vůbec nekašle a při chůzi se soustředí na rozpínání hrudníku....
Doktorka je blbá, problémy s ní mám od začátku, jenže jiná, lepší tu není.... takže jí obcházím a stavím před hotovou věc...holka už je u klasické obvoďačky a ta když se jí koukla do karty, tak se chytala za hlavu. Honza holt musí ještě 2,5 roku vydržet.... naštěstí máme blízko Motol a tam mně znají

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 11:47
- Nahlásit

brut
Hnus!!!!

Martina
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 11:48
- Nahlásit

brut
týý jo, to jsem nevěděla čím jste si teď prošli. Takže držíme palce ať už je to dobrý.

Terri
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 12:06
- Nahlásit

brut
jablunka
teda...

abby
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 12:40
- Nahlásit

brut

To jsem nevěděla,že je to u syna tak vážné.Držím palce,aby to dobře dopadlo a informuj nás,jak to pokračuje

brut
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 12:49
- Nahlásit

jablunka
já vím... bych jí nejraději nechala sebrat licenci, jenže ještě nikoho nezabila, tak se vše řeší jen domluvou popř. pokutou

Ono toho je z její strany víc... třeba taková "drobnost" , když mladýmu ve třetí třídě přišla na to, že blbě vidí.... na očním mi vynadali, že kluk má těžkou vadu zraku, tak proč jdeme tak pozdě, kdyby jsem s ním přišla do dvou let věku, tak stačila jednoduchá operace a bylo by vše v pořádku, takhle bude mít potíže napořád.
Když slyšeli, že měl dle doktorky oči vždycky v pořádku, tak se chytali za hlavu ...

Martina
abby
díky vědět dám, zítra jdeme na stehy, tak se těším, že už nebudeme muset nic lepit

abby
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 12:57
- Nahlásit

brut

Je to silnej kluk,on to zvládne

Terri
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 13:00
- Nahlásit

brut
to je normálně ale na žalobu. Protože takhle bude beztrestně prznit děti dál

brut
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 15:07
- Nahlásit

abby
jj, zvládne, ale já budu z něj na prášky

Terri
jsem už stížnost podávala....bohužel jiná doktorka u nás není ( teda je, ale naprosto stejná...)
Jsem jí i udělala ostudu .... ječela jsem na ní v ordinaci tak hlasitě, že se vyprázdnila čekárna a maminky se venku ptaly, co se děje

Petra
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 20:24
- Nahlásit

brut
no to je v prde*** to je fakt k steku to je kr****, to sem se rozčílila fuj.

Teda to ste toho dneska teda napsasly vůbec nestíhám číst

Terri
malá je velká slečna, stojí u toho stolu jako modelka.

Péťa dneska začal říkat bába a trošku se staví na čtyři tak budemem asi brzo tryskomyši, jinak je to pěknej lenoch.
Joooo a včera si začal z lehu sedat, vypadá to asi tak jako sklapovačky, zrudne hekne a sedí, vypadá to strašně děsně

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 21:01
- Nahlásit

Terri
Miš je fakt fešanda..a s rohlíkem jí to faakt sluší
Petra
njn Péťa bude za chvilku lézt pak se postaví a bude zdrhat

Petra
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 21:30 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit

Holky někdo nakupovat do dm drogerie??
já jsem se přihlásila do nějaké soutěže a teď mi od dm chodí slevové kupóny,ale jaksi nemám tu poblíž dm tak nevím jaké tam mají ceny jestli se mi ty slevy vyplatí

http://www.dm-drogeriemarkt.cz/bb/detail.html?qid= 1

tak to je ta soutž
ty slevy jsou na všechno pro mimina od plenek přes veškěrou kosmetiku až po papání (mléka príkrmi i kaše i sušenky) no fakt je tam všechno i flašky, dudlíky

Petra
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 21:33
- Nahlásit

sarax
postaví a bude zdrhat

jo jo máš úúúplnou pravdu, a miminko je nenávratně pryč

Martina
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 07:18
- Nahlásit

Petra
včera si začal z lehu sedat, vypadá to asi tak jako sklapovačky, zrudne hekne a sedí, vypadá to strašně děsně
Fáákt jo? Tak to je teda šikulka. Dorotka taky dělá sklapovačky, ale výsledek žádnej. Ta se zase snaží sednout, když leze, pak se hodí na bok a pak už je jen kousek do sedu, ale zatím si sama nesedne. Ale už leze rychle, takže je po klidu.

Petra
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 09:04
- Nahlásit

Martina
Ale už leze rychle, takže je po klidu
no neke, ani si se nepochlubyla, nebo mi to uniklo?

Martina
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 09:07
- Nahlásit

Petra
ani si se nepochlubyla, nebo mi to uniklo?
tak ani nevím, to že leze jsem určo psala, ale teď je nějak rychlejší poslední týden. Pejsovi jsme museli přestěhovat pití, protože se v tom pořád chtěla máchat apod. hovadinky vymýšlí.

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 10:15
- Nahlásit

Martina
. Pejsovi jsme museli přestěhovat pití,
my nemám e kam..vikinka si v tom ruce meje běžně
Petra
jj jak zdrhnou je to fakt už batole

jinak mi se "pochlubíme" včera nám opět vystříhávali nehtíky zarostlé,bylo to fakt hnusný,kdyby jste viděli jak plakala a má zafačovaný palečky a blbě se jí chodí

nika00
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 11:04
- Nahlásit

sarax
ty jo..na nozickach bo rucickach?
ja tim protrpela az do puberty

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 11:12 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

nika00
nožičky ...fakt hnusný

abby
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 11:25
- Nahlásit

sarax

chudinka naše maláTo na to malé děti trpí!

nika00
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 11:38
- Nahlásit

sarax
ja to mela taky na nohach..jen na palcich
a muzu ti rict ze to sakra boli!!! mama mi musela kupovat boty i o cislo vetsi...pac se s tim nedalo chodit..a z kopce to byla katastrofa....kolikrat sem mela ponozky uplne od krve

i kolikrat ted kdyz si blbe ostriham nehty, tak mi zas zarostou...ale hodne je po stranach vystrihuju a je to uz celkem dobry, akorat mi po tech stranach zustaly takovy "boule" jako pamatka...

jinak zkus visnak, vytahne horkost...a pak je jeste dobry nahore na povrchu ten nehet narusit treba pilnikem..on se pak zacne stahovat...

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání