Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 16:26
- Nahlásit

abby
A 125ml jsi nepotřebovala?
Vůbec ne,ale já do těch devíti měsíců nepřikrmovala a ani čaj nedávala,tak prostě nebyla potřeba.A pak už sem užila jen ty větší.
Co se oblečení týká,tak mrňousek bude manekýn
No bezva,aspoň se můžem těšit na luxusní fotečky.
A bude to teda Adámek?

Petra
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 20:14
- Nahlásit

Sylva
maliník jsem pila 2x deně a i mi chutnal
laktační čaj sem měla - do porodnice jsem si koupila takovej granulovanej a fakt to bylo hned po napití znát co kozenka dělaly je ale asi za 100Kč coš se moc neviplatí
tak už domů jsem si kupovala úplně obyč z lékárny sáčkový od firmy LEROS - to by měli být kvalitní čaje. A pila jsem je pravidelně každý den a mlíka bylo na rozdávání

Petra
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 20:21 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit

Sylva
maliník se pije od 36týdne
abby
lahvičky kup zatím dvě aby si měla jako doma, kdyby něco tak je cestou domu z porodnice dokoupíš. Já měla jednu malou a jednu velkou od MAM a jsem snima moc spokojená. Teď máme tři a stačí nám
dej vědět až to na vás přijde, já tu rodila skoro onlaine

Petra
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 20:26
- Nahlásit

Sylva
Já bych malý předstih dala. Ať v porodnici nemáme hlad,
tak to nevím, na to se přeptej třeba v lékárně až budeš kupovat ty čaje. mi jsme měli mlíčko skoro hned, ale kojily jsme přes klobouček asi tak do 3měsíce.
Kdyby tak mám doma úplně nové nepoužité i origi.zabalené

Sylva
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 21:09
- Nahlásit

Petra
Moc díky za rady!
A co máš doma nové, nepoužité? Ty kloboučky? Ty chci právě v nejbližších dnech kupovat. Čili chápu li dobře, že se jich můžeš zbavit, navrhni předání s cenou

Petra
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 09:42
- Nahlásit

Sylva
jestli chceš tak klidně můžeš přijet na návštěvu a nebo ti je pošlu poštou, byli drahé od firmy MEDELA, kontaktní kojící kloboučky- pár velikost S za 159,-. Ale byly fakt ty nejlepší co jsem měla. Rozmysly to a napiš

Garfield
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 17:02
- Nahlásit

Sylva
Já jsem maliník pila tuším ty 3 týdny před porodem 3x denně. Má napomáhat snažšímu otevření a prý posiluje dělohu. Těžko říct, jestli účinkuje, protože bych musela ten samý porod absolvovat bez pití a pak by bylo možno srovnávat. Nic se tím asi nepokazí, ale účinnost vlastně prokázat nelze.

Martina
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 20:28
- Nahlásit

Sylva
Taky jsem pila maliník, ale jak píše Garfield těžko říct, jestli by byl porod bez něj horší. To je stejné jako s masáží hráze. Tu jsem prováděla poctivě, šitá jsem byla míň než u předchozích porodů, ale třeba bych byla stejně šitá i bez masáže. Sice už mám odrodíno, ale určitě bych masírovala a pila maliník i při dalším porodu. Udělala bych všechno jen aby to bylo co nejmíň "auvajs".

Petra
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 21:10
- Nahlásit

Martina
Udělala bych všechno jen aby to bylo co nejmíň "auvajs".
aaaa votom to je
lepší zkusit všechno a věřit tomu

Petra
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 21:12
- Nahlásit

Martina
co Dorinka co dělá, mi už bjeháme že už mu skoro nestačím, ještě štěstí že nedosáhne na kliku jinak by určo utekl. A co spinkání a jídlo no prostě něco napiš

Terri
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 21:39
- Nahlásit

Holky, Malá mi blije v autě - vždy pár km před domovem, tedy cestou zpět. Jezdíme jen krátké trasy a přesto.
Máte nějaké zkušenosti? Přejde to...? Nechci hned dávat Kinedril či tak

Lahvičky jsme nevyužili vůbec, po kojení (11 měs.) přešla Miš hned na hrníček se savičkou.

Dines
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2008 22:20
- Nahlásit

Terri
Hele, a co zkusit tu novou vychytávku, co se doporučuje zvracejícím psům? Před jízdou pár gumových medvídků - údajně to na hafany fakt zabírá (já to teda nepotřebovala), tak na děti by mohlo taky

Terri
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2008 09:11
- Nahlásit

Dines
...a někteří se zblili ze samotných medvídků co?
Malá je ještě malá na medvídky
Každopádně začlo to až když jsme namontili normální autosedačku. Dokud byla ve vajíčku proti směru jízdy, tak vše v pohodě.

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2008 11:01
- Nahlásit

Petra
Všechno nejlepší k svátku....................

Terri
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2008 11:26
- Nahlásit

jablunka
eště že tu vždy někdo je, kdo to hlídá..

Petro, krásný svátek!

brut
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2008 14:04
- Nahlásit

Petra
vše nej, nej k svátku

Užijte si zbytek prázdnin, odjíždím na chatu a budu konečně odpočívat v lese

Petra
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2008 20:50
- Nahlásit

jééééééééééé holky mooooc děkuji zrovna jsem říkala manželovi že si na mě nikdo )mimo rodiny) nevzpoměl
Ještě jednou DĚKUJI

Martina
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2008 21:04 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

Petra
Jen tak zase prolítávám a co to nevidím. Takže taky přejeme všechno nejlepší k svátku a tady si něco mlsni:
Jinak ses ptala co Dorotka. Tak ještě nechodí sama, pouští se na kratší vzdálenosti, ale aby se pustila a šla dál to ne. Je hrozně opatrná, tak jsem docela ráda i takhle je dost pádů. Jinak spí jak kdy, teď nám začínají růst stoličky, takže se budí častěji, ale pořád se to nějak dá. S kojením jsem úspěšně skončila, sunar ji chutná. Jo a to hlavní, chodíme na nočník, normálně si říká. Ráno to většinou nestíháme, protože když vstává, tak už je po..., ale přes den mám nočník na očích a vždycky si ukáže, řekne: "kchr.." a většinou se zadaří. Dneska nám hlásila i v autě, když čůrala do plíny. Doufám, že ji to vydrží. Hodím sem pár fotek.

Martina
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2008 21:21 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

takže:

a tady se sestřičkama:

Sylva
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2008 21:50
- Nahlásit

Petra
K svátku vše nejlepší, především zdravé, šťastné miminko!

Přijet.. nevím odkud seš, ale asi ne. Myslela sem spíš na tu poštu. Nevěděla sem, že sou taky různý velikosti. Mrknu teda v obchodech a ty si nech ty tvé na kojení sourozence tvého běžce

Garfield Martina Petra
Díky holky. Začínám mít předpremiérovou nervozitu. Raděj bych vychovala, odblešila a připravila i ke zkouškám třeba všechny psy z útulku. Haůůů

Martina
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2008 21:57
- Nahlásit

Sylva
Začínám mít předpremiérovou nervozitu
To bude dobrý uvidíš a za rok si to zopákneš. Doufám, že sem budeš házet fotky miminečka. Už nám to tu začíná všem nějak odrůstat.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2008 23:25
- Nahlásit

Ahojky,
už je moc hodin tak vás dočtu jindy, ale jinak vás všechny zdravím.
A tady dávám odkazy na dvě videjka který jsem dneska natočila jak si Kája pěkně hraje z Blejdíkem.

http://www.youtube.com/watch?v=BRlJnxtBSug

http://www.youtube.com/watch?v=dDoIgZvAw5c

Martina
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 07:49
- Nahlásit

Vcelka
Moc hezký. Teda Karolínka vyrostla a jaká je to šikulka.

Terri
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 07:56
- Nahlásit

Martina
gratulujem k nočníku!!! My to zatím ani nezkoušíme.

Petra
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 09:37
- Nahlásit

Martina
mi taky na nočník ale zatím jen kakáme, čůráme tak často že by asi pořát jen seděl. Hodně pije
taje KRÁSNÁ a jak je velká
mi už vážíme 10,90
Sylva
Mrknu teda v obchodech a ty si nech ty tvé OK
neboj to se všechno zvládne
Vcelka
krásná holčiča a šikulka

Martina
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 13:42 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

Petra
taje KRÁSNÁ
děkujeme za pochvalu.
mi už vážíme 10,90
taky pěknej kousek. Dorka měla v roce 10,7 kg. A kdy že bude Péťovi rok? Vím, že někdy v září ale netuším kolikátýho.
Jinak jsem ještě zapomněla napsat, že Dorotka umí ještě nový kousek. Šíííííleně se vzteká. Třeba jenom při přebalování, položím ji na záda a začne bengál. A nejvíc se vzteká v noci. Vzbudí ji nějakej prďous nebo zuby, pak nemůže zabrat a vydrží se vztekat třeba hodinu. Zavíráme okna a dveře, aby na nás někdo neposlal sociálku.

Martina
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 20:26
- Nahlásit

Ještě sem taky prdnu jedno nové videjko. Dorotka nosí míč v zubech. Ze začátku trošku nuda, vydržte do konce.
http://www.youtube.com/watch?v=FFbfzvq1SdI

Petra
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 22:04
- Nahlásit

Martina
bude mu rok 15.9.
jo a vztekání nám jde taky dobře už jsem mu i jednu vyšila přes plínu a zabralo to
Asi to vztekání patří k věku chtějí být samostatný a prd umějí a dělají nechytří

Sylva
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 17:18 - Změnil/a: Sylva
- Nahlásit

Martina Petra
Zopáknu?!! Už teď si chudák dítě řekne, že babička ujde a kde má tu svou mámu.
Jasně, že to zvládnu. Naštěstí je mimulovi všechno jedno. Aspoň prvních pár týdnů. Potřebuje to svoje mlíčko, pochovat a je spokojený. Teda snad! Jen Dr., bo sestřička, bo kdo chodí dom po porodu se asi vyděsí. Bydlíme v nedodělaném domku, pošuci v posteli,... A další návštěvy, plné předsudků, se budou cpát očumovat mimčo. A jak vysvětlím pošukům, že nestíhám být s něma v lese stejně jak předtím?? A že nesmí štěkat na kolemjdoucí a že .. chuďátka moje ušatý

Sylva
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 18:02 - Změnil/a: Sylva
- Nahlásit

Petra
S kloboučky to není až tak jednoduché. Mimo různé velikosti, má každý výrobce jinou tvrdost, tvar atd. Ptala sem se na tebou doporučovanou zn. Medela, ale zrovna tu nemaj. Myslíš, že je to kojenci fuk, nebo záleží na zmíněných vlastnostech kloboučku?

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání