Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 11:41
- Nahlásit

"Pusťte mě ven!"

Paní starostová:

Mel
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 11:46
- Nahlásit

Garfield
paní starostová je boží...

Garfield
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 11:48
- Nahlásit

Mel
Moje záda na to mají trochu jinej názor.

Jandula
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 12:03
- Nahlásit

Garfield
Ježíš, ta je tak roztomilá To je babyvak?

abby
Taky jsem to Sarax psala, že bych chtěla vědět, jestli takhle spací děti jsou dědičný - do dvou let jsem byla taky taková... a přítel je spací teď - tak třeba by se to mohlo hezky zkloubit

A jak ti je, mamino?

sarax
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 12:41
- Nahlásit

Garfield
tak tak paní starostová je úžasný foto
Martina
Dorotce to zas mooc sluší
jinak aby jste viděly jak si ze mě dítě dělá srandu

trošku na mě ukazovala
a pak ukážem plnou hubu zubů

Garfield
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 12:43
- Nahlásit

sarax
Ona má neskutečně miloučkej xichtík a fakt jak byla původně do Honzy, tak teď jde čím dál tím víc do Tebe. Oči už u ní vidím teda Tvoje a nemůžu si pomoct.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 13:02
- Nahlásit

Měla by se tady vést evidence otců, co dělaj hezký děti. Pak čék nemusí kupovat zajíce f pytli, zapíše se do pořadníku a přesně ví, na co se může těšit.

Jandula
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2008 15:24
- Nahlásit

sarax
Plná huba zubů - ta je fakt úžasná...

Petra
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2008 20:49
- Nahlásit

ahoj holky, to není nic nového že tu nikdo není?????

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2008 22:42
- Nahlásit

Petra
no novýho je toho moc jen je moc únavy..tak sem zas dejte fotky at se pokochám

brut
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2008 10:19
- Nahlásit

Všechny zdravím

Fotky jsou úžasné, videjka taktéž ... koukám, jak prcci rosou a těším se na další mimča a zároveň nové fotky už narozených batolat.

jablunka
teda Štěpánek bez vlásků mně dostal ... takhle mu krásně vyniknou očička

Garfield
Myšma jako paní strostová nemá chybu ... naprosto přesná verze klokaňátka

Martina
teda Dorotka je veliká .... koukám na tu poslední fotku a myslím, že budete muset pořídit tříkolku

sarax
Vikča jako vždy mooooc hezká ... jen se už nechce chovat ... koukejte si pořídit další, ať mám co muchlat

abby
jak se ti doma líbí...a jak ti je?

Martina
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2008 12:10
- Nahlásit

sarax
a pak ukážem plnou hubu zubů
Tak to už se těším až budeme moct ukázat my, protože teď jí rostou čtyři stoličky najednou a noci jsou opravdu krušné. Dnes nespala od půl jedný do čtyřech. Pod očima už nemám jen kruhy, ale už i pytle, dokonce vaky.
Jinak Viktorka je jako vždy úžasnááá a roztomilá.
brut
myslím, že budete muset pořídit tříkolku
jj, před chvilkou mi ji zrovna pošták přinesl. Nemá chybu, malá spí, tak jsem zvědavá co na ní bude říkat až ji vyzkouší. Ale určitě se jí bude líbit, protože pořád pokukuje v kočárkárně na tu sousedovic a to ta naše ja "samozřejmě" hezčí.
Petra
to není nic nového že tu nikdo není
ale to asi je, jenom mě nějak dítě nedovolí sedět u PC, hlavně mi ho pořád vypíná Kde jsou ty časy, kdy jsem ji položila na prostředek na deku a malá popojela za hodinu metr. No a večer když už spí, tak to tu jdu poklidit bordýlek a jdu spát, protože mě čeká noční směna. Ale to si vůbec nestěžuju, je to prostě zlato.

sarax
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2008 13:08
- Nahlásit

Martina
ukaž link jakou jsi koupila..at mám motivaci

Martina
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2008 20:10 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

sarax
máme tuhle, akorát jinou barvu. Neměla jsem nějaký zvláštní požadavky jen ten rám a stupačky, když dítě ještě nešlape. Takže jsem spokojená, jo a ještě jedna výhoda je guma na kolech, že to tak šíleně neřve po chodníku jak ta odrážedla.
http://www.detske-hracky.eu/ofrat-trikolka-kov-sma rt-trike-1721-p.html
Hodím sem pár fotek. Na Davídkový by se z fotoseriálu baby osypaly, ale tady je to normální že?

jako psa v kočáru fakt nevozím, to bylo jen pro fotoaparát. Aby mě někdo nenapadl, že mám gaučáka a ještě ho vozím na procházky.

Petra
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2008 20:56
- Nahlásit

ahoj holky taky nějak nestíhám P mi též nedovolí sedět u PC a hlavně začla ta škola fuj
fotky a dětičky jsou krásné, strašně moooc fšichni vyrostli.
http://www.utricertiku.cz/detail.php?zbozi=534015
tak tohle jsem koupila já, ale Peťula jí dostane až k narozeninám. Je moc pěkná a hlavně bytelná

Martina
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2008 21:07
- Nahlásit

Petra
no to je ta pěkná, ale taky pěkně mastná na můj vkus teda. Já dala litr a už tak se mi protáčely panenky.

sarax
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2008 21:50
- Nahlásit

Martina
Dorotka jako vždy kočka a páč zavidíme vozítko jdem hnedka objednat.)
Petra
jj tahle tříkolka je moc pěkná,ale fakt mastná
Martina
hele a do kolika je psaná let??

Martina
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2008 21:56
- Nahlásit

sarax
hele a do kolika je psaná let??
je do třech let. Našla jsem vylepšenou variantu s opěrkou a střechou. Ale takhle je jako 3 v 1 od 10 měsíců, ale to si myslím, že vy už třeba ten ochranej rám nepotřebujete, to je spíš pro prťata co ještě nemaj takovou stabilitu a nechodí. Možná bys sehnala něco lepčejšího, fakt jsem jiný nezkoumala, já hledala s tím rámem, abych nemusela malou pořád sbírat z chodníku.
Jo, tady ten link, řekla bych, že i dobrá cena. A máš to tam dobře popsaný, tak jukni: http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=14529531&tab=3

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 08:15
- Nahlásit

Martina
Jé co to máš za postroj a kšíry? To chci takýýý
Jinak kolobky parádní, už musíme taky něco pořídit... (Začneme s nočníkem )

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 08:33 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

Terri
Jé co to máš za postroj a kšíry?
http://www.slune-cz.cz/canpol-babies-ksiry-do-koca rku/
jsou to normální kšíry do kočárku, ale je u toho takovej dlouhej pásek za kterej to dítě jistíš. Je to dobrý nemusíš se pořád ohejbat, ale Dorotce když to dám, tak na tom dělá šílený kraviny, věsí se na tom, schválně padá apod., líp jí to jde za ručičku.

jedna z nejoblíbenějších kousků na kšírách, "nemám nožičky"

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 10:37
- Nahlásit

Martina
ale je u toho takovej dlouhej pásek za kterej to dítě jistíš.
a to se dá chytit i na flexinuý..fakt
"nemám nožičky"
jj to umíme taky..mi to nandaváme ne pro chůzi ale aby nezdrhla a neztratila se v davu
sem objednala tu tříkolku jaks mi poslala ten odkaz z mimibazaru...tak sem jí objednala jinde a večer zaplatila..tak budem jen čekat.)

brut
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 12:17
- Nahlásit

Martina
hezký fotoseriál
q pes v kočárku? Z toho se nevykroutíš

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 12:29
- Nahlásit

Martina
se právě obávám, že my bychom ouplně ztratili ty nožičky a nebo bychom si vymysleli bezva houpačku. A ještě by mi tu, na vesnici, řekli, že proč si ji připínám na vodítko, že k tomu mám psa

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 13:42
- Nahlásit

sarax
neztratila se v davu
no jo to je u vás ve velkoměstě potřeba, ale tady u nás v prdelákově víc lidí pohromadě nebýva, leda že by dávali někde něco zadarmo.
brut
pes v kočárku? Z toho se nevykroutíš
sssem si to mohla myslet

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 13:48
- Nahlásit

Martina
ty ve velkoměstě to nepotřebuju až tak..to spíš na dovče a na různejch psích akcích
tak sem se dovolala...barvu maj jen jednu i u týhle..takže asi ta vaše nebo žluto-modro-červená-se mi líbily obě tak je mi to jedno zítra to posílají

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 13:54
- Nahlásit

sarax
zítra to posílají
no vidíš, to je jasný, jak zaplatíš tak je všechno. "za peníze v Praze dům"

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:49
- Nahlásit

Martina
no sem na tom zvědavá..jsme včera s mužským okukovali Dorotku na tříkolce a jasně jsme záviděli

Baileys
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:57 - Změnil/a: Baileys
- Nahlásit

jéé tak my plánujem trojkolku na vánoce,ale trojkolku leda s vodítkem,protože ten náš lenoch jistě sám šlapat nebude
Jinak mi tady,asi Martina dala před měsícem odkazík na telefon,takže DÍÍKY,poněvadž tohl je od Vojtových narozenin jeho domácí nejoblíbenější hračka

Sarax.
heleď mám dotaz,od těch menších dětí k pubošům . oni si ti naši dva fakt píší a i na ICQ??-no jen ať ho mám pod kontrolou více než na LTV a více než ve skupince na IPO na MR kníračů

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 20:23
- Nahlásit

Baileys
no jen ať ho mám pod kontrolou více než na LTV
holka já tu kontrolu už skoro vzdala
ale určo si píšou
na trojkolku sem mooc zvědavá mi jí dáme hnedka at si ještě užije a neboj on se ti Vojta rozběhne až tě to bude mrzet

Martina
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 08:02
- Nahlásit

Baileys
Jinak mi tady,asi Martina dala před měsícem odkazík na telefon,takže DÍÍKY,poněvadž tohl je od Vojtových narozenin jeho domácí nejoblíbenější hračka
No vidíš, to jsem ráda, ale mohla jsi říct, já bych ti ho poslala, protože u nás se zase opět válí v bedně s hračkama a nebaví a nebaví. Já mám pocit, že naše dítě nebaví nic. Jen chodit, všude hrabat, kramařit apod. Asi si myslí, že když už začala chodit, že už se jako sedět a ležet nebude či co?
sarax
mi jí dáme hnedka at si ještě užije
no moje řeč. A už na ní Dorotka balí chlapy, včera na hřišti se na ní dva sápali. Jestli já si jí taky nekoupím.

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání