| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2008 09:52
- Nahlásit
brezen2008
malá saraxová je úžasná, to vím
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 07:09
- Nahlásit
Karolínka Včelka
Všechno nejlepšííííí k svátku !!!!!!!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 09:50
- Nahlásit
Vcelka
všechno nej, nej, nej k svátku
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 10:09 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
Vcelka
jé my se taky připojujem
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 15:03
- Nahlásit
jéé moc děkujem
|
abby
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 13:21
- Nahlásit
Nazdárek Všechny moc zdravíme.Miminko je O.K. a má se čile k světu.A vzhledem k pohlaví,si o Viktorce necháme leda tak zdát Zatím
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 13:25
- Nahlásit
brut
moooc děkuji za vyřízení a kdy přijedeš
Všem oslavencům BLAHOPŔEJI hooodně štěstí a zdravíííí
Krásné fotka a dětičky samozřejmě taky
Tak a už je Péťovi 10m, leze jako torpédo, od židle k židly přejde a za jednu ručičku jde pěkně. Máme skoro 10,30kg ale upřesním to až po kontrole o Dr
Jinak venku (na zahradě) nechám pod dozorem lézt normál nevidím důvot proč né. Boty máme ale jen tak pro frajeřinu jinak jsme pořát na boso
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 13:39 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
Petra
nevidím důvot proč né.
no já viděla u nás vosy a včely a celkem to byl důvod Michalu mi malou štípla včela a jeli jsme na pohotovost 30 kiláků
jinak teda Péťa je kus teda tak jsem zvědavá co vám řeknou na kontrole a dej nějakou fotku.)
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 15:59
- Nahlásit
abby
Tak to gratulace veliká, budete mít doma dalšího doktora...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 16:20
- Nahlásit
Jandula
Spíše šachystu
Chci se zeptat na radu,myslíte,že je blbý mít pro kluka červeno-černej kočár?
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 16:59
- Nahlásit
abby
janika
a ak je to buduci anarchista, tak ziadny iny ani mat nemoze
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 17:04
- Nahlásit
abby
jééé já tě přehlídla
a červenočernej kočár je naprosto v pohodě růžovej bych ti rozmlouvala ale tohle jde tak super že je miminek v pořádku držíme palce at ti to utíká v pohodě
|
abby
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 17:47
- Nahlásit
Bela
počkej,proč anarchista!!!
sarax
Díky.Musíme ho už pomalu objednat Mě se ještě líbí hnědo-oranžová,ale tam mám strach z mušek a hmyzu vůbec.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 18:00
- Nahlásit
abbypočkej,proč anarchista!!!
no ked je v cerveno-ciernej kombinacii
http://www.fahnenversand.de/fotw/images/q/qt-a_bra .gif
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 19:43
- Nahlásit
sarax ahooj děkuji za pochvalu Peťky, fotky dodám ale chvilku to potrvá, až zase přijdu jak na to
no já viděla u nás vosy a včely a celkem to byl důvod
jo to je jasný, proto jsem psala pod dozorem.
Na jaře jsem postříkala trávu proti plevelu a tudíš nemáme jetýlek a tak k nám včeličky nelítají
abby
moc blahopřeji, a v kolikátým jsi týdnu a jak je to mimi veliký a co pohyby a tak koukej něco napsat
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 22:01
- Nahlásit
abby
Mě se ještě líbí hnědo-oranžová,ale tam mám strach z mušek a hmyzu vůbec.
ta hnědo oranžová je lukcucní
a na mušky kašly..budou všude já mám na roje hmyzu síťku
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 07:24
- Nahlásit
Tak aktuální info zase od nás: Odstavuju bejčka od kozy , jak tomu říká moje máti, je to teda mazec, ale už jsou první výsledky. Začínala jsem tak, že jsem nedala prso přes den, pak jsem jí ho nedala ani večer a ráno a dnes prvně spala do pěti do rána bez kojení i v noci. A ráno k snídani vypije tak 190 ml sunaru, takže to už je na nás úspěch. Sama si chytne flašku a vyžahne to jako nic. Jinak ještě sama nechodí, za jednu ruku hezky, když neplaší. Někdy zapomene při hře, že stojí sama, když to zjistí, tak padá na prdelku. Ale je to teď fakt docela maso to chození, lezení, šmejdění.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 08:19
- Nahlásit
Abby, jaký sis vybrala kočárek?
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 08:39
- Nahlásit
Martina
Odstavuju bejčka od kozy to je krásný
mi už jsme bez úplně asi týden ani v noci no už bez a kozenky v poho, dudáme nutrilon, ale v noci se mi budí tak asi nastoupíme na kaši a bude.
Zoubky máme stále jen dva ale vypadá to na další
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 10:25
- Nahlásit
abby
skvělá zpráva o mimískovi
Kočárek s oranžovo hnědou kombinací jsem nedávno viděla u nás ve městě a moc se mi líbil, myslím, že mušky půjdou i po té červené, takže bych zvolila tu, která se mi víc líbí
Petra
nemáš vůbec zač
Péťa je šikulka a pořádný kus chlapa
Martina
no vida, jak vám to jde
|
abby
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 10:29 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
Petra
Jsem v 21. týdnu.Pohyby cítíme a je to strašně legrační.Hlavně sledovat,jak se hýbe břicho.
fromeli
Zatím vyhrává Jané slalom.Líbí se nám ještě Peg perego,ale ten je po složení moc velkej a to u nás dost rozhoduje.Narvat psa a kočár do kufru bude trochu oříšek.
brut
Díky.Mě se líbí obě barvy,Zdendovi se víc líbí ta červená.Celkově mě ta kolekce Jané překvapila.Na netu to vypadá nic moc,ale ve skutečnosti jsou pěkné všechny
Jinak jsem se včera dost bavila,protože Zdenda se rozhodl,že na šachovou kariéru je potřeba připravit syna už teď a včera mu předčítal nějakou šachovou literatutu.Jak dlouho to vydržel,netuším,protože jsem u toho usnula
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 10:31
- Nahlásit
abby
no, a jaky ste teda vybrali jmeno?
heeele a kdy se Vam to vlastne narodi? (jako 21.tejden mi fkat nic nerekne, bo tomu nerozumim )
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 10:46
- Nahlásit
abby
včera mu předčítal nějakou šachovou literatutu.Jak dlouho to vydržel,netuším,protože jsem u toho usnula
bych s ním šachy hrát nemohla... když to bere tak moc vážně ...asi bych si před každým tahem taktéž schrupla ( hraju tak trochu vabank a občas to i vychází :lol
Vyber si kočár podle sebe, stejně s ním budeš nejvíc drandit ty, však se doktorovi začne víc líbit ve chvíli, kdy tam prcek bude chrnět
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 10:47 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
Mar
jako 21.tejden mi fkat nic nerekne, bo tomu nerozumim
si to spočti .. 40 týdnů = 10 měsíců ... 21 týden je 5 měsíců + 1 týden
|
abby
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 10:59
- Nahlásit
brut
Mě je to fuk.Mě se líbily všechny.Jen jsem si u té hnědo oranžové říkala,jestli nebude problém s hmyzem a s teplem.Přeci jen ty tmavé barvy víc chytají teplo.Nebo je to blbost?
Takový hráči jako ty jsou nejlepší,protože hrajou jinak,jak by čekal.
Mar
Jsem v půlce 5. měsíce a narodit se to má koncem listopadu.Jména jsme ještě neřešili.Pro Zdendu je to Adámek a já se ještě k výberu jména nedostala.Mám od kámošky knížku se jménama a jejich významem,tak se jí chystám prostudovat.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 11:03
- Nahlásit
Zatím vyhrává Jané slalom
letos maj fakt hezký barvy
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 11:12
- Nahlásit
abby
Takový hráči jako ty jsou nejlepší,protože hrajou jinak,jak by čekal.
jj, to už mi jeden taky říkal.... jak je zvyklý pokaždé půl hodiny přemýšlet a rozvažovat, tak byl z mého stylu dost nervozní a dělal chyby
Myslím, že kombinace červeno černá je ještě tmavší než oranžovo hnědá.... já měla pokaždé modrý kočár ( tmavě) a že by chytal víc teplo než kamarádky žlutý mi nepřišlo... hmyz ti půjde na každý, tak si holt pořídíš síťku
|
abby
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 11:23
- Nahlásit
brut
ve skutečnosti není tmavší Díky za rady.V sobotu jdem do obchodu,tak se asi rozhodnu na místě podle momentální nálady
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 11:29
- Nahlásit
abby
jj, vybírej citem a vybereš nejlíp
|
abby
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 11:39
- Nahlásit