Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
blanulinka1
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:56
- Nahlásit

Mar
a za pár let... Ema mele mámu...

Bassi
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 13:58 - Změnil/a: Bassi
- Nahlásit

Něco málo z těch slovenskejch :

(který se teda líbí mě)

Zoja,Etela,Ela,Frederika,Alana,Emília,Olívia,Melán ia,Stela,Lesia ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 14:22
- Nahlásit

blanulinka1
Ema mele mámu...
Jo, jo. V porodnici byla paní, která se dlouho marně snažila otěhotnět, pak se podařilo, ale následovaly 3 samovolné potraty. Čtvrté těhotenství sice skončilo donošením dítěte, ale porodem mrtvého človíčka. Páté dítě se narodilo před 30.tt a strašně dlouho bojovalo o život. Nakonec, když ji i s chlapečkem propouštěli domů, hodnotila svůj nejhezčí den v životě a nejkrásnější a nejvzácnější dar, který si odnáší. Na to kontrovala jiná maminka -3 násobná matka dětí, co přišly sotva se otřela o slipy: "Jo moje drahá a obě dopadnem bohužel stejně, za 15 leti Ti tvůj syn řekne stejně jako všechny děti, že jsi úplně blbá, že ničemu nerozumíš, bude obracet oči vsloup a poprosí maximálně tak o peníze..."
Celý pokoj se musel smát, protože v té nadsázce je bohužel velký kus pravdy

abby
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 14:23
- Nahlásit

Mel

Ty jo,to jsem nevěděla,že je Emma moderní.Nám se začala líbit před pár lety,když jsme shlédli seriál Přátelé

sarax

Chtěla jsi k Viktorce a ne k MíšeTy určitě vymyslíš nějaké krásné jménoTo dokazuje už Viktorka

Garfield

Tak si to užívej.Kdo ví,jak to bude za chvíli

sarax
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 15:01
- Nahlásit

abby
Chtěla jsi k Viktorce a ne k Míše
dyž voni ty haranti s náma bydlej fšichni
Garfield
Jo moje drahá a obě dopadnem bohužel stejně
jj to je fakt...sem četla jak bezdětný manželství jsou nejstálejší že prej s dětma jde mnoho radostí a starostí a asi nám ty haranti kazej fstahy...ale prej stačí počkat až dorostou a vypadnou z domu

brut
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 15:04
- Nahlásit

abby
screening dopadne dobře ..... hlavně se neděs dopředu

Hlásím, že mladej chodí ohnutej jak paragraf a já jsem polohysterická .... nejhorší je, že ho ani nemůžu žďuchnout do zad, aby se narovnal

brut
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 15:06
- Nahlásit

Garfield
buď ráda, že máš hodnou Myšmu ...a ven bych taky na chvilku vyrazila...v podvečer nebo pak dopoledne, kdy není takové horko.

Koukala jsem, že hodně se objevuje i Justýna, Julie, Lada atd.

abby
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 15:12
- Nahlásit

brut

Já se neděsím.UTZ nám dopadl dobře,teď čekám jen na krev.Ale když předemnou vylezla plačící paní z ordinace,tak mi moc dobře nebylo.Ale pak mě ten rarášek z toho dostal.Pořád sebou mlel,hýbal ručičkama Podle Zdendy si prý trénuje šachové partie

Pěkná jména jsi vybrala

sarax
Už dlouho nebudou.Co vlastně mladá,už dělala přijímačky?

brut
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 15:16
- Nahlásit

abby
to je fajn, že jsi v klídku... budete mít klidné, hodné mimi ... jména dopředu neříkej, chceme překvapení
a jéje ... šachové partie.... už jsem nehrála ani nepamatuju, úplně jsem vyšla ze cviku ( mladej sice šachy umí taky, ale nevydrží se u nich dlouho soustředit )

brut
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 15:18
- Nahlásit

A když už jsme u těch jmen, tak já mám oblíbené Ráchel

abby
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 15:22
- Nahlásit

brut

A víš,že Ráchel je nádherné jménoTy jo,to si zapíšu do seznamu

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 15:34
- Nahlásit

tak gdyž už sme u jmen...můj manžel má šéfa,bydlí tři domy od nás a s celou rodinkou kamarádíme.Manželé se jmenují Lucie a Ladislav Mokří,mají dva syny,Maxima a Mikuláše.Potud dobrý........až na to,že se pokoušejí o třetí a Láďa prohlásil,že jestli to bude kluk,bude to MEDARD!!!! Strašně moc Lucii přeju tu vysněnou holčičku!

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 15:36
- Nahlásit

brut
Jestli to není tajný,s čím byl kluk na operaci???

sarax
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 15:41
- Nahlásit

abby
jj máme po přijímačkách a jsme přijatý na hotelovku tak pohoda
a Ráchel jde,ale jak se to zdrobní????

jinak už sem si tady v tý smšti pár typů vybrala

abby
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 16:15
- Nahlásit

sarax

Tak to moc gratulujuA co jsi vybrala

Tak už mi volali kvůli výsledkům z krevních testů a ty taky to vyšlo O.K.

sarax
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 16:35
- Nahlásit

abby
super že vyšly dobře moc ti to teda vám přeju
a nepovím se jsem vybrala..to nebude úplně veřejný,možná jen pár lidí se to dozví

Martina
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 16:48
- Nahlásit

Tak jsem to tu zase přelouskala, takže:
Terri
gratlulujeme k dalšímu zoubku, už jsem myslela, že jen Dorotka je nějaká výjimka, když ji rostou zuby jen dole.
A už jsem taky pár kousanců do prsa schytla, nic příjemnýho, ale teď už nějak vím, kdy by mě mohla hryznout, tak včas pitíčko uklízím. Kolikrát jsem si říkala, že s tím kojením taky seknu, ale zatím je to to jediné co Dorotka pije na žízeň, takže přes léto asi ještě vydržím.
sarax
gratulujeme k přijetí na školu, jupíííí, šikovná holčička.
nepovím se jsem vybrala
nebuď labuť, nechceme jedno jméno, napiš jich víc a to už nepoznáme a za dva roky stejně zapomeneme.
abby
tak to je super zprávička, jen tak dále.

abby
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 17:06 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

sarax

vlastně jsem ráda,že ho nepovíš.To víš,co kdyby jsme se náhodou shodly

brut

Musím říct,že jsi mě tou Rachel dostala.Já totiž pro kluka taky přemýšlím o židovském jméně kvůli Zdendovým předkům

Terri
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 21:09
- Nahlásit

Martina
A už jsem taky pár kousanců do prsa schytla, nic příjemnýho, ale teď už nějak vím, kdy by mě mohla hryznout, tak včas pitíčko uklízím
Já též ale při ránu to nějak nestíhám
Kolikrát jsem si říkala, že s tím kojením taky seknu, ale zatím je to to jediné co Dorotka pije na žízeň, takže přes léto asi ještě vydržím.
šak bys jí dala umělé mlíko ne? Miši strašně chutná

Jo a teď jsem si všimla na fotce toho hracího pultíku či co - co to máte?

Martina
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 21:51
- Nahlásit

Terri
šak bys jí dala umělé mlíko ne?
no, zase si říkám, proč budu cpát peníze do umělýho, když mám ještě mlíčka dost, ale asi na to stejně dojde. A přes to léto na cestách a tak i s tou přípravou um. mléka nic moc, to v na cesty mateřský je asi nejlepší.
Jo a teď jsem si všimla na fotce toho hracího pultíku či co - co to máte?
Je to od simby toys, dá se to různě natáčet ten pultík i to držátko nad tím, je to na kolečkách, takže je to potom jako takový vozíček, jakoby chodítko. A jsou tam tři písmenka a tři čísla na vkládání. Nevím jak to popsat, ale to jde z toho poznat. Dorka to dostala k vánocům, tak to bylo chvilku ve skříni, ale teď už u toho vydrží.
Jinak jsem si dneska udělala radost, konečně jsem sehnala slunečník na golfky akoupila slabou dečku v tý barvě co kočárek, tak mám táááákovou radost.

Terri
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 22:05
- Nahlásit

Martina
no, zase si říkám, proč budu cpát peníze do umělýho, když mám ještě mlíčka dost, ale asi na to stejně dojde. A přes to léto na cestách a tak i s tou přípravou um. mléka nic moc, to v na cesty mateřský je asi nejlepší.
jasně Já jsem byla až překvapená, jak Miši to UM chutná... tak jsem ráda. No a zas tak náročné to není - mlíko má ráno a večer, takže příprava ok. V poledne a celkově když chce , má čaj.

od simby toys
je to moc hezké se musíme taky po něčem interaktivním poohlédnout...
Jinak jsem si dneska udělala radost, konečně jsem sehnala slunečník na golfky akoupila slabou dečku v tý barvě co kočárek, tak mám táááákovou radost

To věřím

Martina
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 22:32
- Nahlásit

Terri
se musíme taky po něčem interaktivním poohlédnout
Nevím jestli jsi to tam četla, psala jsem to sarax, že to dostala Dorotka od tchýně k vánocům. Když jsem zatřásla pod stromečkem krabicí, tak jsem se děsila co v tom bude, ona je totiž babička kabrňák na "super kýče", ale tohle se jí docela povedlo.
No a zas tak náročné to není - mlíko má ráno a večer, takže příprava ok.
to ne, je to spíš o pohodlnosti, vyvařovat flašky a pořád se tomu v kuchyni uhýbat, znám to od holek, protože jednu jsem kojila 6 měsíců a druhou 5, takže obě flašku měly. Uvidíme, ono to nějak vyplyne postupem času samo, nebudu to nějak lámat přes koleno.
TAk mi tu teď lítá kolem kurzoru srdíčko, tak tady pátrám co to je, dala to tam puberta a neví jak s tím pryč, prej jestli mi to vadí? Já se z nich fakt picnu.

Martina
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 22:35
- Nahlásit

No řekněte mi jestli je tahle maminka jako normální? Fakt mi to rozum nebere, svěří děti holce, kterou nezná a nahlásí to až večer, si asi myslela, že bude mít chvilku klid a až je slečna povozí, tak je vrátí?
http://www.novinky.cz/clanek/139893-v-olomouci-se- ztratila-sestitydenni-dvojcata.html

sarax
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 22:49
- Nahlásit

abby
no brut popíchla i mě celej den přemejšlím jak se to dá zdrobnit
Martina
slunečník na ty Chicca????a jakej je někde na netu???nutně taky sháním a nejde mi to
Terri
Martina
sem objednala včera interaktivní hračky na netu..bo předevčírem..jako fakt boží věci....
a ta paní je fakt divná...cizí holce dát děcka

Martina
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 07:47
- Nahlásit

sarax
slunečník na ty Chicca????a jakej je někde na netu???nutně taky sháním a nejde mi to
No já sháněla všude možně už když jsem kupovala golfky, jenže takovým těm kecům jako že "univerzální slunečník", moc nevěřím, protože ty golfky nemají kulatou konstrukci, mají takovou tu oválnou, ale to ty tvoje asi taky, tak jsem měla strach, aby to tam pasovalo. Včera jsme byli v Jihlavě a tam jsem je koupila v obchodě. Prodavačka se mě ptala na jaký kočár to chci, golfky jsme měli s sebou, tak jsem jí říkala, že na tenhle a ona říká jooo, chicco, na ty jde krásně tenhle. A ukazovala mi ještě jeden typ kvůli barvám, ale ten by tam prej nešel. Takže fakt ne každej tam jde. Jen jsem si představovala takovou tu světle šedou barvu a oni měli jen černou, červenou a tmavě šedou, tak jsem vzala černou, protože kočár má černou boudu, tak to bude dobrý. Tady je ten obchod:
http://www.lovelybaby.cz/kontakt.html

Martina
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 07:48 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

Teď jsem ho našla na netu, je od Eisbärchena, je to přesně tenhle a fakt tam pasuje perfektně:
http://www.babydracek.com/scripts/podrobnosti.php? IDZ=2392
Jen trošku krmí s tou cenou, běžná cena v obchodech není 690,-, já za něj dala 389,-,takže i parádní cena.

Martina
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 08:11 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

Tak dvojčátka se našla, to je dobrá zpráva. Aspoň si dá matka příště pozor komu půjčuje kočár, ne vždycky by to muselo takhle dobře dopadnout.

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 09:30
- Nahlásit

Martina
a kdy se našly???ještě včera doufám...
jinak v Baby Dráčku nakupuju,máme to kousek od barákutak se tam stavím...a ceny mají teda vyšší ale zas se dají ukecat někdy

Martina
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 09:35
- Nahlásit

sarax
a kdy se našly???ještě včera doufám
http://www.novinky.cz/clanek/139893-ztracena-sesti tydenni-dvojcata-nasli-v-noci-policiste.html

Terri
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 09:57
- Nahlásit

Martina
to ne, je to spíš o pohodlnosti, vyvařovat flašky
já jí dávám i mlíko z hrníčku Teda, ne že bych no nevyvařovala...
Huš se mi to blíží....láhev vína, kilo fazolí, obrovská čokoláda..

sarax
jé a jaké? dejte mi nějaké tipy

Fotky Mišina prvního rohlíku (vlastnoručně ukořistěného )

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání