Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 11:52
- Nahlásit

abby

teda nevím, ale stopro těhotná nejsem, včera jsem byla na skvělé procházce a večer jsem se cítila děsně báječně... taky nějaký výkyv hormonů....ovšem netuším, kde se vzal

Jo a většinu věcí nakupuju dle momentální nálady, takže docela vtipné

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 12:01
- Nahlásit

abby
.Hlavně podle momentálních hormonů

to je jasný ale ta hnědo oranž je fakt boží...se mi mooc líbí.ale Honza mi další nechce koupit

Martina
no vida Dorotka bude konečně odstavená a matka si dá vínko
a je fakt že to chození je děs já furt sundávám dítě z vejšek
jinak mi porodila včera v noci kamarádka3 dítě..jela k tchýni a přišlo to..rodila v Tritnově a prej to byl faakt fofr...má kluka 2950 g a 50 čísel...prej za 2 hodiny to bylo jí závidím

abby
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 12:10
- Nahlásit

sarax

To se mu ani nedivím.A ten váš je boží
Ty máš i takovéto lehátko,že jo?Přemýšlím,jestli to není lepší než ta deka na hraní.Nedovedu si představit,co s tím udělá Ebča (myslím chlupy).

brut

Já taky.Možná je to spíš tím pohlavím

brut
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 12:16
- Nahlásit

abby
Já taky.Možná je to spíš tím pohlavím
naštěstí se na to dá svést kde co

Martina
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 13:07
- Nahlásit

sarax
no vida Dorotka bude konečně odstavená a matka si dá vínko
no, to je taky pravda, ale hlavně toho malýho škvora taky budu moct někam strčit, zatím se každej vymlouvá, že si jí nemůže na dýl vzít, protože je závislá na prsu. Tak jsem zvědavá na ty zástupy na hlídání, když už závislá nebude.
je fakt že to chození je děs já furt sundávám dítě z vejšek
no to je taky dílo, to nás všechno čeká. Ale pořád u mě platí, že radši budu hlídat malou než řešit puberťačku. Teď se momentálně začíná balit na tábor a myslím si, že nás její výbava bude stát víc jak celej tábor. Asi nějak zapomněla, že nejede na modní přehlídku. Chjo
Petra
v noci se mi budí tak asi nastoupíme na kaši a bude.
hm, abys nebyla zklamaná. Sssem si taky myslela, že jako skororoční dítě musí po kaši přespat celou noc. Dorotka je jiného názoru.

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 13:19
- Nahlásit

Martina
Asi nějak zapomněla, že nejede na modní přehlídku. Chjo
to mám za sebou..přijeli v neděli domů a furt peru
abby
hele lehátko sem měla...mám..Vikča se v něm houpe a deku taky..myslím že obojí využiješ jinak zakup s klidem oboje
Martina
že jako skororoční dítě musí po kaši přespat celou noc. Dorotka je jiného názoru.

hele my teda máme odpolko svačinu kolem 5-6...přesnídávku a pak třeba chleba se sýrem a potom jen na noc mlíko a spí celou noc v klidu

Martina
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 11:56
- Nahlásit

sarax
potom jen na noc mlíko a spí celou noc v klidu
jééé, řekni mi, že to taky jednou přijde.

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 11:59
- Nahlásit

Martina
řekni mi, že to taky jednou přijde.

no jistě že ano..třeba jako dnes k svátku by to šlo ne??fšecko nej
já sem celkem s malým spáčem spokojená

Martina
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 20:33
- Nahlásit

sarax
fšecko nej
díky díky. Furt to říkám dokola nekupujte mi kytky, protože jako alergik trpím. Teď mi voní celá kuchyně a budu to muset zase šoupnout do společný chodby. Říkám to ffurt dokola, kupte mi radši čokoládu.
Dneska jsem přistoupila na zlepšovák. Kaši jsem dala tak hodinku před koupáním a po koupání uvařila sunar a tak 190 vytáhla jako nic a spí od půl sedmý jak špalek. Ale nechci to zakřiknout, třeba předevčírem usínala 2 hodiny a řvala jak býček. Já zatahuju a leduju prsa, je to docela maso. Ale už bylo na čase s odstavováním, protože mi začínala i odpoledne šmátrat za triko a to jsem si říkala, že fakt nechci. No uvidíme jak to půjde.

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 20:43
- Nahlásit

Martina

njn jestli bude spát celou noc bud ráda..ale já dávám Vikču kolem 9 já si zas radši přispím ráno
a s těma prsama nic mnoho..kdyby tě to moc bolelo jdi k můdr

Martina
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 21:01
- Nahlásit

sarax
ale já dávám Vikču kolem 9
jj, to je lepší, takhle nám usínala když byla miminečko. Klidně kolem jedenácti, jenže Dorotka jak je teď taková "aktivní" přes den a spí tak 2 x 45 min, a to maximálně, tak večer padá za vlast brzy. Ale má nějaký zvláštní schopnosti, protože kdykoliv ulehám do postele tak ona vstává nebo aspoň kňučí.

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 21:03
- Nahlásit

Martina
kdykoliv ulehám do postele tak ona vstává nebo aspoň kňučí.

šikovná holka

Martina
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 21:09
- Nahlásit

sarax
teď jsem si vzpomněla, že jsem se tě chtěla zeptat co mažeš Viktorce na chleba nebo rohlík. Vím, že jsi říkala, že ten sýr kidyboo, či jak se to píše, a co ještě, nebo čím bych tak mohla začít?

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 21:16
- Nahlásit

Martina
no mažu to kidi boo a kiri ještě..jinak to nepřeháním..a kupuju ty sejrový kousátka od Kidiboo
http://www.apetito.cz/cnt_page.php?menu_id=66&menu _parent=56&menu_lang=cz&menu_page=48
dole je nabídka tak vlastně tyhle věci všechny a pak ještě kiri

Terri
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 21:23
- Nahlásit

Ahojte všichni, děláme doma perestrojku, tak nestíhám. Letem světem všechny zdravím

Martina
Miš už večer nechce kaši, ale chleba nebo rohlík. Ale taky nevím, s čím to dát, páč na tom nic nechce.

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 21:26
- Nahlásit

Terri
páč na tom nic nechce
tak jí to asi stačí my to máme někdy suchý a někdy se sýrem a někdy sýr samotný.)

Martina
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 21:27
- Nahlásit

sarax
jj, díky. Už jsem si říkala, že ji musím na ty suchý rohlíky a chleba něco hodit, se s tím nějak dusí. Ale pořád má radši suchej chleba než zeleninu, teda většinou. Někdy to do ní taky padne, že nevím jak, ale většinou s tím dělá takový obštrukce. Jinak už začíná žebrat jako pes. Jak někdo pomele hubou už u něj Dorotka stojí a vyžaduje příděl. zatím teda bez příboru.

Martina
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 21:28
- Nahlásit

Terri
děláme doma perestrojku
jejda co perestrojkujete v novým baráku, to by mě teda zajímalo.

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 21:33
- Nahlásit

Martina

co takhle trochu taky myslet na sebe aspoň dneska?
Vše nejlepší k svátku

Martina
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 21:41
- Nahlásit

Neessi
děkuji děkuji, jak jako myslet na sebe? Že bych se šla ožr...?

Martina
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 21:44
- Nahlásit

Neessi
Když jsi sem nakoukla můžu dotázek? Určitě můžu že?
Co když to moje prsa nezvládnou, prej existujou nějaký léky. Ale není prej to to nejlepší řešení. Zatím jako zatvrdlý místa nemám, leduju, stahuju, navíc mám teď dostat menses, tak snad myslím, že to zvládnu na co si mám dát bacha?

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 21:45
- Nahlásit

Martina
jak jako myslet na sebe? Že bych se šla ožr...?

to klidně taky To je tady samý rohlíček,kašička......ale o svátku ani píp!

Martina
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 21:51
- Nahlásit

Neessi
To je tady samý rohlíček,kašička......ale o svátku ani píp!
Jo tak takhle jsi to myslela. No taky si někdy myslím, že mi z toho kojení, krmení, přebalování musí hrknout, ale zatím dobrý.

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 21:53
- Nahlásit

Martina

prej existujou nějaký léky
Dostinex,ale působí centrálně na hypofýzu a tlumí tvorbu prolaktinu.Takže u toho bolí hlava,jsou nevolnosti.....není to příjemná léčba.

mám teď dostat menses, tak snad myslím, že to zvládnu na co si mám dát bacha?
Po menses už to bude v pohodě,ale tvá otázka mi přišla komická-bacha si dávat teď musí hlavně partner,ty už jsi své povinnosti odvedla.Ale vážně- prostě míň pít,chodit v pevné podprdě a Dorotku k sobě moc netisknout.To bude dobrý během pár dní.

Martina
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 21:55
- Nahlásit

Neessi
Díky, snad to bude dobrý. Nejhorší je vydržet, když v noci řve, ji tou kozou neudusit.

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 22:03
- Nahlásit

Martina

Nejhorší je vydržet, když v noci řve, ji tou kozou neudusit

Na to jsem měla v pohotovosti flašku s čajíkem nebo kakaem a sotva děti lehce kníkly,hned jsem vyskočila,strčila jim dudlík do pusy,trochu si ucucly a už chrněly dál.Pár nocí to byly manévry a pak to bylo OK.Když usínaly,tak jsem jim tu flašku nechávala v postýlce -jen tak 20-40 ml ve flašce,tak už po ní pak samy hrábly a byl klid.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 23:21
- Nahlásit

Martina
taktéž přejeme vše nej, nej k svátku

Terri
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 10:05 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Martina
šmánkote prooomíň, ještě že tu Neesi přišla
Dodatečně vše krásné k Tvému svátku

jejda co perestrojkujete v novým baráku, to by mě teda zajímalo
no přecik to, co jsme nestihli postavit koupelnu a terasu... (byl tam jen beton)

Jinak držím palce s prsama... a napiš tu pak nějaký jídelníček jo? Ať mám též inspiraci. Miši fakt chutná suché. Ale kidiboo jsem ještě nekoupila A z kaše se jí natahuje

sarax
A co dáváš ještě krom sýra? Můžou se už i pribiňáčky atak?

sarax
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 10:20
- Nahlásit

Terri
jo pribiňáčky kolem roka dostávala..ale jak řekla mudra jako dezert..tzn.ne denně ale třeba jednou dvakrát do týdne a někdy ho nemá vůbec jak mě napadne koupitale dostává ještě ovocné Activie a ty jí chutnají

Terri
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 18:20
- Nahlásit

sarax
dvakrát do týdne a někdy ho nemá vůbec
ok Aktivie Miši taky chutná. Dneska jsem koupila ty šíleně drahé jogurty pro Mimi od Nestlé.
A kidiboo, ale ne mazací ale takové tyčinky, ale nevím jestli je to dobré skupenství - jestli neukousne kus a nezačne se dusit...

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání