| Autor |
Zpráva |
Fík
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2008 16:32
- Nahlásit
sarax
Měla jsem dalmatinku, ale bydlely jsme v kobylisích
|
abby
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 09:44
- Nahlásit
Nazdar Maminy Dětičky jsou jako vždy úchvatné
Potřebovala bych od vás pár rad.Chceme se pomalu začít dívat po kočárku.Můžete mi napsat,co je důležité,co se vám osvědčilo a klidně i konkrétní typy.Budeme jezdit do terénu (bydlíme hned u lesa),ale i do města.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 11:46
- Nahlásit
abby
u mě je volba jasná máš ho malinko vejš jsem spokojená...do terénu mi příjde fakt lepší ta trojkolka ale vždyt jste s ní jezdili na Piláku a do města s naším kočárem jedu taky v klidu
|
abby
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 12:16
- Nahlásit
sarax
jo,jané máme předběžně vybrané.Ale trojkolka prý není ve městě nic moc.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 12:19
- Nahlásit
sarax
Můžu se jenom zeptat, teď se mě to ještě netýká, ale není ta trojkolka trošku nestabilní? Několikrát jsem vozila ten kočár, co máš ty a když jsem sjížděla z nějakýho tarasu, tak na to jedno kolo to nebylo úplně oukej...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 12:27
- Nahlásit
abby
hele nevim no ale Praha mi celkem jako město příjde a je to v pořádku..
Jandula
já s trojkolkou sjíždím i schody když na to příjde a v pohodě nikdy se mi nepřevrhla a celkem jezdím všude..les,louka,chodníky,MHD nákupní centra
abby
hele a když ti řekli že není nic moc řekli ti i proč??naopak jezdí se mi s ní daleko lépe než s hlubokým 4 kolým jsou tu aretovací kola,takže ve městě je přední kolo na "volno" a bezva se manipuluje a zatáčí..do terénu zaaretujem a pohoda
beru to dle sebe..porovnání mám s nafukovacím 4 kolým a ještě máme golfáče od Chicca a vede trojkolka
|
abby
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 12:31
- Nahlásit
sarax
Jo,řekli,ale nevím,jestli to nepopletu.Je to prý díky tomu přednímu kolu,že se pak s kočárek obtížněji manipuluju.
Ale možná neměli to přední kolo na aretaci.
Právě,že do terénu se nám ten váš zdál naprosto super a my budeme mít kousíček od baráku les,takže budeme chodit určitě na prochajdy tam.
My uvažujeme buď o trojkolce nebo šestikolce.
A nevíš,jaké značky krom jané jsou dobré?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 12:32
- Nahlásit
sarax
Mně se trojkolky líbí na vzhled, ale právě tohle se mi stalo a byla jsem z toho pěkně vyklepnutá... ale možná je to o zvyku
|
abby
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 12:37
- Nahlásit
šestikolka se nám líbí tahle:http://www.malvik.cz/Kocarky/trojkombinace/K ocarek-Jane-Nomad-PRO-Strata-2008
a nebo mi byla doporučena tahle:http://www.malvik.cz/Kocarky/trojkombinace/K ocarek-MB-X6-Tris
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 12:41
- Nahlásit
Jandula
ale možná je to o zvyku
to určo
abby
že se pak s kočárek obtížněji manipuluju.
no nevím možná měli kolo na pevno..pokud ho uvolním jsem v pohodě
jiný značky moc nevím,pokud si vzpomeneš vybírala jsem dlouho a Jané mě jedinej uspokojil chtěla jsem lehkost skladnost..je dobrý koukat na nafukovací kola..třeba Chicco je na vzhled pěknej ale nemá nafukovací kola..chce to aby sis se zdendou prošla krámy a každej jeden vzala do ruky,povozila,zkusila složit a rozložit a pak se rozhodla...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 12:47
- Nahlásit
sarax
Jasně,musíme to objet.Právě,že chceme už teď.Až se budeme stěhovat,nebude čas tohle řešit.
Ještě k těm nafukovacím kolům.Teď to řešila kamarádka a bylo jí to rozmluveno,protože se prý často píchají.
Mě se líbil ten tvůj kočár i Garfieldové Musím zkusit Budeme hodně jezdit autem,takže určo musí být skladnej a lehko složitelnej i rozložitelnej.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 12:48
- Nahlásit
abby
hele Nomad prober s Gaficí,já bych ho nechtěla..i ta hluboká korba není moc velká a i sedačka ve sportáku je menší než na trojkolce..já ho nedoporučovala je to typicky\ městskej představitel..kamarádka ho měla a celkem fofrem prodala kupovala trojkolku
http://www.malvik.cz/Kocarky/trojkombinace/Kocarek -Jane-Slalom-PRO-Strata-2008-b-ZDARMA-darky-b
|
abby
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 12:50
- Nahlásit
sarax
Vidíš,tahle infoška se mi hodí Lenka i manžel ho chválili.Právě,že je prý dobrý do terénu i do města.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 12:51
- Nahlásit
abby
mno trojka se složí na menší prostor
a fakt mrkni na ty sedačky..je větší ta sportovní u Slalomu než u Nomádu
a dej sem ten druhej odkaz pořádně vůbec nevím co je to za kočár..bo dej fotku
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 12:53
- Nahlásit
abby
Já bych se nafukovacích kol nebála, jsou pružnější, kočár tak neskáče a dítě se nenatřásá - to můj osobní dojem z několika kočárů...
Mně se třeba líbí kočárky od Icoo - ať už Platon nebo Country...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 12:54
- Nahlásit
abby
Lenka i manžel ho chválili.Právě,že je prý dobrý do terénu i do města.
jj vím ale jak říkám mají malinkou myšmu která neváží nic s těžším děckem je ta manipulace jiná
|
abby
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 12:56
- Nahlásit
sarax
Díky
Jandula
to víš,my zkušenosti nemáme a když jsme vezli malou Viktorku,tak kolo neprdlo
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 12:58
- Nahlásit
abby
No já vlastní taky ne, ale mám teď ve svým okolí tolik mimin a těhotných, že jsem pomalu odborník
už aby bylo taky něco u nás...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 13:01
- Nahlásit
Jandula
já mám taky hodně mamin a všechny mají šestikolku
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 13:01
- Nahlásit
http://www.malvik.cz/Kocarky/trojkombinace/Kocarek -Targo-Country
http://www.malvik.cz/Kocarky/sportovni-kocarky/Koc arek-Platon-7
líbí se mi na tom, že jde houpat... což je dneska naprostá výjimka - krom hlubokých kočárů...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 13:03
- Nahlásit
Takže jsem hledala reference a jane slalom je O.K. jediné,co se tam dost opakuje a psala to i janča: ALE je dost nestabilni, kdyz se najizdi na chodnik nebo vetsi schod, je to celkem prace to na jednom kolecku udrzet
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 13:09
- Nahlásit
co to je sestikolka?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 13:13
- Nahlásit
Mar
třeba tohle:http://www.malvik.cz/Kocarky/trojkombinace/K ocarek-Jane-Nomad-PRO-Strata-2008
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 13:15
- Nahlásit
abby
ajoo,tagleee, diky
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 13:39
- Nahlásit
abby
kdyz se najizdi na chodnik nebo vetsi schod, je to celkem prace to na jednom kolecku udrzet
no to nevím..každej kdo 3 má chválí..já sem ti psalas že sjíždím normální schody v pohodě nestabilita tady problém není..ale je fakt že s tím jezdím teprve rok
pokud lidi jezdí po městě se zaaretovaným kolem je to asi větší práce ale fakt jsem neměla problém nikde.naopak jak sem psala mám golfky takže 8 kol a fakt se mi s Jané jezdí lépe
|
abby
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 13:45
- Nahlásit
sarax
počkej,ale oni píšou o najíždění na schod a ne sjíždění
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 13:51
- Nahlásit
abby
mno hele a já psala že Praha je celkem město kde máme chodníky a ne všude nájezdy a můžu říct že obtížněji se učilo to sjíždění s volným kolem,ale asi tak za 2 dny to šlo i dětem..možná je to o zvyku ale při zvednutí předku kočáru a najetí na něco problém nevidím vůbec žádnej..
|
abby
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 14:05
- Nahlásit
sarax
Já taky ne Zvednout to musíš tak jako tak.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 14:08 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
abby
právě..no nejideálnější jsou nájezdy a fakt je že se rozrůstají
co nesnáším je jí zda po eskalátorech dolů..tomu se vždycky vyhnu ale teda s každým kočárem
|
abby
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 14:15
- Nahlásit
proč to na eskalátorech nejde?
|