Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Terri
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 18:27 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Sylva
Ptala sem se na tebou doporučovanou zn. Medela, ale zrovna tu nemaj. Myslíš, že je to kojenci fuk, nebo záleží na zmíněných vlastnostech kloboučku?
Mně přišla Medela drahá, tak jsem zkusila ty normál levné. A byl to rozdíl. Hned jsem koupila Medelu Podle mně na vlastnostech záleží hodně - tak jako u všeho - jenže co Ti bude vyhovovat musíš zjistit Ty sama. Ale Medela je jistota
Proč je vlastně chceš? (Asi jsem nějakou zprávu přehlédla) Protože kojit přes klobouček by se mělo opravdu jen když je to nutné a chvíli.
A jak vysvětlím pošukům, že nestíhám být s něma v lese stejně jak předtím??
Přežijou to...

aren
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 18:30
- Nahlásit

Sylva
Vida maminku

Sylva
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 18:35
- Nahlásit

Terri
Díky za radu. Budu teda hledat Medelu. Taky sem váhala nad levnýma, cca poloviční cena, ale pak naštěstí nevzala.
No jo, přežijou to, ale ta nespravedlnost! Pak nemaj bejt děcka pokousaný.
No snad bude mimčo stejně bezproblémový jak doposud. Takže brzo využijem vak a tradá do lesa!

Sylva
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 18:38
- Nahlásit

aren
To víš, tonoucí se ... ) a křičí pomoc na všechny strany :-o Ode dneška přesně měsíc! Kdybyste chtěl někdo zdravého kluka... No fuj, že se nestydím!

aren
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 18:41
- Nahlásit

Sylva
Kdybyste chtěl někdo zdravého kluka..
My sežerem všechno

aren
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 18:43
- Nahlásit

Sylva
Jo a víš, jaký je dnes den? Přesně před dvěma lety jsme se stěhovali do VL

Sylva
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 19:46
- Nahlásit

aren
Sem dumala po špatném přečtení jak to myslíš s tím, že všechno "seženem". Až po dalším přečtení sem vytřeštila oči! Dyž těsně po narození by z něho velkej dlabanec nebyl, vzhledem k tomu kolik vás je, a vykrmovat vám ho, asi už vznikne ňáký to poutko. Nebo aspoň velkej hlad )

A oslavuješ, bo truchlíš??

aren
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 19:52
- Nahlásit

Sylva
oslavuju.
Máš mail.

Petra
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 20:15
- Nahlásit

Sylva
ahoj přesně jak to popisuje Terri měla jsem i ty lený ale Medela je super prostě pěkně sedí a je taková měkoučká no je nej. V porodnici mi jí dali a já dokoupila
Pesani si zviknou na lenošení a budou mimi hlídat a jestli máš fenu tak může mít i mlíko

Sylva
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 22:09
- Nahlásit

Petra
To je tak bezva, že poradíte a shodnete se na názorech na věci. To je pak čovek mnohem klidnější.
No oni rádi lenoší tak jeden den. Po dni náročném, kdy nemůžou únavou ani chodit Mimi budou určo hlídat. Fenka, taková kliďaska, budící respekt svým vzezřením, bude lepší máma než já. Mlíko jako kastrovaná mít zřejmě nebude. Teda doufám. Pejsek je zas takovej cíťa něžnej. Vzpomínám jak přijali kotě. Dokonalí rodičové Tak co vlastně plaším, že? Dyž jejich krmě dítěte by byl zajíc i se srstí atp. , takže na něco mě potřebujou )

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 23:26
- Nahlásit

Petra
teeda ty černobílý fotky Péti jsou nádherný
a taky všechno nejlepší k svátku-pomalu to pročítám ale nestíhám
Martina
Dorotka je prostě báječnáfakt krása a s holkama je boží

Jinak jsme akorát dorazili z Ostravice,takže vás ujistím že Itálie,den doma a pak týden Rudný a 9 dní Ostravice je celkem záhul...Vikinka to zvládala celkem v poho..ale já se těšila do civilizace jako blázen...jdu číst dál

Eimy
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 08:18
- Nahlásit

Prolítla jsem fotky a mimča jsuo všechny super

A to video s aportováním taky

Chtěla bych se zeptat, jestli si některá z vás měří bazální teplotu? Já bych to chtěla zkusit, abych zjistila, kdy je největší šnance, že z toho bude mimčo...

Martina
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 12:47
- Nahlásit

sarax
Díky za pochvalu a vítej zpět v "civilizaci". Aspoň jste si něco užili. My vytáhly paty z domu a všichni jsme prošli nějakou střevní virozu, bylo to docela náročný. Ale Dorotka to zvládla dobře, zvracela jen jednu noc a ráno byla v pohodě. Pak když už jsme byli vyblinkaný a vy...., tak dva dny lilo, takže jsme jeli domů. Jinak jsme jezdlili po výletech, vždycky ráno pryč a večer domů. Dorotce to bohatě stačilo. Teď má to vztekací období, nejvíc jí to bere v noci. Vydrží dvě hodiny řvát. Na dnešek to bylo zase maso.
Eimy
Chtěla bych se zeptat, jestli si některá z vás měří bazální teplotu?
Taky dík za pochvalu videjka. Bazální teplotu jsem si nikdy neměřila. Menses jsem měla pravidelně, takže se docela dobře dala spočítat ovulace, takže jsem si vždycky spočítala které dny jsou uprostřed cyklu, tedy plodné. Vždycky to vyšlo. Moje známá, když se snažili o druhé mimčo, nešlo jim to asi půl roku, tak říkala, že to dělají skoro denně a už je to opravdu moc nebaví, že si připadají jak králící.

Eimy
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 13:35 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

Martina
U nás to bohužel vypadá, že to možná bude malinkato komplikovanější, tak bychom chtěli tu pravděpodobnost zvýšit pokud možno co nejvíc...
Tak jsem zvědavá, jak to dopadne...

Petra
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 18:58
- Nahlásit

Eimy
u prvního syna jsem měřila asi tak rok a nic, chce to spíš se na všechno vykašlat a jeto.
sarax
ahoooj
tak já mylsela že si fotek ani nevšimla-děkuji za pochvalu

Garfield
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 22:23
- Nahlásit

Jak se žije u Myšmákům:

Sylva
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 23:18
- Nahlásit

Garfield
Evidentě mooc fajn Sluší si s Gafem
A na koni jakoby se Mišma narodila! )

Mar
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 08:12
- Nahlásit

Garfield
tyjo na tom konu je boooziiiii

Petra
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 14:22
- Nahlásit

Garfield
to jsou moc krásné fotky, a co slepica vypadá fakt spokojeně???

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 16:47 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Garfield
Božíííííí fotky! A krásňoučká Myšma!

Taky jich sem pár dám.Dneska Štěpánek schodil háro a já sem z toho dojatá.

Malej traktorista.......

A takhle nedávno marodil.

Martina
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 20:50
- Nahlásit

Garfield
jablunka
Kráááása, moc se vám ty dětičky povedly. Jo, kdo umí, ten umí.

Erin
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 22:25
- Nahlásit

jablunka

Tak teda sem zklamaná.A to hodně,jela jsem dnes do Hrocháče (služebně)a uvažovala o přepadení vypravěčské kolegynky, za účelem voštipat a vomuchlovat to krásný buclatý dlouhovlasý anjelský dítě.Jelikož nemám sama ráda přepadovky,tak sem jela zasejc dom a teď koukám z anjela je skoroskín

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 22:53
- Nahlásit

Erin
Tak teda sem zklamaná.
Příště máš přepadnout.
teď koukám z anjela je skoroskín
Nejni to tak hrozný......navíc ty vlásky zase dorostou.Teď je měl pořád to první jemný chmíří a ráno se mu v zadu nedaly učesat.Ale přiznám se,že sem to ořvala.

Garfield
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 10:46
- Nahlásit

Mám normálního dotaza.
Blíží se nám období, kdy začne Myšmajzňous lozit. A bude lozit a lozit a objevovat a ochutnávat a tak a já vůbec nevím, co budu dělat, protože nechat ju lozit tam, kde chodí psák se svýma čapajznama od veškerýho marastu z venku včetně výkalů, bahna a ropných skvrn z kaluží se mi nechce. Nemluvě o tom, že není koberec, který by nebyl hustě oset ovčáčí podsadou a vysavač - ač ten nejvýkonější, jen smutně krčí rameny a říká: "Ty vole, no tak kouzlit fakt neumím!"

Jak to řešíte?

Jandula
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 10:58
- Nahlásit

fromeli
Děkuju tobě i tve kamaradce za doporuceni na tu doktorku, byla jsem tam vcera a byla super, vysledky teda budou az za dva tydny, ale byla prijemna... vubec poprvy mi delali cytologii sterem steteckem (moje Dr. to vzdycky delala jen tou spachtlickou s vatou na konci) - teda vydesilo me, ze na tom stetecku mela krev, ale byla jsem v takovym stresu, ze jsem se na to ani nezeptala... tak snad to nebude nic vaznyho...

Jeste jednou diky.

Garfield
Já bych to tak neprožívala, vyrostli jsme taky v takovým prostředí a myslím, že imunite to neuskodilo... Udrzovat cistotu urcite jo, ale nic se nema prehanet (moje znama ma rocniho chlapecka a do tyhle doby ho nebrala ani do kramu, protoze kdyby nahodou brecel, tak ona by mu nemohla dat dudlik, protoze ma ruce od penez)

sarax
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 11:04
- Nahlásit

Garfield
mno hele Vikinka leze tam co leze Trinča a další psáci co choděj na kafe...s tím nic nenaděláš..je fakt že jsem jí nechávala lézt hlavně v obejváku kterej jsem jako vyluxovala...a pak jsem dooosst užili ohrádku
http://www.malvik.cz/Na-doma/ohradky/plastova-ohra dka-Recinto
máme tuhle a fakt je dost velká je to troška kompromis a nejvíc pohybu po bytě má Viki co chodí
jablunka
krásný fotky..ale kde má můj brouček vlásky??

Garfield
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 11:04
- Nahlásit

Jandula
No vzhledem k faktu, že na Myšmu sahám věčně rukama od psa nebo i od koní, když to zrovna nejde jinak. Běžně kojím v boxe sedící na slámě a kůň Myšmicu očuchává a koukají na sebe z oka do oka, byla pod stanem, teď byla 3 dny na chatě a nemám z toho žádný výčitky, tak si myslím, že úzkostná nejsem, ale když člověk vidí ty její ožužlaný mokrý ruce a představím si, že s něma poleze po koberci a pak ty ruce, který budou vypadat jak tlapa ledního medvěda strčí do pusy...

Přemýšlím o hracím koberečku, ale ten je asi dost malej a dítě na ovládání (že by lozilo pořád do čtverce) asi není

Garfield
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 11:06
- Nahlásit

sarax
Jo ohrádka, ta už je u nás odsouhlasená a jasná. Netuším však do jaké míry dítě uspokojí a na jak dlouho.

sarax
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 11:09 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

Garfield
mno ještě můžeš pokrej jednu místnost dekama od ťamanů a máš to..ale klidně využij ohrádku...fakt se neboj že je málo prostoru
stejně je to na chvilku a já ohrádku využívám do tedka když jsem sama doma a třeba potřebuju věšet prádlo
dítě ti uspokojí pokud ho tam zaměstnáš že..prostě my měli síťovou ohrádku a ta byla dost vratká tak jsme koupili veselou barevnou tuhle a dobrý

sarax
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 11:12
- Nahlásit

Garfield
hele když to vezmu tak Viki stále trávila část dne v postýlce...pochlubím se že stále spí aspoň do 9:30 a odpoledne od 14-17 stále..pak je na řadě na chvíli ohrádka..mezi tím židlička a kočár a pak se osvědčila domácí houpačkadítě v poho a není furt v ohradě

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání