| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 10:51
- Nahlásit
Holky videa a fotečky skvělé, teď už budete mít tuplem o zábavu postaráno
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:00 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
brut
hlavně že se to zlepšuje...jen přesvědčit dospívajícího, aby úzdravu neuspěchal
Miš má ráda Tarzaní kousky
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:15
- Nahlásit
Terri
Jsem dostala vzorky Hippu mlíka když jsem tam nechala přes tisícovku za jinčí věci pro Michalku
ahá, tím chceš říct, že mám jít utrácet a že mi možná někde něco někdo dá? Tak to radši koupím tu krabici mlíka, pořád to bude levnější.
se mi líbí dupačky, na miminech a ne ty riflové šatičky atak
to chceš jako říct, že se ti naše pampelišková víla v riflových šatech nelíbila jo?? Tak teď budu až do večera plakat. A jak, už se mi derou slzy do očí.
Ale jinak:
Miška je kouzelná, fakt taková Tarzanoidní. Video super, tatínek jí pěkně rozesmál, no jo jsou to holt ty holky, ty se můžou po tatíncích utlouct.
brut
to je dobře, že se zlepšuje, teď to přes prázdniny vychytá a v září hurááá do školy.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 13:44
- Nahlásit
Martina
Terri
víte, co je největší problém? Při poslední kontrole mu primář dovolil od července plnou zátěž ( ovšem s tím, že si musí dát pozor na nárazy), může hrát tím pádem i mezinárodní turnaj a tak si mladej myslí, že je v úplném pořádku.... jak říkám, ach jo, puberťáci
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 20:47 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit
Garfield
krásně si to napsala, od tebe se hezky čte.
Kojení z kloboučku je úplně bježné, já sním kojila asi do třetího měsíce a pak se Peťula chytil i bez a do dneška kojíme bez. Jinak mi bylo doporučeno vyvářet každých 24 hodin a opachovat po každém kojení a ukládat do vyvařené skleničky, ale uvidíš že se to malá naučí a budete taky bez, holky jsou větší dravci než kluci. Jo a 20min kojení se taky srovná, pak už jsou to jen 5min a někdy i 2min
Terri
páne malá je už pěkně velká a pěknej tajtrlík
brut
mladýmu ortnulo.... tak to je dobře, ale lituju tě
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 20:52
- Nahlásit
Martina
v TESKU je akce na pleny
a na Nutrilon 800g za 200Kč jinak u nás v lékárně je 850 za 309Kč
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 21:00
- Nahlásit
Petra
No vidíš a ty naše fialový, ale akce platí do 17.6. a to nevím jestli někoho seženu, kdo tam jede. Ale stálo by to za to. I když teď zásobu mám, tak plínek není nikdy dost.
Jo a nutrilon neeee, po tom se mi Dorotka málem poblinkala. Vypadá to, že budu kojit až půjde do školky.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 21:18
- Nahlásit
Martina
plínek není nikdy dost.
joo to máš pravdu, máme zásob na několik let
ne to je jen sranda ale zásoby mám pro Peťulku všeho, mlíka, kaší, ubrousků. U nás v zapadákově pro mimi koupím jen vodu a tak tu zásobu mít musím
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2008 09:54
- Nahlásit
brut
Tož lepší, než kdyby měl všechno zakázaného (možná )
Martina
ahá, tím chceš říct, že mám jít utrácet a že mi možná někde něco někdo dá? Tak to radši koupím tu krabici mlíka, pořád to bude levnější
no že....
to chceš jako říct, že se ti naše pampelišková víla v riflových šatech nelíbila jo?? Tak teď budu až do večera plakat. A jak, už se mi derou slzy do očí.
och, tak to rozhodně ne! Dorotka je krásná v čemkoliv a pampelišková víla byla kouzelná.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2008 20:20
- Nahlásit
Terri
Dorotka je krásná v čemkoliv
jistěěěě a Viktorka má taky pěkný sukýnky
vony dupajdy ano ale mě se líběj na malejch na větších se mi líbí cosi prostě pro větší
jinak přijeli jsme ze srazu kde se Viktorka fakt vydařila.měli jsme pokoj se střešním oknem bez žaluzií a v sobotu v noci kdy jsme šli spát v půl 4 byla od 4 vzhůru neb bylo světlo,takže jsme byli s tatínkem jak mrtvoly těším se na spánek
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 07:14 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
sarax
jistěěěě a Viktorka má taky pěkný sukýnky
vony dupajdy ano ale mě se líběj na malejch na větších se mi líbí cosi prostě pro větší
šak šak, tak to myslím Když jsme byli na vítání občánků, tak už pidi dětičky měly riflové sukénky, šatičky nebo gaťky. Chudáci se v tom ani nemohly hýbat...
Mám jedny "bodie-šaty", jakože je to bodýčko a na tom přidělaná z jednoho kusu balerínka a zdá se mi, že v tom Miš vypadá divně
Jó, zvláštní jak dětičky vycítí, kdy se rodiče chcou nebo potřebujou nutně vyspat a překazí jim to co?
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 08:50
- Nahlásit
sarax
Terri
spánek jo, spánek, ale holky nevím možná bych radši ještě nocovala se dvěma miminama než řešila naši puberťačku, s tou to mlátí, já to asi opravdu nepřežiju. Nejvíc mě rozčiluje jaký pořád háže fucky. Domluvit nepomáhá, ignorovat nepomáhá, ach jo. Asi se někam odstěhuju.
Petra
v TESKU je akce na pleny
Dík za typ, už je mám doma. Dva balíky + třetí zdarma. No nekup to, když tě vyjde plínka na 1,70 Kč.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 10:34
- Nahlásit
Martina
Nejvíc mě rozčiluje jaký pořád háže fucky. Domluvit nepomáhá, ignorovat nepomáhá, ach jo.
no jo, když má vzor i v premiérovi, tak co bys chtěla
Asi je lepší ji jen říct, že se Ti to nelíbí a ostudu už si trhne sama...
Ty plínky asi jen tescové ...nebo i Pampersky?
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 10:43
- Nahlásit
Terri
Ty plínky asi jen tescové ...nebo i Pampersky?
Já kupuju ty fialové tescové, vyhovují nám víc, takže jsem se po Pamperskách ani nepídila. Ale koukni na nějakej leták tesca na netu třeba to tam najdeš. Akce je jen do 17.6. na ty 2+1 zdarma.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 17:27 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
Nazdárek,mám takový dotaz.Vím,že když se kojí,tak by se neměly jíst jahody.Může to mít vliv i v těhotenství?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 17:32
- Nahlásit
abby
klidně si dej ... já je baštila taky a obě děti jahody milují, nikdo z nich nemá na ně alergii
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 17:39
- Nahlásit
abby
jasný jak píše Brut dej si nač máš chuť,při kojení to bude horší
|
abby
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 17:43
- Nahlásit
sarax
brut
No,já se ptám kvůli kamarádce.Já sním tak misku denně,ale ona to jí na kila
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 17:51
- Nahlásit
abby
já taky... a to i v těhotenství
Jo a mladá vyrostla na rajčatech...denně 2-3kg
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 20:58
- Nahlásit
Hele ženy k těm jahodám: Fakt je při kojení nemůžu? Manžel má zítra přivézt bedýnku a neříkejte mi, že si nedám.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 21:59
- Nahlásit
Jsem taky v těhot. jedla všecko! U kojení jsem si dávala víc bacha, takže spíš s mírou. Páč rajčata na kila a taktéž ty jahody Miš už jahody taky měla a dobrý
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 23:47
- Nahlásit
Martina
ehm já si dala teda od všeho trošlu i při kojení vždycky malinko na zkoušku a bylo
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 07:30
- Nahlásit
Terri
sarax
Tož to dneska vyzkoušíme, já i Dorotka.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 08:00
- Nahlásit
Martina
Stejně jsme omezená generace, dřív jedli všechno a nikdo na alergie nemyslel...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 08:32
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/clanek/142671-kalifornska-po licie-zastrelila-muze-pote-co-ubil-batole.html
Aspoň že ho zastřelili...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 09:04
- Nahlásit
Jsem právě Miši strčila do ruky meruňku a papáme
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 19:53
- Nahlásit
Ahojky hoklky,
jahody, třešně-bez pecek baštíme normál a nic,a moc mu chutná kedlubna-rostlá u nás na zahradě, a okurky ale rajčata ještě nemáme ty kupuju a taky je má moc rád
Terri
pampersky tam taky měli v akci ale nevím za kolik, dávali k nim ubrousky na zadeček
ty tesko pleny jsou fakt dobrý, jen je od ukázek na NOVě víc prohlížím aby v nich nebyl hřebík, jinak jsme s nima spokojení
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2008 21:07 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
Petra
teda vy toho papáte, to Dorotka takovej kabrňák není. Teď dělá ofuky i se zeleninou, snažím se jí všelijak oblafnout, hrůza. A ta kedlubna Péťu nenafukuje? To naše háklivka by asi prořvala noc, takhle s každým prdem nadělá, hlavně v noci, to je vždycky kroucení, kňourání a pak jeden prd, táta říká, že se s každým musí pořádně rozloučit.
víc prohlížím aby v nich nebyl hřebík
Tomu, že tam našli hřebík nevěřím, pár dní před tím tam našli takovej ten modrej provaz, tomu věřím, ale ten hřebík to je podle mě blbost a rodiče se chtěli jen zviditelnit, zdáli se mi divní, třeba si mysleli, že jim dá Tesco pár balíků jako odškodnění a navíc mi neříkej, že by sis takovýho velkýho hřebíku přes celou plínu nevšimla, kdybys to děcku dávala. No nevím, prostě to jsem jim nebaštila, kdo ví jestli něco dostali.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 07:15 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Martina
Add akce - no tak příště, Tesco mám z ruky, ale pro botičky jsme posledně vyrazili i s Miší, normálka jsme jí posadili do košíku a ona byla z hypermárketu naprosto unešená, pořád koukala, na divné chlapy ukazovala prstem, volala na jiná mimina; pak jsme jí dali rohlik tak ho všem ukazovala a "nedávala"... A když jsme koupili ty botky tak v nich už chtěla pořád jen chodit a nechtěla být v košíku.
Ona umí už krásně říkat "ne" a kroutí u toho hlavou, takže věta "chceš do postýlky", "chceš hami", "chceš k dědovi" , "chceš dudlika" vypadají krásně
Petra
Jste dobří baštiči!
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 07:36
- Nahlásit
Terri
Dorotce se taky líbí v těch nákup. košíkách. Mlátí nohama a tleská u toho. Ne ne ne taky říká a teď se naučila ještě ty ty ty a hrozí u toho prstíkem, tak jak to dělám na ní já, když něco provede. Ale tuhle jsme se nasmáli, protože to udělala na babičku, když jí zakazovala lézt pod stůl, babička na ní zvýšila hlas a Dorotka na ní sama od sebe udělala ty ty ty, tak to jsme se nasmáli.
Jo jinak jsem včera koupila sunar, ten se mi zdál vždycky takovej nejchutnější, protože nikde žádný vzorky nemají, tak jsem jí ho udělala ráno, kdy jsem věděla, že má opravdu hlad a myslela jsem si, že to vypije. Začala mi do toho mlátit a vztekat se, tak jsem to vzdala a dala jí prso a to pila jak o život. Takže um. ml. asi vzdávám a budu kojit až do školky.
|