Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2008 13:15
- Nahlásit

Martina
Dorotce přejeme vše nejlepší k narozeninám, hodné sestřičky a mooooc zdravíčka

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2008 13:19
- Nahlásit

Martina
gratulujem ještě jednou..Dorotka je už veeliká holka

brut
počki ve stejném počtu...to doufám

ale teda baby jako co Vikina na fotkách??

Martina
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2008 13:22
- Nahlásit

sarax
ale teda baby jako co Vikina na fotkách??
jéé, na to jsem zapomněla, pochválit Vikču, to je jasnačka, že je to kóča a na tý druhý fotce úplně hotová kynoložka.

brut
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2008 13:23
- Nahlásit

sarax
počki ve stejném počtu...to doufám
... většinou jeden přibude

jako co Vikina na fotkách??
cooo? no prostě super, jako vždycky .... jen se těším, až jí konečně opět uvidím jinak než na fotce ( pomalu se to blíží... pokud se nic nestane, tak na Mistrovství) a pak doufám, že dorazíte za náma na chatu

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2008 13:27
- Nahlásit

sarax
Vikinka je slečna velkokynológová.

Martina
Dorotce přeje všechno nejlepčí i "kocour v botách".

Martina
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2008 13:53
- Nahlásit

jablunka
Dorotce přeje všechno nejlepčí i "kocour v botách".
Kocourovi děkujeme, je to fakt fešák.
Nevím jestli jsi viděla fotky z oslavy, jsou dvě stránky dopředu.

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2008 15:10
- Nahlásit

Martina
hotová kynoložka.
že jo vid
brut
a pak doufám, že dorazíte za náma na chatu
ale beru s sebou chůvy sráz je velkej
Martina
fotky z oslavy,
ještě jednou je chválím..fakt boží
jablunka
kocour je jako vždy báječnej

brut
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2008 15:12
- Nahlásit

sarax
tak půjdeme na procházku do lesa, tam nikde sráz není a ty se nebudeš muset klepat strachy ....a jako chůvy myslíš Míšu a Trinču?

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2008 15:20
- Nahlásit

brut
Míšu a třeba Jitku?? nebo ta nebude??

Martina
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2008 15:27
- Nahlásit

sarax
ještě jednou je chválím..fakt boží
děkuju moc, taky je doma pořád prohlížím dokola a říkám si, že to není možný, že ta krásná holčička je moje.
Hele to počasí už mě fakt začíná točit. Nepotřebujete s sebou do Itošky kuchařku, uklízečku, chůvu nebo něco takovýho. Byla bych sbalená raz dva. Malá je odstavená, takže v tom vůbec nevidím problém.

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2008 15:36
- Nahlásit

Martina
Malá je odstavená, takže v tom vůbec nevidím problém.

máme to s plnou penzí..ale chůva by se šikla..ale já mám asi cestovní horečku..je mi zla..děsně...

abby
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2008 15:41
- Nahlásit

sarax

Co ty ještě tadyUžijte si dovčuA nezapomeň na postřehy a fotky
Viktorka je krasavice jako vždy

Martina

taky přeju ještě jednou vše neeej.A tentokrát bez těch bolestí

nika00
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2008 15:43
- Nahlásit

ahoj holky tak kolegynka byla planovane tehotna...mela byt cca v 8.tydnu..jenze v nedeli zacala krvacet a na pohotovosti ji rekli ze je v 6.tydnu... (coz ji rekla doktorka uz pred 14ti dny) tak dospeli k zaveru ze zrejme potratila...ale ze to muze rict s urcitosti jen jeji doktorka ktera muze porovnat velikost...
k te mohla jit ale az dnes!!! (i v pripade ze by v sobe opravdu mela mrtvy plod)

no a na dnesek v noci nastaly velke komplikace, protoze opravdu prodelala potrat, takze ji vzali okamzite na sal...

reknete mi jak je mozny ze to nechali takhle daleko dojit? vzdyt 2dny v sobe nosila mrtvy plod...a mohlo dojit k otrave apod...

brut
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2008 15:56
- Nahlásit

sarax
Jitka bude... jen ještě nevím kdy... bude taky nějak v práci....ale až se vrátíte z dovči, tak už bude mít rozpis na srpen, tak nějak sladíme návštěvu s pobytem

nika00

Jandula
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2008 15:58
- Nahlásit

nika00
k te mohla jit ale az dnes!!!

no a že k ní mohla jít až dnes je vina té kolegyně nebo doktorky??? Jestli si kolegyně nenašla dřív čas tam jít, tak může být ráda, že to takhle dopadlo, a pokud je to vina doktora, tak je to na stížnost...

nika00
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2008 16:04
- Nahlásit

Jandula
no urcite doktorky...pac neordinovala a rekla ji ze proste muze prijit az dnes odpoledne....takze alespon se ji vnutila na rano....ale to uz bohuzel nebylo treba. pac v noci jeli do nemocnice...

brut
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2008 16:07
- Nahlásit

nika00
počkej, pokud doktorka neordinovala, tak chyba není na její straně

nika00
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2008 16:09
- Nahlásit

brut
no neordinovala....
ale v nemocnici nemohli s urcitosti rict jestli je plod mrtvy nebo ne...protoze nevedeli jak vypadal predtim...a ty pocty proste nejak nesouhlasili...
takze myslis ze je to chyba nemocnice?ale prece ji nemohli hned plod vyjmout (co kdyby byl zivy?)

brut
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2008 16:13
- Nahlásit

nika00
to ti nevím...ale doktorka, pokud neordinovala, tak za to nemůže .... podle mně tohle všechno měla řešit ve špitále ( a přiznám se, že nemohli s urcitosti rict jestli je plod mrtvy nebo ne...protoze nevedeli jak vypadal predtim...a ty pocty proste nejak nesouhlasili... mi tohle teda vůbec nesedí)

Počkej na Nessi, ta bude vědět, co a jak se dělá ( já jsem přišla vždycky až k těm potraceným drobkům)

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2008 19:50
- Nahlásit

tak my se loučíme a po dovče se těším na viděnou

Erin
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2008 19:53
- Nahlásit

sarax

Přeji jen a jen příjemné zážitky a šťastný návrat domů

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2008 20:06
- Nahlásit

Erin
díkyje mi zla a fakt prej už jedem
ještě koukám na ty kamiońáky co si jezděj v protisměru..grrrrrrrrrrrr

Erin
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2008 20:14
- Nahlásit

sarax

Tak tohle vůbec neřeš!!!!!Hoď si do podvědomí krásnou vizi ,jak se všema vystupuješ na pláži za ranního úsvitu a tulíte se všichni k sobě na písečné pláži....no všechny průsery co by si na vás po cestě chtěly zgustnout sou nahraný..tak papa a užijsi to

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2008 20:15
- Nahlásit

Erin
no všechny průsery co by si na vás po cestě chtěly zgustnout sou nahraný.
DÍK a paa

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2008 20:43
- Nahlásit

nika00

Jistota v těhotenství není nikdy,ale pokud se zastaví vývoj plodu mezi 6.a 8.týdnem těhotenství,tak to má velmi mnoho příčin,nejčastěji genetický problém a organismus nedovolí další růst.V této době dochází k největšímu počtu samovolných potratů a nikde bych nehledala vinu lékaře.A ani žádný lékař na světě tomu nemůže zabránit.Takže pokud lékařka před 14 dny diagnostikovala 6.týden a nyní opět byl 6.týden v nemocnici tak došlo k tomu,co jsem psala výš.Prostě se přestal plod dál vyvíjet a odumřel.Opravdu v tom nevidím nic,co by nepotvrzovalo přírodní zákony.Dítě je dar,dítě není na přání tady a teď si přeji dítě a musím ho mít,protože jsem si to tak naplánovala.A když to nevyjde,tak za to můžou doktoři.Ach jo,ženský, myslete!

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2008 20:47
- Nahlásit

Neessi
Já mám pocit,že tady spíš šlo o to,že ji z nemocnice poslali domů i když si nebyli jistí a nechali čekat na to,až se vrátí doktorka z dovolené a skončilo to před návštěvou doktorky rychlým odjezdem znovu do nemocnice.

nika00
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2008 21:31
- Nahlásit

jablunka
diky..presne o to tu slo....

Jandula
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 09:11
- Nahlásit

nika00
no jo, ale tak za to nemůže doktorka, ale nemocnice... ale i tak, bohužel, se tyhle případy stávají...

Neessi
Mám na tebe soukromý dotaz, mohla bych te kontaktovat na mailu?

abby
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 10:49
- Nahlásit

nika00

Já tomu moc nerozumím.To nemohli zavolat z nemocnice do ordinace doktorky a zjistit si stav přímo.Pokud tam byla sestřička,tak by to neměl být problém.Stejně to doktorka zjistí jen ze záznamu,co je v kartě.

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 12:37
- Nahlásit

abby
ja ti vubec nevim...podle me proste v ordinaci nikdo nebyl az do stredy...ale podrobnosti nevim...

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání