| Autor |
Zpráva |
Terri
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 09:04 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Martina
Dorotka na ní sama od sebe udělala ty ty ty, tak to jsme se nasmáli.
babička dostala výchovnou lekci
U nás "tytyty" neděláme, neb Zorro to pochopil jako povel ke štěkání
Začala mi do toho mlátit a vztekat se, tak jsem to vzdala a dala jí prso a to pila jak o život. Takže um. ml. asi vzdávám a budu kojit až do školky
A zkusilas to dát po lžičkách ať si zvykne nejdřív na chuť?
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 09:54 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
Terri
A zkusilas to dát po lžičkách ať si zvykne nejdřív na chuť?
Tak po lžičkách tak 3 nebo 4 lžičky sní, ale ksichtí se, úplně se oklepe a dál mi pusu neotevře, prostě jí to nechutná a je to jedno jestli je to na lžičce, ve flašce nebo v hrnečku. Tak nevím. Ještě prej dělají nějaký ochucený mlíka, tak bych možná ještě zkusila to, jenže tady bude spíš problém v tom, že ona moc nechce ani čaj, vodu atd.
Ještě jsem teď vyzkoušela jednu věc a to, že jsem odstříkala svoje mlíko a dala jí ho do flašky a ksichtí se a oklepává se úplně stejně jako po um. mlíku, jedině teda si ty tekutiny cpát do prsou, to by se jí asi líbilo. Tak teď poraďte.
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 14:22
- Nahlásit
Tak nám výsledky z Prahy přišly negativníííí
ale zjišťovat budou dál....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 14:43
- Nahlásit
Baileys
fakt gratulace jsem moc ráda....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 14:47
- Nahlásit
Baileys
mi něco uteklo? že by další budoucí mamina? .... jestli se výsledky týkají toho co si myslím, tak gratuluju
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 15:15
- Nahlásit
brut
no tohohle ne byly to výslesky vyšetření ne Baileys a je fajn že jsou negativní
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 15:17
- Nahlásit
sarax
ok
co Viktorka? Moc jí sluší culíčky
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 16:39
- Nahlásit
Martina
Ještě jsem teď vyzkoušela jednu věc a to, že jsem odstříkala svoje mlíko a dala jí ho do flašky a ksichtí se a oklepává se úplně stejně jako po um. mlíku, jedině teda si ty tekutiny cpát do prsou, to by se jí asi líbilo. Tak teď poraďte.
Chyba v balení paní Tož to nevím.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 20:15
- Nahlásit
Martina
Terri
jo jo baštíme skoro všechno, dneska jsme vyzkoušeli rybíz(červený) a taky mu chutnal, máme i černý ale ten není ještě tolik zralí.
Po kedlubnách nic, ani po hrášku, prdí to jo jako z děla, ale bolení nemá.
Je to k zbláznění, všude stojí, už i obejde postýlku už to není miminko a já bych tak chtěla aby byl
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 20:19
- Nahlásit
Martina
ten hřebík to je podle mě blbost a rodiče se chtěli jen zviditelnit
v
víš že mě to taky napadlo
ale radši na ně vždycky stejně mrknu
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 20:23
- Nahlásit
Petra
už to není miminko a já bych tak chtěla aby byl
to je fofr co...dlouho malinký nejsou
Martina
Jo jinak jsem včera koupila sunar, ten se mi zdál vždycky takovej nejchutnější, protože nikde žádný vzorky nemají, tak jsem jí ho udělala ráno, kdy jsem věděla, že má opravdu hlad a myslela jsem si, že to vypije. Začala mi do toho mlátit a vztekat se, tak jsem to vzdala a dala jí prso a to pila jak o život. Takže um. ml. asi vzdávám a budu kojit až do školky.
hele jednal je to v balení jak podotkla Terri ale taky Sunar je chutnejk pro nás..ale MM je podobnější Hero..Beba a tak..ono mateřský mlíko dobrý nejni
zkus jiný
a s těma plenama taky jsme něco takovýho říkali..mi dáváme normálak Tesco a na spaní a delší cesty pemprzy...
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 21:22
- Nahlásit
Petra
Je to k zbláznění, všude stojí, už i obejde postýlku už to není miminko a já bych tak chtěla aby byl
to mi povídej, dneska jsem dělala palačinky a dítě mi viselo na teplákách, mám tam slabou gumu, tak mi trošku jely dolů.
Zlatý časy, kdy tři hodiny spaly, pak se napapaly, přebalily a zase spaly. Teď celej den kolotoč a dvakrát denně půl hodinky spánku. Ale každý období má něco do sebe. Asi tři týdny zpět se Dorotka naučila dávat pusinky, tak teď má rozdávací. A jako líbe s otevřenou pusou.
sarax
Jsem z ní fakt zoufalá, koza jedna. Ale aspoň někdo má radost z toho, že Dorotce Sunar nechutná. Holky mi ho dlabou po lžičkách suchej.
mi dáváme normálak Tesco a na spaní a delší cesty pemprzy.
no vidíš, tak já zase na spaní ty Tesco, přijde mi, že je tam víc tý hmoty co nasákne a že ta plínka není taková rozblemcaná, že pořád jako drží tvar a u těch papmersek mi přijde, že je to po noci taková mokrá koule uprostřed. Ale každýmu vyhovuje něco jinýho.
Jo jinak ženy, dala jsem se na Oriflame. Teď budu v balíku.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 22:44
- Nahlásit
ale taky Sunar je chutnejk pro nás
že
Hero..Beba a tak..ono mateřský mlíko dobrý nejni
ale tož tak špatný to není, když jsem zkusila to Hypoalergenní, tak to teprv bylo hnusné
dneska jsme vyzkoušeli rybíz(červený
jsem si všimla že už zraje u nás ale teprv červená
Zlatý časy, kdy tři hodiny spaly, pak se napapaly, přebalily a zase spaly
cože??
Ale utíká to ... kdyby nebyly fotky, tak bych ani neřekla, že se TAK změnila...
Jo jinak ženy, dala jsem se na Oriflame. Teď budu v balíku.
hodně kosmetiky chtivých přeji
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 08:52
- Nahlásit
Terri
Zlatý časy, kdy tři hodiny spaly, pak se napapaly, přebalily a zase spaly
cože??
No jako novorozeně myslím, šestitýdenní, to spala fakt jak špalek, ale to už je dááávno pryč.
Tak jahody jsem měla já i Dorotka a dobrý. Tak budeme zkoumat další chutě. Ale jen tak něco si nevezme, to je vždycky přemlouvání a hraní divadýlka.
hodně kosmetiky chtivých přeji
Noo, děkuji, zatím mám nejvíc kšeftů od tchýně, protože ta než aby vytáhla paty do drogerky tak to všechno objedná. Jenže z tý zrovna nic nemám, pááč ji to dávám za nákup. Ale na dvoje, troje plínky měsíčně si myslím vždycky z jednoho katalogu vydělám. Kdo ti dneska dá něco zadarmo ne? No uvidíme, vždycky můžu tak rychle skončit jak jsem začala, takže o nic nejde.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 16:17
- Nahlásit
Terri
Martina
tak už jsme měli dneska i maliny, a moooc mu chutnaly, u rybízu nemůžu zastavit protože už otevírá zobáček
u Péťi je dobrý že otevíra hubičku na všechno, no je to chlap tak je to všechno přes žaludek
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 16:44
- Nahlásit
Petra
a ty už jsi dávala i rybíz??já byla včera v poradně..máme 81,5 cm a 11,2 kg .) všechno umíme a tak..co se týče jídel prý by teoreticky vše mohla..ale není nutné aby vše měla..takže to nechávám tak..ovoce dávám nedráždivý se bojím alergií jako blázen jeden alergik dusící se každý jaro-léto-podzim mi stačí ale jakody jsme taky nabídi..a nechtěla nejvíc jede meloun a někdy banán
a jakou zeleninu vám jedí syrovou??
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 19:35 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit
sarax
a ty už jsi dávala i rybíz?? jo ale jen tak na chuť né na najedení,
meloun mu moc nechutnal
jakou zeleninu vám jedí syrovou
okurku, mrkev, rajče, kedluben, ale to jen tak do ruky na ožužlávání ono těma 2zubama toho moc nesní, i když rajče a okurku zvládne pěkně, tuhle jsem mu dala i papryku a taky jí pěkně okusoval, asi máme všežravce
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2008 11:21
- Nahlásit
sarax
Já jdu příští týden, taky jsem zvědavá na míry
Jahody zase Miš baští až se bojím (tata si nachystal na talířek jahůdky, a Miš přišla a začala mu je velmi rychle jednu po druhé brát, tata měl co dělat aby ji předběhl )
Meloun jsem ještě nezkoušela.
a jakou zeleninu vám jedí syrovou??
Krom mrkve jsem syrovou taky ještě nedávala. Rajčata chci zkusit teď, ale třeba paprika se mi zdá tvrdá a asi by ji nechtěla.
Jináč rohliky a chleba vedou
ale není nutné aby vše měla..
A to je třeba co? (krom samozřejmě vyloženě "nezdravých" alá uzeniny a zmrzlina..)
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2008 11:45
- Nahlásit
Terri
A to je třeba co? (krom samozřejmě vyloženě "nezdravých" alá uzeniny a zmrzlina..)
cokoliv co nepotřebuje prostě třeba guláš a knedlík a další obdobné věci..iá z ovoce se najde to co nemusí s tím víc tropickým počkám
a na zmzlinu se chci optat tu bych jí zas v itošce kousek dala
Petra
asi máme všežravce
ty jo to asi jo ten je šikula jak baští..mi fakt tu zelenuinku moc ne
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2008 19:49
- Nahlásit
Ahojky holky,
mám na vás prosbu, podle čeho jste vybíraly kočárek? Jakou máte značku a jak jste s ním spokojené , eventuelně můžete sem hodit foto? Kamarádka potřebuje kočárek, ale protože chodí se psem hodně do lesa, potřebuje kočárek "psiprochajdový", tak jsem si říkala, že kde jinde se zeptat.-) .-)
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2008 20:22
- Nahlásit
Fík
čauky hele já mám prochajdovo dovolenkovací tento
fakt jsem spokojená už mají nové kolekce v božích barvách
Jané Slalom to je
hele OT..nemělas někdy dalmatiny/a??a nebydlela někde ve Vršovicích??
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2008 14:29
- Nahlásit
sarax
cokoliv co nepotřebuje prostě třeba guláš a knedlík a další obdobné věci..iá z ovoce se najde to co nemusí s tím víc tropickým počkám
a na zmzlinu se chci optat tu bych jí zas v itošce kousek dala
Guláš - jasně I když tchýně se už těší až Miš dostane řízek Ovoce - taky to budu "třídit", z tropických tak ten meloun, banán... no a co mango? všimla jsem si, že v přesnídávkách je často, stejně jako ananas a v kašičce jsem narazila na Maracuju. No a pomeranč samozřejmě.
Jinak, Miš odmítá jezdit v kočárku Chce jen chodit a má vzdor 3letého dítěte
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2008 15:19 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
Fík
Tak já mám patron bohemia apollon alux a jsem max. spokojená. Odlehčená kontstrukce, košík na 5 kg, přehaz. rukojeť, vykrosím s ním absolutně všechno. Ale možná do lesa a tak je fakt lepší nějaká ta trojkolka. Ale musí být hodně stabilní.
Terri
Jinak, Miš odmítá jezdit v kočárku Chce jen chodit a má vzdor 3letého dítěte
No to mi povídej. Teď se to teda zlepšilo v kočárku, díky tomu,
že jsem přehodila rukojeť a kouká dopředu, má všechno tzv. na talíři, takže ani moc neprotestuje. Včera jí měla Verunka venku skoro dvě hodinky a říkala, že byla moc hodná. Teď nás hodně baví drobit rohlík do kočárku. Jinak vztekat se umíme taky krásně. Hlavně když ji chci posadit na zem, tak se prohne jak luk a začne hystericky řvát.
Pár fotek ze včerejší procházky sestřiček v parku:
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2008 15:42
- Nahlásit
Martina
krásný fotky má príma klobouček
Martina
Terri
co se týká kočárku ani nemluvte..ještě jde když jí do něj dám a vyrazíme..jak píše Martina tím že kouká kde co lítá to jde..ale běda když jí musím vyndat..třeba v poradně..to pak zpátky faakt nechce a zuřit taky umí bezva
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2008 15:49
- Nahlásit
sarax
má príma klobouček
Děkujeme. Ani nevypadá, že je 11 let starej, že jo?
to pak zpátky faakt nechce
Jj, tak to je všude stejný. Včera jsem holce třikrát zdůrazňovala, že ji nesmí z kočáru vyndavat.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2008 15:57
- Nahlásit
Martina
Ani nevypadá, že je 11 let starej, že jo?
to si piš je boží...já včera koupila krásnej v Nextu tam nenakupuju ale měli za 200 a to je normál cena a ještě žabky k moři vám je vyfotím
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2008 16:06
- Nahlásit
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2008 16:07
- Nahlásit
sarax
i klobouček vyfoť. A kdy jedete k moři? A autem? Já si to vůbec nedovedu s takovýmhle škvrnětem představit.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2008 16:09
- Nahlásit
sarax
krásný fotky, klobouček i žabky super, to bude hvězda pláže.
Odrážedlo už máme taky, zatím na něm umí Dorotka dobře couvat, dopředu to nějak nechce jet.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2008 16:14 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
Martina
jedem 23.7. a autem..představit si to taky nemumím snad to zvládnem
na odrážedle to jde dotadu taky nejlíp i když i dopředu už zvládne stejně ho většinou chce ven a pak ho nosím já
jo ta třetí je samostatné požívání melounu
|