Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 17:20
- Nahlásit

pije deštovku z kýblu spolu s Trinčou
sarax
no je vidět že žije v dobré rodině

Terri
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 18:31
- Nahlásit

sarax
to je asi pravda..bačkory kupuju ale nenosíme jeona si je sundá a konec
no právě u nás totéž. Ale prý padá klenba a dítky pak mají plochou nohu.

Martina
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 19:32
- Nahlásit

Terri
A necháváš ji už na zahradě? Malá chce lozit po trávě, ale se bojím..
No na zahradě ji nenechávám, neb žádnou nemáme. Ale dokud nechodí sama tak bych ji stejně lézt nenechala, protože nevíš kde k čemu přijde. Nebo jen po dece, jak píše sarax, ale to je stejně o ničem, protože je z deky hned v tahu ne?
Jo a co chození doma? máte botičky na doma? Prej se nemá chodit naboso
No vidíš, já se jako řídím podle mé sečtělé švagrové a ta říkala, že se právě nemají dětem kupovat hned jak začnou chodit bačkůrky, že pak vytáčí špičky. Prej až dítě chodí samo, ale určitě ne když se učí chodit. Takže já jako ještě bačkůrky ani koupený nemám. Máme jedny levnější sandálky do kočárků, protože venku chodí za ruce chvilku, tak to stačí. Ale co je pravda o těch botičkách fakt nevím. Ale myslílm, že ani holkám jsem je takhle brzy nedávala.
Miška měří 77,5 cm a váží skoro 10 kg
Tak pak dám po roční prohlídce taky míry, ať vidíme jak jsou holky od sebe.
Dr. byla na větvi Jednak že je tak velká a druhák za to co všechno umí
No tak to u nás doktorka nezjistí co umí, protože přijdeme do ordinace, mudra na ní koukne a Dorotka spusí takovej řev a končí až když odcházíme. Takže bych s sebou vzala nějaký domácí videjko, aby věřila, že fakt jako komunikuje a není "momentálně zaostalá"

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 19:41
- Nahlásit

Terri
prý padá klenba a dítky pak mají plochou nohu.
A to říká kdo???Náš letitý rodinný orthoped chválí,jak nemáme doma plochý nohy,klenbu v pohodě a od jara do podzimku lítáme všichni bez bot.Naopak říká,že děti,které dostanou boty brzo,vytáčejí nepřirozeně nohu.

Martina
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 19:44
- Nahlásit

jablunka
Naopak říká,že děti,které dostanou boty brzo,vytáčejí nepřirozeně nohu.
No vidíš. Hele já to říkám pořád, že ta moje švagrová dost čte.

Terri
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 22:15
- Nahlásit

jablunka
Naopak říká,že děti,které dostanou boty brzo,vytáčejí nepřirozeně nohu.
No vidíš. Hele já to říkám pořád, že ta moje švagrová dost čte.
no vidíte, a mně to řekla naše dochtora Já se řídím v mnohém spíš intuicí, takže Miš s náma spí v posteli a chodí bosa Ale právěže jsem dostala sprda, že jí spadne klenba

Tak pak dám po roční prohlídce taky míry, ať vidíme jak jsou holky od sebe.
Jsem zvědavá
No tak to u nás doktorka nezjistí co umí, protože přijdeme do ordinace, mudra na ní koukne a Dorotka spusí takovej řev a končí až když odcházíme. Takže bych s sebou vzala nějaký domácí videjko, aby věřila, že fakt jako komunikuje a není "momentálně zaostalá"

Vcelka
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 21:46
- Nahlásit

Terri
Téda tak tady už se slavil první rok, tak to Mišce moc gratuluji, přeju hodně zdravíčka a samého štěstíčka a ať je holka v tom životě jen spokojená

Hele k těm botám, sem zrovna četla v nový Betynce že se má dětem dát jak začne chodit kotníková bota, tak teď si vyberte opět co doktor tak to jiný názor

sarax
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 22:02
- Nahlásit

Vcelka
že se má dětem dát jak začne chodit kotníková bota, tak teď si vyberte opět co doktor tak to jiný názor

mno jo má dát..my máme jedny ne ke kotníkům ono je v tom dost vedro a dělají se puchejře takže nic moc a bačkůrky stejně fakt doma sundá a dost

Terri
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 22:46
- Nahlásit

Vcelka
Díky No a jak vy, jak se máte, co děláte, jak prospíváte?
my máme jedny ne ke kotníkům ono je v tom dost vedro a dělají se puchejře takže nic moc a bačkůrky stejně fakt doma sundá a dost
Máme jedny na ven, to je v pohodě, páč tam chodí a soustředí se na chození nebo na venkovní věci. Doma dělá všelicos, takže bačkory okamžitě (většinou i s ponožkama) letí stranou...

sarax
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 22:55
- Nahlásit

Terri
(většinou i s ponožkama) letí stranou...
jj nejlíp když má punčošky jenže na to je moc teplo
venku se nezouvá..teda jen když jede v kočárku
no sandálky byly taky dobrý jen sem sundala ponožky..a měla fakt hrozný puchýře..

Garfield
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 15:11
- Nahlásit

...z nemluvněte začíná být vopravdická človjek...

Garfield
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 15:14
- Nahlásit

Terri
Má dítě z prvních narozenin trošku už rozum nebo je to spíš oslava pro rodiče a příbuzné?

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 15:16
- Nahlásit

Jdu vám sem taky přihodit čerstvoně - týdenní mimino mojí kamarádky. Je to holka, ale zatim vypadá jako mongolskej pastevec:

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 15:20
- Nahlásit

A takhle u nás trénujeme harantííí a psové už od útlého věku:

Garfield
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 15:22
- Nahlásit

Gerda
Tak harantííí a psové je skvělá fotka!

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 15:32
- Nahlásit

Garfield
první narozky jsou jasně pro rodiče..užijou si to se slzou v oko jak potomek roste
Myšma je velmi človjekoidní a i pěkné miminko
Gerda
ježišinky to je miminkopastevecký
a harantíí a psové to je spráávně
my máme zopár obrázků z víkenduzkouška bot,pití z kýble a pak s boxišem kámošky

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 15:36
- Nahlásit

Garfield
Gery, ten berňák je skvělej, on děti miluje, Tereza, ta větší, se o něj učila chodit. Visela mu furt na obojku a zvedala se, Gery má božskou trpělivost. A miluje všechny zvířátka, o koťátko se staral jak o vlasní a kousnul Mařenu, když ho chtěla honit.

A ostatně Lea se o něj taky učila zvedat:

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 15:44
- Nahlásit

Tereza byla svého času jedinej člověk, co se Mařeny nebál.

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 16:05
- Nahlásit

Gerda
Krásné fotky, koukám že mimi taky holohlavec ! Krásný berňák!!

Garfield
Pro příbuzné a rodiče velice významné výročí - jsem měla skorem porodní bolesti Ale Miš si to taky užila - tolik lidí pohromadě a tolik nových plyšáků

sarax
Teda ta roste...

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 16:08
- Nahlásit

Terri
jsem měla skorem porodní bolesti
nejhorší je že to má človjek i po 15 letech
jj roste..asi bude hlady aby byla malinká
koukám že mimi taky holohlavec
hele Miš už vlasatí

nika00
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 16:11
- Nahlásit

Gerda
to holka, ale zatim vypadá jako mongolskej pastevec:

to neni pravda ..kdyz si to zvetsis, tak je moc krasna

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 18:41
- Nahlásit

Tak já sem taky přihodím mimíska Sice ještě ne svýho, ale co už Je to sestřenka mýho přítula a byla šíleně roztomilá...

Terri
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2008 14:06
- Nahlásit

sarax
nejhorší je že to má človjek i po 15 letech
nestraš jsem myslela, že to slábne..
jj roste..asi bude hlady aby byla malinká
aspoň že fotky zůstanou
hele Miš už vlasatí
To jo, chmýříčko blonďaté roste...

brut
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 12:11
- Nahlásit

Terri
Dodatečně gratulujeme Mišce k narozeninám
Dortíky vypadaly krásně, jen mi chybí fotka s rozpatlaným dortem všude okolo

sarax
Vikča je jako vždy za modelku

Garfield
těší nás, že Myšma krásně roste

Ostatní miminka jsou moc hezká

brut
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 13:45
- Nahlásit

Petra mi prosila, ať všechny pozdravuji, nejde jim net... takže info o Péťovi je mnou zprostředkované: Vsude leze, stojí a přechází od židle k židli, nebude dlouho trvat a bude běhat sám, je moc hodný... jen už to není miminko, ale pořádný chlapák ... Martínek je taky šikulka, zlepšil si vysvědčení, takže měl jen jednu dvojku

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 22:49
- Nahlásit

Terri
Díky No a jak vy, jak se máte, co děláte, jak prospíváte?
Omlouvám se že odpovídám až teď sem tu zas od tý doby nebyla.
No my se máme jak kdy, nějak nás furt trápí zoubky, už má venku všechny čtyři jedničky, tak sem myslela že by si třeba zuby mohli dát na chvíli pokoj, ale zatim to nevypadá, zatim je to stále ukňouraný, tak asi polezou další. Zatim ještě neleze, většinu dne je na břiše a rukách, nebo pustí ruce a na břiše sebou mrská a kope nožičkama a na dece se točí dokola, tuhle mi teda spadla z postele a to sem měla kolem daný polštářky a než sem usnula tak byla na břiše a otočená ke mně a pak sem nějak zabrala a vzbudila mně rána a řev. Nevim jak se tam dostala ale musela tam prostě asi dolést, ač teda zatim normálně lezení nepředvádí. Naštěstí spadla na ty schozený polštářky tak se jí nic nestalo.
No jinak přikrmuju na oběd zeleninou s masem a na odpolední svačinu ovocem a jinak kojim. Nevim jestli už mam začít kaše na noc nebo mam ještě počkat, nakojim jí před osmou než jde spát, pak se vzbudí kolem půlnoci, potom kolem čtvrtý a pak kolem sedmý,osmý, tak nevim jestli když jí dám kaši vydrží spát dýl.
Teď na prohlídce v sedmém měsíci vážila 7180 gramů, tak za měsíc přibrala jen 180 gramů, asi jí to šlo spíš do výšky protože vyrostla o pět cenťáků.
Na kluky reaguje hrozně hezky, vždycky se celá rozzáří a vejská na ně. Viky ten si k nám vždycky stoupne nebo lehne a pěkně drží, tak ona po něm rukama leze a líbí se jí to a Viky je v pohodě. Blade zase si k ní lehne a ona se ho snaží rukama dotknout, ten mně akorát trochu štve s tim že jí chce furt olizovat. Jinak ale musim dávat bacha aby se u ní nepotkali oba dva protože jsou schopný se tam ze žárlivosti servat a v zápalu boje na ní skočit.
Takže tak u nás.

Gerda
to harantí a psové je fakt moc hezký
Garfield
Sára už vypadá na pěknou pohodářku

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2008 10:27
- Nahlásit

sarax
ahojda,mám dotaz OT mimo dětí:
heled já si nejsem jistá zda ty nebo mel máte bud bundu nebo vestu vod HST nebo vod Gapaje? a jestli jo,tak jestli jsou fakt kvalitní a hlavně nepromokavé? a jestli ne,tak od koho máš vestu ? dík za odpověd

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2008 10:44
- Nahlásit

brezen2008
máme Gappay..a teda mám letní vestu..jak moc je nepromoková netuším sem to nekupovala jako plaštěnkuale jinak je super..moře velkejch kapes a oček a tak

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2008 10:48
- Nahlásit

sarax
dík za odpověd

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 07:44
- Nahlásit

tak malá saraxová je skvělá holka,furt se smála,nebo mi něco i povídala,ale já jí nerozuměla a ona mě asi taky ne,hladilasi dastyho a sindyn kožíšek,šla si zavolat s mého mobilu a vzala mi vodítko na sindy,ale jelikož dasty tam furt něco dělal,tak jsem pak zmyzla,bo to na něj není,ale jinak bych si sní povídala až do rána
je to první dítě,které se mnou takle komunikovalo

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání