| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 12:45
- Nahlásit
Teda koukám, jak se tu objevuje čím dál víc zubisek.... gratuluju.
Naštěstí mně skřípání zubů nevadí, daleko horší mi přijde nečekané vykřikování, kecání popř. různé vstávání a vrtění. Toho si do sytosti užívám v chatě, kdy všichni chrníme ve stejné místnosti
Mladej má stehy venku, jizva vypadá docela dobře, pomalu se začíná vylupovat a tak trochu svědí. Žebra samozřejmě stále trochu pobolívají kor při dlouhém sezení, prudkém pohybu, při delší chůzi, zvedání z lehu atd. Ale na druhou stranu vypadá docela dobře, od pondělí má mladej povinně chodit do bazénu plavat, takže budu chodit s ním jako doprovod. Od začátku června bude pomaličku chodit do školy... na jednu až dvě hodiny ze začátku. Zatím je hodně bledý, hubený a pořádně otrávený....
Nejhorší je to hrbení, při rovnání ho žebra bolí a tak zatím chodí s ohnutýma ramenama.....ovšem už má zvednutou hlavu a nevypadá jak želva vylézající z krunýře. ... v pátek jsem dostala od profesora pomalu vynadáno, že bych chtěla, aby byl hned rovný jako svíčka, že prý nemám mít strach, že se sám od sebe určitě narovná sám, až ho to nebude tak moc bolet..... takže doufám
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 12:49
- Nahlásit
Terri
my máme mlíko taky tak hodinku až hodinku a půl po kaši
Martina
jasně že fotku i s horní dásní musíš dodat
brut
jasně že se narovná neboj..dyk to není taková doba..když si vezmu jak dlouho jsem si tuhle nesedla a tedka už sedím
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 12:54
- Nahlásit
sarax
když si vezmu jak dlouho jsem si tuhle nesedla a tedka už sedím
to mu ani nemůžu říct, už teď brblá, že bych od něj chtěla zázraky a ty že fakt neumí
Ale je fakt, že vypadá docela dobře .... jen jsem z něj strašně utahaná, se pořád nudí a tak mu vymýšlím práci ( takové párání svetru je ideální nebo kreslení slíbených restíků atd.).... je to horší než když byl prtě
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 12:55
- Nahlásit
brut
je to horší než když byl prtě
takže si na víkendovce krááásně odpočineš s Vikinkou
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 13:00
- Nahlásit
brut
Ale je fakt, že vypadá docela dobře
No vidíš, to je aspoň slovo. To víš, že to bude jen lepší.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 13:01
- Nahlásit
sarax
jj, už se těším .... asi jsem zůstala na úrovni prťat, ale vymyslet smyslplný program puberťákovi ´, který se nemůže moc hýbat, je trochu únavné... zlatá Viktorka, si jí pořádně užiju a pomazlím
|
abby
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 13:14
- Nahlásit
brut
tak to je fajn,že se postupně zlepšuje
sarax
Já se chcu taky mazlit
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 13:20
- Nahlásit
abby
na srazu néééé?? ale musíš pomalu se malinko stydíme cizích..jen chvilinku
brut
aby neměla Viktorky plný zuby
|
abby
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 13:22
- Nahlásit
sarax
Jaký cizí.Jsem si ji chovala,vozila,směje se na mě z fotek
A budete tam až do neděle?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 13:31
- Nahlásit
sarax
myslíš? Když bude nejhůř, tak jí předám mamince a uteču
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 14:03
- Nahlásit
abby
jj budem..ale v neděli pojedem nějako brzo neb jedem přes Třebíč
brut
tak jí předám mamince a uteču
počki jak se jí maminka zbaví zmizí
|
abby
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 14:09
- Nahlásit
sarax
Fajn.My přijedeme v sobotu navečer.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 14:34
- Nahlásit
teda holky vy zase jedete
kůrku dávám ale i normál chleba, nemáme se níčeho obávat a z lepkem je dobré začínat už od 6měsíce (pokud se kojí) prýsi na to lepší zviknou a je méně alergií.
Broskev dávám oloupanou a držím ji já poněvač klouže a lovili jsme ji po celé kuchyni - zatím se alergie neobjevila.
Dr. mi říklala ať zkoušíme čím dál víc potravin a sledovat. Jen vajíčko (celé) a kravské ml. raději až po roce věku. Jinak můžeme vše
Zítra se chci poptat v lékárně na nejaké um.mléku a začnu mu taky dávat jako vy. Jaké vubec kupujete??
Dneska jsem k snídani zkusila loupák to by ste čučeli jak baštil. Trošičku jsem mázla máslem a skoro půlku snědl.
Jo a hlavně se nemáme obávat tuků, jako třeba tučných jogurtů a tak, že je to moooc důležitý pro děti, že čím menší tím více tuků potřebují. Je teda fakt že mat.mléko je hodně tučné, nejde moc vyprat z triček a pyžam
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 14:36
- Nahlásit
Petra
kupujeme Hero baby lactum..nové mléko někdy tak rok na trhu a spokojenost cena je cca 330 kč za 800 g
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 16:31
- Nahlásit
Petra
Add broskev - my dáváme broskvovou přesnídávku a taky z ní nic neměla.
Mlíko - Zkusila jsem Sunar(ku) a teď dávám Bebu. 294 kč/800 g.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 19:47
- Nahlásit
Martina
Dorinka je krásná, směje se jako sluníčko
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 20:02
- Nahlásit
Petra
Tak já zatím žádné umělé mléko nedávám, takže neporadím. Spíš pak budu sosat informace tady. Ale myslím, že ho ještě dávat nemusíš, když kojíš a mléka máš dost, to je zbytečný, teda pokud nechceš skončit s kojením.
Jinak děkujeme za pochvalu, fakt je to sluníčko.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 20:38
- Nahlásit
Martina
tak tak, sluníčko - to je přesné
Jinak hodně je chválen ještě Nutrilon.
Tak dneska jsem tedy přestala (asi) kojit...pokud to prsa přes noc vydrží...odplynulo to tak samo, prostě Miš ráno přestala chtít... tak na jedné straně se strašně těším na kýbel fazolí, mega čokoládu a lahvinku vína, a na druhé straně...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 20:44
- Nahlásit
Terri
a na druhé straně...
a ta depka tě přepadne ještě mockrát
jinak to mléko od Hera je dle mého ještě lepší jak Beba a cena se taky bude lišit dle regionu
Martina
jj sluníčková zubejda
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 20:48
- Nahlásit
sarax
jinak to mléko od Hera je dle mého ještě lepší jak Beba
proč (v čem) myslíš?
cena se taky bude lišit dle regionu
a dle lékárny či drogerky
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 20:55
- Nahlásit
Terri
a dle lékárny či drogerky
určo...
no myslím páč sem koukala na složení..ale někdy v létě a pak jsem to probrala s naší můdr a ta nabídla Hero a Bebu s tím že Hero má lepší věci na imunitu a tak as vzhledem k tomu že jsme vcelku OK až na pár rýmiček tak se mi to líbí
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 07:45
- Nahlásit
Martina
zatím ještě kojit chci, ale myslím třeba na zapití chleba nebo tak.
Mlíka mám pořít dost
Terri
taky mám z toho strach až mě nebude chtít, ale na ty fazole se fakt těším
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 08:02
- Nahlásit
Petra
myslím třeba na zapití chleba
Tak to zkus čajík nebo jen kojeneckou vodu a nebo po jídle normálně dej prso.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 16:42
- Nahlásit
Martina
Tak to zkus čajík nebo jen kojeneckou vodu a nebo po jídle normálně dej prso.
to všechno jsme zkoušeli, jen to prso vyhrálo, ale chtěla bych ho pomalinku naučit na flašku nebo hrnek, a třeba by to šlo z mlékem. No nevím uvidíme koupila jsem Nutrilon, poradila mi ho lékárnice že patří mezi ty nej
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 19:16
- Nahlásit
sarax
Hero a Bebu s tím že Hero má lepší věci na imunitu a tak
jsem se ptala právě v lékárně a oni že sice všechno splňuje normy, ale Beba a Nutrilon patří mezi ty nej. A pak se zamyslela a řekla že ještě to Hero už vyrábí narozdíl od Sunarky taky "vyšší třídu" - ukázala mi to co máš Ty. A že to je na úrovni s B a Nutr.
Ale tak, to si nevybereš, hlavně že je všecko dobré
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 21:40
- Nahlásit
Petra
chtěla bych ho pomalinku naučit na flašku nebo hrnek
To jsem si taky říkala, ale prý děti nemají žízeň, tedy potřebu pít, proto se nenapijou z hrnku ani flašky, pokud nebudeš kojit, tak budou potřebovat doplnit tekutiny tak prej pít budou. Zřejmě potřebu pití zatím pokreje naše kojení a tak nechtějí flašku, tak mi to bylo vysvětlováno. Nemám prý se bát, že když by měla malá žízeň, tak se napije. Už jsem to nějak přestala řešit. V úterý jdu k naší mudr tak se zeptám co ona na to.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 15:35
- Nahlásit
Martina
jo asi jo taky jsem to slyšela a asi je to pravda. Když bylo horko tak se i napil ale teď ani loka, Naše Dr mi to taky tak říkala abych to moc neřešila ale stále nabízela kdyby náhodou už žízeň měl
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 16:23
- Nahlásit
Martina
Ten polozubej úsměv je nezapomenutelnej,ty děti jsou s ním sladký,Dorinka s ním umí pracovat.
Hodím sem Štěpána s Tedem,jak se krmí granulema pro kočky.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 16:38
- Nahlásit
Na výletě.
A spinkáček.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 17:26
- Nahlásit
jablunka
tak já sem taky přidám.Teď tu byli mlaďoši a hned jsem vyblejskla Julinku-vnučku.A samo,že jsem se zase chytla se synkem.Na moje tvrzení,že 5-timěsíční dítě,když má žízeň v teple,tak že může dostat pár lžiček vlahého čaje,hned vylít,že NEEEE,že jejich dětská lékařka pravila,že stačí jen kojit.Ach,kam ten svět spěje.
|